BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Adamek
Flegma

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.05.06. 22:02

Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:lófaszt ez a nehéz, a nehéz mindig megtalálni a mindig egy kicsivel szarabb edzőt időről időre
Pellegrini óta senkiháziak tapossák a parancsnoki hidat, ez a vigyori bukott bárszalonnás is kb. annyit ér mint egy közepesen elhülyült Kuttor
Arruabarrena kellene ide, ő tudja mitől sárga a friss hó

Annak kapcsán jutott eszembe, amit Szarka úr írt a Brighton kapcsán, hogy ezek a ligájukban kiscsapatok csak akkor lehetnek az élmezőnnyel versenyképesek, ha két-három éven keresztül szinte minden döntés, választás bejön. Olyan meg a világon nincs, hogy ezek a vagy sztár lesz vagy nem bevállalások mindig bejönnek, miközben a nagyok nagy valószínűséggel sztárt igazoltunk technikája mindig csődöt mondjon. Előbb-utóbb jönnek a peches (sérülés) vagy szakmailag hibás döntések játékos és edző fronton, és akkor már borul a kicsi. Korábban nem igazán kedveltem a Villarrealt, főleg, hogy pont a Depor pozicióját vették át, a foci körüli pénzügyek területén valószínűleg korrektebb keretek között. Honnan ez a Villarreal szimpátia? Kb olyanok mint a Sassuolo olaszban, valami kisvárosi csapat, egy dúsgazdag szatócs/kerámia gyáros családdal a háta mögött, nem sok történelemmel és nézővel.

Más: Nem találom melyik topikban volt egy költői kérdés, hogy mi értelme az utolsó 5-6 forduló edzőt cserélni. Franciában a Nantesnak drukkolok, észak-nyugati régi nagy csapat, mint az ETO vagy a Depor. Két éve tavasszal, a korábbi helyi játékoslegenda Kombouare elég nehéz körülmények között vette át a csapatot, és osztályozón benntartotta. Tavaly meglepetésre kupát nyert a Nantes, bajnokságban sima bennmaradás. Idén is bejutottak a kupadöntőbe, amit aztán botrányosan simán 5-1-re elvesztettek a múlt héten és eközben a kieső helyen állnak. Nem vagyok az edzőmenesztés feltétlen híve, de szerintem itt most váltani kellett volna. Hétvégén jön a kiesési rangadó a Strasbourg ellen, ha ott vereség, akkor már késő lesz edzőt váltani.

Eközben az Inter elég gyenge meccsen simán vezet Rómában az utolsó percekben.

Azt is én vetettem fel, mert nem hiszem, hogy utolsó 5 meccsre csodát lehet csinálni. A csapat morál a béka feneke alatt, minimális idő a csapattal együtt dolgozni. Marad a 5-4-1 beseggelés és reménykedés.

A Nantes február 10-én nevezte ki őt, az azért nem az utolsó 5 meccs. Annak még van értelme, van idő dolgozni a csapattal, megtalálni a helyes taktikát és a játékosok mentalitása is megfordítható még.

Newcastle-nél amikor először kiesés közelébe kerültünk Mike Ashley idején, az utolsó 5 meccsre Shearert ültették le, külön bónuszt igérve a bentmaradásra. Így is (emlékeim szerint ) 5 vereség ,és kiesés lett a vége. A Herta most nyert, de így is max osztályozóra van esélyük. A Leeds se változik meg 5 meccs alatt, sima bunker Big Sam alatt, és reménykedés. A vicc az, hogy matematikailag úgy is bent maradhat, ha mind a négy meccsüket elbukják ( elfogják bukni ), és Sam megkapja a bónuszát :)

Első részhez pedig : nemcsak kis, csapatok, hanem középcsapatok, akik nagyokkal akarnak versenyezni. A Pool is ilyen, még most sincs olyan bevételük, mint a Manchesteri duónak vagy a Chelsea-nek. Nekik kellett az, hogy az igazolásaik java beválljon. Ha nem cserélik ki időben a keret tagjait, ha csak nem azonnal válik be egy játékos, akkor már visszaesnek. Nekik alig fér bele egy nagy pénzes mellényúlás. A Villarreal jó igazolásokkal is csak üldöző tud lenni, a 4.-7. helyért harcoló, és nemzetközin eredményeket elérő klubként. Nehéz meló.

a Villarreal három lábon áll, az akadémiáról leakasztott játékosok, az argentin és a nyugat-afrikai gyémántok háromszögből építkezik, néha az egyik láb erősebb, a másik gyengébb de alapvetően jó a mixük
a fő gond a ultragagyi vagy klubidegen edzők kinevezése és a felépített játékosok mielőbbi elpasszolása, gyakorlatilag senki nem játszik a klubnál érett korszakában (nyilván vannak kivételek minden garnitúránál de nem ők a jellemzőek)
aztán van még egy pótláb is, a máshol nagyot bukó valaha sztárnak induló de elhasalt spílerek újratervezése és újra felépítése ami sokszor bejött már
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.05.06. 22:35

Szarka írta:Azt is én vetettem fel, mert nem hiszem, hogy utolsó 5 meccsre csodát lehet csinálni. A csapat morál a béka feneke alatt, minimális idő a csapattal együtt dolgozni. Marad a 5-4-1 beseggelés és reménykedés.

A Nantes február 10-én nevezte ki őt, az azért nem az utolsó 5 meccs. Annak még van értelme, van idő dolgozni a csapattal, megtalálni a helyes taktikát és a játékosok mentalitása is megfordítható még.

Newcastle-nél amikor először kiesés közelébe kerültünk Mike Ashley idején, az utolsó 5 meccsre Shearert ültették le, külön bónuszt igérve a bentmaradásra. Így is (emlékeim szerint ) 5 vereség ,és kiesés lett a vége. A Herta most nyert, de így is max osztályozóra van esélyük. A Leeds se változik meg 5 meccs alatt, sima bunker Big Sam alatt, és reménykedés. A vicc az, hogy matematikailag úgy is bent maradhat, ha mind a négy meccsüket elbukják ( elfogják bukni ), és Sam megkapja a bónuszát :)

ja a Nantes - Kombouare kapcsán csak előzményként írtam le a korábbi érdemeit, de erre a mostani szezonra gondoltam. minden mellett most kirúgtam volna. bajnokságban kiesőhely? 1-5 a kupadöntőben a közepes Toulouse ellen? az elmúlt 5 bajnoki meccsen 2 pont? bármekkora legenda volt játékosként, bármit ért el az elmúlt években, bennem felmerült az azonnali csere az utolsó 5 meccsre, hátha valaki tud változást hozni. ha a Strasbourg ellen holnap bukó, akkor irány a másodosztály.

Adameknek és Maradona úrnak: ja ha argentinok, akkor oké. én az uruguay-iakkal vagyok így, Pandiani volt a kedvenc Depor játékosom pedig nem volt egy zseni. jaja, mostanra a Villarreal már top 20-ban lehet első osztályú meccsek számában és pontokban az örökrangsorban. eleinte Corunában voltak ilyen mozgalmak, hogy a történelmibb Castellont támogatták a pénzes VCF ellenében, de ezt talán már mondtam. nagyjából ugyanakkor választottunk spanyol csapatot magunknak, engem id. Knézy szövege motivált egy MUFC-Depor 2-3-as BL meccsen.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.06. 22:42

zaggar írta:
Maradonapoli írta:Kedvenc emberkereskedő gárdánk is visszajutott a digó élvonalba. :)

Csudálatos. Úgy hiányzott a krikett klub, mint sárgaláz a lepratelepen.

Én csak azért vagyok velük kicsit toleránsabb, mert a Napoli szurkerek egyetlen szövetségese északon. :) Mindenesetre valóban nem tettek túl sokat sportági vonalon, hogy szimpatikusabbak legyenek. :) De ugye már tavaly óta amcsi tulajdonban vannak, a kretén elnök után, hátha szimpibb gárda lesz...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.05.06. 22:58

15 év után kiesett a Lechia Gdansk, a klub elnézést kért a szurkolóktól. Megy melléjük örökzöld haverjuk, a Słask Wrocław is, ha csak Magiera csodát nem csinál. Jacek nagy király, de erre talán még ő sem lesz képes. Két gigásszal kevesebb, cserébe lesz kikötővárosi derbi az Arka Gdyniával.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.05.07. 07:11

A szlovákoknál a negyedik is indulhat a konferencia ligában. Nem mintha nekünk annyira hiányozna, meg tudom kofficienspontok stb.... de, hogy a szlovák liga sokkal szarabb a magyartól az teljesen biztos.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.05.07. 07:22

SuperDepor írta:A szlovákoknál a negyedik is indulhat a konferencia ligában. Nem mintha nekünk annyira hiányozna, meg tudom kofficienspontok stb.... de, hogy a szlovák liga sokkal szarabb a magyartól az teljesen biztos.

három hellyel előzzük őket az uefa-nál, a kupában az 1, és a 3. helyezettek döntőzött, itt lehet a magyarázat
amúgy a 4. hely se biztos mert rájátszáson döntik el
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.05.07. 07:43

Adamek írta:
SuperDepor írta:A szlovákoknál a negyedik is indulhat a konferencia ligában. Nem mintha nekünk annyira hiányozna, meg tudom kofficienspontok stb.... de, hogy a szlovák liga sokkal szarabb a magyartól az teljesen biztos.

három hellyel előzzük őket az uefa-nál, a kupában az 1, és a 3. helyezettek döntőzött, itt lehet a magyarázat

A táblázatot néztem, ott egy hely van jelölve a BL selejtezőre és három a konferencia liga selejtezőre. A kupagyőztes ezen kívül van. Ez így négy db konferencia liga.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.05.07. 09:27

SuperDepor írta:
Adamek írta:

A táblázatot néztem, ott egy hely van jelölve a BL selejtezőre és három a konferencia liga selejtezőre. A kupagyőztes ezen kívül van. Ez így négy db konferencia liga.

Valami nem stimmel: 23/24-ben liga-alapon CH --> CL Q1, CW --> ECL Q2, N2 --> ECL Q1, N3 --> ECL Q1
https://kassiesa.net/uefa/AccessList2023.html
Szerintem az lehet, amit Adamek írt, így indulhat a 4., de a lényeg, hogy összesen 4 kupaindulójuk van nekik is.
Amúgy szarabb a helyzetük, mint nekünk, mert nálunk az N2, N3 --> ECL Q2.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cselszky 2023.05.07. 09:30-kor.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.07. 09:30

SuperDepor írta:
Adamek írta:

a diósgyőri stróman nersevik bűnözők által finanszírozott Kassa is fel fog jutni, egész idényben az Eperjes mögött kullogtak, de most beelőzték őket a hétvégén... 2 forduló van még hátra, ha el nem basszák... nekem kurvára gyanús, hogy lefizették a sokkal csóróbb ellenfelet

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.07. 09:47

Rangers-Aberdeen H vagy X
Parma-Brescia H vagy X
Napoli-Fiorentina H vagy X
Dortmund-Wolfsburg H vagy X
Vidi-Kövesd H vagy X
Angers-Monaco V vagy X
Troyes-PSG V vagy X

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.05.07. 09:55

Maradonapoli írta:a diósgyőri stróman nersevik bűnözők által finanszírozott Kassa is fel fog jutni, egész idényben az Eperjes mögött kullogtak, de most beelőzték őket a hétvégén... 2 forduló van még hátra, ha el nem basszák... nekem kurvára gyanús, hogy lefizették a sokkal csóróbb ellenfelet

azért Tótiában is a nézőkhöz szól a futball. az ország második és harmadik legnagyobb városa egymást fúrja az elsőosztályért, az 5-ik Nyitra valahol az alsóbb osztályokban dekkol, eközben ilyen Aprajafalva méretű Zólyombrezók, meg 10-20 ezres városkák csapatai az elsőosztályban virítanak. a Kelet meg nagyon alulreprezentált.
ETO

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.05.07. 10:01

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:három hellyel előzzük őket az uefa-nál, a kupában az 1, és a 3. helyezettek döntőzött, itt lehet a magyarázat

Valami nem stimmel: 23/24-ben liga-alapon CH --> CL Q1, CW --> ECL Q2, N2 --> ECL Q1, N3 --> ECL Q1
Szerintem az lehet, amit Adamek írt, így indulhat a 4., de a lényeg, hogy összesen 4 kupaindulójuk van nekik is.

Az eredmenyek.com - on néztem, szerintem ők jelölték rosszul. Nem ez az első eset, most is úgy van.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.07. 10:11

Javier Arizmendi írta:
Maradonapoli írta:a diósgyőri stróman nersevik bűnözők által finanszírozott Kassa is fel fog jutni, egész idényben az Eperjes mögött kullogtak, de most beelőzték őket a hétvégén... 2 forduló van még hátra, ha el nem basszák... nekem kurvára gyanús, hogy lefizették a sokkal csóróbb ellenfelet

azért Tótiában is a nézőkhöz szól a futball. az ország második és harmadik legnagyobb városa egymást fúrja az elsőosztályért, az 5-ik Nyitra valahol az alsóbb osztályokban dekkol, eközben ilyen Aprajafalva méretű Zólyombrezók, meg 10-20 ezres városkák csapatai az elsőosztályban virítanak. a Kelet meg nagyon alulreprezentált.

igen, ez így van... érdekes dolgok vannak arrafelé is...

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.05.07. 10:22

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:A táblázatot néztem, ott egy hely van jelölve a BL selejtezőre és három a konferencia liga selejtezőre. A kupagyőztes ezen kívül van. Ez így négy db konferencia liga.

Az eredmenyek.com - on néztem, szerintem ők jelölték rosszul. Nem ez az első eset, most is úgy van.

Ja, hát ők nem mérvadók, rendszeresek az elírások, olykor nem is létező játékosokat kreálnak, stb. az aktuális livescore-ok megtekintésén túl másra nem is használom.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.05.07. 10:24

Javier Arizmendi írta:

És ott mi a háttere? Szintén nagypolitika, esetleg helyi Csák Máték szórakozása, pénzmosás, stb.?
Tényleg nem tudom, nem követem a bajnokságukat, a DAC-ot sem.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.07. 10:32

Alakulgat a kaka Nápolyban is:

- A kopasz bevágta a durcit ADL-re, mert egy szép köszönőlevél mellett e-mailben élesítette az opcióját a következő szezonra. Röviden: Alapból már ezt a közlésformát is sértőnek tartja és fel van háborodva. Személyes tárgyalást akar, új szerződésről vastagon nagyobb pénzről + egyéb nem anyagi jellegű feltételek: Oszit, Kvarát és Kimet meg kell tartani stb. egyéb apróságok. ADL meg nem az a fajta, akivel packázni lehet, de a lázadozást, megmondogatást sem igen tűri jól, így Contét és de Zerbit tartja a talonban.
Fun fact: ADL csak biztonsági okokból tette mindezt, hogy el ne csaklizzák a kopaszt tőle, eleve új szerződést akart neki adni magasabb fizuért, vagyis teljesen érthetetlen a kopasz teátrális jelenete.

- A siker szürke eminenciását, a sportdiri Giuntiolit is új kihívások foglalkoztatják - és gondolom a több pénz, nagyobb lehetőségek - bár még elvileg 1 év van a szerződéséből, de erősen hajlana rá, hogy kivásárolja a Juve vagy az angolok valamelyike (Tottenham, Newcastle).

- Kim elvtárs csak úgy volt hajlandó Nápolyba aláírni tavaly, - és akkor is csak 3 évre ha bekerül a szerződésébe, hogy 1 szezon után, idén nyáron egy kéthetes "ablak" nyílik a szerződésében és ez alatt a két hét alatt, ha valaki hajlandó letenni érte 60 milla eurót, akkor el kell engedni. A MU a hírek szerint ezt meg is fogja tenni, a koreai pedig örömmel készen áll a manchesteri kalandra.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.05.07. 15:22

Cselszky írta:
Javier Arizmendi írta:

És ott mi a háttere? Szintén nagypolitika, esetleg helyi Csák Máték szórakozása, pénzmosás, stb.?
Tényleg nem tudom, nem követem a bajnokságukat, a DAC-ot sem.

Tönkre menések is gyakrabban fordulnak ott elő, mint errefelé: Szered, Szenice, majdnem a zsolnaiak. A két gigászon (Pozsony, Nagyszombat) meg az Oszibá-féle DAC-on kívül ingatag pénzügyi lábakon állnak a többiek, ott messze nem fektetnek annyi dellát a labdarúgásba, mint minálunk.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.05.07. 15:31

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:Azt is én vetettem fel, mert nem hiszem, hogy utolsó 5 meccsre csodát lehet csinálni. A csapat morál a béka feneke alatt, minimális idő a csapattal együtt dolgozni. Marad a 5-4-1 beseggelés és reménykedés.

ja a Nantes - Kombouare kapcsán csak előzményként írtam le a korábbi érdemeit, de erre a mostani szezonra gondoltam. minden mellett most kirúgtam volna. bajnokságban kiesőhely? 1-5 a kupadöntőben a közepes Toulouse ellen? az elmúlt 5 bajnoki meccsen 2 pont? bármekkora legenda volt játékosként, bármit ért el az elmúlt években, bennem felmerült az azonnali csere az utolsó 5 meccsre, hátha valaki tud változást hozni. ha a Strasbourg ellen holnap bukó, akkor irány a másodosztály.

Adameknek és Maradona úrnak: ja ha argentinok, akkor oké. én az uruguay-iakkal vagyok így, Pandiani volt a kedvenc Depor játékosom pedig nem volt egy zseni. jaja, mostanra a Villarreal már top 20-ban lehet első osztályú meccsek számában és pontokban az örökrangsorban. eleinte Corunában voltak ilyen mozgalmak, hogy a történelmibb Castellont támogatták a pénzes VCF ellenében, de ezt talán már mondtam. nagyjából ugyanakkor választottunk spanyol csapatot magunknak, engem id. Knézy szövege motivált egy MUFC-Depor 2-3-as BL meccsen.

Egyrészt vagy előbb észreveszed, hogy rossz a csapat, és már szezon közepén váltasz, vagy ha már bíztál benne 33 meccsen át, akkor bízz benne, hogy erre az ötre megoldja. Ha nem, más se fogja. Tovább kell gondolkodni, mint pár meccs formája, mert abból csak állandó kiesési gondok lesznek. Aki pedig 33 meccsig nem látta, hogy rosszul megy a csapatnak, az ne várjon el csodát, főleg ne higgye azt, hogy elő tud varázsolni egy megmentőt a kalapból. Van, hogy egy új edző már csak a váltás miatt felpörget egy csapatot, de ez inkább szezon közepén működhet, vagy ha a kirúgás oka pont az, hogy az öltözőt vesztette csak el az edző, amúgy a játékosok jók és jó formában lennének.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.05.07. 15:44

Maradonapoli írta:Alakulgat a kaka Nápolyban is:

- A kopasz bevágta a durcit ADL-re, mert egy szép köszönőlevél mellett e-mailben élesítette az opcióját a következő szezonra. Röviden: Alapból már ezt a közlésformát is sértőnek tartja és fel van háborodva. Személyes tárgyalást akar, új szerződésről vastagon nagyobb pénzről + egyéb nem anyagi jellegű feltételek: Oszit, Kvarát és Kimet meg kell tartani stb. egyéb apróságok. ADL meg nem az a fajta, akivel packázni lehet, de a lázadozást, megmondogatást sem igen tűri jól, így Contét és de Zerbit tartja a talonban.
Fun fact: ADL csak biztonsági okokból tette mindezt, hogy el ne csaklizzák a kopaszt tőle, eleve új szerződést akart neki adni magasabb fizuért, vagyis teljesen érthetetlen a kopasz teátrális jelenete.

- A siker szürke eminenciását, a sportdiri Giuntiolit is új kihívások foglalkoztatják - és gondolom a több pénz, nagyobb lehetőségek - bár még elvileg 1 év van a szerződéséből, de erősen hajlana rá, hogy kivásárolja a Juve vagy az angolok valamelyike (Tottenham, Newcastle).

- Kim elvtárs csak úgy volt hajlandó Nápolyba aláírni tavaly, - és akkor is csak 3 évre ha bekerül a szerződésébe, hogy 1 szezon után, idén nyáron egy kéthetes "ablak" nyílik a szerződésében és ez alatt a két hét alatt, ha valaki hajlandó letenni érte 60 milla eurót, akkor el kell engedni. A MU a hírek szerint ezt meg is fogja tenni, a koreai pedig örömmel készen áll a manchesteri kalandra.

Osimhen-t úgy hallom nem is adnátok el semmi pénzért. Hát , ha 100+ millát letesznek érte ebben nem vagyok biztos.

Nekünk nem kell új sportdirektor, ellenben a Tottenhamnek nagyon is kéne.

Kim kivásárolható? hm.... jó lesz Botman cseréjének :) Kíváncsi lennék rá a PL-ben.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.07. 15:54

Szarka írta:
Maradonapoli írta:Alakulgat a kaka Nápolyban is:

Osimhen-t úgy hallom nem is adnátok el semmi pénzért. Hát , ha 100+ millát letesznek érte ebben nem vagyok biztos.

Nekünk nem kell új sportdirektor, ellenben a Tottenhamnek nagyon is kéne.

Kim kivásárolható? hm.... jó lesz Botman cseréjének :) Kíváncsi lennék rá a PL-ben.

A PSG-ről is pletykálnak Giuntioli kapcsán.

100 millát? 70-ért vették 3 éve... +30 milla nem pénz érte (inflációról nem is beszélve), továbbá nem szorul rá a klub sem.... 120 lesz az induló, ha valaki vinni akarja, ezt már több helyen elmondták...

Amúgy Oszi bátya a legjobb arc az egész bagázsban, erősen benne van, - mivel nagyon jól érzi magát a klubnál és a városban -, marad még egy évet karneválozni és csak utána megy el a PL-be - persze megfelelő mértékű fizuemelést ő is megkapja az új szezonra, ha így lesz.

Vissza: “www.nb1.hu”