Savaria1919 írta:
Úgy néz ki, ezen már belesimul a Telekom-logó, a mostanin olyan, mintha egy ragasztószalagra tették volna rá.
Savaria1919 írta:
sznot írta:Maradonapoli írta:sznot írta:
Tényleg, vele mi van?
passzolom, vagy 15 éve nem beszéltem vele
Kb éln is, utoljára akkor találkoztam vele amikor együtt mentünk Szigetre.
Savaria1919 írta:“Nem jár jó úton a magyar labdarúgás. Ha én lennék a futballisten, legalább 20 csapatos első osztályt csinálnék. Vannak olyan városok, akik elbírnák az NB I-et, szétosztanám a pénzt köztük, nem minden pénzt egy csapatnak adnék. Emellett én azt mondanám, hogy három külföldi játékosnál több nem lehet egy csapatban, így az akadémisták lehetőséget kapnának. Ezzel a magyar labdarúgás, a magyar válogatott fejlődne ”
Hemibának a 20 csapatra vonatkozó ötletével egyetértek, a külföldi játékosok limitálását simán kijátszanák
Savaria1919 írta:Csoboth Kevinnel hosszabbított az Újpest FC.
Savaria1919 írta:Csoboth Kevinnel hosszabbított az Újpest FC.
Savaria1919 írta:“Nem jár jó úton a magyar labdarúgás. Ha én lennék a futballisten, legalább 20 csapatos első osztályt csinálnék. Vannak olyan városok, akik elbírnák az NB I-et, szétosztanám a pénzt köztük, nem minden pénzt egy csapatnak adnék. Emellett én azt mondanám, hogy három külföldi játékosnál több nem lehet egy csapatban, így az akadémisták lehetőséget kapnának. Ezzel a magyar labdarúgás, a magyar válogatott fejlődne ”
Hemibának a 20 csapatra vonatkozó ötletével egyetértek, a külföldi játékosok limitálását simán kijátszanák
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:“Nem jár jó úton a magyar labdarúgás. Ha én lennék a futballisten, legalább 20 csapatos első osztályt csinálnék. Vannak olyan városok, akik elbírnák az NB I-et, szétosztanám a pénzt köztük, nem minden pénzt egy csapatnak adnék. Emellett én azt mondanám, hogy három külföldi játékosnál több nem lehet egy csapatban, így az akadémisták lehetőséget kapnának. Ezzel a magyar labdarúgás, a magyar válogatott fejlődne ”
Ezzel nem nagyon lehet mellélőni, hogy a pénzt nem egy helyre toljuk, hanem egyenlően elosztva, olyan a hatása mint a fizessenek a gazdagoknak. Közben nem a pénz igazságtalanság elosztása a probléma, hanem a pénz futballba irányítasa piaci szándék nélkül. Semmi értelme nincs az öreg szövegének.
Cselszky írta:SuperDepor írta:Savaria1919 írta:“Nem jár jó úton a magyar labdarúgás. Ha én lennék a futballisten, legalább 20 csapatos első osztályt csinálnék. Vannak olyan városok, akik elbírnák az NB I-et, szétosztanám a pénzt köztük, nem minden pénzt egy csapatnak adnék. Emellett én azt mondanám, hogy három külföldi játékosnál több nem lehet egy csapatban, így az akadémisták lehetőséget kapnának. Ezzel a magyar labdarúgás, a magyar válogatott fejlődne ”
Ezzel nem nagyon lehet mellélőni, hogy a pénzt nem egy helyre toljuk, hanem egyenlően elosztva, olyan a hatása mint a fizessenek a gazdagoknak. Közben nem a pénz igazságtalanság elosztása a probléma, hanem a pénz futballba irányítasa piaci szándék nélkül. Semmi értelme nincs az öreg szövegének.
Jut eszembe, a mai napig Kubatov bejelentésére várok, amiben közli, hogy távozik az elnöki székből, kiszáll az FTC-ből. Valami olyasmiről hadovált anno, hogy ő csak a Fradi szeretete miatt érkezett a klub megmentése céljából, az ő szerepvállalása csak átmeneti, rendezni kell a stadion ügyét, biztosítani a stabil finanszírozást, bevezetni a felelős gazdálkodást - amint ezeket megtette, onnantól piaci alapokon tartsa fent magát a klub, ehhez pedig ő már nem kell, és annyira imádja a klubot, hogy annak érdekében önként le fog lépni a színről.
Adamek írta:Savaria1919 írta:Csoboth Kevinnel hosszabbított az Újpest FC.
jól teszik, jó spíler, talán még sose láttam az NB1-ben labdával gyorsabb játékost nála
aztán jövőre talán még el is viszi valami fizetőképes klub pár szinttel feljebb
Cselszky írta:SuperDepor írta:Savaria1919 írta:“Nem jár jó úton a magyar labdarúgás. Ha én lennék a futballisten, legalább 20 csapatos első osztályt csinálnék. Vannak olyan városok, akik elbírnák az NB I-et, szétosztanám a pénzt köztük, nem minden pénzt egy csapatnak adnék. Emellett én azt mondanám, hogy három külföldi játékosnál több nem lehet egy csapatban, így az akadémisták lehetőséget kapnának. Ezzel a magyar labdarúgás, a magyar válogatott fejlődne ”
Jut eszembe, a mai napig Kubatov bejelentésére várok, amiben közli, hogy távozik az elnöki székből, kiszáll az FTC-ből. Valami olyasmiről hadovált anno, hogy ő csak a Fradi szeretete miatt érkezett a klub megmentése céljából, az ő szerepvállalása csak átmeneti, rendezni kell a stadion ügyét, biztosítani a stabil finanszírozást, bevezetni a felelős gazdálkodást - amint ezeket megtette, onnantól piaci alapokon tartsa fent magát a klub, ehhez pedig ő már nem kell, és annyira imádja a klubot, hogy annak érdekében önként le fog lépni a színről.
Adamek írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:Ezzel nem nagyon lehet mellélőni, hogy a pénzt nem egy helyre toljuk, hanem egyenlően elosztva, olyan a hatása mint a fizessenek a gazdagoknak. Közben nem a pénz igazságtalanság elosztása a probléma, hanem a pénz futballba irányítasa piaci szándék nélkül. Semmi értelme nincs az öreg szövegének.
úgy volt, hogy ha összetákolnak egy szponzori, játékoskereskedelmi és UEFA pénzekből működő modellt akkor lelécelnek és nem vonnak be több külön állami lóvét
a szponzorok talán már meg lehettek volna ennyi idő és siker után, de az ilyen MVM-n áttolt állami pénz csak pár agyérgörcsön átesett nyugger szerint valódi szponzorálás, a T és a többi nem tudom mekkora részt ad
a játékoskereskedelem talán már tényleg pozitív mérleg, de nem tudom mekkora az éves haszon rajtuk, az UEFA lóvé adott
Kubi valszeg beleragadt a székbe
John McClane írta:Adamek írta:Cselszky írta:Jut eszembe, a mai napig Kubatov bejelentésére várok, amiben közli, hogy távozik az elnöki székből, kiszáll az FTC-ből. Valami olyasmiről hadovált anno, hogy ő csak a Fradi szeretete miatt érkezett a klub megmentése céljából, az ő szerepvállalása csak átmeneti, rendezni kell a stadion ügyét, biztosítani a stabil finanszírozást, bevezetni a felelős gazdálkodást - amint ezeket megtette, onnantól piaci alapokon tartsa fent magát a klub, ehhez pedig ő már nem kell, és annyira imádja a klubot, hogy annak érdekében önként le fog lépni a színről.
úgy volt, hogy ha összetákolnak egy szponzori, játékoskereskedelmi és UEFA pénzekből működő modellt akkor lelécelnek és nem vonnak be több külön állami lóvét
a szponzorok talán már meg lehettek volna ennyi idő és siker után, de az ilyen MVM-n áttolt állami pénz csak pár agyérgörcsön átesett nyugger szerint valódi szponzorálás, a T és a többi nem tudom mekkora részt ad
a játékoskereskedelem talán már tényleg pozitív mérleg, de nem tudom mekkora az éves haszon rajtuk, az UEFA lóvé adott
Kubi valszeg beleragadt a székbe
Szerintem messze vagyunk mi még attól,hogy a játékoskereskedelem tényleg pozitív legyen,főleg ha az összest bust igazolásunk összes költségét figyelembe vesszük...a T,meg a hasonló szponzorok lényegesen komolyabb tételt jelentenek

zaggar írta:Dunsztom sincs, h mikor nyert utoljára a Debrecen az Üllői úton, de itt lenne az ideje. (országos 1-esnek tűnik,de ez a totó első meccse, uh titkos fegyverként behúzom vendégre)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 24 vendég