SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Torino Cremonese 2:2
ja, akkor méretes grat! :D
asztem speciálba ment hogy Hazai + 1,5 over egyben
Ja, rosszul írtam. Torino gól 1,5 felett
A lényeg, hogy jött!
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Torino Cremonese 2:2
ja, akkor méretes grat! :D
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:ja, akkor méretes grat! :D
A lényeg, hogy jött!
nyúl írta:Cselszky írta:Mech írta:https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/gyasz-44-eves-koraban-elhunyt-a-fehervar-korabbi-jatekosa-2941555
Fogarasi Gergely (44)
https://sportal.blikk.hu/labdarugas/mag ... 2030066176
Lendvai Miklós (47)
Nyugodjanak békében!
Fogarasira nem emlékszem.
Miki eldobta az életét, nagyon szomorú.
Isten nyugosztalja őket.
Szomorú tényleg.
Bevallom, sose volt a szívem csücske, az ilyen típusú játékosokat nem éreztem közel magamhoz. Edzőként is emlékszem egy sajtótájékoztatójára Egerszegen, amit idegből végigkáromkodott. Igaz, a lógósokat kárhoztatta.
Mindettől függetlenül nagyjából kihozta magából, amire képes volt, a mentalitása feltétlenül elismerést érdemelt. Bántóan fiatal volt még. Talán majd kiderül, miért döntött így.
Nyugodjanak békében. A másik játékost nem ismertem.
Savaria1919 írta:Urblík Józsefet a Vasas szerződtette.
Kutyaúrék ezzel a légiósdömpinggel meglepően jó rajtot vettek, ráadásul a hétvégén még tovább növelhetik az előnyüket. Roncsderbi lesz a MOL Fehérvár - ZTE is, négy meccsen 2-2 pontot gyűjtöttek, ráadásul a zalaiak gólt sem rúgtak ezeken.
Savaria1919 írta:Urblík Józsefet a Vasas szerződtette.
Kutyaúrék ezzel a légiósdömpinggel meglepően jó rajtot vettek, ráadásul a hétvégén még tovább növelhetik az előnyüket. Roncsderbi lesz a MOL Fehérvár - ZTE is, négy meccsen 2-2 pontot gyűjtöttek, ráadásul a zalaiak gólt sem rúgtak ezeken.
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Urblík Józsefet a Vasas szerződtette.
Ez a koncepció ami a Vasasnál divat, oda vezet ahol fél lábbal állnak. Az nb2be. Töménytelen mennyiségű igazolás, dilettáns edző. Szegény Hegedűst sajnálom, félévre belekóstolt az nb1be, és jön vissza a másodosztályba. A Paks vagy a ZTE fog velük menni.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Urblík Józsefet a Vasas szerződtette.
Kutya úr nem Kövesden csahol?
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Urblík Józsefet a Vasas szerződtette.
Kutya úr nem Kövesden csahol?
De, rájuk is utáltam.
Maradonapoli írta:Kubiák felköthetik, az eddigi továbbjutók:
Sporting, Leverkusen, Juventus, Sevilla
Halvány lepkefing esély talán a Rennes-Sahtar és az Union-Ajax továbbjutói ellen lenne...
Azért remélem a Barcát kapják és kiejtik a kamuspanyolokat, az nagyot szólna!
Adamek írta:Maradonapoli írta:Kubiák felköthetik, az eddigi továbbjutók:
Halvány lepkefing esély talán a Rennes-Sahtar és az Union-Ajax továbbjutói ellen lenne...
szerintem max arra lesz esélyünk, hogy az odavágó zakója után egy tartalékokkal megerősített ificsapat ellen kiizzadjunk egy ikszet, a hatvanezer hülyére vett kubista meg tapsolhat majd élőben a kényszerből letolt meccsen
aztán lehet készülni a nyári menetre, lesz rá egy tucat éles edzőmeccs
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Kubiák felköthetik, az eddigi továbbjutók:
szerintem max arra lesz esélyünk, hogy az odavágó zakója után egy tartalékokkal megerősített ificsapat ellen kiizzadjunk egy ikszet, a hatvanezer hülyére vett kubista meg tapsolhat majd élőben a kényszerből letolt meccsen
aztán lehet készülni a nyári menetre, lesz rá egy tucat éles edzőmeccs
Feltolul bennem egy emlék! Arról a névről, hogy Kubi, magának semmi nem jut az eszébe Adamek elvtárs?
Szarka írta:Na akkor holnap drukkolok egy MU -Fradinak.
Adamek írta:Szarka írta:Na akkor holnap drukkolok egy MU -Fradinak.
de a B-terv lehetne egy Mou-Fradi is
RC írta:Adamek írta:Szarka írta:Na akkor holnap drukkolok egy MU -Fradinak.
de a B-terv lehetne egy Mou-Fradi is
Akkor annyi is elég lehet, hogy csak a csapatbuszt hozza el játékosok nélkül.
Adamek írta:RC írta:Adamek írta:de a B-terv lehetne egy Mou-Fradi is
Akkor annyi is elég lehet, hogy csak a csapatbuszt hozza el játékosok nélkül.
ellenük szerintem megúsznánk egy római 0-2 utáni langyos bp-i duplanullával
ManUtd vagy SevillaFC ellen tuti a kétszeri ronggyá égés még takaréklángon is, a Bayer Zsóti, Juve, Union Berlin hármas bár sokkal erősebbek szerintem két szoros 1-2 gólos resztli lenne csak, a Sporting ellen mérhető, kb 3-5% közötti esélyünk is lenne ha nagyon beleszarnak mint a Mutyi elleni első meccsen
sajnos ott van a Donyecki Szatyor is, akik a polák bugrisokkal a seggükben okozhatnak ronda dolgokat, ellenben amekkora szláv tahók akár még túl is pöröghetnek és akkor a mi ébenfekete légiónk verhet oda pár csúnyát, csak hát a jelenlegi formánk egy NB1 alsóházi középértéket mutat éppen
Szarka írta:Adamek írta:RC írta:Akkor annyi is elég lehet, hogy csak a csapatbuszt hozza el játékosok nélkül.
ellenük szerintem megúsznánk egy római 0-2 utáni langyos bp-i duplanullával
ManUtd vagy SevillaFC ellen tuti a kétszeri ronggyá égés még takaréklángon is, a Bayer Zsóti, Juve, Union Berlin hármas bár sokkal erősebbek szerintem két szoros 1-2 gólos resztli lenne csak, a Sporting ellen mérhető, kb 3-5% közötti esélyünk is lenne ha nagyon beleszarnak mint a Mutyi elleni első meccsen
sajnos ott van a Donyecki Szatyor is, akik a polák bugrisokkal a seggükben okozhatnak ronda dolgokat, ellenben amekkora szláv tahók akár még túl is pöröghetnek és akkor a mi ébenfekete légiónk verhet oda pár csúnyát, csak hát a jelenlegi formánk egy NB1 alsóházi középértéket mutat éppen
A BL csoportkörös és EL csoportkörös eredmények alapján egy Shaktar vagy Bayer lenne jó nektek. Elméletben az a jó csapat, aki ellen tudtok kontrázni, ők dominálnak labdával, de gyakorlatban ilyenektől is kaptatok nagy pofonokat ( Barca ).
A legjobb ellenfél az aki dominálni akar ellenetek, de ehhez nincs hozzászokva , nem megy neki felállt védelmek ellen, illetve nagyon gyenge a védelme.
Bár igazat megvallva jelenlegi formátok alapján bárki is jön, bukta lesz. Akkor meg inkább sztárcsapat, show és della, jöjjön az MU. :)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 34 vendég