BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen
Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen
Vicces, hogy mindenki az arab pénztől fél ( jogosan) , erre:
- Declan Rice 105 millió fontért Arsenal, City helyett (90 milla)
- Gündogan Barca szerződést választja City helyett
- Maddison 40 millió Spurs, Newcastle nem tudja állni a bérét
- Szoboszlai valószinűbb hogy Liverpoolba kerül, Newcastle elvileg kiszállt.
Persze ez több oldalú, egyes részei pletykák, de nekem megmosolyogtató, hogy rendre lenyomják dealben az állami csapatokat.
- Declan Rice 105 millió fontért Arsenal, City helyett (90 milla)
- Gündogan Barca szerződést választja City helyett
- Maddison 40 millió Spurs, Newcastle nem tudja állni a bérét
- Szoboszlai valószinűbb hogy Liverpoolba kerül, Newcastle elvileg kiszállt.
Persze ez több oldalú, egyes részei pletykák, de nekem megmosolyogtató, hogy rendre lenyomják dealben az állami csapatokat.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
Mech írta:Szarka írta:Adamek írta:tutkó ő is túl drága lesz mindenkinek
Végülis legtöbbeknél ez van. De Szalai esetében tényleg nincs komoly érdeklődés se, attól hogy Rossi "kínálgatja", nem lesz keresettebb.
Kerkez és Szobo esetében bőven megvan az érdeklődés, de ajánlat nincs. Előbbi szerintem így is távozni fog a nyáron, max augusztusig szórakozik vele a klub. Dominik viszont simán lehet, hogy marad a fenekén, és nem azért mert senkinek se kellene. Nála tényleg az van, hogy 70 millát nem ér meg nekik , főleg egyben kifizetve , míg az RB nem szorul majd rá hogy eladja, főleg ha Gvardiolt elviszi a City.
de gondolom nem kell a 70-et kiperkálni ha cserébe Fabio Carvalhot oda adják (nyilván ráfizetéssel) bár ott mintha csak kölcsönről lenne szó
Az az ügy külön megy, nem számítják bele. Kivásárlási árnál amúgy sincs beszámítás: csak akkor működik, ha egyben kifizeted az egészet. Minden máshoz a klubbal kell megegyezni.
Szarka írta:Mech írta:Szarka írta:Végülis legtöbbeknél ez van. De Szalai esetében tényleg nincs komoly érdeklődés se, attól hogy Rossi "kínálgatja", nem lesz keresettebb.
Kerkez és Szobo esetében bőven megvan az érdeklődés, de ajánlat nincs. Előbbi szerintem így is távozni fog a nyáron, max augusztusig szórakozik vele a klub. Dominik viszont simán lehet, hogy marad a fenekén, és nem azért mert senkinek se kellene. Nála tényleg az van, hogy 70 millát nem ér meg nekik , főleg egyben kifizetve , míg az RB nem szorul majd rá hogy eladja, főleg ha Gvardiolt elviszi a City.
de gondolom nem kell a 70-et kiperkálni ha cserébe Fabio Carvalhot oda adják (nyilván ráfizetéssel) bár ott mintha csak kölcsönről lenne szó
Az az ügy külön megy, nem számítják bele. Kivásárlási árnál amúgy sincs beszámítás: csak akkor működik, ha egyben kifizeted az egészet. Minden máshoz a klubbal kell megegyezni.
Értem. Köszi. Kivételesen tényleg kíváncsian várom, hogy mi lesz vele.
Mech írta:Szarka írta:Mech írta:de gondolom nem kell a 70-et kiperkálni ha cserébe Fabio Carvalhot oda adják (nyilván ráfizetéssel) bár ott mintha csak kölcsönről lenne szó
Lehet még ma kiderül, pletykák gyűlnek, esélyes, hogy a Pool még ma megegyezik a klubbal, játékossal elvileg már megegyeztek fő pontokban.
Ha így lesz, sajnálom, hogy nem nálunk kötött ki, de a Pool is jó választás lenne. De hivatalos bejelentésig ez továbbra is csak szivárogtatások/pletykák.
Szarka írta:Mech írta:Szarka írta:Az az ügy külön megy, nem számítják bele. Kivásárlási árnál amúgy sincs beszámítás: csak akkor működik, ha egyben kifizeted az egészet. Minden máshoz a klubbal kell megegyezni.
Lehet még ma kiderül, pletykák gyűlnek, esélyes, hogy a Pool még ma megegyezik a klubbal, játékossal elvileg már megegyeztek fő pontokban.
Ha így lesz, sajnálom, hogy nem nálunk kötött ki, de a Pool is jó választás lenne. De hivatalos bejelentésig ez továbbra is csak szivárogtatások/pletykák.
azt nem értem, hogy ma még érvényes a 70 m EUR kivásárlási záradék amit ha jól értek, ha leteszi a Pool akkor nincs miről beszélni, mehet
viszont ha megvárják a holnapot akkor holnaptól meg mehet az üzletelés a Lipcsével nem? Simán belevehetik holnaptól Carvalhót a bizniszbe és akkor lesz 50 + Carvalho mondjuk
ez a 70 irreális már most is egy Szoboszlaiért, attól még, hogy holnaptól a Lipcse is beleszólhat kvázi, ha van eszük nem viszik ezt az összeget feljebb a németek
és akkor simán eltökölhetik augusztusig a témát, csak hogy az NS meg m4 tudjon miről írni napi 16 cikket
azért Szobo sincs ráizgulva az üzletre, horvátországból postolgat
Mech írta:Szarka írta:Mech írta:Értem. Köszi. Kivételesen tényleg kíváncsian várom, hogy mi lesz vele.
azt nem értem, hogy ma még érvényes a 70 m EUR kivásárlási záradék amit ha jól értek, ha leteszi a Pool akkor nincs miről beszélni, mehet
viszont ha megvárják a holnapot akkor holnaptól meg mehet az üzletelés a Lipcsével nem? Simán belevehetik holnaptól Carvalhót a bizniszbe és akkor lesz 50 + Carvalho mondjuk
ez a 70 irreális már most is egy Szoboszlaiért, attól még, hogy holnaptól a Lipcse is beleszólhat kvázi, ha van eszük nem viszik ezt az összeget feljebb a németek
Bármi lehet :)
Amúgy szvsz attól kell inkább tartani, hogy a Lipcse egyáltalán nem adja el, vagy még ezen felül kér érte, mert egyszerűen nem szorul rá, hogy eladja. De a Pool is pont ezért mondhatja, hogy hagyjuk az egészdt a fenébe, láthatóan nem adnátok el nekünk sok, csá.
De ez ködszurkálás.
Mech írta:azért Szobo sincs ráizgulva az üzletre, horvátországból postolgat
Ha kell nekik, majd repcsit küldenek :)
Azért a twitter/facebook már kész tényként kezeli az átigazolást. Legalább a "here we go"-t várják már meg :D
- Adamek
- Flegma
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Na! Azér álljon meg a nászmenet! Előtte legalább kétszer szóltam, hogy fussunk össze, de mivel érdemi reakció nem érkezett (vagy elsiklottam volna felette?) nem forszíroztam a témát, gondolván, hogy 3 napot akkor a családdal töltenéd el Májszer Uram. Szerintem most ebben pont nem jogos nálam reklamálni. Hámánazérnemán.
ott barlangfürdőztem a tábornoki egyenruhában, gondoltam ott vársz majd a legfrissebb hangulatjelentéssel
a jegyszedő nem akart beengedni jegy nélkül
és pont nem volt nálad a revolvered?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
SuperDepor
- Moderátor
Imre ugye nem te voltál?
https://index.hu/belfold/2023/06/30/sze ... 0RgAGyB-Uw
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
SuperDepor írta:Imre ugye nem te voltál?
Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt kis Zéerté, messzeringó gyerekkorom világa. Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága s remélem, testem is majd e földbe süpped el.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:ott barlangfürdőztem a tábornoki egyenruhában, gondoltam ott vársz majd a legfrissebb hangulatjelentéssel
a jegyszedő nem akart beengedni jegy nélkül
és pont nem volt nálad a revolvered?
övön rohadtul húzza ám a csípőt az a kis biszbasz, néhány óra után, mint valami középkori önkínzó derékbilincs, ilyen nyáridőbe meg nincs rajtam a zubbonyom, hogy rejtve viseljem, csak a tábornoki ingem és tányérsatyim
-
Cselszky
- Aranylabdás
Na bazze, Szobo, lehet, hogy bő 15 év után újra fogok angol meccseket is nézni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
Hm, végül csak kifizették a 70 millát, nem variáltak többet. Szoboval megegyeztek, ez innen már 99,9% .
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Szarka írta:Hm, végül csak kifizették a 70 millát, nem variáltak többet. Szoboval megegyeztek, ez innen már 99,9% .
mivel nem bl résztvevő a pool, így elég jó alkupozícióban lehetett a srác a bérét illetően is
-
SuperDepor
- Moderátor
Kozma
Szoboszlai
Szoboszlai
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
SuperDepor írta:Kozma
Szoboszlai
Bogdán már sz*rt ér?
-
SuperDepor
- Moderátor
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Kozma
Szoboszlai
Bogdán már sz*rt ér?
Tényleg, ő is ott volt az ifi ll-ben. Amúgy igen, kb szart ér.