Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:mármint honnan?
Arábiából Lőrinc.
Arábiából egyértelműen a Werder a kedvencem
de ott csak úgy mondják: Verd El (a nőt)
tőlük eredhet a mondás, hogy péz számolva, nő verve jó?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:mármint honnan?
Arábiából Lőrinc.
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Arábiából Lőrinc.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:Arábiából egyértelműen a Werder a kedvencem
eredetileg ez úgy hangzik, hogy "a nő a péniszt számolva verje, jó?"
egy, megérett a makk
kettő, csipkebokor-vessző
három, te vagy az én hárem
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:tőlük eredhet a mondás, hogy péz számolva, nő verve jó?
eredetileg ez úgy hangzik, hogy "a nő a péniszt számolva verje, jó?"
egy, megérett a makk
Ezek is a Szíriuszról jöttek mint mi, meg a szittya pusztákról ilyen furmányossággal! Tuti rokonok vagyunk!
Javier Arizmendi írta:igazán öröm olvasni Garragher meg Neville vinyogását. az persze nem fáj nekik, hogy a NUFC szaud-arabjai elhozzák Tonalit a Milanból, de az igen, ha kb. ugyanezek az emberek elviszik Körtét a sivatagba. ahogy az angolok legyalulták a spanyol, német, francia, pori és olasz futballt, ugyanez a sors vár most rájuk. mindig, mindenkinél lesz erősebb/gazdagabb, ideje belátni, hogy az angol, sőt az európai futballpiac, globálisan nagyon pici és elég csóró. most majd kiderül, hogy az angol szurkolók olyan elköltelezettek-e, mint mondjuk a norvégok, svédek (ahol lakosság arányosan egészen sok néző van a szinvonalhoz képest).
Javier Arizmendi írta:igazán öröm olvasni Garragher meg Neville vinyogását. az persze nem fáj nekik, hogy a NUFC szaud-arabjai elhozzák Tonalit a Milanból, de az igen, ha kb. ugyanezek az emberek elviszik Körtét a sivatagba. ahogy az angolok legyalulták a spanyol, német, francia, pori és olasz futballt, ugyanez a sors vár most rájuk. mindig, mindenkinél lesz erősebb/gazdagabb, ideje belátni, hogy az angol, sőt az európai futballpiac, globálisan nagyon pici és elég csóró. most majd kiderül, hogy az angol szurkolók olyan elköltelezettek-e, mint mondjuk a norvégok, svédek (ahol lakosság arányosan egészen sok néző van a szinvonalhoz képest).
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:eredetileg ez úgy hangzik, hogy "a nő a péniszt számolva verje, jó?"
egy, megérett a makk
Ezek is a Szíriuszról jöttek mint mi, meg a szittya pusztákról ilyen furmányossággal! Tuti rokonok vagyunk!
jut eszembe, vasárnap megyek Miskócba, ott leszek keddig, biztosítsd a terepet kérlek alássan
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Ezek is a Szíriuszról jöttek mint mi, meg a szittya pusztákról ilyen furmányossággal! Tuti rokonok vagyunk!
jut eszembe, vasárnap megyek Miskócba, ott leszek keddig, biztosítsd a terepet kérlek alássan
családi vagy céges buli?
hétfőn délután vagy kedden összefussunk?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:jut eszembe, vasárnap megyek Miskócba, ott leszek keddig, biztosítsd a terepet kérlek alássan
családi vagy céges buli?
családi, szép kártyás kötelező buli
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:családi vagy céges buli?
családi, szép kártyás kötelező buli
hun fogtok hébereleni, tapolcán?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:családi, szép kártyás kötelező buli
hun fogtok hébereleni, tapolcán?
naná
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:hun fogtok hébereleni, tapolcán?
naná
no, akkor gondold át, aztán ha van kedv/idő, majd írd meg
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:naná
no, akkor gondold át, aztán ha van kedv/idő, majd írd meg
igazából arra gondoltam, hogy végiggyalogolok a városon és belerúgok minden mentőótóba
Maradonapoli írta:A szaudi ligától kaptam ajánlatot, hogy az ottani spl.hu fórumán legyek Maradonapollah néven hozzászóló. Közöltem az abroszfejűekkel, csak akkor, ha vihetem magammal a stábomat is és ők is megfelelő javadalmazást kapnak + tippmixezésért sem vágják le a kezemet. Azt mondták az utolsót még át kell beszélniük a muftival. Jelenleg itt tart az ügy. Évi 40 000 hsz lenne az alap, továbbá 5000-hszenként kapnék egy kecskét, de nem lehet csúnyán beszélni, max a sporik szidhatók és az ellenfél játékosai kulturált keretek között. Trollkodni kellene az európai ligákat - kivéve az arab tulajdonú csapatokat és az ázsiai egyéb rivális gárdákat.
Adamek írta:Maradonapoli írta:A szaudi ligától kaptam ajánlatot, hogy az ottani spl.hu fórumán legyek Maradonapollah néven hozzászóló. Közöltem az abroszfejűekkel, csak akkor, ha vihetem magammal a stábomat is és ők is megfelelő javadalmazást kapnak + tippmixezésért sem vágják le a kezemet. Azt mondták az utolsót még át kell beszélniük a muftival. Jelenleg itt tart az ügy. Évi 40 000 hsz lenne az alap, továbbá 5000-hszenként kapnék egy kecskét, de nem lehet csúnyán beszélni, max a sporik szidhatók és az ellenfél játékosai kulturált keretek között. Trollkodni kellene az európai ligákat - kivéve az arab tulajdonú csapatokat és az ázsiai egyéb rivális gárdákat.
háremet adnak vagy magadnak kell hozatnod kelet-európai dubajos gazellákat?
a hazai muffokat nem ajánlom, a fene tudja mi van a lepel alatt, az is lehet, hogy szivarvágóba dugod a hétpróbás borsodi kalbászt
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:A szaudi ligától kaptam ajánlatot, hogy az ottani spl.hu fórumán legyek Maradonapollah néven hozzászóló. Közöltem az abroszfejűekkel, csak akkor, ha vihetem magammal a stábomat is és ők is megfelelő javadalmazást kapnak + tippmixezésért sem vágják le a kezemet. Azt mondták az utolsót még át kell beszélniük a muftival. Jelenleg itt tart az ügy. Évi 40 000 hsz lenne az alap, továbbá 5000-hszenként kapnék egy kecskét, de nem lehet csúnyán beszélni, max a sporik szidhatók és az ellenfél játékosai kulturált keretek között. Trollkodni kellene az európai ligákat - kivéve az arab tulajdonú csapatokat és az ázsiai egyéb rivális gárdákat.
háremet adnak vagy magadnak kell hozatnod kelet-európai dubajos gazellákat?
a hazai muffokat nem ajánlom, a fene tudja mi van a lepel alatt, az is lehet, hogy szivarvágóba dugod a hétpróbás borsodi kalbászt
mindenképp ide nekem az orosz lányokat is hangulatba kerülök majd, ha sikerül tető alá hozni a kontraktot, a helyieket az esetleges munkaadóm és az iszlám iránti tiszteletem jeléül is érintetlenül hagyom, már az ajánlattétel is nagy megtiszteltetés, emlékszem, hogy gyerekkoromban is Számi Ál Dzsáber mezben szaladgáltam a fodballpályán, de mivel hamar rájöttem, hogy a helyem a kapuban van, onnantól Mohámed el-Deájea lett a másik idolom
Maradonapoli írta:Állítólag Szaúd-Arábia visszalép a 2030-as VB aspirációtól.
A Chelsea tulaj agyatlan amcsi megvette a Strasbourgot is, officialba jelentette be a klub honlapja. Új kihívó a PSG-nek...?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 33 vendég