Maradonapoli írta:BRÉKING NYÚZ!!!!
ISMÉT PALEE A HERTHA EDZŐJE!!!!
na jó, csak lesz, de akkor is! :)
Barom ha harmadjára is elvállalja.
Maradonapoli írta:BRÉKING NYÚZ!!!!
SuperDepor írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:BRÉKING NYÚZ!!!!
házi tűzoltó
ha ezt most benyeli soha az életben nem jön ki ebből a skatulyából, mondjuk meggyőződésem, hogy nem is akar már
rosszul vagyok ettől az embertől
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:
házi tűzoltó
ha ezt most benyeli soha az életben nem jön ki ebből a skatulyából, mondjuk meggyőződésem, hogy nem is akar már
én is
remélem nem azért sunnyog annyi meccsünkön mert lepaktált a bolgárral a ruszki utáni időkre
SuperDepor írta:Hivatalossá vált
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:rosszul vagyok ettől az embertől
én is
remélem nem azért sunnyog annyi meccsünkön mert lepaktált a bolgárral a ruszki utáni időkre
Már van csapata
Szarka írta:SuperDepor írta:Hivatalossá vált
Palimadár.
Ok, hogy nulla ambíciója van, nem akart edzősködni máshol, de ez már megalázó.
SuperDepor írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:BRÉKING NYÚZ!!!!
házi tűzoltó
Adamek írta:Savaria1919 írta:Háromgólos győzelmek napja volt ez.
Vasas ezzel a Zsóri helyzetét nehezítette, Monizék még akár megismételhetnék a mi 2002-es ügyeskedésünket (kupadöntő & kiesés), de megmenti őket a Honvéd.
szerintem ők nem esnek ki és megnyerik a kupát
de nem Mongúz zsenialitása miatt hanem Kutya úr balfaszsága miatt, összejön neki a kétcsapatos kiesés és ezzel beírja magát a legnagyobbak közé
Adamek írta:"Mindenki tudja, hogyan érzek a Hertha iránt. Nem kellett gondolkodnom, amikor felhívtak."
"...hosszú órákig győzködtek, és végül abban maradtunk: megpróbálok segíteni..."
Savaria1919 írta:Ha benntartja őket, az bravúr és megkapja a csapatot a következő idényben. Ha kiesnek, akkor megy vissza a kölykökhöz vagy horgászni Siófokra. Simán építhetett volna karriert a Bundásban, de az nem lett volna ennyire kényelmes.
Cselszky írta:Adamek írta:"Mindenki tudja, hogyan érzek a Hertha iránt. Nem kellett gondolkodnom, amikor felhívtak."
"...hosszú órákig győzködtek, és végül abban maradtunk: megpróbálok segíteni..."
Az első a fritzeknek szólt, a másodikban nekünk elmondta a frankót. Megalázkodtak előtte a klubvezetők, könyörgőre fogták. :cool:
Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:"Mindenki tudja, hogyan érzek a Hertha iránt. Nem kellett gondolkodnom, amikor felhívtak."
Az első a fritzeknek szólt, a másodikban nekünk elmondta a frankót. Megalázkodtak előtte a klubvezetők, könyörgőre fogták. :cool:
meg aztán úgy számolhatott, hogy napokig nem jut az infó A-ból B-be, nagy ez a világ
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 39 vendég