Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.22. 23:25

Cselszky írta:Teljesen más alkat, mint a fater, kicsit darabosnak is tűnik a srác, de ügyes.

nem is a darabos a jó szó, inkább mintha nem lenne eléggé harmonikus a mozgása, valahogy nem uralja a testét még a kölyök
viszont az irgalmatlan tájszólását nem tudom hol szedte fel, erre a soroksári pár hónap nem magyarázat
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.22. 23:28

Cselszky írta:Desitsnek van pro-ja? Meg kellene tartaniuk vezetőedzőnek, felszabadultabbak a játékosok, sokkal jobban is tolják.

szo-szo, a bekkek, meg pár arc tényleg jobbak, de amit a hungaro-zsoldos támadók összebénáznak az durván nem NB1 szint
különösen Holender épült le, önző és mintha le lenne lassulva
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.22. 23:31

viszont Sigi kezezését be kellett volna a VAR-nak fújatni, ez megint egy nagy fekete pont ennek a fociidegen fosnak

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.22. 23:36

Adamek írta:
Cselszky írta:Desitsnek van pro-ja? Meg kellene tartaniuk vezetőedzőnek, felszabadultabbak a játékosok, sokkal jobban is tolják.

szo-szo, a bekkek, meg pár arc tényleg jobbak, de amit a hungaro-zsoldos támadók összebénáznak az durván nem NB1 szint
különösen Holender épült le, önző és mintha le lenne lassulva

Jó, hát ezt a keretet erősen ki kell rostálni. Bár hallottam olyat, hogy ez nem lesz egyszerű, mert többekkel a klubnak totál előnytelen szerződéseket kötöttek NB2-es kitételek nélkül, stb.
Csak az tűnt fel, hogy vezettek pár olyan támadásféleséget, amit Kondi idején nyomokban sem láttam. Voltak beinduló emberek, üres területeket nyitottak, stb., nyilván nem mindenkire igaz.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.04.22. 23:42

Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:Nem vagyok különösebben ráizgulva orbán ner brigádjaira, de most látom a TSC idegenben vezet a Veres Csillag ellen és 2. helyen áll, no, de a slusszpoén amiért ezt leírom: a tabella szerint a bajnokuk BL-csoportkörös lesz, a második meg bl-selejtezős. Komoly. Ja és persze a Partizán ilyenkor határsz*r, hogy esélyük sincs erre. :lol:

Topolya második, DAC bajnok, a Sepsi a kupát még behúzhatja... Viszont Eszéken mostanában elmaradnak a sikerek, az elmúlt öt meccsükön három pontot szereztek összesen. Hamarosan stadionavató lesz, remélem illemből a Haladást hívják.

Ha már közép-európai körkép:

Kikapott a Wisla :( közvetlen riválistól Ruch Chorzowtól... ezeknek sem lesz meg a közvetlen feljutás, a rájátszás meg mindenhol lutri... :S

+ a Kassának is nagyon osztályozós hely néz ki... :(

https://youtu.be/kRX5W_7yJJk baráti hangulatú meccs volt, amit Gliwicében rendeztek
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.22. 23:49

Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:Topolya második, DAC bajnok, a Sepsi a kupát még behúzhatja... Viszont Eszéken mostanában elmaradnak a sikerek, az elmúlt öt meccsükön három pontot szereztek összesen. Hamarosan stadionavató lesz, remélem illemből a Haladást hívják.

Ha már közép-európai körkép:

Kikapott a Wisla :( közvetlen riválistól Ruch Chorzowtól... ezeknek sem lesz meg a közvetlen feljutás, a rájátszás meg mindenhol lutri... :S

+ a Kassának is nagyon osztályozós hely néz ki... :(

https://youtu.be/kRX5W_7yJJk baráti hangulatú meccs volt, amit Gliwicében rendeztek

szép kis ultraélet van arrafelé, idehaza azt is leépítették
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.23. 12:19

Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.23. 12:54

már hiányzott
Lőw Cicáról nincs valami?

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.23. 12:59

Adamek írta:

már hiányzott

Kemenes Szabolcs már smafu?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.23. 13:02

Maradonapoli írta:
Adamek írta:

már hiányzott

https://www.youtube.com/watch?v=_k7MNRfWk3s

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.23. 13:30

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:már hiányzott

https://www.youtube.com/watch?v=_k7MNRfWk3s

Tisztára a magyar El Visítasz.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.23. 20:36

Jó lenne érteni, mi történt a ZTE-vel. Iszonyat gyenge, amit ma is nyújtottak, pedig egy kényszerűen összerakott csapattal álltunk fel. Nem hiszik el, hogy kizúghatnak, vagy mi a fene van? 3 pontra a vonaltól elvileg jobban kellene pörögni.

Toltak egy korrekt őszt, télen lőtávolban voltak a dobogótól, és amennyire tudom, marha nagy változás nem történt a keretben. Ehhez képest 2023-ban 13 meccsen 9 pontot szereztek, amivel kb. a Vasassal lennének versenyben az utolsó helyért. Ez már nem egy átmeneti gyengélkedés, valami nagyon nem stimmel ott. Vagy ez a realitás, és ősszel voltak erőn felül jók? Nem lenne kerek ez sem.

Lesz még pl. Kövesd-ZTE, MOL-ZTE, ha így nyomják tovább az egerszegiek, a végén még odaérhetnek a 11. helyre. Ők vagy a Kövesd. A Honvédban most több kraftot érzek.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.23. 20:41

Érződött nagyon az eltiltottak hiánya, de meglepő módon elég volt, mert a ZTE NB2-es produkciót nyújtott.
43 pont 5 körrel a vége előtt. Minden várakozást felülmúl.
Szécsi jól nyomta.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.04.23. 20:52

Cselszky írta:Érződött nagyon az eltiltottak hiánya, de meglepő módon elég volt, mert a ZTE NB2-es produkciót nyújtott.
Szécsi jól nyomta.

Az utolsó 15 kör alapján ti vagytok a legjobbak.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.23. 20:59

zaggar írta:
Cselszky írta:Érződött nagyon az eltiltottak hiánya, de meglepő módon elég volt, mert a ZTE NB2-es produkciót nyújtott.
Szécsi jól nyomta.

Az utolsó 15 kör alapján ti vagytok a legjobbak.

uccsó 10 kör alapján a Paks
uccsó 20 kör alapján a Kecsó
uccsó 25 és 30 kör alapján a Fradi

:)

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.23. 21:52

Cselszky írta:Jó lenne érteni, mi történt a ZTE-vel. Iszonyat gyenge, amit ma is nyújtottak, pedig egy kényszerűen összerakott csapattal álltunk fel. Nem hiszik el, hogy kizúghatnak, vagy mi a fene van? 3 pontra a vonaltól elvileg jobban kellene pörögni.

Toltak egy korrekt őszt, télen lőtávolban voltak a dobogótól, és amennyire tudom, marha nagy változás nem történt a keretben. Ehhez képest 2023-ban 13 meccsen 9 pontot szereztek, amivel kb. a Vasassal lennének versenyben az utolsó helyért. Ez már nem egy átmeneti gyengélkedés, valami nagyon nem stimmel ott. Vagy ez a realitás, és ősszel voltak erőn felül jók? Nem lenne kerek ez sem.

Lesz még pl. Kövesd-ZTE, MOL-ZTE, ha így nyomják tovább az egerszegiek, a végén még odaérhetnek a 11. helyre. Ők vagy a Kövesd. A Honvédban most több kraftot érzek.

Kispest 35%, Kövesd 25%, ZTE 25%, Videoton 15%
esély a kiesésre
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.23. 22:15

Cselszky írta:Jó lenne érteni, mi történt a ZTE-vel...

Moniz

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.04.24. 08:45

Cselszky írta:Jó lenne érteni, mi történt a ZTE-vel. Iszonyat gyenge, amit ma is nyújtottak, pedig egy kényszerűen összerakott csapattal álltunk fel. Nem hiszik el, hogy kizúghatnak, vagy mi a fene van? 3 pontra a vonaltól elvileg jobban kellene pörögni.

Ikoba az őszi szezonban 13/10 meccs/gól, tavaszi szezonban 12/0 ugyanez.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.04.24. 08:49

Adamek írta:

Moniz

én nyáron őt tippeltem az első kirúgott edzőnek idénre, ezt bőven túlteljesítette, de szerintem most váltaniuk kéne, hogy bennmaradjanak
szóval remélem nem váltanak és jönnek lefele a purgatóriumba ők is hozzánk

mennek hétvégén Kövesdre, őket nagyon simán elintézték szintén idegenben a kupában, ebben bízhatnak

mennek még a Vasashoz is, úgy, hogy addigra a Vasas matematikailag is biztos kieső lesz valószínűleg

szóval sorsolásra nem panaszkodhatnak

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.24. 08:58

Mech írta:
Adamek írta:

Moniz

én nyáron őt tippeltem az első kirúgott edzőnek idénre, ezt bőven túlteljesítette, de szerintem most váltaniuk kéne, hogy bennmaradjanak
szóval remélem nem váltanak és jönnek lefele a purgatóriumba ők is hozzánk

mennek hétvégén Kövesdre, őket nagyon simán elintézték szintén idegenben a kupában, ebben bízhatnak

mennek még a Vasashoz is, úgy, hogy addigra a Vasas matematikailag is biztos kieső lesz valószínűleg

szóval sorsolásra nem panaszkodhatnak

azért az kemény lenne ha most váltanának és valamelyik másik balfasznak az ölébe esne egy ingyen kupagyőzelem
de igen, Mongúz alkalmatlan a csapatépítésre és a huzamosabb ideig egy helyben való (több mint 1-2 hónap) munkavégzésre, egy évad alatt durván kijön minden melóhelyén, hogy összeférhetetlen alak és minden csapata a térdén jár ennyi idő közös munka után annyira leépül

Vissza: “www.nb1.hu”