Mech írta:Szarka írta:Mech írta:amíg tartják a BL-helyet a bajnokságban nem fogják elküldeni, na meg szerinted ebben a csapatban több lenne?
szerintem nem sokkal
bajnokságban top4 lehet a maximális cél (jelenleg 4.), BL-ben bementek legjobb 16-ba (csoportgyőztesként), majd szoros párharcban kiestek olasz bajnok Milantól (ami talán az utóbbi 10-15 év legjobb Milanja)
még ez is vállalható szerintem
ami gáz az az FA kupás bukó a ch-es Sheffield U ellen az tény
szezon végéig szerintem most már biztos hagyják dolgozni, na meg szerintem kva drága lenne elküldeni, ha jól rémlik Mourinhonak még évekig fizetnek amiért idő előtt kibszták
Pont a BL hely miatt lenne logikus megválni tőle. Az a gáz, hogy Contéval legutoljára január 23-án nyertek a Fulham ellen ( ja meg a Preston FA kupa győzelem ) A City, Chelsea, West Ham 3-as verésénél a másodedző vitte a csapatot, a két BL meccsen és legutóbb a Leicester, Wolves elleni buktánál újra Conte volt.
Conte mérlege Fa kupa nelkul a VB óta 2-2-6 , Stellini 3-0-0, fa kupaval picit szepit Conte, de ott alsóbb ligásokkal játszottak végig.
Ha ez így folytatódik Contéval, akkor nem lesz meg a BL indulás, ami kötelező a klubnak, szinte létérdeke. Pont ezért érdemes lenne meglépniük, még ha ezért 10-20 milliót is le kell perkálni Conténak.
De én csak örülök, ha elbaszarintják :)
viszont Stellini Conte embere, ha elküldik ő is megy vele, kár azon gondolkozni, hogy vele hogyan szárnyalna a csapat
a szezon vége előtt ~10 fordulóval teljesen felesleges lenne szerintem ilyen szinten belenyúlni a csapatba, Conte azért nem egy rossz szakember, szerintem itt most ez az egészségügyi téma ami bekavar neki rendesen
ettől függetlenül szerintem sem lesz meg nekik a BL, a Pool simán eléjük kerül a végére (akiknek szintén létkérdés a BL, sőt)
Itt nem is Stellini tudása a lényeg, hanem Conte mérgező hatása. Ez már lehet pszichológiai is, de vele mindenképp rosszabbul teljesít a csapat, és ezt látva bárkivel jobb lenne ideiglenesen ez a csapat. Most ideiglenesen kell a siker, akár egy interim megoldással. Egyébként is az új edzővel egy rövid időre jól szokott teljesíteni egy csapat, az pont elég lehet most a 4-ik helyhez.
Én abban bízok hogy a csapatom végre megtalálja a góllövő cipőjét, és magunk mögött tudjuk tartani a Poolt, és a Spurst. A Pool kezd feljönni, de a problémái most is fenn állnak, a középpálya elfogyott, csak most már Nunez berúgja a helyzeteit, a szezon eleji alulteljesítés visszakorrigál, ettől még nem lettek ugyanazok, mint tavaly. A meccselőnyünkkel ha élnénk, még épp előttük maradhatnánk, szóval ez inkább múlik rajtunk, mint a Poolon vagy a Spurson. Ha mi hozzuk ami a számok mögött van, meg kell legyen a 4-ik hely. De nagyon szoros lesz a 4-7 közti harc, és még a Brigthont nem is említettük, pedig ha ők is mindent pótolnak, és még a játékük / eredményeik is maradnak, akkor rájuk fogadnék 4. helyre.
Nagyon-nagyon szoros verseny lesz ez a 4 csapat közt.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében