Elek Ákos távozik Diósgyőrből

SuperDepor
Moderátor

Re: Elek Ákos távozik Diósgyőrből

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.03.06. 08:51

Cselszky írta:
1911.03.16 írta:
Cselszky írta:Meg mi is.

Szerintem ti már kiszálltatok ebből a versenyből.

Azért mert 8 meccs után újra nyertünk? Majd ha a itthon meg tudjuk verni a Paksot, Halit, Gyirmótot, MTK-t, és a végén nem kapunk ki a DVTK-tól, akkor valószínűleg megússzuk. Ezek mindegyike egy kvázi döntő lesz. A többiek ellen legfeljebb 1-1 pont csipegetésére látok esélyt, a győzelem bravúr lenne.
A bajnokság harmada még előttünk van, az MTK-nál relatíve még új a szaki, a Diósgyőrnél új lesz, bárhogy elsülhetnek a váltások.

ha valaki - akár véletlenül - egy három meccses győzelmi sorozatot lehoz, valószínűleg előzni fog
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.03.06. 08:51

SuperDepor írta:
1911.03.16 írta:
Cselszky írta:Meg mi is.

Szerintem ti már kiszálltatok ebből a versenyből.

dehogy szálltak ki, ha Debrecenben egy hétköznapi NB1 kapus véd nálunk, akkor max 1:0 oda. szörnyű meccs volt az első gólig, Rados csinált belőle érdekes meccset.

Rados nélkül is jobbak voltunk összességében, de a hibái nélkül akár x-re is menthettétek volna, mindenesetre szvsz 1-0-ra vagy 2-1-re behúztuk volna úgy is.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.03.06. 08:58

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
1911.03.16 írta:Szerintem ti már kiszálltatok ebből a versenyből.

Azért mert 8 meccs után újra nyertünk? Majd ha a itthon meg tudjuk verni a Paksot, Halit, Gyirmótot, MTK-t, és a végén nem kapunk ki a DVTK-tól, akkor valószínűleg megússzuk. Ezek mindegyike egy kvázi döntő lesz. A többiek ellen legfeljebb 1-1 pont csipegetésére látok esélyt, a győzelem bravúr lenne.
A bajnokság harmada még előttünk van, az MTK-nál relatíve még új a szaki, a Diósgyőrnél új lesz, bárhogy elsülhetnek a váltások.

ha valaki - akár véletlenül - egy három meccses győzelmi sorozatot lehoz, valószínűleg előzni fog

A mi sorsunk a következő hat fordulóban szerintem eldől. A sorsolás miatt az utolsó pár meccsünk szinte esélytelen, talán az utolsó fordulót leszámítva. Ha a 29. fordulóig nem szerzünk 6-7 pontnyi előnyt a 11. helyezettől, szvsz reszeltek.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.03.06. 08:59

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
1911.03.16 írta:Szerintem ti már kiszálltatok ebből a versenyből.

dehogy szálltak ki, ha Debrecenben egy hétköznapi NB1 kapus véd nálunk, akkor max 1:0 oda. szörnyű meccs volt az első gólig, Rados csinált belőle érdekes meccset.

Rados nélkül is jobbak voltunk összességében, de a hibái nélkül akár x-re is menthettétek volna, mindenesetre szvsz 1-0-ra vagy 2-1-re behúztuk volna úgy is.

Jobbak - bár tőlünk mindenki jobb mostanában.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.03.06. 13:05

Cselszky írta:
1911.03.16 írta:Ez így nb2 lesz, pedig a libások is nagyon ki akarnak esni.

Meg mi is.

Uncsi.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2017.03.06. 13:10

Arshavin csapattársa lesz, legutóbb 2 ponttal maradtak le a bajnoki címről, nem rossz csapat.Ha összejön az EL-főtábla nem csak anyagilag érte meg váltani.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.03.06. 13:52

BEARGRYLLS írta:Arshavin csapattársa lesz, legutóbb 2 ponttal maradtak le a bajnoki címről, nem rossz csapat.Ha összejön az EL-főtábla nem csak anyagilag érte meg váltani.

Megjegyzendő, hogy a másik diósgyőri hérosz, Foxika a BL-főtábláig vitte alapemberként a másik csapatban, pályára lépve a Benfica, Atletico és Galata ellen :cool:
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Pauly D
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Pauly D » 2017.03.06. 14:23

Maradonapoli írta:
BEARGRYLLS írta:Arshavin csapattársa lesz, legutóbb 2 ponttal maradtak le a bajnoki címről, nem rossz csapat.Ha összejön az EL-főtábla nem csak anyagilag érte meg váltani.

Megjegyzendő, hogy a másik diósgyőri hérosz, Foxika a BL-főtábláig vitte alapemberként a másik csapatban, pályára lépve a Benfica, Atletico és Galata ellen :cool:

Foxi :cool:
Hajrá Diósgyőr!
Nottingham Forest

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.03.06. 15:34

Reginald McFreez írta:
Cselszky írta:
1911.03.16 írta:Ez így nb2 lesz, pedig a libások is nagyon ki akarnak esni.

Meg mi is.

Uncsi.

Nyugodtan.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.03.06. 15:37

Szerintem ha ez a csapat kiesik, akkor Elekkel is kiesik, ha pedig bent tud maradni, akkor az menni fog Elek nélkül is. Amit az éven mutatott Ákos, azt Busai is elő fogja adni.

Vissza: “www.nb1.hu”