HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.05.01. 07:52
Érdekes volt a tegnapi nap.
Bár a Lazionak szurkoltam, sajnáltam volna Acerbit, ha az ő hibái miatt kap ki a csapata, de végül megint Lotito spúrsága döntött, a rómaiak elfáradtak a szezon végére és amíg Inzaghi Lautarokat meg Gosenseket cserélhetett be, addig Sarrinak erre lehetősége sem volt. Az Inter tképpen végig fölényben volt és megérdemelten fordítottak.
A Hellasnak nagy bukás ez a két pont veszteség, ebből így már nem biztos h meglesz a bentmaradás. Ránézésre a Spezianak valamivel könnyebb a sorsolása.
A Fiorentina a múlt heti égés után kivégezte a döglött oroszlánt, remélem, h nem lazsálják el a kupák véghajráit sem.
A Napolitánókat biztos dühíti az X, de a Salernitananak kijár egy fair play díj, amiért nem feltett kézzel tolták le a 90 percet, Sousa nem hiszem, h valaha is top edző lesz, de kemény, harcos brigádokat tud összerakni, jó motivátor lehet. (itt legalábbis annak tűnik)
Juventus :D balfaszok.
A következő hétközi forduló eléggé sima eredményeket ígér, akkor nemigen fog változni a helyzet, de a hétvégén lesz Milan-Lazio, Roma-Inter, Atalanta-Juventus, uh érdekes lesz látni, h ki fog kiszorulni a top 6-ból.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."