Adamek írta:Szarka írta:Adamek írta:ellenük szerintem megúsznánk egy római 0-2 utáni langyos bp-i duplanullával
ManUtd vagy SevillaFC ellen tuti a kétszeri ronggyá égés még takaréklángon is, a Bayer Zsóti, Juve, Union Berlin hármas bár sokkal erősebbek szerintem két szoros 1-2 gólos resztli lenne csak, a Sporting ellen mérhető, kb 3-5% közötti esélyünk is lenne ha nagyon beleszarnak mint a Mutyi elleni első meccsen
sajnos ott van a Donyecki Szatyor is, akik a polák bugrisokkal a seggükben okozhatnak ronda dolgokat, ellenben amekkora szláv tahók akár még túl is pöröghetnek és akkor a mi ébenfekete légiónk verhet oda pár csúnyát, csak hát a jelenlegi formánk egy NB1 alsóházi középértéket mutat éppen
A BL csoportkörös és EL csoportkörös eredmények alapján egy Shaktar vagy Bayer lenne jó nektek. Elméletben az a jó csapat, aki ellen tudtok kontrázni, ők dominálnak labdával, de gyakorlatban ilyenektől is kaptatok nagy pofonokat ( Barca ).
A legjobb ellenfél az aki dominálni akar ellenetek, de ehhez nincs hozzászokva , nem megy neki felállt védelmek ellen, illetve nagyon gyenge a védelme.
Bár igazat megvallva jelenlegi formátok alapján bárki is jön, bukta lesz. Akkor meg inkább sztárcsapat, show és della, jöjjön az MU. :)
a della adott akárki jön, a több dellához nyerni kell
Én csak a stadion megtöltésére gondoltam. Ez már a Puskásban lesz, nem?