Mech írta:Savaria1919 írta:John McClane írta:Ha nincs benne a szerződésben,akkor ezt elég nehéz kivitelezni szerintem.
újratárgyalják őket, Nagy Miklósnak május végéig kell elkészítenie a csökkentett költségvetést
én ezt nem is értem mit tárgyalgatnak, egy ilyen bukta után miért nem küldik el a keret 80%-át a francba azonnali szerződésbontással
ez a 25 pont a kemény 28 rúgott góllal még a tavalyi nb2-es csapatuknak is meglett volna simán, ez kurva nagy égés a Vasastól az nb1-es felsőházi büdzséjükkel, az a szerencséjük, hogy ha a Vidi is kiesik az még nagyobbat fog szólni és eltereli a figyelmet erről a megalázó kiesésről
ennél még a Gyirmótnak is több pontja volt, meg a Budafoknak amikor kiestek 2022-ben és 2021-ben
utoljára a becsődölt Kaposvár szerzett ennél kevesebb pontot
kicsit bíztam benne, hogy Csányi ott hagyja őket a francba és jönnek megrohadni évekre a purgatóriumba mellénk, meg a felllllllegvárak mellé
Maximálisan egyetértek.
Első körben - akinek amúgy is lejár annak viszlát.
Második körben - akivel lehet közös megegyezéssel viszlát.
Harmadik körben - a maradó nagyfizujúakat és a legfőbb alibikirályokat tarcsiba átirányítani, ha nem hajlandóak önként távozni és ősz elejéig sem fizet értük senki, akkor szeptember 15 után mondani nekik, hogy átigazolási díj nélkül mehetnek, ahová akarnak, ha lemondanak a hátralevő pénzükről.
Egyedül U23 alatt hagynék meg emberkéket, esetleg mellettük 2-3 olyan idősebbet, aki mondjuk legalább látszólag odatette magát és korábban éveken át bizonyított, hogy nem tróger. (nem tudom van-e ilyen perpillanat náluk, csak egy feltevés)
Na és ezekhez kezdenék el igazolgatni.