Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.29. 23:28

Cselszky írta:
SuperDepor írta:Kutyáék lassan megérkeznek a helyükre, bár a honvéd nem fogja őket megelozni.

Nem lepne meg, ha Tállai most hétvégén elküldené Kutyát. 4 bukta zsinórban, közte 2 hazai kiesésivel. Vár rájuk még 2 az utóbbiból (MOL, Honvéd), de azok már idegenben. Ha így megy tovább, tényleg kiesnek.

nem hittetek nekem hitetlenek, hogy Kutya megcsinálja a leszúrt duplát
nyártól megy a DVTK-hoz, lehet fogadni hány ponttal lesznek utolsók a 6. fordulóban amikor elküldik
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.04.30. 09:39

Szarka írta:Javier: Mondj egy esetet, ahol VAR nélkül gólt ítéltek volna, VAR-ral viszont azonnal rászóltak a bíróra, ezért megakasztották a gólörömöt, majd mégis gólt ítéltek.

tegnap a francia kupadöntőben a Toulouse első góljánál is vizsgálták, hogy meg lehet/kell-e adni a gólt vagy lökés volt a fejes közben. elbizonytalanítják a gólörömöt. de az elmúlt két-három hétben olaszban történt meg az általam fent leírt esethez hasonló, Fülöp Laca közvetítésére is emlékszem, ez égett be, hogy mekkora baromság ez. sajnos nem ugrik be a két résztvevő, de a hátrányban lévő szépített, nem volt nagy gólöröm, mentek vissza közepet kezdeni, de vagy 3 perc vizsgálat jött, hogy ér-e a gól egyáltalán. aztán ért és lehett kicsit örülni. délen tudnak igazán nyakatekert dolgokat csinálni a Var-ral, bár én a rögbi ligát nem nézem, lehet ott is.

nem vagyok biztos benne, hogy a Varnak ebben a formájában van jövője, a brit média is beleállt mostanában, hogy a varozás tönkre teszi a játékot, főleg a gólörömöt. már senki sem mer örülni egy gólnak, sőt már kérik a játékosokat, hogy ne is annyira tomboljának, hátha a gól előtti 5 perces labdatartás közben elcsattant egy könyökös. és hogy rohadt nehéz megélni, hogy a szabályosnak tűnő gólt, egy gép elveszi, és abból a lelki állapotból visszarázódni.
https://www.mirror.co.uk/sport/football ... s-29518507
https://www.footballparadise.com/var-an ... lebration/
ETO

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.30. 09:42

Savaria1919 írta:
Cselszky írta:Urblík Jóska! Urblík Jóska!

Üzent Felcsútnak!

Még a végén Deszka csodát tesz Angyalföldön

Ez a gólöröm minimum egy sárgát érdemelt volna, ennek ellenére sokkal emberibb és őszintébb mint a négerek néptánca.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.30. 09:47

Adamek írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:Kutyáék lassan megérkeznek a helyükre, bár a honvéd nem fogja őket megelozni.

Nem lepne meg, ha Tállai most hétvégén elküldené Kutyát. 4 bukta zsinórban, közte 2 hazai kiesésivel. Vár rájuk még 2 az utóbbiból (MOL, Honvéd), de azok már idegenben. Ha így megy tovább, tényleg kiesnek.

nyártól megy a DVTK-hoz, lehet fogadni hány ponttal lesznek utolsók a 6. fordulóban amikor elküldik

Nem fogják idehozni, lehet, hogy nem is vállalná akkora az ellenszenv iránta. Pedig diósgyőri nevelés kb 150 évvel ezelőtt suliválogatott meccsen - salakon! - még játszottam ellene.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.30. 09:48

Adamek írta:
Maradonapoli írta:balfasz vasas... pedig a sírból hozhatták volna vissza...

nem úgy van az, Vitya ma estére csupa 2:2-t rendelt

Jövő héten a fehervar kovesd meccsre mit fog osztani?

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.30. 10:09

Adamek írta:

én szóltam, hogy ez van!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.30. 10:11

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta::(

de Isti javaslatával hátha...

és kifutó kapussal játszunk
jó sok évvel ezelőtt, egy idegen galaxisban az iskola udvaron fociztunk és ezek a szabályok éltek

Melyik sutyiba jártál? Találgatnék, de Miskócon még most is van vagy 30...

Külvárosi gyereknek születettem.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.30. 10:17

Adamek írta:
Cselszky írta:

Elég szar a sorsolásuk, bár az elmúlt hetekben mindegy volt, hogy kivel játszanak.
Fehérvár Kövesd - ezután tisztábban látunk
Kövesd Paks
Honvéd Kövesd
Kövesd FTC.
Két 6 pontos meccs idegenben, otthon pedig az első és a harmadik helyzettel játszanak.
Ebből összejöhet 1 pont is meg 0 is.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.30. 10:37

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:és kifutó kapussal játszunk
jó sok évvel ezelőtt, egy idegen galaxisban az iskola udvaron fociztunk és ezek a szabályok éltek

Melyik sutyiba jártál? Találgatnék, de Miskócon még most is van vagy 30...

Martintanya?

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.30. 10:40

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:Melyik sutyiba jártál? Találgatnék, de Miskócon még most is van vagy 30...

Martintanya?

Észak

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.30. 10:42

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Külvárosi gyereknek születettem.

Martintanya?

Észak

Pereces?

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.30. 10:44

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:Martintanya?

Észak

Pereces?

Arrafelé.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.30. 10:47

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Észak

Pereces?

Arrafelé.

Majd eccer ugorj el egy sörre a belvárosba osz szójjá.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.30. 11:09

SuperDepor írta:
Adamek írta:

Jövő héten a fehervar kovesd meccsre mit fog osztani?

simaliba 1, ezt osztás nélkül mondom, osztással csak utólag tudom megmondani 100% biztonsággal, hogy ez volt leosztva (legyen bármi is a vége)
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.30. 11:13

SuperDepor írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Nem lepne meg, ha Tállai most hétvégén elküldené Kutyát. 4 bukta zsinórban, közte 2 hazai kiesésivel. Vár rájuk még 2 az utóbbiból (MOL, Honvéd), de azok már idegenben. Ha így megy tovább, tényleg kiesnek.

Elég szar a sorsolásuk, bár az elmúlt hetekben mindegy volt, hogy kivel játszanak.
Fehérvár Kövesd - ezután tisztábban látunk
Kövesd Paks
Honvéd Kövesd
Kövesd FTC.
Két 6 pontos meccs idegenben, otthon pedig az első és a harmadik helyzettel játszanak.
Ebből összejöhet 1 pont is meg 0 is.

én is egy pontra tippelek, azt meg tőlünk szerzik majd egy érdektelen bulimeccsen a végén, már Kutya nélkül valami pályaedzővel
amennyiben nem így lesz akkor előre le van osztva, ha mégis így akkor csak simán le lett telefonálva menetközben

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.30. 11:14

Maradonapoli írta:
Adamek írta:

én szóltam, hogy ez van!

láttalak a Béke úton egy tömött centrumos acskóval kóborolni te totókirály

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.30. 11:22

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:nem úgy van az, Vitya ma estére csupa 2:2-t rendelt

én szóltam, hogy ez van!

láttalak a Béke úton egy tömött centrumos acskóval kóborolni te totókirály

it's my lyfe

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.30. 11:41

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:Pereces?

Arrafelé.

Példának okáért ez jó ötlet.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.30. 11:46

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Arrafelé.

Példának okáért ez jó ötlet.

Ugye, hogy ugye.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.30. 19:40

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:Javier: Mondj egy esetet, ahol VAR nélkül gólt ítéltek volna, VAR-ral viszont azonnal rászóltak a bíróra, ezért megakasztották a gólörömöt, majd mégis gólt ítéltek.

tegnap a francia kupadöntőben a Toulouse első góljánál is vizsgálták, hogy meg lehet/kell-e adni a gólt vagy lökés volt a fejes közben. elbizonytalanítják a gólörömöt. de az elmúlt két-három hétben olaszban történt meg az általam fent leírt esethez hasonló, Fülöp Laca közvetítésére is emlékszem, ez égett be, hogy mekkora baromság ez. sajnos nem ugrik be a két résztvevő, de a hátrányban lévő szépített, nem volt nagy gólöröm, mentek vissza közepet kezdeni, de vagy 3 perc vizsgálat jött, hogy ér-e a gól egyáltalán. aztán ért és lehett kicsit örülni. délen tudnak igazán nyakatekert dolgokat csinálni a Var-ral, bár én a rögbi ligát nem nézem, lehet ott is.

nem vagyok biztos benne, hogy a Varnak ebben a formájában van jövője, a brit média is beleállt mostanában, hogy a varozás tönkre teszi a játékot, főleg a gólörömöt. már senki sem mer örülni egy gólnak, sőt már kérik a játékosokat, hogy ne is annyira tomboljának, hátha a gól előtti 5 perces labdatartás közben elcsattant egy könyökös. és hogy rohadt nehéz megélni, hogy a szabályosnak tűnő gólt, egy gép elveszi, és abból a lelki állapotból visszarázódni.
https://www.mirror.co.uk/sport/football ... s-29518507
https://www.footballparadise.com/var-an ... lebration/

A második cikket haggyuk is , egy sima véleménycikk. Az első pedig Mirror/Daily Mail cikk, akik azért szeretnek túlozni címekben. Ha bárki is mondott ilyet, hogy vissza kell venni az ünnepléseket, ennek nyoma sincs a PL-ben. Persze szar érzés, ha visszavonják a gólodat, de ha szabálytalan, akkor nem érvényes.

https://www.youtube.com/watch?v=DLIkN3RRulM

Rossz példa, itt bíró megadta, végig volt gólörm, hogy most utána megvarozták ( nem is derül ki a videóból ), az már nem befolyásolja a már megélt gólörömöt. Senki nem bizonytalanodik el, nincs visszafogottság egyik gólnál se. Innentől fogva ez már csak arról szól, hogy gyorsabban kell tudni döntést hozni, a gólörömök haláláról beszélni röhejes. Volna a VARnak jogos problémája, azokkal kell foglalkozni, és nem azon sírni, ami nem is történt meg.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Vissza: “www.nb1.hu”