Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.02.15. 20:13

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:mondjuk nem értem a nersevikeket, honnan ezt a negédes nosztalgia a kettő rangadók után?
1. Szerintem már elmúltak azok az idők, amikor tízezrek mentek ki ilyen meccsekre. Egyedül egy Fradi-Újpestre tudok elképzelni több tízezer embert, bár lilák eléggé meg lettek roppantva létszámilag is.
2. - Akkor mi a fasznak építettek minden élvonalbeli csapatnak új stadiont-?
3. - Amennyiben több lenne esetlegesen a néző, annyival többe kerülnének a rendezési költségek is és azok nem az említett 2 csapatot dotálnák.
+1.- Egy Vasas és Honvéd szintjén szerintem van helye annak a pár milla plusz bevételnek is, ami esetleg a rendezési költségek után marad - a saját stadionból.

a plusz egyes pontot nem bírtam ki röhögés nélkül

Múltkor sírtak, hogy Kispesten elfogyott a lóvé az új diri és gatyapőc szorítás lesz, de Vas Saséknak sem tellett egy macedón gólkirályra sem, hogy enyhítsék a gólhiányt.

ja, akkor minden más
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.15. 20:27

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:a plusz egyes pontot nem bírtam ki röhögés nélkül

Múltkor sírtak, hogy Kispesten elfogyott a lóvé az új diri és gatyapőc szorítás lesz, de Vas Saséknak sem tellett egy macedón gólkirályra sem, hogy enyhítsék a gólhiányt.

ja, akkor minden más

ez egy komoly, géppel írt sírás volt
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.02.15. 20:39

Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:szerintem ne köttesd be hanem egy Centrumos acskóban vidd be a kinyomtatott cuccost

van is egy meghirdetve, már csak egy 220-as Mercit vennék hozzá, mint amilyen a totókirálynak volt:
Kép

Úgy szeretnék én lennie a totókirály! Minden kaszálós hétvége után utcabált rendeznék, ahol megdönteném a csajokat és a csókolózási rekordot is és akkor már én lehetnék a csókkirály is.

Menő csávó lehetett, megjelent ezzel a Merdzsóval a stadionnál, sofőr nyitott neki ajtót, szabadon járkálhatott az öltözőkbe.
Javára szóljon, hogy neki legalább volt annyi esze, hogy nem egymás után sorszámozott szelókat adott fel.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.15. 21:30

Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:van is egy meghirdetve, már csak egy 220-as Mercit vennék hozzá, mint amilyen a totókirálynak volt:
Kép

Úgy szeretnék én lennie a totókirály! Minden kaszálós hétvége után utcabált rendeznék, ahol megdönteném a csajokat és a csókolózási rekordot is és akkor már én lehetnék a csókkirály is.

Menő csávó lehetett, megjelent ezzel a Merdzsóval a stadionnál, sofőr nyitott neki ajtót, szabadon járkálhatott az öltözőkbe.
Javára szóljon, hogy neki legalább volt annyi esze, hogy nem egymás után sorszámozott szelókat adott fel.

Fogadjunk, a portás előttük földig meghajolt mint a Hotel Mentholban!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.02.16. 12:12

Varga Kevin leigazolása hivatalos. Meglátjuk, milyen állapotban és motivációs szinten van, mérsékelt optimizmussal tekintek az érkezésére. Azt tudjuk, hogy esze ágában nem volt hazatérni, jobb híján tette, és amint lehet, távozna is, szóval...
Ahhoz képest, hogy 2-3 érkezőt és kicsivel több távozót jósoltak a télre, végül 10-en mentek el kölcsönbe/végleg, és 6-an jöttek/tértek vissza. Szerintem van még további 2-4 ember, akiket teljesen felesleges volt a klubnál tartani, mert gyengék/nem kapnak lehetőséget, némelyiket talán el is akarták passzolni, csak a kutyának nem kellettek.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.02.16. 12:42

Cselszky írta:Varga Kevin leigazolása hivatalos. Meglátjuk, milyen állapotban és motivációs szinten van, mérsékelt optimizmussal tekintek az érkezésére. Azt tudjuk, hogy esze ágában nem volt hazatérni, jobb híján tette, és amint lehet, távozna is, szóval...

fu de nagy csalódás ez a srác is... 26 évesen visszajönni az NB1-be, ebben ennyi volt szerintem, pedig ő tényleg talán többre volt hívatott
Holman is hazakullog a Vasashoz állítólag

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.16. 12:50

Mech írta:
Cselszky írta:Varga Kevin leigazolása hivatalos. Meglátjuk, milyen állapotban és motivációs szinten van, mérsékelt optimizmussal tekintek az érkezésére. Azt tudjuk, hogy esze ágában nem volt hazatérni, jobb híján tette, és amint lehet, távozna is, szóval...

fu de nagy csalódás ez a srác is... 26 évesen visszajönni az NB1-be, ebben ennyi volt szerintem, pedig ő tényleg talán többre volt hívatott

Pedig az első isztambuli kibaszása után felfelé bukott, de nem tudott élni a lehetőséggel Svájcban.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.02.16. 12:59

Maradonapoli írta:
Mech írta:

Pedig az első isztambuli kibaszása után felfelé bukott, de nem tudott élni a lehetőséggel Svájcban.

nem tudhatjuk élt a lehetőségekkel, simán lehet, hogy most ő idehaza a legjobb baklavát sütő órásmester
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.16. 13:47

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Mech írta:fu de nagy csalódás ez a srác is... 26 évesen visszajönni az NB1-be, ebben ennyi volt szerintem, pedig ő tényleg talán többre volt hívatott

nem tudhatjuk élt a lehetőségekkel, simán lehet, hogy most ő idehaza a legjobb baklavát sütő órásmester

remélhetőleg a fagylaltárulási skilljeit is gyarapította

https://www.youtube.com/watch?v=lxaR4uN ... 0%B8%D0%BD

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.02.16. 14:10

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Pedig az első isztambuli kibaszása után felfelé bukott, de nem tudott élni a lehetőséggel Svájcban.

én csak egy fagyist ismerek
https://www.youtube.com/watch?v=3M2lSX0nRlc

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.16. 14:40

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:nem tudhatjuk élt a lehetőségekkel, simán lehet, hogy most ő idehaza a legjobb baklavát sütő órásmester

ez így van!

heil! ha működne még az automod! azt írtad volna:

"én csak egy fradist ismerek"

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.02.16. 15:13

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:remélhetőleg a fagylaltárulási skilljeit is gyarapította

ez így van!

az automodiról jut eszembe, egyszer le akartam írni a Pénzügyőr csapat nevét, az a faszság meg kimoderálta PénzüGyőrre

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.16. 17:12

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:én csak egy fagyist ismerek

ez így van!

az automodiról jut eszembe, egyszer le akartam írni a Pénzügyőr csapat nevét, az a faszság meg kimoderálta PénzüGyőrre

:D

Nagy kedvencem volt a "tiszteld a mezőgazdasági szakembereket te ostoba!"
meg a köcsögre is volt valami, talán népművészeti cserépedény?

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.02.16. 19:41

Maradonapoli írta:2. - Akkor mi a fasznak építettek minden élvonalbeli csapatnak új stadiont-?

mind a mai napig ez tűnik a legjobb módszernek a közpénz kicsatornázásának a haverok részére. kórházba vagy iskolába járnak a népek, ott idővel kiderülne a fos minőség, mikor ráomlik az arrajárókra. amúgy nem csak az élvonal kapott stadit (Szeged, Szolnok, Barcika, Csaba pl.), most is épül pl. Nyíregyen. de a kedvencem a sok rendkivül hasznos városi sportcsarnok. pl. a kanizsai 15 milliárdért, 3 ezer nézőnek, kár hogy nincs számottevő labdasport csapat a városban. most aztán nem győzik felfűteni a hodályt...
ETO

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.02.16. 19:42

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:ez így van!

:D

Nagy kedvencem volt a "tiszteld a mezőgazdasági szakembereket te ostoba!"
meg a köcsögre is volt valami, talán népművészeti cserépedény?

Igen az volt
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.02.18. 18:58

szépen sorban minden edző megveri taktikailag a ruszki mókamájsztert, lassan leeshetne az illetékes elvtársaknak is, hogy valami nem kerek

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.02.19. 16:28

ügyes kölyök ez a Mocsi, beleveri a kapusba a tizit aztán ollózva akadályozza a társát az ismétlésben

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.19. 16:51

Szósz vereséggel kezdi dél-digó karrierjét. A fickó aszondta, hogy más az elképzelése a fodballról, mint elődjének, ő a labdatartáson alapuló játék híve - ami szép és jó - de ha ennek a keretnek bajnokság a hátralevő részében ezt megtanítja (lesz rá ideje, alkalma...?) és még benn is maradnak, akkor az bravúr lesz.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.02.19. 17:29

Durván támadom az szrtét
Honvéd Debrecen vendégcsapat gól 1,5 over 2,30
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.02.19. 17:32

Adamek írta:ügyes kölyök ez a Mocsi, beleveri a kapusba a tizit aztán ollózva akadályozza a társát az ismétlésben

beépített ügynökünk, azon dolgozik, hogy a 23/24-es szezonban legyen ZTE-Hali meccs.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”