Elek Ákos távozik Diósgyőrből

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.03.05. 21:58

Miskolc – A csapatkapitány itthon nem akart váltani.

Az OTP Bank Liga 11. helyén áll DVTK a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Elek Ákos visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, így szombaton este elbúcsúzott csapattársaitól és a stábtól, vasárnap éjszaka pedig elutazik Kazahsztánba, új csapatához az FC Kairat Almaty-hoz.

„Korábban is többször elmondtam, hogy szeretnék még külföldön futballozni. Ezt sosem titkoltam, nem árultam zsákbamacskát. Amikor visszatértem Kínából, szerettem volna olyan szerződést aláírni Diósgyőrben, hogy az Eb utáni esetleges továbbigazolásommal a klub is jól járjon. Ez most valóra vált. Mindenki tudja mennyit jelent nekem ez a klub, nem akarom, hogy bárki azt higgye, cserbenhagyom a DVTK-t. Korábban és most is büszkén viseltem a csapatkapitányi karszalagot és amennyiben lesz még rá lehetőségem, a jövőben is szeretném még viselni – kezdte Elek Ákos. – Bár érkezett megkeresés magyar klubtól is, tartottam a szavam és nem igazoltam el másik magyar egyesülethez. Én is szívesen szerződtem volna Nyugat-Európába, de onnan nem érkezett komoly ajánlat, ezért oda megyek, ahol engem akarnak. Megtisztelő ez a mostani ajánlat, a kazah bajnokság nagyon erős, a legjobb csapataik folyamatosan EL és BL szereplők, ezért jó esélyem van arra, hogy megmutassam, mire vagyok képes és bár a DVTK vezetői az elmúlt néhány napban próbáltak maradásra bírni a távozás mellett döntöttem. Ugyan nem kapcsolódik ide szorosan, de szeretnék mondani pár szót a csapat jelenlegi gondjairól. Nem vagyunk könnyű helyzetben, mindenkit nagyon megviseltek az elmúlt hónapok, személy szerint engem is, de még semmi sincs veszve. Tudom, hogy a szurkolóink is el vannak keseredve, hozzám is eljutnak a különböző vélemények, de most nem a széthúzásnak, hanem az összefogásnak van itt az ideje. Csak a csodálatos szurkolótáborunkkal együtt sikerülhet kiharcolni a minimális célt, mindenkinek hinni kell abban, hogy meghosszabbítjuk az élvonalbeli tagságot. Most a játékosoknak, edzőknek, szurkolóknak egy emberként kell küzdeni azért, hogy ez sikerüljön és én hiszek abban, hogy sikerülni is fog, hiszen a feltételek adottak ehhez Diósgyőrben. Nem végleg búcsúzom, biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra találkozunk, nekem még komoly terveim vannak a Diósgyőrrel” – búcsúzott Diósgyőrtől a csapat kapitánya, Elek Ákos.

Megint beszóltak az ultrák a DVTK-nak

Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója elmondta, hogy már télen is készültek Elek esetleges távozására. 

„Amikor Elek Ákos visszatért Diósgyőrbe akkor sem titkolta, hogy egy kedvező ajánlat esetén újra távozni fog, ezért készültünk erre az esetre, így Murtaz Dausvili és Busai Attila leigazolásánál is már elsődleges szempont volt, hogy Ákos eligazolása esetén megfelelően pótolni tudjuk őt, sőt Kitl Miklós személyében van egy fiatal és nagyon tehetséges játékosunk is ezen a poszton. Ákos az elmúlt években sokat tett a DVTK-ért, én sem végleg köszönök el Tőle, várjuk vissza néhány év múlva!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Elek Ákos távozik Diósgyőrből

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.03.05. 22:02

Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

1911.03.16
Tartalék

HozzászólásSzerző: 1911.03.16 » 2017.03.05. 22:07

Ez így nb2 lesz, pedig a libások is nagyon ki akarnak esni.
"Becsüld meg a kutyát, házadnak hû õrét, rossz emberek haragos ûzõjét!"
"Mindjobban elvadul az ember, s az állat nézi szelíd félelemmel"

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.03.05. 22:47

1911.03.16 írta:Ez így nb2 lesz, pedig a libások is nagyon ki akarnak esni.

Meg mi is.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.03.05. 22:52

egyébként kíváncsi volnék arra, hogy szezon közben, átigazolási időszak lezárta után ez így hogy szabályos
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.03.05. 22:54

Elég övön aluli a szezon kellős közepén, a kiesésre álló csapat egyik vezéreként lelécelni. Értem, hogy most tudott menni, de nagyon szerencsétlen az időzítés.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.03.05. 22:56

ManBat írta:egyébként kíváncsi volnék arra, hogy szezon közben, átigazolási időszak lezárta után ez így hogy szabályos

A-verzió: kazahéknál még lehet tart ez az időszak
B-verzió: van az a pénz, amiért itt felbontják és szabadon igazolhatóként felszáll Isztambulban a Almaty csatlakozásra
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.03.05. 23:11

ManBat írta:egyébként kíváncsi volnék arra, hogy szezon közben, átigazolási időszak lezárta után ez így hogy szabályos

Szerintem az számít, hogy a fogadó országban átigazolási időszak legyen. A kazah bajnokság most fog indulni, tavasz-ősz rendszerű.

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2017.03.06. 01:00

Szép munka, ráadásul pótolni sem lehet nagyon kivel, max szabadon igazolhatókkal

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.03.06. 06:58

A kazah áprilisban zár csak.
Egyébként szép kis CSK.
kanoczrobert.hu

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.03.06. 07:51

Ez a "Kazah bajnokság nagyon erős" duma mondjuk azért vicces. Az Astana meg a Kairat valóban ér valamit, de ezek sem stabil EL/BL résztvevők(jó az Astana talán). Tudtommal az Almaty a büdös életben nem szerepelt semmilyen csoportkörben, vagy ha igen akkor nagyon elkerülte a figyelmem.
Go Gunners Hajrá Videoton

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.03.06. 08:06

Gunners írta:Ez a "Kazah bajnokság nagyon erős" duma mondjuk azért vicces. Az Astana meg a Kairat valóban ér valamit, de ezek sem stabil EL/BL résztvevők(jó az Astana talán). Tudtommal az Almaty a büdös életben nem szerepelt semmilyen csoportkörben, vagy ha igen akkor nagyon elkerülte a figyelmem.

Igazából mindegy is. Idén főesélyesként vágnak neki a bajnokságnak, 50%-al többet ér átlagosan egy Kairat-játékos, mint tavaly, ráadásul náluk van a legkevesebb légiós és a legfiatalabb és legdrágább keret is az övék. Igaz, átlagosan még mindig az Astana-játékosok érnek többet, meg gondolom még lesz erősítés. Mindenesetre erősebb csapatba kerül, jobb fizetés, kiesés helyett bajnoki célok. Mondjuk az nem tetszik, hogy kapitányként otthagyta a süllyedő hajót.
kanoczrobert.hu

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.03.06. 08:08

arra lennék kíváncsi, ha nem ilyen lett volna az idény, hanem kb 4-6 helyen lennénk, akkor is megragadna e egy ilyen lehetőséget
egyébként én nem tudok haragudni rá
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.03.06. 08:16

SuperDepor írta:arra lennék kíváncsi, ha nem ilyen lett volna az idény, hanem kb 4-6 helyen lennénk, akkor is megragadna e egy ilyen lehetőséget

Személy szerint ő hogy teljesített?

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.03.06. 08:17

SuperDepor írta:arra lennék kíváncsi, ha nem ilyen lett volna az idény, hanem kb 4-6 helyen lennénk, akkor is megragadna e egy ilyen lehetőséget

Szerintem akkor is menne, gondolom a fizetéseket össze sem lehet hasonlítani és a csapat is erősebb ahova megy. A liga egy rakat szar de ez annyira nem lehet nála szempont. :)
Go Gunners Hajrá Videoton

1911.03.16
Tartalék

HozzászólásSzerző: 1911.03.16 » 2017.03.06. 08:34

Cselszky írta:

Meg mi is.

Szerintem ti már kiszálltatok ebből a versenyből.
"Becsüld meg a kutyát, házadnak hû õrét, rossz emberek haragos ûzõjét!"
"Mindjobban elvadul az ember, s az állat nézi szelíd félelemmel"

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.03.06. 08:36

Cselszky írta:

Személy szerint ő hogy teljesített?

Ha azokat akarom elővenni akik felelősek a helyzetünkért, akkor azon a listán a játékok hátul vannak. Elek pedig a játékosok között az élen. Nem ők szartak bele az idénybe.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.03.06. 08:39

1911.03.16 írta:
Cselszky írta:

Meg mi is.

dehogy szálltak ki, ha Debrecenben egy hétköznapi NB1 kapus véd nálunk, akkor max 1:0 oda. szörnyű meccs volt az első gólig, Rados csinált belőle érdekes meccset.

extex
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: extex » 2017.03.06. 08:47

Értem én, hogy visszautasíthatatlan ajánlat, de csapatkapitányként, a szurkolók kedvenceként nem túl jó időzítés most lelécelni. Sok sikert!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.03.06. 08:48

1911.03.16 írta:
Cselszky írta:

Meg mi is.

Azért mert 8 meccs után újra nyertünk? Majd ha a itthon meg tudjuk verni a Paksot, Halit, Gyirmótot, MTK-t, és a végén nem kapunk ki a DVTK-tól, akkor valószínűleg megússzuk. Ezek mindegyike egy kvázi döntő lesz. A többiek ellen legfeljebb 1-1 pont csipegetésére látok esélyt, a győzelem bravúr lenne.
A bajnokság harmada még előttünk van, az MTK-nál relatíve még új a szaki, a Diósgyőrnél új lesz, bárhogy elsülhetnek a váltások.

Vissza: “www.nb1.hu”