RC írta:Na, Tállai újra jól fekszik Orbánnál, nemsokára meglátjuk, Sesztákkal mi a helyzet.
Szintén jól.
RC írta:Na, Tállai újra jól fekszik Orbánnál, nemsokára meglátjuk, Sesztákkal mi a helyzet.
Savaria1919 írta:Holnap reggel állománygyűlés lesz a Vasasnál, a Nemzeti Sport szerint sokak számára fájdalmas bejelentések várhatók.
Szarka írta:Savaria1919 írta:Holnap reggel állománygyűlés lesz a Vasasnál, a Nemzeti Sport szerint sokak számára fájdalmas bejelentések várhatók.
Az egyetlen fájdalmas hír az lenne a játékosoknak, ha bejelentik a csődöt, és nem fizetik ki őket.
Savaria1919 írta:Szarka írta:Savaria1919 írta:Holnap reggel állománygyűlés lesz a Vasasnál, a Nemzeti Sport szerint sokak számára fájdalmas bejelentések várhatók.
Az egyetlen fájdalmas hír az lenne a játékosoknak, ha bejelentik a csődöt, és nem fizetik ki őket.
Az NB1.hu úgy tudja, hogy Nagy Miklós sportigazgató lemondott a posztjáról, de Nagy György azt nem fogadta el.
Arról, hogy a Vasast milyen szinten támogatják majd a tulajdonosai és a szponzorai, nincsen még hivatalos döntés, de mint előbb jeleztük, nagyon fájdalmas döntések várhatóak.
Információink szerint az is benne van a pakliban, hogy hátat fordítanak a Vasasnak, ebben az esetben a Vasas SC-nek kellene működtetnie a focicsapatot is, amire nincsen anyagi fedezete, vagy új tulajdonosok után kellene néznie, ami a kevés idő miatt lehetetlen feltételeket teremtene az NB II-es induláshoz, így a legalacsonyabb osztályban folytatná a Vasas.
azért a harmadik bekezdésben foglaltakra kevés esélyt látok, arra már inkább, hogy a keret jelentős részét szélnek eresztik, maradnak az akadémisták + melléjük igazolnak.
SuperDepor írta:Hogy lehet ilyen embereket idehozni mint ez az iráni
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Hogy lehet ilyen embereket idehozni mint ez az iráni
pl. letelepedési kötvénnyel
zaggar írta:Szép lenne jövőre egy Munkás-Vidi randi az nb2-ben, régi barátok pacsizhatnának újra egymással.
SuperDepor írta:Adamek most mi van, Tallai lesz a miniszterelnök, Vityaéknál mindenki részeg, hogy megint összekevertek mindent?
John McClane írta:zaggar írta:Szép lenne jövőre egy Munkás-Vidi randi az nb2-ben, régi barátok pacsizhatnának újra egymással.
Szerintem az utolsó két meccset megnyerik,mindkét ellenfélnek tét nélküli lesz 37 pontjuk.
A Kövesd minket megver,de a Honvédtól kikap,nekik lesz 39.
Szerintem a Puskás-Honvéd fogja eldönteni,hogy ki marad bent,ami elég pikáns.
banok írta:De röhögnék ha a Fehérvár tényleg kiesne... XDD
A MOL mit fog ehhez szólni?!
zaggar írta:John McClane írta:zaggar írta:Szép lenne jövőre egy Munkás-Vidi randi az nb2-ben, régi barátok pacsizhatnának újra egymással.
Szerintem az utolsó két meccset megnyerik,mindkét ellenfélnek tét nélküli lesz 37 pontjuk.
Amúgy hasonlóra számítok magam is, bár nekem a matyó-fradi hazai egy kissé merésznek tűnik, ennyire csak nem pukkannak le Csercseszovék, legalább tartásból is meghajthatják az utolsó meccsüket a szezonban.
banok írta:De röhögnék ha a Fehérvár tényleg kiesne... XDD
A MOL mit fog ehhez szólni?!
zaggar írta:John McClane írta:zaggar írta:Szép lenne jövőre egy Munkás-Vidi randi az nb2-ben, régi barátok pacsizhatnának újra egymással.
Amúgy hasonlóra számítok magam is, bár nekem a matyó-fradi hazai egy kissé merésznek tűnik, ennyire csak nem pukkannak le Csercseszovék, legalább tartásból is meghajthatják az utolsó meccsüket a szezonban.
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek most mi van, Tallai lesz a miniszterelnök, Vityaéknál mindenki részeg, hogy megint összekevertek mindent?
megvárom a hivatalos nyomozások eredményét, addig is a telefonközpontost internáljuk, mindent bevallott, ő keverte meg a vonalakat
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 18 vendég