Szombati foci: Fradi-Vidi!
-
Cselszky
- Aranylabdás
Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!
Ha itthon verjük a Honvédot és az Újpestet, megvan a top4, bármit is csinál a Felcsút. És azért kérdés, hogy állnak hozzá a hétvégi, Videoton elleni meccsükhöz, illetve mire jutnak Gyugyóék ellen Pakson.
Elégtétel lenne, ha előttük végeznénk, főleg annak tudatában, hogy ebben az évben egyszer sem tudtuk elkapni őket, az MK-t is beleértve négyből háromszor kikaptunk, köztük a két tavaszi hazai vereség, ami igazán fájó. Mocskos módon viselkedtek, lekezelően nyilatkoztak, emiatt is engem jobban izgat, hogy a csútiak a hátunkat nézzék, minthogy meglesz-e a dobogó vagy nem.
Elégtétel lenne, ha előttük végeznénk, főleg annak tudatában, hogy ebben az évben egyszer sem tudtuk elkapni őket, az MK-t is beleértve négyből háromszor kikaptunk, köztük a két tavaszi hazai vereség, ami igazán fájó. Mocskos módon viselkedtek, lekezelően nyilatkoztak, emiatt is engem jobban izgat, hogy a csútiak a hátunkat nézzék, minthogy meglesz-e a dobogó vagy nem.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
Cselszky írta:https://telex.hu/sport/2023/05/08/cser-palkovics-andras-mol-fehervar-foci
Elindult a politikai elhatárolódás.
ezek is az nb2-ben fognak megrohadni, mint sok más "fellegvár", ha nyáron tényleg lelép a MOL tőlük, amit most már nagyon tutira mondanak
-
Cselszky
- Aranylabdás
Mech írta:Cselszky írta:https://telex.hu/sport/2023/05/08/cser-palkovics-andras-mol-fehervar-foci
ezek is az nb2-ben fognak megrohadni, mint sok más "fellegvár", ha nyáron tényleg lelép a MOL tőlük, amit most már nagyon tutira mondanak
Garancsi is lép? Ahogy hallom, évek óta sem testben, sem lélekben nincs ott, csak a pénzét csepegtette még. A szurkerek szép lassan megutálták.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
Cselszky írta:Mech írta:Cselszky írta:https://telex.hu/sport/2023/05/08/cser-palkovics-andras-mol-fehervar-foci
Garancsi is lép? Ahogy hallom, évek óta sem testben, sem lélekben nincs ott, csak a pénzét csepegtette még. A szurkerek szép lassan megutálták.
Garancsi is valószínűleg. A keretben pedig 14 légiós van jelenleg, akik nem játszhatnak az NB2-ben. A felcsúti foci felpumpálásával totálisan kinyírták a fehérvári utánpótlást, 3 saját nevelésű játékosuk van a felnőtt keretben, akik összesen 122 percet játszottak a szezonban. Remek előjelek az esetleges nb2-re.
Milyen érdekes, hogy idén is Felcsút-Kispest lesz az utolsó fordulóban, ahol alkalmasint le tudja adni a pontokat Orbánfalva Szíjjártóéknak. Nem tudom, mennyi szava lehet most Kósának a DVSC-ben, de ha Viktorék indulni akarnak a nemzetköziben, megtalálják a módot, hogy bebiztosítsák a megfelelő helyezést az utolsó kör előtt. A Vidi sanszosan besorolódott a "feláldozhatók" kategóriába a 'Kövesddel együtt, a Vasas meg menthetetlen.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék
Piros-fehér-kék
Cselszky írta:Adamek írta:sznot írta:
Annyi kiderult ma, hogy a masodik sor a kieses elkerulesere talan elegseges.
Paksi meccs elott meg izgultam, hogy meglesz e az ezust, de mar leszarom. Ezen a meccsen is erdekes dolgok tortentek, Bano Szabo labat is megtapostak a gol elott, de semmi. A buntetok hataresetek voltak, a Paksnak megadjak, nekunk nem, ez van.
szakmailag úgy néz ki a szitu szerintem, hogy vannak stílusok amik egyszerűen nem fekszenek bizonyos csapatok játékának, a KTE-nek ilyen pl. a Honvéd odaszúrogatós viszonylag agresszív játéka, nem véletlen, hogy 3-ból egyszer se jött össze ellenük (vagy a Kövesdi légió ellen is így van, de mondhatnám azt is, hogy nekünk meg a KTE játéka nem fekszik és nem tudjuk őket megverni háromból egyszer se)
télen amikor ez a sor volt a KTE meccssora azt írtam hullámvölgyben vannak, ma már látom, hogy ez egy minta, szinte ugyanaz jött most is, jövőhéten meg simán lefociznak minket mert így hatnak egymásra ezek a játékstílusok szépen körbe
amúgy meg az öt bajnokságból most volt a legjobb kihívónk játékban, ha a Paks hamarabb vált még jobb lehetett volna a vége, talán jövőre lesz 3 vagy 4 esélyes is ha nem törnek meg a munkálatok, mondjuk félő, hogy a KTE rengeteg kölcsönjátékosát visszarendelik, vagy a paksiak jóllaknak és nem lesznek beépíthető fiatalok, a DVSC nálam inkább volt fekete ló és nem is igazán tudom őket kiértékelni mert náluk nem látom a stílusjegyeket úgy mint a másik kettőnél, remélem lassan kitisztul náluk is a saját játékrendszer amit minden körülmények közt el tudnak bábozni és akkor végre nálunk is fel kell kötni a gatyát mert nem fog beleférni egy ilyen gyalázatos tél-tavasz
Ferenczi A. elemzett minket pár hete, kb. negyedórában: https://www.youtube.com/watch?v=VoMsZnpVZLU&t=227s
Ezt én most láttam. Ferencziről sokszor hallok, de őt magát még soha nem hallottam.
Nos ez a videó alapján egyrészt adom mások véleményét, egy sértődött nárcisztikus alaknak tűnik.
Ilyet mondani hogy a játékkoncepciót, mint fogalmat ő találta ki, és ezzel még a külföldi szakirodalom se foglalkozik, vicc. Ő tényleg elhiszi, hogy feltalálta a Spanyol viaszt.
Másrészt ilyen szárazon, papírról(?) szaggatottan beszélni csak vígjátékokban szoktak tanárok a dögunalmas órákon. Ez nem előadásmód, ez annak a tökéletes ellentetje.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
-
Cselszky
- Aranylabdás
Szarka írta:Cselszky írta:Adamek írta:
szakmailag úgy néz ki a szitu szerintem, hogy vannak stílusok amik egyszerűen nem fekszenek bizonyos csapatok játékának, a KTE-nek ilyen pl. a Honvéd odaszúrogatós viszonylag agresszív játéka, nem véletlen, hogy 3-ból egyszer se jött össze ellenük (vagy a Kövesdi légió ellen is így van, de mondhatnám azt is, hogy nekünk meg a KTE játéka nem fekszik és nem tudjuk őket megverni háromból egyszer se)
télen amikor ez a sor volt a KTE meccssora azt írtam hullámvölgyben vannak, ma már látom, hogy ez egy minta, szinte ugyanaz jött most is, jövőhéten meg simán lefociznak minket mert így hatnak egymásra ezek a játékstílusok szépen körbe
amúgy meg az öt bajnokságból most volt a legjobb kihívónk játékban, ha a Paks hamarabb vált még jobb lehetett volna a vége, talán jövőre lesz 3 vagy 4 esélyes is ha nem törnek meg a munkálatok, mondjuk félő, hogy a KTE rengeteg kölcsönjátékosát visszarendelik, vagy a paksiak jóllaknak és nem lesznek beépíthető fiatalok, a DVSC nálam inkább volt fekete ló és nem is igazán tudom őket kiértékelni mert náluk nem látom a stílusjegyeket úgy mint a másik kettőnél, remélem lassan kitisztul náluk is a saját játékrendszer amit minden körülmények közt el tudnak bábozni és akkor végre nálunk is fel kell kötni a gatyát mert nem fog beleférni egy ilyen gyalázatos tél-tavasz
Ferenczi A. elemzett minket pár hete, kb. negyedórában: https://www.youtube.com/watch?v=VoMsZnpVZLU&t=227s
Ezt én most láttam. Ferencziről sokszor hallok, de őt magát még soha nem hallottam.
Nos ez a videó alapján egyrészt adom mások véleményét, egy sértődött nárcisztikus alaknak tűnik.
Ilyet mondani hogy a játékkoncepciót, mint fogalmat ő találta ki, és ezzel még a külföldi szakirodalom se foglalkozik, vicc. Ő tényleg elhiszi, hogy feltalálta a Spanyol viaszt.
Másrészt ilyen szárazon, papírról(?) szaggatottan beszélni csak vígjátékokban szoktak tanárok a dögunalmas órákon. Ez nem előadásmód, ez annak a tökéletes ellentetje.
Értem, de nem ez volt a fókuszban, hanem hogy valaki mondott valamit azon túl is, hogy kb. “a szerb mester megtalálta a közös hangot a játékosokkal” (Simek Petya, Bozsik mester).
-
Cselszky
- Aranylabdás
RC írta:Milyen érdekes, hogy idén is Felcsút-Kispest lesz az utolsó fordulóban, ahol alkalmasint le tudja adni a pontokat Orbánfalva Szíjjártóéknak. Nem tudom, mennyi szava lehet most Kósának a DVSC-ben, de ha Viktorék indulni akarnak a nemzetköziben, megtalálják a módot, hogy bebiztosítsák a megfelelő helyezést az utolsó kör előtt. A Vidi sanszosan besorolódott a "feláldozhatók" kategóriába a 'Kövesddel együtt, a Vasas meg menthetetlen.
Úgy tudni, Lajos körön kívülre került, nem osztanak neki lapot. Egyébként, ahogy olvasom, épp elég baja lehet a korcsolyázóknál. :)
Mech írta:Cselszky írta:Mech írta:ezek is az nb2-ben fognak megrohadni, mint sok más "fellegvár", ha nyáron tényleg lelép a MOL tőlük, amit most már nagyon tutira mondanak
Garancsi is valószínűleg. A keretben pedig 14 légiós van jelenleg, akik nem játszhatnak az NB2-ben. A felcsúti foci felpumpálásával totálisan kinyírták a fehérvári utánpótlást, 3 saját nevelésű játékosuk van a felnőtt keretben, akik összesen 122 percet játszottak a szezonban. Remek előjelek az esetleges nb2-re.
Azért az pikáns lenne, ha Garancsi Újpestre tenné át a székhelyét, és a MOL logó is menne vele (vagy Felcsútra).
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék
Piros-fehér-kék
Cselszky írta:Szarka írta:Cselszky írta:Ferenczi A. elemzett minket pár hete, kb. negyedórában: https://www.youtube.com/watch?v=VoMsZnpVZLU&t=227s
Értem, de nem ez volt a fókuszban, hanem hogy valaki mondott valamit azon túl is, hogy kb. “a szerb mester megtalálta a közös hangot a játékosokkal” (Simek Petya, Bozsik mester).
Ja, én most csak a csávót értékeltem, mert DVSC meccset talán nem is láttam idén.
A nyelvezettel nem volna gond, ezt érthetően és befogadhatóan adják elő külföldön és itthon is ( Tifo/Atletic, Unibet csatorna, twitter fiókok tömkelege ), studiókban is azért ott van Hegedűs, vagy Beregi , ők mind nagyobb perspektívában mutatják be a pályán történteket, mèg ha tévednek is.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
-
Deep Purple
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Cselszky írta:Sanyeey írta:Cselszky írta:Kurva jó. :D
Mi volt?
90+ban varozás után kaptak egy tizit, de Kodro az égbe lőtte.
Amúgy szarok voltak megint, szvsz nem érdemelték volna meg a 3 pontot. A szurkerek kicsit kikészültek a végére.
Rég röhögtem ekkorát. Knézy közvetítése még dobott rajta. "Há' hova rúgta??" Taníthatatlan, ekkora marhának születni kell.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Megnéztem ezt a kihagyott tizit.
Ez a Kodro gyerek amúgy mentálisan mennyire lehetett tisztában a meccs jelentőségével...?
Ez a Kodro gyerek amúgy mentálisan mennyire lehetett tisztában a meccs jelentőségével...?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
Maradonapoli írta:Megnéztem ezt a kihagyott tizit.
ezt elbaszta az tény, de az sem túl szép, hogy most vele vitetik el a balhét, miközben ha nincs az idei 11 gólja már kieső lenne a Vidi matematikailag is
- Adamek
- Flegma
Maradonapoli írta:Megnéztem ezt a kihagyott tizit.
azt nem tom, de aki két lépésről áll oda oldalról az mindig szarul rúgja, mert hulla bizonytalan általában
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Mech írta:Maradonapoli írta:Megnéztem ezt a kihagyott tizit.
ezt elbaszta az tény, de az sem túl szép, hogy most vele vitetik el a balhét, miközben ha nincs az idei 11 gólja már kieső lenne a Vidi matematikailag is
Nyilván az elmúlt évek vetését nem lehet a nyakába varrni, de azért mégiscsak ő állt most a legközelebb a helyzethez, hogy egycsapásra megoldja a problémát. Kvázi a szakember, akit segíteni hívtak, mert "elromlott a gép" és nem hogy nem tudta megjavítani, de még látványosan el is baszta és eltette érte a pénzt.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:Maradonapoli írta:Megnéztem ezt a kihagyott tizit.
azt nem tom, de aki két lépésről áll oda oldalról az mindig szarul rúgja, mert hulla bizonytalan általában
Zaza meg túl sok lépést csinált, de az legalább vicces volt -szóval az optimális lépésszámot ki kellene kísérletezni!
- Adamek
- Flegma
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Megnéztem ezt a kihagyott tizit.
Zaza meg túl sok lépést csinált, de az legalább vicces volt -szóval az optimális lépésszámot ki kellene kísérletezni!
na de ne romantikázzunk itt sziaelvtársam, kint voltál tegnap a River-Bocán?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:azt nem tom, de aki két lépésről áll oda oldalról az mindig szarul rúgja, mert hulla bizonytalan általában
oda majd együtt ugrunk ki elvtársam!
- Adamek
- Flegma
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Zaza meg túl sok lépést csinált, de az legalább vicces volt -szóval az optimális lépésszámot ki kellene kísérletezni!
csak gondoltam a 7 piros lap nem lehetett véletlen, talán rendelésre történt meg a dolog
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:na de ne romantikázzunk itt sziaelvtársam, kint voltál tegnap a River-Bocán?
csak gondoltam a 7 piros lap nem lehetett véletlen, talán rendelésre történt meg a dolog
a nersevikek intézték, felosztottuk a piacot, övék dél-amerika, enyém észak, európán és ázsián osztozunk