Adamek írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:Szerintem felesleges. Most jön két "rangadó", de utána 6 olyan meccs, amiből illene 14-15 pontot bezsebelni. Nem tudom, mi volt Barcikán, de Kuznyecovnak kb. annyi a feladata, hogy ne hagyja a csapatot leülni, menedzselje a pontkülönbséget.
Gyakorlatilag 12 pont az előnyötök a botladozó Pécs előtt, a Gyirmót pedig már ősszel elszállt. Szvsz akkor sem kérdés a feljutás, ha mondjuk a Gyirmivel xeltek, a Hidegkutiban pedig kikaptok. Szinte lehetetlen ezt már elkúrni.
Az a baj, hogy nem tudja a kudarcot menedzselni. Már gyanús volt az első fordulóban amikor kérdezte az m4 riportere, hogy mit vár, erre levágott egy öt perces hisztit, hogy fagyos a pálya és így nem lehet futballozni. A két vereség után (Szentlőrinc, Barcika) össze vissza hebegett, értelmes mondat nem jött ki a száján. Néha olyan érzésem van, hogy a személyében kaptunk egy Bódog ll-t minősíthetetlen érzelmi intelligenciával. Ennek ellenére szép munka amit csinált, de szerintem most jön a neheze, a 13 pont előny megtartása.
ez egy kurva jó téma
én úgy vagyok vele, hogy a meccsek utáni reakciókból és nyilatkozatokból sokkal többet meg lehet tudni egy szagemberről mintha látnám az egész heti melóját, emberi és szagemberi téren is simán le lehet venni ki mennyit ér
ebből a vizsgálati szempontból nekem a lilák mestere a legjobb arc, akár jól játszanak akár fostaliga módra, ha pontot szereznek ha kikapnak halál reálisan összeszedi két perccel a meccs után széthajtott idegrendszerrel is a dolgokat, egyetlen halál béna riporteri közhelyes kérdést se ráz le vagy szúr vissza, lerak egy komplett meccselemzést a fordulatokat és a döntő pontokat kiemelve és elmagyarázva, nem mentegeti se magát se a játékosokat és nem is ajnároz senki elvtelenül (a tolmács nőstény mellette gyakran 2-3 oldalakat is teleír a fordítással, szinkronban ami meg őt dicséri)
Nem találok videót a Tiszakécske meccs előtti nyilatkozatáról, ezt írták:
"Közvetlenül a meccs előtt Kuznyecov mester aztán szokatlanul hűvösen, sőt ingerülten nyilatkozott az M4 Sportnak. Amikor a taktikáról kérdezték, azt felelte, nincs taktika, mert fagyott a pálya talaja, azt se tudja, a játékosai hogyan tudnak majd futni és megállni. A riporter hiába próbálta engesztelni, a vezetőedző kitartott a véleménye mellett.
Ma már a fagy, mínusz néhány fok nem akadály, a pályák fűthetők, láthatjuk, télen is kiváló minőségű gyepen futballoznak a csapatok Magyarországon is. Kuznyecov Szergej dühét az válthatta ki, hogy takarékossági intézkedésként lekapcsolták a pálya fűtését."
A stúdióban Matyi és a Horváth dr köpni nyelni nem tudott. Első forduló, talán 10 pont az előnyünk a harmadiktól, itthon játszunk kiesőjelölttel, röviden a helyzetünk nagyon jó. Maradjunk annyiban, hogy eleg furcsa reakció. Remélem, hogy tévedek és megállja a helyét.
A meccs utáni nyilatkozatokban nem azt várom, hogy adjon szakmai magyarázatot a vereségre, hanem 2-3 megnyugtató mondatot. Egy 0:6 után lehet szétszórt, ingerült egy edző, de 0:1 után ne legyen.
Sokkal nehezebb a 10-13 pontos előnyt megtartani, mint megszerezni.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.