ZotyeszKB írta:Adamek írta:az Aqua-General Hajduszoboszló visszalép az NB3-tól a következő évadban
amúgy neccesen maradtak bent legjobb 17. helyezettként, így most nem vágom ki marad NB3-s, a legrosszabb és kieső 17. vagy a keleti 18.
mondjuk már azt se értem, hogy 10 feljutóval és 10 kiesővel, (valamint 3 kiesővel 1 feljutóval a tetején) mi lett volna a 60-ról 64-re feltöltés terve, nálam ez csak 62 akárhogy számolom
Én múltkor már összeszedtem egy táblát

Eger meg Csorna bennmaradt, mert az MTK és DVTK tarcsik már alapból NB III-asok és a két feljutó tarcsijának jár két hely...azóta mondjuk ebből kiesett a Szoboszló és a Dorog is kérdéses...elvileg a további feltöltés sorrendje 1. legjobb fel nem jutó 2. legjobb kieső és így tovább...
a csoportokra is kivi leszek
van 11 bp-i csapat, ehhez ha hozzáadnánk a pest-megyeieket kapásból meg is van egy kibővített Blasz0 kevés utazással, ellenben 3 fix ki nem ejthető csapattal (hacsak ki nem esik valamelyik pösti az NB1-ből és nem jön fel egy se), szóval így akár még a 9. hely is kieső lehetne, szóval nem lenne jó
én mindenképpen úgy csináznám, hogy a tarcsikat amennyire lehet szétszórnám, öten négy csoportban, a maradék bp-i brigád meg max két részre osztva (3 budai / 3 pesti) és akkor még a Dunát se kell átlépni semelyiknek, a négy csoport lehetne é-k, é-ny, d-k, d-ny
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi