Adamek írta:SuperDepor írta:Lehet, hogy bentmarad a Kövesd, Fehérvár, Kispest.
garantált a 3/2 találat
3/3ba gondoltam
Adamek írta:SuperDepor írta:Lehet, hogy bentmarad a Kövesd, Fehérvár, Kispest.
garantált a 3/2 találat
Mech írta:Savaria1919 írta:Dragónert meg áthelyezik más munkakörbe.
Sallói comeback remélem :D
Maradonapoli írta:Szegény Mungóz! :( Aggódom a mentális egész seggéért!
Azért azt megérdemelte volna, hogy döntőzzön a kupában, amúgy is megnéztem volna egy Budafok sikert és nemzetközi kuparészvételt... :(
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Dragónert meg áthelyezik más munkakörbe.
Sallói comeback remélem :D
https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_n ... fo-2953119
és igen
Savaria1919 írta:Mióta feljutott a ZTE, egyetlen szezont sem úsztak meg edzőváltás nélkül.
2019/20. Dobos Barna után Márton Gábor, aki aztán ment a Vidihez
2020/21. Boér Gábor után Waltner Róbert
2021/22. Waltner Róbert után Molnár Balázs beugóként
2022/23. Ricardo Moniz után Boér Gábor (valószínűleg, beugróként az idény végéig)
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:Sallói comeback remélem :D
https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_n ... fo-2953119
és igen
hahahaha
alehndr írta:Mech írta:Savaria1919 írta:https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_n ... fo-2953119
és igen
hahahaha
A sikeres fehérvári projekt után :D
bohózat az egész.
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Lehet, hogy bentmarad a Kövesd, Fehérvár, Kispest.
garantált a 3/2 találat
3/3ba gondoltam
SuperDepor írta:12 edzőváltás volt az idényben, az több, mint havonta egy.
SuperDepor írta:12 edzőváltás volt az idényben, az több, mint havonta egy.
Adamek írta:SuperDepor írta:12 edzőváltás volt az idényben, az több, mint havonta egy.
ezért is kellene a bővítés
18 csapattal simán világrekordot döntenénk
Savaria1919 írta:Adamek írta:SuperDepor írta:12 edzőváltás volt az idényben, az több, mint havonta egy.
Paunoch megírta az nso-s blogjában, hogy ügynökök kellenének, akkor nem lenne ennyi edzőváltás
Savaria1919 írta:Adamek írta:SuperDepor írta:12 edzőváltás volt az idényben, az több, mint havonta egy.
Paunoch megírta az nso-s blogjában, hogy ügynökök kellenének, akkor nem lenne ennyi edzőváltás
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:
besúgók?

Adamek írta:SuperDepor írta:12 edzőváltás volt az idényben, az több, mint havonta egy.
S tényleg megmondtad, hogy bajban lesz a Zete.Adamek írta:Maradonapoli írta:Szegény Mungóz! :( Aggódom a mentális egész seggéért!
Azért azt megérdemelte volna, hogy döntőzzön a kupában, amúgy is megnéztem volna egy Budafok sikert és nemzetközi kuparészvételt... :(
az elméje már rég nem százas
Melyik fogászatra?Savaria1919 írta:Dragónert meg áthelyezik más munkakörbe.
nyúl írta:S tényleg megmondtad, hogy bajban lesz a Zete.Adamek írta:Maradonapoli írta:Szegény Mungóz! :( Aggódom a mentális egész seggéért!
Bevallom, én kételkedtem, hogy ez a mandró ennyire kókler. De amikor lehívta a csapatot és csinálta a műsort, már tudtam, hogy a szoftverrel gond van.
Mi megcsíphetnénk a dobogót. Ez a szerb fickó megérdemelné, mert a Mariana-árokból hozott fel.
nyúl írta:S tényleg megmondtad, hogy bajban lesz a Zete.Adamek írta:Maradonapoli írta:Szegény Mungóz! :( Aggódom a mentális egész seggéért!
Bevallom, én kételkedtem, hogy ez a mandró ennyire kókler. De amikor lehívta a csapatot és csinálta a műsort, már tudtam, hogy a szoftverrel gond van.
Mi megcsíphetnénk a dobogót. Ez a szerb fickó megérdemelné, mert a Mariana-árokból hozott fel.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 39 vendég