nyúl írta:A jövő héten minden valószínűség szerint megtörik ez a jó sorozat. Tetszik, amit az utóbbi időben látok. A hajrában megnyert meccseket fordítással. Blagojevic felrázta az állott vizet.
A mait nem láttam, csak az eredményt követtem, majd visszanézem, de amúgy huhh, b+, ez nálam kulcsmeccs volt, a második felesben egy ideig 6 pontos volt a differencia, helyette lett 12. Bár még van 13 forduló, de megkockáztatom, innen már nem fogunk kiesni. Nem tudom elképzelni, hogy egy hullámvölgyet feltételezve is ne hozzunk legalább 1 pont/meccses átlagot, az pedig már elég. 4 forduló alatt 4 pontos előnyből csináltunk tucatot, mákkal, küzdéssel, helyenként szép játékkal, egyesektől kiváló momentumokkal, ez így egészen remek. Ha pedig a hátrafelé tekintgetést elengedem, bár ezt az eredménysort nyilván nem lehet tartani, de némi visszaeséssel kalkulálva simán meglehet a felsőház is, ami úgy szeptember táján képtelenségnek tűnt. Állunk még az MK-ban is, a mai után lehetőség nyílt arra rágyúrni, most nem látszik esélytelennek megütni itthon a csútiakat.