BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Szarka
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.05.07. 18:53

Maradonapoli írta:
Szarka írta:
Maradonapoli írta:Alakulgat a kaka Nápolyban is:

- A kopasz bevágta a durcit ADL-re, mert egy szép köszönőlevél mellett e-mailben élesítette az opcióját a következő szezonra. Röviden: Alapból már ezt a közlésformát is sértőnek tartja és fel van háborodva. Személyes tárgyalást akar, új szerződésről vastagon nagyobb pénzről + egyéb nem anyagi jellegű feltételek: Oszit, Kvarát és Kimet meg kell tartani stb. egyéb apróságok. ADL meg nem az a fajta, akivel packázni lehet, de a lázadozást, megmondogatást sem igen tűri jól, így Contét és de Zerbit tartja a talonban.
Fun fact: ADL csak biztonsági okokból tette mindezt, hogy el ne csaklizzák a kopaszt tőle, eleve új szerződést akart neki adni magasabb fizuért, vagyis teljesen érthetetlen a kopasz teátrális jelenete.

- A siker szürke eminenciását, a sportdiri Giuntiolit is új kihívások foglalkoztatják - és gondolom a több pénz, nagyobb lehetőségek - bár még elvileg 1 év van a szerződéséből, de erősen hajlana rá, hogy kivásárolja a Juve vagy az angolok valamelyike (Tottenham, Newcastle).

- Kim elvtárs csak úgy volt hajlandó Nápolyba aláírni tavaly, - és akkor is csak 3 évre ha bekerül a szerződésébe, hogy 1 szezon után, idén nyáron egy kéthetes "ablak" nyílik a szerződésében és ez alatt a két hét alatt, ha valaki hajlandó letenni érte 60 milla eurót, akkor el kell engedni. A MU a hírek szerint ezt meg is fogja tenni, a koreai pedig örömmel készen áll a manchesteri kalandra.

Osimhen-t úgy hallom nem is adnátok el semmi pénzért. Hát , ha 100+ millát letesznek érte ebben nem vagyok biztos.

Nekünk nem kell új sportdirektor, ellenben a Tottenhamnek nagyon is kéne.

Kim kivásárolható? hm.... jó lesz Botman cseréjének :) Kíváncsi lennék rá a PL-ben.

A PSG-ről is pletykálnak Giuntioli kapcsán.

100 millát? 70-ért vették 3 éve... +30 milla nem pénz érte (inflációról nem is beszélve), továbbá nem szorul rá a klub sem.... 120 lesz az induló, ha valaki vinni akarja, ezt már több helyen elmondták...

Amúgy Oszi bátya a legjobb arc az egész bagázsban, erősen benne van, - mivel nagyon jól érzi magát a klubnál és a városban -, marad még egy évet karneválozni és csak utána megy el a PL-be - persze megfelelő mértékű fizuemelést ő is megkapja az új szezonra, ha így lesz.

100 pluszt írtam, én is 120-150 közti ajánlatokra gondoltam.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.07. 19:06

Szarka írta:
Maradonapoli írta:
Szarka írta:Osimhen-t úgy hallom nem is adnátok el semmi pénzért. Hát , ha 100+ millát letesznek érte ebben nem vagyok biztos.

Nekünk nem kell új sportdirektor, ellenben a Tottenhamnek nagyon is kéne.

Kim kivásárolható? hm.... jó lesz Botman cseréjének :) Kíváncsi lennék rá a PL-ben.

A PSG-ről is pletykálnak Giuntioli kapcsán.

100 millát? 70-ért vették 3 éve... +30 milla nem pénz érte (inflációról nem is beszélve), továbbá nem szorul rá a klub sem.... 120 lesz az induló, ha valaki vinni akarja, ezt már több helyen elmondták...

Amúgy Oszi bátya a legjobb arc az egész bagázsban, erősen benne van, - mivel nagyon jól érzi magát a klubnál és a városban -, marad még egy évet karneválozni és csak utána megy el a PL-be - persze megfelelő mértékű fizuemelést ő is megkapja az új szezonra, ha így lesz.

100 pluszt írtam, én is 120-150 közti ajánlatokra gondoltam.

sorry, igaz :)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.05.07. 19:38

Szarka írta:Egyrészt vagy előbb észreveszed, hogy rossz a csapat, és már szezon közepén váltasz, vagy ha már bíztál benne 33 meccsen át, akkor bízz benne, hogy erre az ötre megoldja. Ha nem, más se fogja. Tovább kell gondolkodni, mint pár meccs formája, mert abból csak állandó kiesési gondok lesznek. Aki pedig 33 meccsig nem látta, hogy rosszul megy a csapatnak, az ne várjon el csodát, főleg ne higgye azt, hogy elő tud varázsolni egy megmentőt a kalapból. Van, hogy egy új edző már csak a váltás miatt felpörget egy csapatot, de ez inkább szezon közepén működhet, vagy ha a kirúgás oka pont az, hogy az öltözőt vesztette csak el az edző, amúgy a játékosok jók és jó formában lennének.

jó de a 28-ik fordulóban 13-14. helyen voltunk, akkor már 14 forduló óta ugyanazokon a poziciókon. azóta hozzáraktunk 6 meccsen 2 pontot és most kiesésre állunk. ma is kikaptunk. és múlt héten volt a megalázó kupadöntő. én már nem tudok bízni benne.

egyre jobban bírom Spalt. akkor kell a szart kavarni, amikor tuti a helyed, én is ezt szoktam csinálni a melóban :) Kim nem biztos, hogy elég jó/gyors lesz a PL-ben, a helyében maradnék a seggemen Nápolyban. Oszkár hatalmas király, ha marad, de ebben nem hiszek.
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.05.07. 21:58

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:Egyrészt vagy előbb észreveszed, hogy rossz a csapat, és már szezon közepén váltasz, vagy ha már bíztál benne 33 meccsen át, akkor bízz benne, hogy erre az ötre megoldja. Ha nem, más se fogja. Tovább kell gondolkodni, mint pár meccs formája, mert abból csak állandó kiesési gondok lesznek. Aki pedig 33 meccsig nem látta, hogy rosszul megy a csapatnak, az ne várjon el csodát, főleg ne higgye azt, hogy elő tud varázsolni egy megmentőt a kalapból. Van, hogy egy új edző már csak a váltás miatt felpörget egy csapatot, de ez inkább szezon közepén működhet, vagy ha a kirúgás oka pont az, hogy az öltözőt vesztette csak el az edző, amúgy a játékosok jók és jó formában lennének.

jó de a 28-ik fordulóban 13-14. helyen voltunk, akkor már 14 forduló óta ugyanazokon a poziciókon. azóta hozzáraktunk 6 meccsen 2 pontot és most kiesésre állunk. ma is kikaptunk. és múlt héten volt a megalázó kupadöntő. én már nem tudok bízni benne.

egyre jobban bírom Spalt. akkor kell a szart kavarni, amikor tuti a helyed, én is ezt szoktam csinálni a melóban :) Kim nem biztos, hogy elég jó/gyors lesz a PL-ben, a helyében maradnék a seggemen Nápolyban. Oszkár hatalmas király, ha marad, de ebben nem hiszek.

Nem követem a klubot, de ez alapján csak rossz időben ütött be a rossz forma. De lehet tényleg idén már szar a csapat, csak késve vették észre. Ha előbbi, akkor azt meg kéne oldja a mostani edző is. Ha utóbbi, most már késő lépni és változtatni. Persze szerintem.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.05.07. 22:17

Savaria1919 írta:
Cselszky írta:És ott mi a háttere? Szintén nagypolitika, esetleg helyi Csák Máték szórakozása, pénzmosás, stb.?
Tényleg nem tudom, nem követem a bajnokságukat, a DAC-ot sem.

Tönkre menések is gyakrabban fordulnak ott elő, mint errefelé: Szered, Szenice, majdnem a zsolnaiak. A két gigászon (Pozsony, Nagyszombat) meg az Oszibá-féle DAC-on kívül ingatag pénzügyi lábakon állnak a többiek, ott messze nem fektetnek annyi dellát a labdarúgásba, mint minálunk.

mármint a tót állam nem fektet be annyit, mint a magyar állam. úgy csinálnak mint Viktor előtt nálunk: A Zólyombrezno mögött valami vasmű/acélgyár van, meg annak a vezetői, Aranyósmarót tulaja egy vállalkozó csóka, aki szerényen a monogrammjáról nevezte el a cégét és a csapatot. A Rózsahegy tulaja top 10 tót oligarcha, egy papírgyárat sikerült negyedáron privatizálnia időben, de a foci kapcsán amolyan Leisztingeresen tolja. Nagyszombatban egy németbe is dolgozó építési vállalkozó van, a Szakolca/Skalica tulaja egy korábbi helyi önkoris mókus, üzletember, Liptószentmiklóson egy agrárvállalkozó van hatalmon, Besztercebé-n egy magyar korábbi síedző, Trencsényben egy volt Ajax játékos, aki fura módon kínai.
ETO

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.05.07. 23:01

Meglett a 6 pontos győzelem Leccében a Hellasnak, így az alsó részlegben is tovább tart a tülekedés. Két hét múlva lesz egy Lecce-Spezia, könnyen meglehet h az a meccs fog dönteni, h melyikük marad bent.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.08. 09:26

zaggar írta:Meglett a 6 pontos győzelem Leccében a Hellasnak, így az alsó részlegben is tovább tart a tülekedés. Két hét múlva lesz egy Lecce-Spezia, könnyen meglehet h az a meccs fog dönteni, h melyikük marad bent.

A Cremonese is elkezdett szépen kapaszkodni, miután szerződtettek végre egy Serie A_ban tapasztalt rókát, de ott már késő bánat lesz. Eleve nem értem, hogy mertek nekimenni az idénynek egy olyan edzővel, aki a B-ben sem nagyon ért el még semmit és ki is tartottak mellette jó sokáig. A hulladék keretről nem is beszélve - persze az már inkább magyarázható anyagi okokkal.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.05.08. 10:27

Sturm tábor egész korrekt idegenben. Nem tudom, hogy vittek be ennyi tűzijátékot.
https://fb.watch/koqZIPIUjK/
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.08. 11:12

Galatasaray-Basaksehir 1X
Le Havre-Rodez 1X
Norwich-Blackpool 1X
Swansea-West Brom 0,5 over
Watford-Stoke 0,5 over
Luton-Hull 0,5 over
Empoli-Salerno 0,5 over
Brighton-Everton 0,5 over
Nottingham-Soton 0,5 over
Fulham-Leicester 0,5 over
Sassuolo-Bologna 0,5 over
Udinese-Sampdoria 0,5 over
Pécs-MTK 0,5 over

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.05.08. 17:05

Na , az angol bírói szövetség kiadja majd a VAR beszélgetéseket, először májux 15-én egy TV pilotban.( gondolom ez csak részleteket fog tartalmazni a szezonból). Jövőre szeretnék ezt rendszeresíteni, vagy legalábbis gyakorivá tenni.

Én azt se bánnám, ha lehetne hallani a bíró hangját a pályáról, minden döntése lejátszható lenne. De már a fenti is egy jó előrelépés lenne stúdióbeszélgetéseknél, közvetlenül a meccs után.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.05.08. 17:43

Szarka írta:Na , az angol bírói szövetség kiadja majd a VAR beszélgetéseket, először májux 15-én egy TV pilotban.( gondolom ez csak részleteket fog tartalmazni a szezonból). Jövőre szeretnék ezt rendszeresíteni, vagy legalábbis gyakorivá tenni.

Én azt se bánnám, ha lehetne hallani a bíró hangját a pályáról, minden döntése lejátszható lenne. De már a fenti is egy jó előrelépés lenne stúdióbeszélgetéseknél, közvetlenül a meccs után.

úristen ezt a baromságot, már maga var is egy hülyeség (ugyanannyi a hiba, mint előtte de így még bosszantóbb is a varral legalább), de még sikerül tovább fokozni ezt a szarságot

legalább most már 100-110 perces meccseket kapsz a jegyedért

jó dolog ez a sok újdonság, csak a foci veszett el ebből a sportágból

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.05.08. 18:33

Gollamék is megcsinálták, félidőben 3-1. a vége 3-4 , bukták a rájátszást ahogy kell
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.05.08. 19:05

Mech írta:
Szarka írta:Na , az angol bírói szövetség kiadja majd a VAR beszélgetéseket, először májux 15-én egy TV pilotban.( gondolom ez csak részleteket fog tartalmazni a szezonból). Jövőre szeretnék ezt rendszeresíteni, vagy legalábbis gyakorivá tenni.

úristen ezt a baromságot, már maga var is egy hülyeség (ugyanannyi a hiba, mint előtte de így még bosszantóbb is a varral legalább), de még sikerül tovább fokozni ezt a szarságot

Ez sehol se jelentene extra időt. Nem megállna magyarázni, hanem hallanád az itéletet, amit amúgy is mond a pályán, vagy amikor a VAR szobával beszélget. Nem NFL szinten állna ki még egyszer elmondani.

Ami meg a konkrét döntés, az meccs utáni közlés.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.05.08. 19:06

Én barom 0-1-nél megtettem, hogy fordít a Brighton. Az Everton első támadásból betalált, gondoltam, na kihasználom, és jó odsszon megteszem a fordítást. Erre 30 perc és már 0-2 :/

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.05.08. 19:13

Szarka írta:
Mech írta:

Ez sehol se jelentene extra időt. Nem megállna magyarázni, hanem hallanád az itéletet, amit amúgy is mond a pályán, vagy amikor a VAR szobával beszélget. Nem NFL szinten állna ki még egyszer elmondani.

Ami meg a konkrét döntés, az meccs utáni közlés.

https://www.youtube.com/watch?v=UR9wwqjbO1I

https://www.youtube.com/watch?v=urcatWMGltI

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.05.08. 19:18

Szarka írta:Én barom 0-1-nél megtettem, hogy fordít a Brighton. Az Everton első támadásból betalált, gondoltam, na kihasználom, és jó odsszon megteszem a fordítást. Erre 30 perc és már 0-2 :/

0-3, minden egyes átmenetet beszop a Brighton. Kb el is dobtam, amit egy hét alatt összeszedtem hasznot :/

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.05.08. 20:40

Szarka írta:
Szarka írta:Én barom 0-1-nél megtettem, hogy fordít a Brighton. Az Everton első támadásból betalált, gondoltam, na kihasználom, és jó odsszon megteszem a fordítást. Erre 30 perc és már 0-2 :/

0-3, minden egyes átmenetet beszop a Brighton. Kb el is dobtam, amit egy hét alatt összeszedtem hasznot :/

Sean Dyche masterclass. Ha valaha megálmodott egy mérkőzést, akkor az így ment volna le. Korai gól, lehet visszahúzódni, átmenetekre építeni. Kapus mindent fog, kapufa velük van, míg nekik minden kontra életveszélyes, és 5 gólt szereznek végül.

Legalább így a Brighton is kiesett a BL-ért folyó harcból.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.08. 21:18

Szarka írta:

ez egy jó sz*r nap volt nekem is

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.05.08. 21:39

Állítólag Mourinho egyezkedik a PSG-vel. Ennyit a nagy római életérzéséről.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.08. 22:05

zaggar írta:Állítólag Mourinho egyezkedik a PSG-vel. Ennyit a nagy római életérzéséről.

azér vhol megértem kivételesen Józsit, frusztráló általában az 5. helyért harcolni, főleg egy olyan figurának, mint ő

Vissza: “www.nb1.hu”