Savaria1919 írta:Ez egy váratlanul kellemes túra volt.
Vonattal és rollerral mentem, a Nyugatitól Zuglóig egy olyan szerelvényt fogtam ki, aminek a fényezése és a belseje a hatvanas-hetvenes éveket idézte, mellette az emeletes KISS érdekes kontrasztot adott. Ez az MTK-pálya még mindig szürreál, a kezdés előtt cheerlader lányok tartottak bemutatót a gyepen és a VIP-ben.
Lendületesen kezdtük a meccset, a bodrogkeresztúri szurkolótársnak említettem, hogy Borvető a megkezdi a góltermelést, mire ő felajánlott egy üveg Aszút, ha betalál. A szöglet előtt bekiabáltuk, hogy bólints Deve, helyette Bolla tette meg mindezt, egy ide. Kellett a kivédett büntető, különben visszajött volna a meccsbe az MTK. Csúsztunk, másztunk becsülettel, szerintem a legjobb idei teljesítményünket nyújtva (bár a léc nem volt túl magasra helyezve)
A második felesben egy fokkal veszélyesebb volt az MTK, de kivédekeztük a nehéz szitukat, a túloldalon Rajmi villant, a lényeges dolgok el is dőltek. Lencse beállt a végére, de látszott rajta, hogy kiöregedett már ebből a sportból/fáradt.
Kár, hogy nem ilyen mentalitással és szervezettséggel toltuk az egész szezonban, akkor akár még tétje is lehetett volna ennek a meccsnek. Mech, merre voltál?
voltam, voltam de nem akartam zavarni, majd legközelebb
nb2-hez képest fasza kis meccs volt
mi vagyunk a másodosztály Robin Hoodja, a feljutóktól elvesszük a pontokat és a kiesőknek adjuk
2022. 10. 16. Hali-MTK 3-2
2022. 12. 03. Diósgyőr-Hali 1-2
2023. 04. 13. MTK-Hali 0-2
ha mindig így játszanánk mint ezeken a rangadókon akkor lehetett volna ez egy sikeresebb szezon