Mech írta:Teljesen megérdemelten búcsúzik ez a két csapat idén az NB1-től.
No, ezért ezzel várjunk! Hátha a kövesd és a csút csodát tesz! Vagy legalább az egyikük...
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Héj! Álljunk meg egy szóra!
Nektek van olyan ismerősötök, aki nem tudja kimondani bizonyos külföldi focicsapatok neveit?
Nem direkt vicceskedésekre gondolok, hanem igazi "fogyatékosságra".
Nekem 2 is van: - az egyik - amúgy nagy tippmixes és nem én - a Montpelliert valamiért mindig Montepelnek mondja, a másik srác, meg a Marseille-t nem bírja kimondani, mindig Olempik Májszert mond. :)
Azért jellemző, hogy flansziákkal küszködik a magyar ember... be kéne ezeket tiltani!
Mondjuk a "Burnsley"-t meg valamelyik magyar sportriporter találta fel - talán Léderer?
És persze a Leicester is rendszeresen Lejcseszter ismerősi körben.
Továbbá a Chievo meg Csiévó volt régen.
A Freiburgot mindenki Frejburgnak ejti, pedig Frájburg, a Hoffenheimet pedig Hoffenhejmnek Hoffenhájm helyett.
Ajaccio, Troyes?
dingo írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Héj! Álljunk meg egy szóra!
Nektek van olyan ismerősötök, aki nem tudja kimondani bizonyos külföldi focicsapatok neveit?
Nem direkt vicceskedésekre gondolok, hanem igazi "fogyatékosságra".
Nekem 2 is van: - az egyik - amúgy nagy tippmixes és nem én - a Montpelliert valamiért mindig Montepelnek mondja, a másik srác, meg a Marseille-t nem bírja kimondani, mindig Olempik Májszert mond. :)
Azért jellemző, hogy flansziákkal küszködik a magyar ember... be kéne ezeket tiltani!
Mondjuk a "Burnsley"-t meg valamelyik magyar sportriporter találta fel - talán Léderer?
És persze a Leicester is rendszeresen Lejcseszter ismerősi körben.
Továbbá a Chievo meg Csiévó volt régen.
A Freiburgot mindenki Frejburgnak ejti, pedig Frájburg, a Hoffenheimet pedig Hoffenhejmnek Hoffenhájm helyett.
Ajaccio, Troyes?
Ha a helyi őslakosok kiejtését vesszük alapul (akik nyelvét a teljesen jogállami és demokratikus flanciák épp most tiltottak be a közintézményekben) akkor kb Ájáccsó.
dingo írta:dingo írta:SuperDepor írta:A Freiburgot mindenki Frejburgnak ejti, pedig Frájburg, a Hoffenheimet pedig Hoffenhejmnek Hoffenhájm helyett.
Ajaccio, Troyes?
Ha a helyi őslakosok kiejtését vesszük alapul (akik nyelvét a teljesen jogállami és demokratikus flanciák épp most tiltottak be a közintézményekben) akkor kb Ájáccsó.
Nem rég valami sportműsorban hallottam, hogy az FCSB-t úgy mondta a riporter,,hogy fecesebe. Ez így helyes? Nekem nagyon baszta a fülem.
dingo írta:dingo írta:SuperDepor írta:A Freiburgot mindenki Frejburgnak ejti, pedig Frájburg, a Hoffenheimet pedig Hoffenhejmnek Hoffenhájm helyett.
Ajaccio, Troyes?
Nem rég valami sportműsorban hallottam, hogy az FCSB-t úgy mondta a riporter,,hogy fecesebe. Ez így helyes? Nekem nagyon baszta a fülem.
SuperDepor írta:Szépen kisimult 7-11 hely, de a Honvéd annyira rossz, hogy le is lehetne így zárni az egészet.
Adamek írta:SuperDepor írta:Szépen kisimult 7-11 hely, de a Honvéd annyira rossz, hogy le is lehetne így zárni az egészet.
majd jól megtoljuk őket jövőhéten
amúgy viccen túl, ha őket nem verjük meg otthon akkor elbukjuk az aranyat
Savaria1919 írta:Azt mondja Moniz: Fiatal együttesünk van, mi nem vásárolunk játékosokat, hanem kineveljük őket.
Azt mondom én: Szalay, Gyurján, Mocsi
Savaria1919 írta:Azt mondja Moniz: Fiatal együttesünk van, mi nem vásárolunk játékosokat, hanem kineveljük őket.
SuperDepor írta:Összekeverte a labdát a tizenegyesponttal. Ügyes.
https://fb.watch/jPzgDUfdp8/
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Összekeverte a labdát a tizenegyesponttal. Ügyes.
https://fb.watch/jPzgDUfdp8/
Ma mi lesz az ünnepi menü? ...és a szelvény Isti? elég gyér a felhozatal...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 32 vendég