BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Adamek
Flegma

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.13. 10:47

Maradonapoli írta:Most olvasom, hogy a Napolit egyébként általában nem különösebben pályolgató északi sportlapok eléggé lehúzzák Kovácsot, 5-ösre értékelik a teljesítményét 10-ből. 70-30 %-ban a Milant támogatta szerintük, első felesben túlzottan is játszotta a toleráns sporit, több elmaradt milánói sárgát emlegetnek, a második félidőben aztán egy ponton elkezdte szórni a sárgákat a nápolyiaknak. "Olyan, mintha irányítani akarta volna a mérkőzést."

szőröstalpú görény
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.13. 10:48

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:.

A Serie A-t szvsz lehetetlen elbukni, kb. 5-6 pont kell 9 meccsen (köztük hazai Salernitana, Samp, Verona...), ha azt feltételezzük, hogy az "üldözők" közt egy csapat végigver mindenkit a hátralévő időben.
A Milan koncentráltabbnak tűnt, jobban pörögtek a játkosaik, nagyobb volt az átütőerő. A hazaiaknál volt 4-5 kimagasló produkció (Maignan, Calabria, Kjaer, Díaz, Theo), nálatok szerintem senki nem játszott igazán jól, szürke teljesítmények voltak. Ha összedrótozzák Oszit, és páran összekapják magukat, ez még simán megfordítható.

Igen, a scudettót elbukni már azért világi szégyen lenne, pláne, hogy a klub és hivatalos szervek is szervezik már a bulit.
9 meccs van 12 pont kell jelen pillanatban elvileg. Azaz minimum 4 győzelem vagy 3 győzelem, 3 döntetlen.
És valóban, amire utalsz, mások is fognak hibázni, tehát lehet nettósítani mondjuk 8 szükséges pontra, 2 győzelem, 2 döntetlen, de minimum annyi kell. Ezt azért szerintem is már behúzzák, de biztosnak csak az tekinthető, ami már megtörtént, vagyis elméleti esély még van a bukásra, 9 meccs azért nem kevés, majdnem egy negyedbajnokság.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.13. 10:51

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:ez már a bajnoki csicskításon eldőlt a 0:4-el - fejben

szerintem volt már a világtörténelemben ennél a 0:1-nél nagyobb hátrány megfordítására is példa, de azért ennek utána kellene néznem

igen, alapvetően optimistán is fel lehetne fogni, az ebben a körben hátrányba került csapatok közül a Napoli úszta meg a legjobban, "csak" 1 gólos hátrányba került, bőven lenne lehetőség a javításra.

ellenben:

- már a bajnokikon is látható, hogy lefelé ível a forma (nos, ez vagy egy átmeneti hullámvölgy, de ez is akkor kb. a legrosszabbkor jött vagy ha tartós, akkor még a scudettóért is vért kell majd hugyozni)
- Oszi bácsit leamortizálták a válogatottnál, vagy felépül vagy nem addig. Elvileg igen, de mindent egy lapra feltéve elég hazárdírozás jellege van a dolognak. Az, hogy formában lesz-e szinte az első meccsén vagy nem. Kíváncsi leszek, hétvégén játszatják-e akár csereként.
- Anguissa és Kim elvtárs nem játszhat a visszavágón, bárki is helyettesíti őket, gyengébb játékosok lesznek.
- az már csak hab a tortán, hogy az ultrák lázadoznak DeLa ellen, lehet megint összeverik azokat, akik szurkolni mernek, diszkréten jelezték azok a gyökerek (tisztelet a nagyobbik kivételnek) hogy akár a bajnoki ünneplést is meghekkelik, ha nem úgy történik majd, ahogy ők akarják (pl. a helyszínbe is bele akarnak pofázni, sok egyéb mellett)
- a Milant egész jól összekapták ellenünk, eddig 2/2-t hoztak, bőven alkalmasak sajnos továbbmenni, ha másoktól esetleg ki is szopnak - akár a bajnokságban, akár a BL-ben, a BL-ben van motivációjuk, a mieink ellenben minimum megingott hitűnek tűnnek és a körülmények sem segítik őket a sz*r forma mellett.

1 gól az lófaszjóska kategória, 1 gólt még a szél is befújhat véletlenül
nem hiszem, hogy az Ácsi kettős győzelemre hajtana, szerintem labdagyúrás lesz a visszavágón amiben könnyen elcsattanhat egy kósza gól, amolyan finn módra is ha kell
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.13. 10:54

Szarka írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:szerintem volt már a világtörténelemben ennél a 0:1-nél nagyobb hátrány megfordítására is példa, de azért ennek utána kellene néznem

igen, alapvetően optimistán is fel lehetne fogni, az ebben a körben hátrányba került csapatok közül a Napoli úszta meg a legjobban, "csak" 1 gólos hátrányba került, bőven lenne lehetőség a javításra.

ellenben:

- már a bajnokikon is látható, hogy lefelé ível a forma (nos, ez vagy egy átmeneti hullámvölgy, de ez is akkor kb. a legrosszabbkor jött vagy ha tartós, akkor még a scudettóért is vért kell majd hugyozni)
- Oszi bácsit leamortizálták a válogatottnál, vagy felépül vagy nem addig. Elvileg igen, de mindent egy lapra feltéve elég hazárdírozás jellege van a dolognak. Az, hogy formában lesz-e szinte az első meccsén vagy nem. Kíváncsi leszek, hétvégén játszatják-e akár csereként.
- Anguissa és Kim elvtárs nem játszhat a visszavágón, bárki is helyettesíti őket, gyengébb játékosok lesznek.
- az már csak hab a tortán, hogy az ultrák lázadoznak DeLa ellen, lehet megint összeverik azokat, akik szurkolni mernek, diszkréten jelezték azok a gyökerek (tisztelet a nagyobbik kivételnek) hogy akár a bajnoki ünneplést is meghekkelik, ha nem úgy történik majd, ahogy ők akarják (pl. a helyszínbe is bele akarnak pofázni, sok egyéb mellett)
- a Milant egész jól összekapták ellenünk, eddig 2/2-t hoztak, bőven alkalmasak sajnos továbbmenni, ha másoktól esetleg ki is szopnak - akár a bajnokságban, akár a BL-ben, a BL-ben van motivációjuk, a mieink ellenben minimum megingott hitűnek tűnnek és a körülmények sem segítik őket a sz*r forma mellett.

Nem tudom a Napolinal is így van-e, de pl az Arsenalnal ha nem a Gála 11 ( illetve Nketiah vagy Trossard ) fut ki a pályára, akkor drasztikusan esik a színvonal. Nincs megközelítően jó cseréjük se. Az biztos, hogy Napolinal Osimhen is ilyen, még fele olyan jó csatáruk sincs. Kim vagy Anguissa esetében csak úgy hiszem, hogy ez a helyzet. Aztán persze lehet ez forma kérdés is, és a Gála 11 se elég már a Napolinál.

Egyetértek. Ez Nápolyban is így van. Az, hogy valaki csillaggá válik, azt jelenti, hogy más nem nagyon kap lehetőséget mögötte. Nápolyban, most akad pár csillag, így a mögöttük levők nem sok sót ettek meg, aminek eredménye, hogy visszaesett a teljesítményük, pl. kis Simeone - mondjuk ő kiváló ütemérzékkel még jól meg is sérült, hogy szóba se kerüljön, mint Oszi helyettese.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.13. 10:59

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:szerintem volt már a világtörténelemben ennél a 0:1-nél nagyobb hátrány megfordítására is példa, de azért ennek utána kellene néznem

.

nem hiszem, hogy az Ácsi kettős győzelemre hajtana, szerintem labdagyúrás lesz a visszavágón amiben könnyen elcsattanhat egy kósza gól, amolyan finn módra is ha kell

Igen, de ha Oszi bátya és Kvara mégis formába lendülne egy nagyobb adok-kapokba esetleg bele lehetne menni és nyerni akár 6:4-re, a védelem nem az igazi mostanában. Ha bekkelgetés lesz és nem jön a jó lövő forma, nekünk annyi, főleg, hogy pár gólra mindig jó a Milan ellenünk.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.13. 11:09

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:.

Igen, de ha Oszi bátya és Kvara mégis formába lendülne egy nagyobb adok-kapokba esetleg bele lehetne menni és nyerni akár 6:4-re, a védelem nem az igazi mostanában. Ha bekkelgetés lesz és nem jön a jó lövő forma, nekünk annyi, főleg, hogy pár gólra mindig jó a Milan ellenünk.

ők lesznek jobban beszarva szerintem, nem fognak nagyon rohamozni
okosan ki kell várni a hibákat, nem nekik menni és szépen leszeletelni őket

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.13. 11:14

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:1 gól az lófaszjóska kategória, 1 gólt még a szél is befújhat véletlenül

ők lesznek jobban beszarva szerintem, nem fognak nagyon rohamozni
okosan ki kell várni a hibákat, nem nekik menni és szépen leszeletelni őket

Ámen.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.13. 13:44

Az már biztos, hogy Osimhen pályára lèp a visszavágón.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.13. 19:16

egész jó lehet a hangulat a Bajor Münchennél, mennek a pörgőrúgások és a stricimaflásokt a szerecsenek közt

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.13. 19:58

Adamek írta:egész jó lehet a hangulat a Bajor Münchennél, mennek a pörgőrúgások és a stricimaflásokt a szerecsenek közt

Meg kell őket etetni káposztával és weisswursttal. Meg édesmustárral.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2023.04.13. 20:26

A mezőnyön végignézve, meg a régi barátságra való tekintettel a Napoli nyerje meg a BL-t (is). Vagy a Benfica.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.04.13. 21:13

Van kraft ebben a Feyenoordban, Mourinho felkötheti a gatyáját a továbbjutásért, mert eléggé szenvedősnek néz ki az első meccs alapján a visszavágó.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.13. 21:30

zaggar írta:Van kraft ebben a Feyenoordban, Mourinho felkötheti a gatyáját a továbbjutásért, mert eléggé szenvedősnek néz ki az első meccs alapján a visszavágó.

Konferencia-liga döntő visszavágója. Most nem lesz mákja Mourinhonak.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.13. 21:31

Szegény Sevillát kivégzi az MU , 20 perc után 2-0. Ahogy a Real fogyassza az angol csapatokat, úgy üti ki a spanyolokat az MU. Vajon ki nyeri majd a Szuperkupát ? :D

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.13. 21:49

Szarka írta:Szegény Sevillát kivégzi az MU , 20 perc után 2-0. Ahogy a Real fogyassza az angol csapatokat, úgy üti ki a spanyolokat az MU. Vajon ki nyeri majd a Szuperkupát ? :D

SSC Napoli

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.13. 22:56

Miafaszt csinált az MU? Átváltottam második félidőre sporting meccsre, az izgalmasabbnak tűnt. Erre most atkapcsolok és 2-2?!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.13. 22:58

Szarka írta:Miafaszt csinált az MU? Átváltottam második félidőre sporting meccsre, az izgalmasabbnak tűnt. Erre most atkapcsolok és 2-2?!

azt hitték mint te, hogy 20 perces a meccs

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.04.14. 00:25

Adamek írta:
Szarka írta:Miafaszt csinált az MU? Átváltottam második félidőre sporting meccsre, az izgalmasabbnak tűnt. Erre most atkapcsolok és 2-2?!

Hát visszajátszásokat nézve még a flegmaság is hagyján, sőt 3-0-ért is mentek, de két ilyen kabaré öngólt összehozni zseniális balfaszság. És Maguire szerencséje is pont ilyen, hogy rajta megy el a meccs, pedig erről aztán tényleg nem tehetett.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.14. 06:34

Szarka írta:
Adamek írta:

Hát visszajátszásokat nézve még a flegmaság is hagyján, sőt 3-0-ért is mentek, de két ilyen kabaré öngólt összehozni zseniális balfaszság. És Maguire szerencséje is pont ilyen, hogy rajta megy el a meccs, pedig erről aztán tényleg nem tehetett.

ilyen a foci, néha még a 89 percen át tartó dominancia is kevés

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.04.14. 08:51

Szarka írta:Szegény Sevillát kivégzi az MU , 20 perc után 2-0. Ahogy a Real fogyassza az angol csapatokat, úgy üti ki a spanyolokat az MU. Vajon ki nyeri majd a Szuperkupát ? :D

2001-ben megboldogult Knézy Jenő Sr egy hasonló kommentje tett engem Deportivistává. A Junájtid megszerezte a vezetést, a riporter szerint lefocizta a Deport, épp ott tartott a szpiker, hogy egy ilyen (gyenge) szintű csapat, hogy kerül egyáltalán a BL-be, amikor 1 perc alatt kettőt vágtunk a Traffordon. Aztán jött mnden a drámai fordulatról, meg sok egyéb. Nyertünk 3-2-re.

Adamekre reagálva, szerintem a héten a Napoli, és főleg az általam nem különösebben kedvelt Sporting tuti nem érdemelt vereséget, de hát ilyen a futball, mindent kihagytak.

Maradona úrnak: A Milan-Napoli magyar nevű bírója szerintem akkor hibázta a legnagyobbat, amikor a második félidő elején a grúzt felrúgták 20-ra a kaputól, nem fújt semmit, majd a kontrát megakadályozó Anguissának persze sárgát adott.
ETO

Vissza: “www.nb1.hu”