Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.15. 15:43

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Átlagban 6 000 000 helyett 4 200 000. Teljesen mindegy, nem a pénzen múlik.

f*szomén szaros 4,2-ér nem maradnék az kurvaélet! ha nem találnék az nb1-ben ugyanezt a pézt megadó brigádot, kerestetnék a menedzseremmel valami ciprusi vagy török 2-es gárdát

Elfogadnám a kétharmados csökkentést is, 2 gurigáért szopok, nyalok, gombot varrok. Na jó, azért legyen inkább 3.

Ne legyél már Olcsójános! Azaz OJ.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2023.05.15. 16:07

Savaria1919 írta:Vasas: 30%-os fizetéscsökkentés, aki ebbe nem megy bele, mehet máshová.

Ha nincs benne a szerződésben,akkor ezt elég nehéz kivitelezni szerintem.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.05.15. 16:08

Maradonapoli írta:
Cselszky írta:
Maradonapoli írta:f*szomén szaros 4,2-ér nem maradnék az kurvaélet! ha nem találnék az nb1-ben ugyanezt a pézt megadó brigádot, kerestetnék a menedzseremmel valami ciprusi vagy török 2-es gárdát

Elfogadnám a kétharmados csökkentést is, 2 gurigáért szopok, nyalok, gombot varrok. Na jó, azért legyen inkább 3.

Értettem, Főnök.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.05.15. 16:11

John McClane írta:
Savaria1919 írta:Vasas: 30%-os fizetéscsökkentés, aki ebbe nem megy bele, mehet máshová.

újratárgyalják őket, Nagy Miklósnak május végéig kell elkészítenie a csökkentett költségvetést
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.05.15. 17:33

Savaria1919 írta:
John McClane írta:

újratárgyalják őket, Nagy Miklósnak május végéig kell elkészítenie a csökkentett költségvetést

én ezt nem is értem mit tárgyalgatnak, egy ilyen bukta után miért nem küldik el a keret 80%-át a francba azonnali szerződésbontással

ez a 25 pont a kemény 28 rúgott góllal még a tavalyi nb2-es csapatuknak is meglett volna simán, ez kurva nagy égés a Vasastól az nb1-es felsőházi büdzséjükkel, az a szerencséjük, hogy ha a Vidi is kiesik az még nagyobbat fog szólni és eltereli a figyelmet erről a megalázó kiesésről

ennél még a Gyirmótnak is több pontja volt, meg a Budafoknak amikor kiestek 2022-ben és 2021-ben
utoljára a becsődölt Kaposvár szerzett ennél kevesebb pontot

kicsit bíztam benne, hogy Csányi ott hagyja őket a francba és jönnek megrohadni évekre a purgatóriumba mellénk, meg a felllllllegvárak mellé

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.15. 17:47

Mech írta:
Savaria1919 írta:
John McClane írta:Ha nincs benne a szerződésben,akkor ezt elég nehéz kivitelezni szerintem.

én ezt nem is értem mit tárgyalgatnak, egy ilyen bukta után miért nem küldik el a keret 80%-át a francba azonnali szerződésbontással

ez a 25 pont a kemény 28 rúgott góllal még a tavalyi nb2-es csapatuknak is meglett volna simán, ez kurva nagy égés a Vasastól az nb1-es felsőházi büdzséjükkel, az a szerencséjük, hogy ha a Vidi is kiesik az még nagyobbat fog szólni és eltereli a figyelmet erről a megalázó kiesésről

ennél még a Gyirmótnak is több pontja volt, meg a Budafoknak amikor kiestek 2022-ben és 2021-ben

kicsit bíztam benne, hogy Csányi ott hagyja őket a francba és jönnek megrohadni évekre a purgatóriumba mellénk, meg a felllllllegvárak mellé

Maximálisan egyetértek.

Első körben - akinek amúgy is lejár annak viszlát.
Második körben - akivel lehet közös megegyezéssel viszlát.
Harmadik körben - a maradó nagyfizujúakat és a legfőbb alibikirályokat tarcsiba átirányítani, ha nem hajlandóak önként távozni és ősz elejéig sem fizet értük senki, akkor szeptember 15 után mondani nekik, hogy átigazolási díj nélkül mehetnek, ahová akarnak, ha lemondanak a hátralevő pénzükről.

Egyedül U23 alatt hagynék meg emberkéket, esetleg mellettük 2-3 olyan idősebbet, aki mondjuk legalább látszólag odatette magát és korábban éveken át bizonyított, hogy nem tróger. (nem tudom van-e ilyen perpillanat náluk, csak egy feltevés)

Na és ezekhez kezdenék el igazolgatni.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2023.05.15. 18:39

Maradonapoli írta:
Cselszky írta:
Maradonapoli írta:f*szomén szaros 4,2-ér nem maradnék az kurvaélet! ha nem találnék az nb1-ben ugyanezt a pézt megadó brigádot, kerestetnék a menedzseremmel valami ciprusi vagy török 2-es gárdát

Tényleg, vele mi van?
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.05.15. 18:58

sznot írta:
Maradonapoli írta:
Cselszky írta:Elfogadnám a kétharmados csökkentést is, 2 gurigáért szopok, nyalok, gombot varrok. Na jó, azért legyen inkább 3.

Tényleg, vele mi van?

Úgy tudom, Debrecenben tanít.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.15. 19:30

sznot írta:
Maradonapoli írta:
Cselszky írta:Elfogadnám a kétharmados csökkentést is, 2 gurigáért szopok, nyalok, gombot varrok. Na jó, azért legyen inkább 3.

Tényleg, vele mi van?

passzolom, vagy 15 éve nem beszéltem vele

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2023.05.15. 19:40

Cselszky írta:
sznot írta:
Maradonapoli írta:Ne legyél már Olcsójános! Azaz OJ.

Tényleg, vele mi van?

Több infó nincs? Bírtam nagyon.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2023.05.15. 19:42

Maradonapoli írta:
sznot írta:
Maradonapoli írta:Ne legyél már Olcsójános! Azaz OJ.

Tényleg, vele mi van?

Kb éln is, utoljára akkor találkoztam vele amikor együtt mentünk Szigetre.

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.15. 19:50

sznot írta:
Maradonapoli írta:
sznot írta:
Tényleg, vele mi van?

jó arc volt, én is bírtam

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.05.15. 21:07

sznot írta:
Cselszky írta:
sznot írta:
Tényleg, vele mi van?

2010-11 körül láttam utoljára. Emlékeztem, hol tanított, most megnéztem, ott van most is. Egyebet nem tudok.
Az exfórumos spíleres szagértővel jóban lehetett, anno voltam párszor OJ-vel/velük meccsen még az Oláh Gabin, de ahogy OJ távozott a fórumról, úgy én sem láttam többé. Ja, nagyon rendes gyerek, sajnáltam, hogy kámforrá vált.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.05.15. 21:14

Mech írta:
Savaria1919 írta:
John McClane írta:Ha nincs benne a szerződésben,akkor ezt elég nehéz kivitelezni szerintem.

Ennél még mi is több pontot gyűjtöttünk a kiesésünk évében.
Nagyék helyében a többségtől - főleg az ún. sztárigazolásoktól - búcsút vennék, a maradék akadémista meg régi bútordarab köré simán lehetne egy feljutásra esélyes csapatot építeni. Ha nem 2024-ben, akkor 25-ben visszajutnának, főleg ha jő a létszámbővítés.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2023.05.16. 07:55

Cselszky írta:
sznot írta:
Cselszky írta:Úgy tudom, Debrecenben tanít.

2010-11 körül láttam utoljára. Emlékeztem, hol tanított, most megnéztem, ott van most is. Egyebet nem tudok.
Az exfórumos spíleres szagértővel jóban lehetett, anno voltam párszor OJ-vel/velük meccsen még az Oláh Gabin, de ahogy OJ távozott a fórumról, úgy én sem láttam többé. Ja, nagyon rendes gyerek, sajnáltam, hogy kámforrá vált.

Ja a Gerire gondolsz, hírtelen nem tudtam kire célzol.
Hol tanít?

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.05.16. 09:50

sznot írta:Ja a Gerire gondolsz, hírtelen nem tudtam kire célzol.
Hol tanít?

A Bethlenben.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2023.05.16. 10:15

Cselszky írta:
sznot írta:Ja a Gerire gondolsz, hírtelen nem tudtam kire célzol.
Hol tanít?

A Bethlenben.

És tényleg ott van :)

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.05.16. 10:46

Az is megeshet, hogy a lengyel vagy svéd bajnok az első fordulóban megakadályozza a menetelést.
https://www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/b ... ellenfelek
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.05.16. 10:56

Maradonapoli írta:
sznot írta:
Maradonapoli írta:passzolom, vagy 15 éve nem beszéltem vele

jó arc volt, én is bírtam

Kaporszakállú OJ-t? nem volt vele baj ha nem akart fociról vagy zenéről okoskodni, ezekhez nagyon nem értett de nagyon határozott véleménnyel térített a témákban
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.05.16. 10:59

SuperDepor írta:Az is megeshet, hogy a lengyel vagy svéd bajnok az első fordulóban megakadályozza a menetelést.
https://www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/b ... ellenfelek

svédet már reggeliztünk, most inkább egy polák buflákot kéne
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”