Szombati foci: Fradi-Vidi!

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: banok » 2023.04.19. 02:15

sznot írta:
banok írta:
SuperDepor írta:Soha nem kedveltem. Ugyanazt a szürke semmit képviseli edzőként is mint játékosként, plusz jön ehhez a kioktató, mindenekfelett álló stílusa. Főleg az utóbbi tette ellenszenvessé. Szubjektív érzés, mással nem tudom alátámasztani. Olyan mint a Hertha, dögunalmas.

A játékos Dárdai kapcsán egyetértek, gyáva volt, megelégedett a középszerűséggel. De edzőként tudott újatt virítani.

Arra gondolsz, hogy nem ment el a Bayernbe amikor érdeklődtek?
A Hertha azért nem volt olyan rossz csapat akkoriban.

Nem, a válogatottbeli teljesítményére főleg a komolyabb ellenfelek ellen (legyünk reálisak blablabla). Németh Krisztiánnal volt is emiatt konfliktusa...

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2023.04.19. 08:10

banok írta:
sznot írta:
banok írta:
A játékos Dárdai kapcsán egyetértek, gyáva volt, megelégedett a középszerűséggel. De edzőként tudott újatt virítani.

Arra gondolsz, hogy nem ment el a Bayernbe amikor érdeklődtek?
A Hertha azért nem volt olyan rossz csapat akkoriban.

Nem, a válogatottbeli teljesítményére főleg a komolyabb ellenfelek ellen (legyünk reálisak blablabla). Németh Krisztiánnal volt is emiatt konfliktusa...

- A mostani fiatalok nem győzik meg?
- Kezdjük a legnagyobb tehetségnek tartott Németh Krisztiánnal, nem tudom, miért téveszti meg vele a drukkereket a magyar sajtó. Ha én lennék a szövetségi kapitány, az egyhetes összetartáson már két nap után hazazavartam volna. Lusta volt, és öntelt, nem láttam, hogy mutatni szeretne valamit. Amikor Angliában kölcsönadták, azt mondtam, két meccs után már a kórházban lesz, s ha nem is a lábát rúgták le, hanem a fejét, de igazam lett. Gulácsi Péterből viszont nagyon nagy kapus lehet.

Most mondd, hogy nem volt igaza :)
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.19. 09:33

Dzsudzsakot is eltiltották két meccsre, cirkuszolt az öltözőfolyosón.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.19. 10:11

SuperDepor írta:Dzsudzsakot is eltiltották két meccsre, cirkuszolt az öltözőfolyosón.

Na ezért viszont tényleg a k. anyjukat.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.19. 10:20

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Simán benntartja őket, osztályozó nélkül. Majd figyeljétek!

amúgy a hatból négy meccs simán nyerhető, nem lenne egy nagy bűvésztrükk

azért mondom

Elvileg igen, csak az eddigi 28/5 alapján nehéz elképzelni a megtáltosodást, leginkább azt, hogy heteken át kitart. Meglátjuk.
Egyelőre inkább az osztályozós hely az, ami megcélozható. A Werdert rögtön csapniuk kellene szombaton, hogy valamelyest önbizalmat nyerjenek, mert utána Münchenbe mennek.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.19. 10:26

Amúgy a sajttáj alapján körvonalazható, hogy miben gondolkozik. Abban, mint korábban is: biztos védekezés, pontrúgások utáni gólszerzés, talán az is szóba jött, hogy ehhez meg kellene találnia a keretben a jól fejelő embereket, mert egyelőre nem látszik, ki az, kik azok (ez már szarul hangzik, van egy elképzelés, csak nincs hozzá játékos? fasza...). Arra is célzott, hogy akár rögtön felhozna és bedobna 1-2 U-játékost, akiknek azonnal vezérré kellene válniuk. Hát... Nem csodálkozom a bemásolt 20%-os Klassenerhalt szavazáson.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.19. 10:44

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:amúgy a hatból négy meccs simán nyerhető, nem lenne egy nagy bűvésztrükk

azért mondom

Elvileg igen, csak az eddigi 28/5 alapján nehéz elképzelni a megtáltosodást, leginkább azt, hogy heteken át kitart. Meglátjuk.
Egyelőre inkább az osztályozós hely az, ami megcélozható. A Werdert rögtön csapniuk kellene szombaton, hogy valamelyest önbizalmat nyerjenek, mert utána Münchenbe mennek.

Előre nem annyira szarok, legalábbis 1-1 gólra nagyjából jók voltak, inkább védelemben kutyaütők, azt viszont Pal rendbe teszi.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.04.19. 10:50

Cselszky írta:Amúgy a sajttáj alapján körvonalazható, hogy miben gondolkozik. Abban, mint korábban is: biztos védekezés, pontrúgások utáni gólszerzés, talán az is szóba jött, hogy ehhez meg kellene találnia a keretben a jól fejelő embereket, mert egyelőre nem látszik, ki az, kik azok (ez már szarul hangzik, van egy elképzelés, csak nincs hozzá játékos? fasza...). Arra is célzott, hogy akár rögtön felhozna és bedobna 1-2 U-játékost, akiknek azonnal vezérré kellene válniuk. Hát... Nem csodálkozom a bemásolt 20%-os Klassenerhalt szavazáson.

fiát tuti berakja pedig jó fos volt mindig amikor mostanában játszott

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.19. 10:57

Mech írta:
Cselszky írta:Amúgy a sajttáj alapján körvonalazható, hogy miben gondolkozik. Abban, mint korábban is: biztos védekezés, pontrúgások utáni gólszerzés, talán az is szóba jött, hogy ehhez meg kellene találnia a keretben a jól fejelő embereket, mert egyelőre nem látszik, ki az, kik azok (ez már szarul hangzik, van egy elképzelés, csak nincs hozzá játékos? fasza...). Arra is célzott, hogy akár rögtön felhozna és bedobna 1-2 U-játékost, akiknek azonnal vezérré kellene válniuk. Hát... Nem csodálkozom a bemásolt 20%-os Klassenerhalt szavazáson.

fiát tuti berakja pedig jó fos volt mindig amikor mostanában játszott

jó, de benne van a Hertha DNS, amire egy Big City klubnak szüksége van

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.04.21. 13:48

licenszhirdetés, első kör vége, pár érdekességgel

https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/az- ... tt-a-lista

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.21. 16:02

Nem tudtam, hogy Kecskeméten Banó - Szabó az edző Szabó István fia.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.21. 16:11

Ma estére csak egy könnyedet:

Arsenal-Soton 1,5 over
Angers-PSG 1,5 over

Mivel itt közzétettem, valszeg bukni fog. :)

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.21. 16:14

Mech írta:licenszhirdetés, első kör vége, pár érdekességgel

nem csipázom Kistelekit, de sztem őket szopatja a hatalom, Flóri sem ner kedvenc már jóideje

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.04.21. 21:59

Akkor a 2023/24-es szezonban először találkozhatunk a másodosztályban a kispestiekkel.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.22. 00:10

Maradonapoli írta:

nem csipázom Kistelekit, de sztem őket szopatja a hatalom, Flóri sem ner kedvenc már jóideje

vakon vagy tezsvír, Pisti igencsak jól fexik a srácoknál, a klubja sincs másképp
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.22. 00:12

Savaria1919 írta:Akkor a 2023/24-es szezonban először találkozhatunk a másodosztályban a kispestiekkel.

nem fogtok szerintem
majd a Kövidinkával helyettük
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.22. 08:14

Adamek írta:
Maradonapoli írta:

vakon vagy tezsvír, Pisti igencsak jól fexik a srácoknál, a klubja sincs másképp

ejj, ezt nem tudtam! a lónak is négy lába van, mégsem szék!

ezek szerint a kisjobbikosoknak is meg lett bocsátva?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.22. 09:52

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:

ejj, ezt nem tudtam! a lónak is négy lába van, mégsem szék!

ezek szerint a kisjobbikosoknak is meg lett bocsátva?

gondolom inkább arról lehet szó, hogy nehéz hűségre nevelhető elvtársakat leakasztani manapság már a polcról, aki egyszer valakihez hű volt az máshoz is az lesz jó fizetségért, egyszerűbb használni a melegvizet mint feltalálni

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.22. 12:41

Maradonapoli írta:Ma estére csak egy könnyedet:

Arsenal-Soton 1,5 over
Angers-PSG 1,5 over

Mivel itt közzétettem, valszeg bukni fog. :)

Sima liba.

Mai:

Mainz-Bayern 1,5 over
Pool-Forest 1,5 over
Dortmund-Frankfurt 1,5 over
Real-Celta 1,5 over

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.22. 13:02

Adamek írta:
Maradonapoli írta:

Amióta van ez licensz, minden tavasszal 2-3-4 csapatot közzétesznek, de olyan még nem volt, hogy közülük valamelyik ne induljon el az nb1ben

Vissza: “www.nb1.hu”