Sanyeey írta:Cselszky írta:Nagyon gyér volt, amit a ZTE ma pályára tett, a végén még bajba kerülhetnek ők is.
Lokiról mit gondolsz? Végre nyertünk Várdán.
Nem gondoltam volna, hogy összejön. Szép meló volt, nagyot küzdöttünk. Az utolsó 25-30 perc nem annyira jött be, szvsz indokolatlanul magunkra húztuk őket, főleg a vége felé már abszolút nem tartottuk meg a labdát, csak baszkodtuk nekik vissza. Mindegy, kihúztuk.
Örültem, hogy Blago végre kicsit belenyúlt a kezdőbe, Józsikát és Sóst jegelte, lehetőséget kapott a görög és a fiatal afró, aki szerintem elég biztató. Lagatornak volt pár durva labdaeladása, de összességében nagyot focizott, Deslandes is jó volt. Dzsudzsák csapágyasra van hajtva, halványan is tolta, mégis nagyon kell, a gól előtti szitu tőle indult. Egy ember nálam kilógott: Kevin kifejezetten gyengén játszott, abszolút nem érezte, bár tekert ő is, ezt nem vitatom. Szvsz jelenleg nagyon távol áll attól, hogy nyáron külföldre tudjon menni, hacsak a menedzsere nem bűvészkedik valamit.
Még mindig ott vagyok, hogy legyen meg a 40 pontunk, és akkor minden nyugi, de tényszerűen, dobogós csatát vívunk jövő héten a Kecsóval, a franc se gondolta volna. Az előző évek vesszőfutása után kurva jó érzés.