Maradonapoli írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:Alakulgat a kaka Nápolyban is:
- A kopasz bevágta a durcit ADL-re, mert egy szép köszönőlevél mellett e-mailben élesítette az opcióját a következő szezonra. Röviden: Alapból már ezt a közlésformát is sértőnek tartja és fel van háborodva. Személyes tárgyalást akar, új szerződésről vastagon nagyobb pénzről + egyéb nem anyagi jellegű feltételek: Oszit, Kvarát és Kimet meg kell tartani stb. egyéb apróságok. ADL meg nem az a fajta, akivel packázni lehet, de a lázadozást, megmondogatást sem igen tűri jól, így Contét és de Zerbit tartja a talonban.
Fun fact: ADL csak biztonsági okokból tette mindezt, hogy el ne csaklizzák a kopaszt tőle, eleve új szerződést akart neki adni magasabb fizuért, vagyis teljesen érthetetlen a kopasz teátrális jelenete.
- A siker szürke eminenciását, a sportdiri Giuntiolit is új kihívások foglalkoztatják - és gondolom a több pénz, nagyobb lehetőségek - bár még elvileg 1 év van a szerződéséből, de erősen hajlana rá, hogy kivásárolja a Juve vagy az angolok valamelyike (Tottenham, Newcastle).
- Kim elvtárs csak úgy volt hajlandó Nápolyba aláírni tavaly, - és akkor is csak 3 évre ha bekerül a szerződésébe, hogy 1 szezon után, idén nyáron egy kéthetes "ablak" nyílik a szerződésében és ez alatt a két hét alatt, ha valaki hajlandó letenni érte 60 milla eurót, akkor el kell engedni. A MU a hírek szerint ezt meg is fogja tenni, a koreai pedig örömmel készen áll a manchesteri kalandra.
Osimhen-t úgy hallom nem is adnátok el semmi pénzért. Hát , ha 100+ millát letesznek érte ebben nem vagyok biztos.
Nekünk nem kell új sportdirektor, ellenben a Tottenhamnek nagyon is kéne.
Kim kivásárolható? hm.... jó lesz Botman cseréjének :) Kíváncsi lennék rá a PL-ben.
A PSG-ről is pletykálnak Giuntioli kapcsán.
100 millát? 70-ért vették 3 éve... +30 milla nem pénz érte (inflációról nem is beszélve), továbbá nem szorul rá a klub sem.... 120 lesz az induló, ha valaki vinni akarja, ezt már több helyen elmondták...
Amúgy Oszi bátya a legjobb arc az egész bagázsban, erősen benne van, - mivel nagyon jól érzi magát a klubnál és a városban -, marad még egy évet karneválozni és csak utána megy el a PL-be - persze megfelelő mértékű fizuemelést ő is megkapja az új szezonra, ha így lesz.
100 pluszt írtam, én is 120-150 közti ajánlatokra gondoltam.