Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:elsősorban nem a fizetett hűségesekre gondoltam hanem a meccsrejárókra, előbbiek nyilván egyből megvilágosodnak majd ha változik a széljárás, utóbbiaknak fogalmuk sincs mi az a Fradi és mekkora komcsitempóban mennek a dolgok amihez úgy asszisztálnak ahogyan az agyatlan masszának illik a tananyag szerint
Nem biztos, hogy mi ezt megérjük.
Amúgy van még olyan réteg, aki anno évtizedekig kijárt, az utóbbi 10 évben meg nem teszi? Vagy ők nagyon kevesen vannak, elkoptak, végleg elengedték? Változó felállás és a mai meccsrejárók elmaradozása esetén lesz, aki visszatér a régiek közül/megjelennek mások, vagy jelentősen eshet a nézőszám?
nagyon kicserélődött
a nyugger réteg akik mindig kijártak ma is ott vannak, ők szinte 100% hisznek a jelenlegi állapotok nagyszerűségében, még azok is akik amúgy Vitya dolgaitól szivárványosat rókáznak, egyszerűen nem áll nekik össze a kép, hogy most mi vagyunk a hetvenes évek Dózsája (tudom, ilyenek sose voltak) illetve ha érzik is úgy vannak vele, hogy most ez nekünk jár
a kapu mögöttiekről fingom sincs kik alkotják most, szemre nagyon fiatalok, szóval ott gondolom teljes csere történt
a szagértő közönség, oldallelátósok, kettes brigád érzésre teljesen eltűnt (én leginkább kettesben voltam, néha oldalos és ha hozzájutottam akkor hozzátartozós jegyes a régi kandeláber tövében) és jöttek helyette az eredményekre büszke újak, meg gondolom maradtak azok akik olyanok mint Tamástomi, gazdapártiak
én visszatérni akkor biztos nem fogok ha marad az állami csecs vagy ha jön valami akármilyen más pol-vonal (a kifizetőhely mindenkinek vonzó lehet ezután is), de az a helyzet, hogy ez a varozós profifoci már önmagában is más mint amit én focinak érzek és a meccskeretenként látható 15-18 légiósra se vagyok kíváncsi
a nézőszám szerintem nem fog jelentősen esni akármi is lesz, valamelyik réteget behúzza a légüres tér majd, ahhoz az kellene, hogy egyszerre legyen minden szegmensben káosz
Úgy sejtem - lehet tévedek -, hogy jelentősen emelkedett a vidékről FTC meccsre járók száma. Nem a BP környéki vidékről, hanem távolabbiról.
Annyi változott a közízlésben, hogy a NER előtti korszak bajnokcsapatait - Debrecen, Kispest, Zalaegerszeg, Győr stb - az európai kupameccseken valamennyire magáénak érezte a semleges szurkoló is, az ftct nem.