BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.17. 12:49

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Fizessenek a gazdagok!

Évenkénti országgyűlést Pesten

unió Erdéllyel
Kép

Ugocsa non coronat!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.02.17. 12:50

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:Évenkénti országgyűlést Pesten

unió Erdéllyel

[img]rdj.jpg[/img]

két fürdőszobás panel erkéllyel

Pók utca, Gazdagrét, Népfürdő utca vagy Závodszky Zoltán utca?
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.02.17. 12:53

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:unió Erdéllyel

[img]rdj.jpg[/img]

Pók utca, Gazdagrét, Népfürdő utca vagy Závodszky Zoltán utca?

Szigony utca
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.02.17. 12:54

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Savaria1919 írta:unió Erdéllyel

[img]rdj.jpg[/img]

Eb ura fakó!

mert izlandus
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.17. 12:56

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:

Eb ura fakó!

mert izlandus

Izland az izlandiaké!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.02.17. 13:00

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Eb ura fakó!

mert izlandus

Izland az izlandiaké!

la isla bonita

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.02.17. 14:02

Mech írta:ebbe belenéztél szépen Szarka, az első 10-15 percet leszámítva teljesen vállalhatóan tolta a MU, második félidő meg összességében parádés volt, bár kapusok kár, hogy nem jöttek ki a szünet után

előzetesen sokkal nagyobb Barca fölényt vártam, de innen már tovább sem jutnak, az Old Traffordon ezt nem szarja már el ez a Ten Hag féle United

jó kis reklám volt Európa ligának

Sokadszor szopom be, hogy hiszek az első 15 percnek. Ten Hag csapata lassan, de alkalmazkodott, és előjött a Barca taktikájának gyengesége - magas presszingnél hátul bőven van tér hosszú indításoknak, az MUnak pedig van hozzá embere is.
A második félidő pedig azt végleg káoszos volt, és kapusbakik is kellettek a 2-2-höz.
Még bármi lehet a visszavágón, és ez már előrelépés az MUnak. Ennek a Barcának jobban kéne muzsikálnia.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.02.17. 14:29

Szarka írta:
Mech írta:ebbe belenéztél szépen Szarka, az első 10-15 percet leszámítva teljesen vállalhatóan tolta a MU, második félidő meg összességében parádés volt, bár kapusok kár, hogy nem jöttek ki a szünet után

előzetesen sokkal nagyobb Barca fölényt vártam, de innen már tovább sem jutnak, az Old Traffordon ezt nem szarja már el ez a Ten Hag féle United

jó kis reklám volt Európa ligának

Sokadszor szopom be, hogy hiszek az első 15 percnek. Ten Hag csapata lassan, de alkalmazkodott, és előjött a Barca taktikájának gyengesége - magas presszingnél hátul bőven van tér hosszú indításoknak, az MUnak pedig van hozzá embere is.
A második félidő pedig azt végleg káoszos volt, és kapusbakik is kellettek a 2-2-höz.
Még bármi lehet a visszavágón, és ez már előrelépés az MUnak. Ennek a Barcának jobban kéne muzsikálnia.

Amikor megtetted az egyáltalán nem volt rossz tipp, 3 feletti oddsszal
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.17. 23:21

Apró érdekes pletyka: Zidane mellett Murinnyó is szóba került, mint a PSG edzője nyártól...

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.02.18. 00:00

Maradonapoli írta:Apró érdekes pletyka: Zidane mellett Murinnyó is szóba került, mint a PSG edzője nyártól...

Zizou nem tudom meddig akar még a francia kispadra várni, de lassan már azt is elfelejti, hogy kell megtartani egy edzést.
Morinhot meg már komoly csapat nem fogja megkeresni. A deffenzív focija , a csapatnál kialakított rossz légkör , a max 3 szezonos kifutása már védjegyévé vált. Talán a PSG se olyan hülye már, hogy alkalmazza.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.18. 18:43

Ez a Harry Potter lehet tavaszig sem húzza ki a Csúzlinál.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.18. 21:33

Cellino, a Brescia híresen lökött elnöke két héttel ezelőtt egy papot hivatott a csapathoz, konkrétan egy ördögűzőt, hogy megtörje az átkot, ami a csapatot sújtja. Nem igazán jött be az afrikai módszer (bár ott varázslót alkalmaznak, lehet ez lehetett a hiba), ma is buktak a kiesés helyosztón a Benevento ellen. Sorozatban 6. vereség, pontszerzés is ritkán, utolsó győztes meccsüket november végén vívták és az erős középmezőnyből leszánkóztak utolsó előttinek, már csak a Cosenzát előzik meg, ahol köztudottan a templom egere a főrészvényes.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.02.19. 09:32

Adamek írta:jó sok iksz volt tegnap az EL-ben, vagy a gatyák voltak teleszarva vagy a kupa
viszont ahogy nézem a visszavágókra a továbbjutási esélyeket (már ha ennek még van értelme) egyedül a Mutyiland ellen lenne kimutatható esélyünk, a többi csak a tisztes helytállásra halványan, de pl. a Sevilla ellen még arra sem
remélem a Szatyor, Sevilla, ManU triót sikerül elkerülni mert azok nagyon nem lennének szép párharcok

ismerve a Biris Norte hozzáállását a Nemzetvezető Testvérünk által vezetett Magyarországhoz, a kormánypropaganda szócsövévé süllyedt, amúgy szebb napokat látott GM tagjai nem lennének túlzott biztonságban a kinti meccsel kapcsolatos túra során. egyetlen pillanatra sem.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.19. 10:43

Oszi bátyánk 1 gólra van a 20-tól, ami egy 130 ezer eurós bónusz kifizetését jelenti számára, 25-nél ugyanennyi. Őszintén szólva nem sajnálom tőle.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.02.19. 10:48

Maradonapoli írta:Oszi bátyánk 1 gólra van a 20-tól, ami egy 130 ezer eurós bónusz kifizetését jelenti számára, 25-nél ugyanennyi. Őszintén szólva nem sajnálom tőle.

Miféle Oszkár?
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.19. 10:51

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:Oszi bátyánk 1 gólra van a 20-tól, ami egy 130 ezer eurós bónusz kifizetését jelenti számára, 25-nél ugyanennyi. Őszintén szólva nem sajnálom tőle.

Miféle Oszkár?

Osziman a legújabb nápolyi szuperhős.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.02.19. 12:55

annyi kg aranyat érdemelne amennyit lóháton nyom a srác

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.02.19. 12:57

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:jó sok iksz volt tegnap az EL-ben, vagy a gatyák voltak teleszarva vagy a kupa
viszont ahogy nézem a visszavágókra a továbbjutási esélyeket (már ha ennek még van értelme) egyedül a Mutyiland ellen lenne kimutatható esélyünk, a többi csak a tisztes helytállásra halványan, de pl. a Sevilla ellen még arra sem
remélem a Szatyor, Sevilla, ManU triót sikerül elkerülni mert azok nagyon nem lennének szép párharcok

ismerve a Biris Norte hozzáállását a Nemzetvezető Testvérünk által vezetett Magyarországhoz, a kormánypropaganda szócsövévé süllyedt, amúgy szebb napokat látott GM tagjai nem lennének túlzott biztonságban a kinti meccsel kapcsolatos túra során. egyetlen pillanatra sem.

fogalmam sincs kik azok a birskörték vagy mik, őszintén szólva a GM-t is torkon szarom Vitya főnökkel együtt, én kizárólag a focira koncentrálok és csak arra vonatkozólag írtam amit írtam

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.19. 13:11

Adamek írta:

annyi kg aranyat érdemelne amennyit lóháton nyom a srác

Sose gondoltam volna, hogy egy grúz meg egy nigériai vezeti majd ismételten diadalra Diego népét. Lehet 35 év múlva majd egy egyenlítő-guineai és egy kelet-timori fogja.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.02.19. 22:34

Adamek írta:fogalmam sincs kik azok a birskörték vagy mik, őszintén szólva a GM-t is torkon szarom Vitya főnökkel együtt, én kizárólag a focira koncentrálok és csak arra vonatkozólag írtam amit írtam

ezt el is fogadom, csak gondoltam kiegészítem. amúgy a sevillai ultra csoport névadója az első fekete afrikai játékos volt a klubnál (a Franco rendszer végnapjaiban). azok a hírek, hogy elég jó spíler volt Biri Biri.
lehet 50 év múlva Osimhenről is lesz ultra csoport elnevezve?
ETO

Vissza: “www.nb1.hu”