Adamek írta:Szarka írta:Adamek írta:a kettő se biztos, a csúzlit meg kb benyomták, nem bejutott
az az igazság, hogy sótlan idén a PL minden csapata a nemzetköziben, de ahogy felületesen követem maga a liga is eléggé színtelen-szagtalan massza most és a többi top sincs a top-on, ellenben erősebb és látványosabb például a portugál a szokásosnál
Ilyen alapon az Arsenalon és a Napolin kívül mindenki sótlan :) Kár hogy max a Szuperkupában futhatnak össze.
bízz jobban a szemedben és kevésbé az AI statisztikai alapú elemzéseiben
Ezt most nem értem mire mondod. Arsenal ne lenne jó? Épp eleg meccsüket láttam, hogy biztosra mondjam gecijók , ha BLbe lennének ott is favoritok lennének, és csak a túlzott terhelés foghatja vissza őket.
Vagy azt hiszed ezzel arra utaltam, hogy minden angol jó lenne. Közel se. Chelsea fos, de javul, így is kiesés vár rájuk, és top 4 a ligában se lesz meg. Spurst alább kifejtettem. City játéka egyszerűbb ( Haaland központúbb ) lett, ettől még elődöntő esélyesek nálam. Poolt is fejtegettem alább, nekik most a tippem egy 3-1-es győzelemmel kiesés.
Nem angolokon kívül jó volt a VB után a Dortmund, de nekik reszeltek már egy meccs miatt. Jó a Benfica, de annyira nem erősek, hogy BLt nyerjenek, max fekete lóként elődöntő. Porto nem rémlik, hogy jó lenne. Bayern inkább ok, mint jó. Madrid BLben erős, otthon hektikus, de ők 20 perc jó játékkal is képesek továbbmenni. Nekik is kinéz egy elődöntő.
Na nagyon röviden: Arsenal( nem BL, de akkor is), Napoli csúcs, Bayern, City jó, Real hektikusan jó/rossz, Benfica jó, de kevés, többiek (Inter, Milan, Lipcse, Pool ) futottak még.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében