Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:hazamész érte majdnem pöstig?
mindig rajtam van a ballagási jakóm alatt
pedig azt hittem csak a kurvák és kamionosok rendezvényre szoktad felölteni
minden nap party-nap
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:hazamész érte majdnem pöstig?
mindig rajtam van a ballagási jakóm alatt
pedig azt hittem csak a kurvák és kamionosok rendezvényre szoktad felölteni
RC írta:Savaria1919 írta:Holman is Újpestre tart, legalábbis a sportal szerint.
Akkor még nagyobb kedvenc lesz a fradisták szemében, a Slovanos kitérő után pláne :)
Maradonapoli írta:FIGYELEM!!! FIGYELEM!!!
POZOR!!! POZOR!!!
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Július 1-től a magyar bankok törvényi szabályozásra hivatkozva megtagadják külföldi szerencsejáték oldalakkal a tranzakciókat, mind befizetés, mind kifizetés tekintetében. Akinek lóvéja van bent, azonnal mentse ki!
Én e-mailben kaptam értesítést az otp-től, de itt részletesen is írnak a dolgokról:
http://www.pokerakademia.com/hirek/nemz ... zakciokra/
Adamek írta:Maradonapoli írta:FIGYELEM!!! FIGYELEM!!!
POZOR!!! POZOR!!!
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Július 1-től a magyar bankok törvényi szabályozásra hivatkozva megtagadják külföldi szerencsejáték oldalakkal a tranzakciókat, mind befizetés, mind kifizetés tekintetében. Akinek lóvéja van bent, azonnal mentse ki!
Én e-mailben kaptam értesítést az otp-től, de itt részletesen is írnak a dolgokról:
végső megoldás a revol út
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:FIGYELEM!!! FIGYELEM!!!
POZOR!!! POZOR!!!
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
végső megoldás a revol út
Apró popó! Út!
Megmutattad a csimotáknak a való világot?
Avas, számozott utcák, Békeszálló, Lyukóvölgy?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:végső megoldás a revol út
Apró popó! Út!
á, nem értik ők ezt, csak a barlangfürdő érdekli őket meg a Bobby pálya
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Apró popó! Út!
á, nem értik ők ezt, csak a barlangfürdő érdekli őket meg a Bobby pálya
Ők már egy szebb, boldogabb világban fognak felnőni!
Azért staniclizés remélem volt/lesz!
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:á, nem értik ők ezt, csak a barlangfürdő érdekli őket meg a Bobby pálya
Ők már egy szebb, boldogabb világban fognak felnőni!
naná
egyik kölök egy krézigránátot is eldobott
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Ők már egy szebb, boldogabb világban fognak felnőni!
naná
Little Börni, fogadjunk!
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:naná
Little Börni, fogadjunk!
Littie Barsky
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Little Börni, fogadjunk!
Littie Barsky
de ő balkézről született, nem? amikor 4-esen kamionoztál bucuresti felé...
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:Littie Barsky
de ő balkézről született, nem? amikor 4-esen kamionoztál bucuresti felé...
az apasági vizsgálat tisztázott mindent, ártatlan vagyok mint valami ami nagyon ártatlan
Maradonapoli írta:FIGYELEM!!! FIGYELEM!!!
POZOR!!! POZOR!!!
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
HattoriHanzo írta:Maradonapoli írta:FIGYELEM!!! FIGYELEM!!!
POZOR!!! POZOR!!!
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Pár évvel ezelőtt erre már volt kísérlet. Akkor néhány bank állt csak be a sorba, így az irodák oldalait blokkolták - erre volt megoldás az alternatív címeken keresztüli belépés. Aztán valamelyik buki nemzetközi színtéren beperelte a magyar államot (talán a bwin, vagy a unibet, nem emlékszem) és ennek az lett a vége, hogy feloldották a korlátozásokat.
https://index.hu/gazdasag/magyar/szrt070417/
Nem hiszem, hogy bármi változott volna azóta az EU-s szabályozásban, mindenesetre kiutalom ami bent van. :/
Savaria1919 írta:Kiss Tamás lila lett. Holman és Hangya viszont nem igazol most Újpestre.
Paksiak alaposan belehúztak, Temesvári Atesz (szomszédos család voltunk Angyalföldön hat évig, sportos família) is náluk kötött ki.
Adamek írta:Savaria1919 írta:Kiss Tamás lila lett. Holman és Hangya viszont nem igazol most Újpestre.
Paksiak alaposan belehúztak, Temesvári Atesz (szomszédos család voltunk Angyalföldön hat évig, sportos família) is náluk kötött ki.
veszélyes játék ez a lila vezetés részéről, úgy néz ki teljesen szabad kezet kapott Vignetta a saját ízlésének megfelelő személyi állomány kialakítására, ez meg sose vezet jóra egy rácponty esetében, ilyenkor szoktak kialakulni edzőpárti és ellenes sejtek
nem tudom ez a Klozet is mit tehetett, hogy kirakta, vagy elkeserítő orvosi hírek vagy simán csak egók harca lehet a sztori hátterében
mindenesetre ha nem lesz diadalmenet az első kör és megint váltaniuk kell a padon akkor az utód cudar mentális állapotú keretet vehet majd a hátára
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 29 vendég