Mech írta:Jegyek hogy fogynak a meccsre?
Állítólag jól. 10 ezer néző talán lehet, esetleg több is.
Mech írta:Jegyek hogy fogynak a meccsre?
RC írta:Utolsó forduló, utolsó izgalmak (?). Mivel Viktor Picurkának szerintem nincs nagy ráhatása a DVSC-re, így nem tartom valószínűnek, hogy a Paks nyerjen Egerszegen, így az nk-helyezés pipa. Azt el tudom képzelni, hogy megint megkapja a pontokat a Kispest, hogy elmondhassa magáról, ő mindent megtett, és a szurkolók se balhézzanak (annyira) Felcsúton, mártírt kreálva magukból. Utóbbi nyilván fel sem merül, ha a Vidi nem győz Angyalföldön, de szerintem a honvédos mag ellenére a Vasas nem lesz motivált.
SuperDepor írta:RC írta:Utolsó forduló, utolsó izgalmak (?). Mivel Viktor Picurkának szerintem nincs nagy ráhatása a DVSC-re, így nem tartom valószínűnek, hogy a Paks nyerjen Egerszegen, így az nk-helyezés pipa. Azt el tudom képzelni, hogy megint megkapja a pontokat a Kispest, hogy elmondhassa magáról, ő mindent megtett, és a szurkolók se balhézzanak (annyira) Felcsúton, mártírt kreálva magukból. Utóbbi nyilván fel sem merül, ha a Vidi nem győz Angyalföldön, de szerintem a honvédos mag ellenére a Vasas nem lesz motivált.
A Debrecennek pipa a nk szereplés?
RC írta:SuperDepor írta:RC írta:Utolsó forduló, utolsó izgalmak (?). Mivel Viktor Picurkának szerintem nincs nagy ráhatása a DVSC-re, így nem tartom valószínűnek, hogy a Paks nyerjen Egerszegen, így az nk-helyezés pipa. Azt el tudom képzelni, hogy megint megkapja a pontokat a Kispest, hogy elmondhassa magáról, ő mindent megtett, és a szurkolók se balhézzanak (annyira) Felcsúton, mártírt kreálva magukból. Utóbbi nyilván fel sem merül, ha a Vidi nem győz Angyalföldön, de szerintem a honvédos mag ellenére a Vasas nem lesz motivált.
A Debrecennek pipa a nk szereplés?
A Felcsút szempontjából értettem. Bár igaz, az is egy érdekes fejlemény, ha a Loki kikap az Újpesttől, a Paks nyer Egerszegen, de ezeket nem érzem sanszosnak.
SuperDepor írta:RC írta:SuperDepor írta:A Debrecennek pipa a nk szereplés?
A Felcsút szempontjából értettem. Bár igaz, az is egy érdekes fejlemény, ha a Loki kikap az Újpesttől, a Paks nyer Egerszegen, de ezeket nem érzem sanszosnak.
Igen, azt sejtettem, hogy a Felcsútra gondolsz, de a fogalmazásod olyan volt, mintha a Debrecenre értenéd. Loki Újpest meccsek leggyakrabban döntetlennel zarulnak, most is azt tippelem, persze jó lenne ha behúzná a Loki.
RC írta:Bazz, most nézem, hogy csak az első három indulhat Európában, megtévesztett, hogy tavaly a Fradi bajnok és kupagyőztes is volt, ezért volt a plusz csapat. Akkor újratervezés :)
SuperDepor írta:RC írta:SuperDepor írta:A Debrecennek pipa a nk szereplés?
Igen, azt sejtettem, hogy a Felcsútra gondolsz, de a fogalmazásod olyan volt, mintha a Debrecenre értenéd. Loki Újpest meccsek leggyakrabban döntetlennel zarulnak, most is azt tippelem, persze jó lenne ha behúzná a Loki.
Cselszky írta:SuperDepor írta:RC írta:A Felcsút szempontjából értettem. Bár igaz, az is egy érdekes fejlemény, ha a Loki kikap az Újpesttől, a Paks nyer Egerszegen, de ezeket nem érzem sanszosnak.
A nagy felhajtással övezett meccseink a legritkább esetben sikerülnek, begörcsöl a csapat: tavaly a 120. évfordulóra mindenféle programot szerveztek, 6e néző, eredmény: DVSC-Újpest 1-2; idén komoly készülődés a Fradi ellen, 13e néző, 0-2; hájp a Csút ellen a kupában, 1-3; ezüstcsataként beharangozott meccs a KTE ellen, 5e ember, 1-2; a kupakiesésért revansot kell venni a Csúton, 0-1.
Csak remélni tudom, hogy most nem így lesz.
Cselszky írta:Mech írta:Jegyek hogy fogynak a meccsre?
zaggar írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:Igen, azt sejtettem, hogy a Felcsútra gondolsz, de a fogalmazásod olyan volt, mintha a Debrecenre értenéd. Loki Újpest meccsek leggyakrabban döntetlennel zarulnak, most is azt tippelem, persze jó lenne ha behúzná a Loki.
A nagy felhajtással övezett meccseink a legritkább esetben sikerülnek, begörcsöl a csapat: tavaly a 120. évfordulóra mindenféle programot szerveztek, 6e néző, eredmény: DVSC-Újpest 1-2; idén komoly készülődés a Fradi ellen, 13e néző, 0-2; hájp a Csút ellen a kupában, 1-3; ezüstcsataként beharangozott meccs a KTE ellen, 5e ember, 1-2; a kupakiesésért revansot kell venni a Csúton, 0-1.
Csak remélni tudom, hogy most nem így lesz.
Egyszer mindenféle sorozat megszakad+ a Kecsó elleni múlt heti győzelem után (habzsi-dőzsi mindenki elégedett, h egy tényleg szép győzelemmel lett lezárva az otthoni meccs)egyáltalán nem hiszem, h harcolni menne a csapat a már sokat nem érő 3 pontért Debrecenbe. Meg fogjátok nyerni.
Cselszky írta:Mech írta:Jegyek hogy fogynak a meccsre?
Mech írta:Cselszky írta:Mech írta:Jegyek hogy fogynak a meccsre?
Az rendben van, én a 15 ezret sem tartom elképzelhetetlennek.
Mezőkövesden meg Kecskeméten elfogyott már minden jegy elővételben és a kispestiek miatt valószínűleg Felcsúton is telt ház lesz.
Savaria1919 írta:Mech írta:Cselszky írta:Állítólag jól. 10 ezer néző talán lehet, esetleg több is.
Mezőkövesden meg Kecskeméten elfogyott már minden jegy elővételben és a kispestiek miatt valószínűleg Felcsúton is telt ház lesz.
Megbonyolították nekik a jegyvásárlást, tanulva a tavalyi esetből, amikor a hazai oldal is kispestiekkel volt tele. Online nem lehet, csak hagyományos módon a Futball Háznál vagy a Bozsiknál, és ha marad, akkor a helyszínen. A felcsúti szektorba Honvéd-sálas, mezes drukkereket még érvényes jeggyel sem engednek be.
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:Az rendben van, én a 15 ezret sem tartom elképzelhetetlennek.
Megbonyolították nekik a jegyvásárlást, tanulva a tavalyi esetből, amikor a hazai oldal is kispestiekkel volt tele. Online nem lehet, csak hagyományos módon a Futball Háznál vagy a Bozsiknál, és ha marad, akkor a helyszínen. A felcsúti szektorba Honvéd-sálas, mezes drukkereket még érvényes jeggyel sem engednek be.
A vendégbe el is fogyott minden már kb. azonnal, de azt írják mindenki induljon útnak ettől függetlenül. Nem fogják a csútiak meglépni, hogy nem engednek be 1000-1500 kispestit még.
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Megbonyolították nekik a jegyvásárlást, tanulva a tavalyi esetből, amikor a hazai oldal is kispestiekkel volt tele. Online nem lehet, csak hagyományos módon a Futball Háznál vagy a Bozsiknál, és ha marad, akkor a helyszínen. A felcsúti szektorba Honvéd-sálas, mezes drukkereket még érvényes jeggyel sem engednek be.
A vendégbe el is fogyott minden már kb. azonnal, de azt írják mindenki induljon útnak ettől függetlenül. Nem fogják a csútiak meglépni, hogy nem engednek be 1000-1500 kispestit még.
jó műsorra van kilátás
SuperDepor írta:Cselszky írta:Mech írta:Jegyek hogy fogynak a meccsre?
Mennek diósgyőriek is többen
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:A vendégbe el is fogyott minden már kb. azonnal, de azt írják mindenki induljon útnak ettől függetlenül. Nem fogják a csútiak meglépni, hogy nem engednek be 1000-1500 kispestit még.
jó műsorra van kilátás
benne van a feszkó lehetősége bőven, szerintem a legtöbb készenlétis Felcsúton lesz a fordulóban
Mech írta:Cselszky írta:Mech írta:Jegyek hogy fogynak a meccsre?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég