Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.17. 20:19

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:
Szarka írta:Milyen szobrát? Kétszer elvállalta, kétszer kidobták. Aki ezután 3.ára is odamegy, annak nincs önérzete. Senki se szólja meg, ha nem vállalja, amúgyis addig vártak, hogy lehetetlen innen megmenteni a klubot. Ha pedig megcsinálja és megint kidobják, csak megint viccet csinál magából.

Mellesleg jobb lenne a Hertának a kiesés, egy újra építkezés, és új start. Mert ez a konstans kiesőjelöltség nem fog megoldódni évenkénti edzőcserékkel.

gondolom nem kell magyarázni, hogy klublegenda, ha másért nem, talán ő lépett legtöbbször pályára a csapatban

Nekem sem teljesen világos, miért vállalta. Kissé Stockholm-szindrómának tűnik kívülről, gecik voltak vele a vezetők, akár Preetz, akár Bobic, nem álltak ki mellette igazán a szurkolók sem. Racionális magyarázatot nem nagyon látok, marad az érzelmi, tényleg bolondja lehet a klubnak.

Belehallgattam 1-2 szurkolói értékelésbe, nekem ezek is felemásak, egyfelől örülnek, másfelől az pl. elég gusztustalan, amikor szempontként említi a koma, hogy Pál, mint megoldás pénzügyileg is mennyire kedvező, hiszen tavaly Magath mentőakciója 2 M-be fájt. Mindig egy önértékelési zavarral küzdő, irreális társaságnak tűntek a szurkerek is, pl. a szép játékot hiányolták tőle, és ezért tulajdonképpen megértéssel fogadták az elküldését 1,2-1,3 PPM-nél, hogy aztán az utód még szarabb játékkal 0,7-et produkáljon, vagy most Schwarz utolsó hellyel kb. ugyanennyit.

Ami az itt is felvetett kérdést illeti, hogy csak úgy elvan, és nem vállalt másutt melót: rémlik olyan nyilatkozata, hogy addig nem akar "kirepülni", míg a legfiatalabb gyerek nem tölti be a 18-at (jövő januárban lesz 18). Ezt vagy elhisszük (mármint hogy neki az első helyen a család és a saját kiskorú, korábban kiskorúak útjának egyengetése áll) vagy bullshitnek tartjuk, ízlés kérdése. Másrészt a mai sajttájból is az jött le, hogy ő alapvetően az U-ban érzi jól magát, igazából ott akarna dolgozni. Ebben talán nincs kivetnivaló.

Megérdemelné az egész banda a kiesést, és jó pár évnyi kettes Bundást, ugyanakkor nem tudok a honfitárs ellen drukkolni.

Most olvasok ennél cifrábbakat is, van pár elborult arc, aki már most hergelnek ellene és egyenesen hányingert kaptak a kinevezésétől. Az egyik nagyarcú azt mondja, hogy a többségi tulaj - az amcsik - Gisdolt és Hassenhütlt ajánlották és persze az utóbbi lett volna szerintük a totális főnyeremény, nem "Pal", aki semmi nem ért el a klubbal. - Nem a faszt, ti gecik, 2-szer mentett meg titeket a kieséstől, 2 -szer vitte őket európai kupába - ebből az egyik csoportkör lett, meg ezeken felül 2*szer tartotta benn őket atombiztosan a már akkor is sz*r keretükkel.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.17. 20:21

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
RC írta:Valamelyiknek idomulnia kell a másikhoz (nyilván Bódognak Dárdaihoz), mert Pali eléggé leszólta anno a RB-iskola által képviselt gégepressinget, aminek tudtommal elég nagy híve a baseballsapkás hereverészett úriember.

Szerintem is túl szép, hogy igaz legyen. Kötve hiszem, hogy jó szemmel nézték volna a szezon eddigi részében - főleg, amíg Bobic is ott volt - ha a pályaedző a száműzött Dárdai famíliával összejár. Gondolom most az van, hogy Bódog örül, mint a majom a farkának, hogy mégis végigvihet egy szezont még ha másodhegedűskéntis egy bundescsapatnál, Pali meg úgy lehet vele, hogy na jó, magyar, adjunk neki egy esélyt - meg otthon köpködnének, ha picsán rúgnám -, amúgy is kit szerezzek 2 nap alatt 2 hónapos melóra...?

na most Pali pont nem az a srác, aki a na jó, magyar, adjunk neki egy esélyt dologra hajlamos lenne
inkább, a na jó, a fiaim, adjunk nekik egy esélyt a mottója

Nos, ebben lehet valami! :)

Az nekem sem szimpatikus benne, hogy magyart sosem vitt a csapathoz - csak hogy őrizze a renoméját - a gernyó elöljárók előtt, miközben a hollandok, szerbek stb. akárhová beteszik a lábukat, 10 másikat húznak maguk után... ha csak 2-3 magyart vitt volna ki, akárcsak az utánpótlásba, már kicsivel többet tett volna a magyar futballért, mint eddig. Ezzel nem azt állítom, hogy nem tett semmit, csak hogy ezt még lehetett volna fokozni.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.17. 20:31

Maradonapoli írta:Most olvasok ennél cifrábbakat is, van pár elborult arc, aki már most hergelnek ellene és egyenesen hányingert kaptak a kinevezésétől. Az egyik nagyarcú azt mondja, hogy a többségi tulaj - az amcsik - Gisdolt és Hassenhütlt ajánlották és persze az utóbbi lett volna szerintük a totális főnyeremény, nem "Pal", aki semmi nem ért el a klubbal. - Nem a faszt, ti gecik, 2-szer mentett meg titeket a kieséstől, 2 -szer vitte őket európai kupába - ebből az egyik csoportkör lett, meg ezeken felül 2*szer tartotta benn őket atombiztosan a már akkor is sz*r keretükkel.

Na ez az, és vannak ilyenek nem kevesen, ezért sem értem, miért írt alá. Szerintem házon belül is többen fanyalognak, és remélik, hogy szezon végén úgyis távozik. Olyan, mint egy kapcsolati erőszakban élő fél, akit a másik üt, ver, aláz, de ő vele marad, mert "szereti". Ennyiben igazat adok Szarkának, méltatlan. Kizártnak tartom, hogy ne kapna állást valamelyik német klubnál az U-ban, ahol becsülik is valamennyire.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.17. 20:34

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:Most olvasok ennél cifrábbakat is, van pár elborult arc, aki már most hergelnek ellene és egyenesen hányingert kaptak a kinevezésétől. Az egyik nagyarcú azt mondja, hogy a többségi tulaj - az amcsik - Gisdolt és Hassenhütlt ajánlották és persze az utóbbi lett volna szerintük a totális főnyeremény, nem "Pal", aki semmi nem ért el a klubbal. - Nem a faszt, ti gecik, 2-szer mentett meg titeket a kieséstől, 2 -szer vitte őket európai kupába - ebből az egyik csoportkör lett, meg ezeken felül 2*szer tartotta benn őket atombiztosan a már akkor is sz*r keretükkel.

Na ez az, és vannak ilyenek nem kevesen, ezért sem értem, miért írt alá. Szerintem házon belül is többen fanyalognak, és remélik, hogy szezon végén úgyis távozik. Olyan, mint egy kapcsolati erőszakban élő fél, akit a másik üt, ver, aláz, de ő vele marad, mert "szereti". Ennyiben igazat adok Szarkának, méltatlan. Kizártnak tartom, hogy ne kapna állást valamelyik német klubnál az U-ban, ahol becsülik is valamennyire.

Lehet benne valami, de sztem még így is több a pozitív lehetőség benne, hogy elvállalta.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2023.04.17. 20:45

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Szerintem is túl szép, hogy igaz legyen. Kötve hiszem, hogy jó szemmel nézték volna a szezon eddigi részében - főleg, amíg Bobic is ott volt - ha a pályaedző a száműzött Dárdai famíliával összejár. Gondolom most az van, hogy Bódog örül, mint a majom a farkának, hogy mégis végigvihet egy szezont még ha másodhegedűskéntis egy bundescsapatnál, Pali meg úgy lehet vele, hogy na jó, magyar, adjunk neki egy esélyt - meg otthon köpködnének, ha picsán rúgnám -, amúgy is kit szerezzek 2 nap alatt 2 hónapos melóra...?

na most Pali pont nem az a srác, aki a na jó, magyar, adjunk neki egy esélyt dologra hajlamos lenne
inkább, a na jó, a fiaim, adjunk nekik egy esélyt a mottója

Nos, ebben lehet valami! :)

Az nekem sem szimpatikus benne, hogy magyart sosem vitt a csapathoz - csak hogy őrizze a renoméját - a gernyó elöljárók előtt, miközben a hollandok, szerbek stb. akárhová beteszik a lábukat, 10 másikat húznak maguk után... ha csak 2-3 magyart vitt volna ki, akárcsak az utánpótlásba, már kicsivel többet tett volna a magyar futballért, mint eddig. Ezzel nem azt állítom, hogy nem tett semmit, csak hogy ezt még lehetett volna fokozni.

Akkor meg azért lenne fikázva, mert kivételez a honfitársaival :). Mindenkit saccperkábé mindenért meg lehet szólni ízlés szerint.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2023.04.17. 20:46

Cselszky írta:

Az Unionnál pl, úgyis haverok a Herthával.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.17. 21:38

Ha már Pali és a Hertha a téma, az új többségi tulajuk - a 777 Partners - érdekes szerzet, egy floridai - miami - székhelyű magántőke befektetési társaság, olaszban a Genoát birtokolják, de még majd féltucat klub szerepel a portfóliójukban:

- Hertha BSC - 64,7 %
- Genoa CFC - 99,9 % (másodosztály)
- Red Star Paris - 100 % (harmadosztály)
- Sevilla FC - 12 %
- Standard Liége - 99,7 %
- Vasco de Gama - 70 %
- Melbourne Victory - 70 %

És valahol volt valami olyan cikk nemrégiben, hogy a Newcastle-ben is szeretnének részesedést szerezni, azt a 10 %-ot, ami a csaj kisebbségi tulajnak a tulajdonában van - erről Szarka biztos többet tudna mondani. :)

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.18. 08:03

Maradonapoli írta:Ha már Pali és a Hertha a téma, az új többségi tulajuk - a 777 Partners - érdekes szerzet, egy floridai - miami - székhelyű magántőke befektetési társaság, olaszban a Genoát birtokolják, de még majd féltucat klub szerepel a portfóliójukban:

- Hertha BSC - 64,7 %
- Genoa CFC - 99,9 % (másodosztály)
- Red Star Paris - 100 % (harmadosztály)
- Sevilla FC - 12 %
- Standard Liége - 99,7 %
- Vasco de Gama - 70 %
- Melbourne Victory - 70 %

És valahol volt valami olyan cikk nemrégiben, hogy a Newcastle-ben is szeretnének részesedést szerezni, azt a 10 %-ot, ami a csaj kisebbségi tulajnak a tulajdonában van - erről Szarka biztos többet tudna mondani. :)

Fordított a szitu, Staveley cége, a PCP szállt volna be a 777-be, tulajdonrészt szerezve. Gyaníthatóan inkább PIF ( tehát arab ) pénzt csatornáztak volna be, és közvetve így építettek volna ki egy multi klub modellt. De a 777-et szóbahozták az Evertonnal, két klubot pedig nem tulajdonolhat ugyanaz a cèg, szóval ebből szvsz nem lesz semmi.
A Newcastle legutóbb már az Oostende megvásárlását tervezte , hétfőn odautazott a két tulajdonos egyeztetésre. Szerintem saját úton építjük majd a saját klub-hálózatunkat.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.18. 09:19

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:Miért?

Soha nem kedveltem. Ugyanazt a szürke semmit képviseli edzőként is mint játékosként, plusz jön ehhez a kioktató, mindenekfelett álló stílusa. Főleg az utóbbi tette ellenszenvessé. Szubjektív érzés, mással nem tudom alátámasztani. Olyan mint a Hertha, dögunalmas.

Értem. A Hertha tényleg dögunalmas, a konstans vergődésük végképp. Jól írta talán a kicker, először a megalomán hülyeségeiket kellene levetkőzni. Horror pénzeket szórtak el Windhorst lázálmai idején, leigazolták Bobicsot, aki csak rombolt, BL-t akartak, miközben látjuk, hova jutottak.
Pállal megengedőbb vagyok. A kioktató jelleg szubjektív, ahogy írod, nekem annyira nem evidens, bár voltak arrogáns megnyilvánulásai. Hogy a szürke semmit képviseli? A mai napig nem tudom megítélni. Szinte mindig egy fos keretet kapott, most különösen, eredménykényszerrel, nem tehetett mást, minthogy a védelmet próbálta megszervezni. Amikor Ibisevicse, Kalouja volt, azért jobb focit játszottak, és az EL-helyre sem a szél fújta őket oda. Szvsz a jelenlegi állomány nem Bundes 1-es, az eddigi talán legszarabb, akivel dolgozik, nem tudom, pár hét alatt mit lehet ebből kihozni, sokat nem várok.

Saját magát helyezte erre a pályára. Ő nem akar edző lenni, ő kizárólag a Hertha edzője akar lenni. Nincs ezzel baj, de a szakmai megítélhetőségét korlátok közé zárja.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.18. 09:42

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:Soha nem kedveltem. Ugyanazt a szürke semmit képviseli edzőként is mint játékosként, plusz jön ehhez a kioktató, mindenekfelett álló stílusa. Főleg az utóbbi tette ellenszenvessé. Szubjektív érzés, mással nem tudom alátámasztani. Olyan mint a Hertha, dögunalmas.

Értem. A Hertha tényleg dögunalmas, a konstans vergődésük végképp. Jól írta talán a kicker, először a megalomán hülyeségeiket kellene levetkőzni. Horror pénzeket szórtak el Windhorst lázálmai idején, leigazolták Bobicsot, aki csak rombolt, BL-t akartak, miközben látjuk, hova jutottak.
Pállal megengedőbb vagyok. A kioktató jelleg szubjektív, ahogy írod, nekem annyira nem evidens, bár voltak arrogáns megnyilvánulásai. Hogy a szürke semmit képviseli? A mai napig nem tudom megítélni. Szinte mindig egy fos keretet kapott, most különösen, eredménykényszerrel, nem tehetett mást, minthogy a védelmet próbálta megszervezni. Amikor Ibisevicse, Kalouja volt, azért jobb focit játszottak, és az EL-helyre sem a szél fújta őket oda. Szvsz a jelenlegi állomány nem Bundes 1-es, az eddigi talán legszarabb, akivel dolgozik, nem tudom, pár hét alatt mit lehet ebből kihozni, sokat nem várok.

Saját magát helyezte erre a pályára. Ő nem akar edző lenni, ő kizárólag a Hertha edzője akar lenni. Nincs ezzel baj, de a szakmai megítélhetőségét korlátok közé zárja.

Pontosabban U-edző akar lenni, azt szereti, gyerekekkel foglalkozni, alacsony stressz mellett. Most is utalt rá, hogy élvezte az elmúlt másfél “nyugdíjas” évet, mert nem kellett stresszelni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.04.18. 10:49

Szappanos és Zsótér visszakerült a Honvéd első csapatához. Pénteken az újpestiekkel játszanak otthon. Ha nyernek a lilák, akkor nekik nagy valószínűség szerint megvan a bennmaradás, az iksz a tabella környékbeli csapatainak kedvezne leginkább, kispesti győzelemmel meg fokozódna a helyzet Zalaegerszegen, Fehérváron és Mezőkövesden is.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.18. 10:52

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:Értem. A Hertha tényleg dögunalmas, a konstans vergődésük végképp. Jól írta talán a kicker, először a megalomán hülyeségeiket kellene levetkőzni. Horror pénzeket szórtak el Windhorst lázálmai idején, leigazolták Bobicsot, aki csak rombolt, BL-t akartak, miközben látjuk, hova jutottak.

Pontosabban U-edző akar lenni, azt szereti, gyerekekkel foglalkozni, alacsony stressz mellett. Most is utalt rá, hogy élvezte az elmúlt másfél “nyugdíjas” évet, mert nem kellett stresszelni.

Ennek ellenére a hazai közvélemény edzőlegendaként tekint rá. De ez nem dárdai hibája
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.18. 10:57

SuperDepor írta:Ennek ellenére a hazai közvélemény edzőlegendaként tekint rá. De ez nem dárdai hibája

A Herthának még az is, amolyan házi játékos- és edzőlegenda, de nem igazán becsülik szerintem.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.18. 11:05

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:Saját magát helyezte erre a pályára. Ő nem akar edző lenni, ő kizárólag a Hertha edzője akar lenni. Nincs ezzel baj, de a szakmai megítélhetőségét korlátok közé zárja.

Ennek ellenére a hazai közvélemény edzőlegendaként tekint rá. De ez nem dárdai hibája

szerintem nem a legenda a jó szó, nem annak tartja a széles és agyatlan közvélemény hanem inkább valamiféle edzőfejedelemnek, akire prófétaként kellene csillogó szemekkel felnézni, mert tudja és fel is böfögi a tutit
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.04.18. 11:07

Maradonapoli írta:Az nekem sem szimpatikus benne, hogy magyart sosem vitt a csapathoz - csak hogy őrizze a renoméját - a gernyó elöljárók előtt, miközben a hollandok, szerbek stb. akárhová beteszik a lábukat, 10 másikat húznak maguk után... ha csak 2-3 magyart vitt volna ki, akárcsak az utánpótlásba, már kicsivel többet tett volna a magyar futballért, mint eddig. Ezzel nem azt állítom, hogy nem tett semmit, csak hogy ezt még lehetett volna fokozni.

jó viszont németet hozott ide, Storckot. lehet, hogy Paul már német.

játékosként alapvetően nem bírtam, volt az a balhéja a dunavarsányi edzőtáborban Porschéssal, hogy kimentek, vagy nem mentek. amikor edzőként népszerű volt, utáltam, amikor kevésbé népszerű, akkor lojális vagyok vele :) szerintem összességében egész jó arc lehet, kicsit kioktató, de azért 200 Bundás meccset játékosként, meg nem tom hány évet edzőként nem a szél hordott össze.
A Herthával összefüggésben folyton előkerülő Petry ügy kapcsán, na ő aztán elég fura arc volt játékosként. szép dolog a kiállás mellette politikai indokokból, de úgy tűnik, a múlt jelentősen megszépült.
ETO

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.18. 11:12

Cselszky írta:
SuperDepor írta:Ennek ellenére a hazai közvélemény edzőlegendaként tekint rá. De ez nem dárdai hibája

A Herthának még az is, amolyan házi játékos- és edzőlegenda, de nem igazán becsülik szerintem.

A klubhoz való hűsége miatt nem alaptalanul, bár ez inkább lehetőség volt, hűség akkor lenne, ha hívnák máshová is.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.18. 11:13

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:Pontosabban U-edző akar lenni, azt szereti, gyerekekkel foglalkozni, alacsony stressz mellett. Most is utalt rá, hogy élvezte az elmúlt másfél “nyugdíjas” évet, mert nem kellett stresszelni.

szerintem nem a legenda a jó szó, nem annak tartja a széles és agyatlan közvélemény hanem inkább valamiféle edzőfejedelemnek, akire prófétaként kellene csillogó szemekkel felnézni, mert tudja és fel is böfögi a tutit

Igen, ez jobb megfogalmazás

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.18. 11:25

SuperDepor írta:
Cselszky írta:

A klubhoz való hűsége miatt nem alaptalanul, bár ez inkább lehetőség volt, hűség akkor lenne, ha hívnák máshová is.

Játékosként a Bayern, edzőként a Köln hívta tudtommal.
Gondolom, már nem is keresik meg, ha esetleg felmerülne a neve. Minek is hívnának valakit egy olyan munkakörre, amiről úton-útfélen elmondja, hogy nem érdekli, miközben van egy rahedli melóra ácsingózó pro-edző.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.18. 11:32

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:A Herthának még az is, amolyan házi játékos- és edzőlegenda, de nem igazán becsülik szerintem.

Játékosként a Bayern, edzőként a Köln hívta tudtommal.
Gondolom, már nem is keresik meg, ha esetleg felmerülne a neve. Minek is hívnának valakit egy olyan munkakörre, amiről úton-útfélen elmondja, hogy nem érdekli, miközben van egy rahedli melóra ácsingózó pro-edző.

Igazad van, tényleg voltak, nem tudom, hogy ezek milyen mélységbe mentek bele.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.04.18. 11:58

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:Pontosabban U-edző akar lenni, azt szereti, gyerekekkel foglalkozni, alacsony stressz mellett. Most is utalt rá, hogy élvezte az elmúlt másfél “nyugdíjas” évet, mert nem kellett stresszelni.

Azért övezi szerintem ez a megkülönböztetett státusz, mert hosszú évtizedek után ő volt az első topligás edzőnk (bár ha nem klubikon a Herthánál, valószínűleg Lőwcica lenne a legmagasabban jegyzett trénerünk), meg Pinyő rövid, de emlékezetes ténykedése után irányba tette a válogatottat (pontszerzés Bukarestben, kettős győzelem a finnek ellen), aminek a végén - ugyan már nem vele - kijutottunk az Eb-re.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”