BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

zaggar
Sztár

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.02.13. 22:50

Ez az Inter egy tragédia, hetedik-nyolcadik meccsüket láttam most a szezonban, de az összes mérkőzésen bűn rossz szenvedést mutattak. Nemhogy bajnoki címet, de érmet se nagyon érdemelnének. Ahogy ez most kinéz a Porto simán felszántja velük oda-vissza a pályát majd.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.13. 23:31

Ochoa kissé beszopta Salernóban.
Meccs előtt közölték vele, hogy mivel Sepe felépült, ülhet szépen a padra.
Mondjuk kikaptak és edző bá'-t 99,99 % kibasszák... szóval maradt némi remény a visszatérésre.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.02.14. 14:38

Mai napra tipp:

Milan-Spurs 1-3

PSG - Bayern 0-1
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.14. 16:33

Sousa bátyó lépett elő topfavorittá a minap megüresedett salernói kispadra.
Remélem Borbolát viszi magával sajtószóvivőnek és szórakoztatják majd a nagyérdeműt.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.02.14. 17:48

Maradonapoli írta:Sousa bátyó lépett elő topfavorittá a minap megüresedett salernói kispadra.
Remélem Borbolát viszi magával sajtószóvivőnek és szórakoztatják majd a nagyérdeműt.

Hol találtad azt a hírt, h Nicolát (megint) kirúgták? A honlapjukon nem láttam semmit (vagy vak vagyok). Vagy megint kirúgták és megint visszahelyezték az állásába?
Amúgy nem biztos, h annyira jól járnak, ha kirúgják, ahogy tavaly visszahozta őket a Marianna-árokból, azt nem sokan érték volna el azzal a csapattal, most meg jobban is állnak, mint tavaly februárban.
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.14. 22:04

zaggar írta:
Maradonapoli írta:Sousa bátyó lépett elő topfavorittá a minap megüresedett salernói kispadra.

Hol találtad azt a hírt, h Nicolát (megint) kirúgták? A honlapjukon nem láttam semmit (vagy vak vagyok). Vagy megint kirúgták és megint visszahelyezték az állásába?
Amúgy nem biztos, h annyira jól járnak, ha kirúgják, ahogy tavaly visszahozta őket a Marianna-árokból, azt nem sokan érték volna el azzal a csapattal, most meg jobban is állnak, mint tavaly februárban.

Még hivatalosan nem rúgták ki. De max napok kérdése, ahogy kiveszem a róluk szóló digó oldalak infóiból.
Gondolom, amíg megegyeznek az új tréner bával.
Na igen, elévülhetetlen érdemei voltak - de ahogy egy szurkerük fogalmazott "Nicola az ezzel kapcsolatos kreditjeit felélte, mennie kell".
Egyébként is - gondolom követed a digó focit, tehát tudod - az a közvélekedés, hogy Nicola csak egy "tűzoltó edző", motiválni tud, de építeni nem, hát most úgy tűnik ezt az előítéletet nem Salernóban fogja megcáfolni.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.02.14. 22:27

Maradonapoli írta:
zaggar írta:

Még hivatalosan nem rúgták ki. De max napok kérdése, ahogy kiveszem a róluk szóló digó oldalak infóiból.
Na igen, elévülhetetlen érdemei voltak - de ahogy egy szurkerük fogalmazott "Nicola az ezzel kapcsolatos kreditjeit felélte, mennie kell".
Egyébként is - gondolom követed a digó focit, tehát tudod - az a közvélekedés, hogy Nicola csak egy "tűzoltó edző", motiválni tud, de építeni nem, hát most úgy tűnik ezt az előítéletet nem Salernóban fogja megcáfolni.

Érdekes egy pali az fix. Torinóban csodálkoztam, h nem csapták agyon, azzal a csapattal művészet lett volna kiesni, neki majdnem sikerült. Aztán átment a Salernitanahoz és egy sokkal gyengébb kerettel, sokkal rosszabb helyzetből bennmaradtak. Most meg jobban állnak részidőben, mint tavaly ilyenkor. De amúgy mivel lehetne Salernóban motiválni? Max egy újabb A-s szezonnal, de többel nemigen. Ha eszetlenkedik a vezetőség, rövidesen ők is kapaszkodni fognak a vonalba, csak a B-ben, mint most a Benevento, a Spal vagy a Brescia, nekik hosszútávon úgy tűnik, h sokba került az A-s szereplés.
Újpest-Munkás

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.02.14. 22:36

zaggar írta:Ez az Inter egy tragédia, hetedik-nyolcadik meccsüket láttam most a szezonban, de az összes mérkőzésen bűn rossz szenvedést mutattak. Nemhogy bajnoki címet, de érmet se nagyon érdemelnének. Ahogy ez most kinéz a Porto simán felszántja velük oda-vissza a pályát majd.

érdekes ez. én a Barca ellen láttam őket kétszer, meg a Milan elleni szuper kupa döntőben, akkor jók voltak. gyakran látom őket a Serie A-ban is, szerintem Perisics nélkül gyengébbek, plusz Lukaku harmatgyenge idén, Dzekot én bírom, de már nyugdíjas, Brozovics meg gyakran sérült, legalább is, amikor én nézem. Barella szerintem az egyik legjobb a posztján Európában (a világon), bár nem nézek rögbi ligát, nem tom, ott kik szaladgálnak.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.14. 22:43

zaggar írta:
Maradonapoli írta:
zaggar írta:

Érdekes egy pali az fix. Torinóban csodálkoztam, h nem csapták agyon, azzal a csapattal művészet lett volna kiesni, neki majdnem sikerült. Aztán átment a Salernitanahoz és egy sokkal gyengébb kerettel, sokkal rosszabb helyzetből bennmaradtak. Most meg jobban állnak részidőben, mint tavaly ilyenkor. De amúgy mivel lehetne Salernóban motiválni? Max egy újabb A-s szezonnal, de többel nemigen. Ha eszetlenkedik a vezetőség, rövidesen ők is kapaszkodni fognak a vonalba, csak a B-ben, mint most a Benevento, a Spal vagy a Brescia, nekik hosszútávon úgy tűnik, h sokba került az A-s szereplés.

Ilyen tőkeerős tulaja talán még sosem volt a salernóiaknak, de a faszi érzelmi befektető annak minden előnyével s hátrányával. Már eleve, hogy 2 nap után visszavette Nicolát, mert "szépen kérte".
Ettől nagyobbat szólt a nyári magánakciója. Mindenképp nagy nevet akarta szerezni, a fő célpontja Cavani volt - a dörzsölt, több nagyobb csapatnál bizonyított sportigazgatója, Sabatini meg megmondta, hogy nem igazolják le, mert semmi értelme az ő helyzetükben + a büdzsét is indokolatlanul túllépnék. A végeredmény: Sabatini kirúgása. Helyette hozta a 0 km-es de Sanctist, az egykori kapust sportigazgatónak. Gondolhatod milyen kapcsolatrendszere van még Sabatinihez képest... Akik jobb spílerek Sabatinért mentek volna, mind visszavonulót fújtak, volt amelyik meg is mondta, hogy emiatt. Aztán "sztárnak" nagy nehezen megszerezték Piateket, a többit meg nem kell magyarázni, hiába volt pénz, cseppet visszaesett az igazolási minőség...

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.02.14. 22:56

Érdekes egy pali az fix. Torinóban csodálkoztam, h nem csapták agyon, azzal a csapattal művészet lett volna kiesni, neki majdnem sikerült. Aztán átment a Salernitanahoz és egy sokkal gyengébb kerettel, sokkal rosszabb helyzetből bennmaradtak. Most meg jobban állnak részidőben, mint tavaly ilyenkor. De amúgy mivel lehetne Salernóban motiválni? Max egy újabb A-s szezonnal, de többel nemigen. Ha eszetlenkedik a vezetőség, rövidesen ők is kapaszkodni fognak a vonalba, csak a B-ben, mint most a Benevento, a Spal vagy a Brescia, nekik hosszútávon úgy tűnik, h sokba került az A-s szereplés.[/quote]
Ilyen tőkeerős tulaja talán még sosem volt a salernóiaknak, de a faszi érzelmi befektető annak minden előnyével s hátrányával. Már eleve, hogy 2 nap után visszavette Nicolát, mert "szépen kérte".
Ettől nagyobbat szólt a nyári magánakciója. Mindenképp nagy nevet akarta szerezni, a fő célpontja Cavani volt - a dörzsölt, több nagyobb csapatnál bizonyított sportigazgatója, Sabatini meg megmondta, hogy nem igazolják le, mert semmi értelme az ő helyzetükben + a büdzsét is indokolatlanul túllépnék. A végeredmény: Sabatini kirúgása. Helyette hozta a 0 km-es de Sanctist, az egykori kapust sportigazgatónak. Gondolhatod milyen kapcsolatrendszere van még Sabatinihez képest... Akik jobb spílerek Sabatinért mentek volna, mind visszavonulót fújtak, volt amelyik meg is mondta, hogy emiatt. Aztán "sztárnak" nagy nehezen megszerezték Piateket, a többit meg nem kell magyarázni, hiába volt pénz, cseppet visszaesett az igazolási minőség...[/quote]

Ennyire nem ismerem a gazdasági hátterüket, az előbb meg rosszul fogalmaztam (hiába, a hajnali 5 órás ébredés már nyomot hagy..), szóval motiválni lehet, de építeni hosszú távon nem tudom, h mit. Igaz, ha van zsé, akkor talán azt is lehet, de ebből a szempontból a Monza sikeresebbnek tűnik egyelőre. Hát Piatek jól kezdett a ligában anno Genovában, de a rossoneriknél már sztem kevés volt, aztán azóta se igazolta, h ő lenne az új Lewandowski, pedig voltak kezdetben ilyen remények vele kapcsolatban. Nekem Candreva érdekesebb, ahogy öregszik úgy megy egyre kisebb csapatokhoz (ami persze természetes folyamat), de ha visszaemlékszik az ember arra, h a Lazióban micsoda gólokat tudott lőni, vhogy az idő múlásának nem túl örömteli látványa már ő is.
Nicola két napos kirúgása meg hát na..Zamparini szellemét idézi fel kb. Az meg nem túl jó előjel, ha építkezésről van szó. Mondjuk nem bánnám, ha összejönne nekik a hosszútávú lét, szívesebben nézem őket, mint az Empolit.
Újpest-Munkás

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.02.14. 22:58

Remélem a bajnokságban is ilyen fos lesz a Spurs. Azt hittem Conte csapat jó lesz majd egy olasz csapat ellen, de ez siralmas volt a londoniaktól.

A Bayern hozta a kötelezőt.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.02.14. 23:02

Javier Arizmendi írta:
zaggar írta:Ez az Inter egy tragédia, hetedik-nyolcadik meccsüket láttam most a szezonban, de az összes mérkőzésen bűn rossz szenvedést mutattak. Nemhogy bajnoki címet, de érmet se nagyon érdemelnének. Ahogy ez most kinéz a Porto simán felszántja velük oda-vissza a pályát majd.

érdekes ez. én a Barca ellen láttam őket kétszer, meg a Milan elleni szuper kupa döntőben, akkor jók voltak. gyakran látom őket a Serie A-ban is, szerintem Perisics nélkül gyengébbek, plusz Lukaku harmatgyenge idén, Dzekot én bírom, de már nyugdíjas, Brozovics meg gyakran sérült, legalább is, amikor én nézem. Barella szerintem az egyik legjobb a posztján Európában (a világon), bár nem nézek rögbi ligát, nem tom, ott kik szaladgálnak.

Nekem nem igazán szimpatikusak hiába vannak jó játékosaik, uh nem kizárt, h némileg elfogult vagyok velük kapcsolatban. Lehet, h összekapják magukat, ha nő a tét, de engem idegesít a beleszarós játékuk, most a Samp ellen meg is érdemelték a pontvesztést. Megérdemelték volna a Hellas ellen is. Csapatként nem sajnálnám őket, ha nem nyernének idén semmit, de a kis Inzaghi karrierjéért kár lenne, benne van fantázia, de túl gyorsan ugrott erre a polcra, még maradnia kellett volna a Laziónál.
Újpest-Munkás

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.14. 23:19

zaggar írta:Érdekes egy pali az fix. Torinóban csodálkoztam, h nem csapták agyon, azzal a csapattal művészet lett volna kiesni, neki majdnem sikerült. Aztán átment a Salernitanahoz és egy sokkal gyengébb kerettel, sokkal rosszabb helyzetből bennmaradtak. Most meg jobban állnak részidőben, mint tavaly ilyenkor. De amúgy mivel lehetne Salernóban motiválni? Max egy újabb A-s szezonnal, de többel nemigen. Ha eszetlenkedik a vezetőség, rövidesen ők is kapaszkodni fognak a vonalba, csak a B-ben, mint most a Benevento, a Spal vagy a Brescia, nekik hosszútávon úgy tűnik, h sokba került az A-s szereplés.

Ettől nagyobbat szólt a nyári magánakciója. Mindenképp nagy nevet akarta szerezni, a fő célpontja Cavani volt - a dörzsölt, több nagyobb csapatnál bizonyított sportigazgatója, Sabatini meg megmondta, hogy nem igazolják le, mert semmi értelme az ő helyzetükben + a büdzsét is indokolatlanul túllépnék. A végeredmény: Sabatini kirúgása. Helyette hozta a 0 km-es de Sanctist, az egykori kapust sportigazgatónak. Gondolhatod milyen kapcsolatrendszere van még Sabatinihez képest... Akik jobb spílerek Sabatinért mentek volna, mind visszavonulót fújtak, volt amelyik meg is mondta, hogy emiatt. Aztán "sztárnak" nagy nehezen megszerezték Piateket, a többit meg nem kell magyarázni, hiába volt pénz, cseppet visszaesett az igazolási minőség...[/quote]

Ennyire nem ismerem a gazdasági hátterüket, az előbb meg rosszul fogalmaztam (hiába, a hajnali 5 órás ébredés már nyomot hagy..), szóval motiválni lehet, de építeni hosszú távon nem tudom, h mit. Igaz, ha van zsé, akkor talán azt is lehet, de ebből a szempontból a Monza sikeresebbnek tűnik egyelőre. Hát Piatek jól kezdett a ligában anno Genovában, de a rossoneriknél már sztem kevés volt, aztán azóta se igazolta, h ő lenne az új Lewandowski, pedig voltak kezdetben ilyen remények vele kapcsolatban. Nekem Candreva érdekesebb, ahogy öregszik úgy megy egyre kisebb csapatokhoz (ami persze természetes folyamat), de ha visszaemlékszik az ember arra, h a Lazióban micsoda gólokat tudott lőni, vhogy az idő múlásának nem túl örömteli látványa már ő is.
Nicola két napos kirúgása meg hát na..Zamparini szellemét idézi fel kb. Az meg nem túl jó előjel, ha építkezésről van szó. Mondjuk nem bánnám, ha összejönne nekik a hosszútávú lét, szívesebben nézem őket, mint az Empolit.[/quote]
Szurkolói szempontbók mindenképp üde színfoltok. Sokáig azt mondtam, hogy életük legnyugodtabb A-s szezonjára és legjobb szereplésére készülhetnek, 3-szarabb csapat minimum van náluk, de most kissé elbizonytalanodtam. :)
Monzánál azért nagyon profi az ex-milanos vezetőség, meg kurva jó kapcsolatrendszereik vannak és ami megkönnyíti: nem a kies délre kell "lecsábítani" valakiket, hanem északon egy világváros szomszédságában vannak, nagyobb nevek is szívesebben igazolnak majd oda, ha felfuttatják a csapatot. Meg ugye Berlu papa simán zsebreteszi a salerno tulajt...

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.02.15. 07:33

[/quote]
Szurkolói szempontbók mindenképp üde színfoltok. Sokáig azt mondtam, hogy életük legnyugodtabb A-s szezonjára és legjobb szereplésére készülhetnek, 3-szarabb csapat minimum van náluk, de most kissé elbizonytalanodtam. :)
Monzánál azért nagyon profi az ex-milanos vezetőség, meg kurva jó kapcsolatrendszereik vannak és ami megkönnyíti: nem a kies délre kell "lecsábítani" valakiket, hanem északon egy világváros szomszédságában vannak, nagyobb nevek is szívesebben igazolnak majd oda, ha felfuttatják a csapatot. Meg ugye Berlu papa simán zsebreteszi a salerno tulajt...[/quote]

Az egy szó szerinti tény, h Berlusconinak kurva jó kapcsolatrendszere van, talán tényleg vett is a csapatának egy busznyi luxuspipit a Juventus elleni győzelem után, legalábbis állítólag ezzel motiválta őket a szezon előtt. Nem normális az ungabunga király :)
Újpest-Munkás

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.02.15. 16:15

zaggar írta:Szurkolói szempontbók mindenképp üde színfoltok. Sokáig azt mondtam, hogy életük legnyugodtabb A-s szezonjára és legjobb szereplésére készülhetnek, 3-szarabb csapat minimum van náluk, de most kissé elbizonytalanodtam. :)
Monzánál azért nagyon profi az ex-milanos vezetőség, meg kurva jó kapcsolatrendszereik vannak és ami megkönnyíti: nem a kies délre kell "lecsábítani" valakiket, hanem északon egy világváros szomszédságában vannak, nagyobb nevek is szívesebben igazolnak majd oda, ha felfuttatják a csapatot. Meg ugye Berlu papa simán zsebreteszi a salerno tulajt...

Az egy szó szerinti tény, h Berlusconinak kurva jó kapcsolatrendszere van, talán tényleg vett is a csapatának egy busznyi luxuspipit a Juventus elleni győzelem után, legalábbis állítólag ezzel motiválta őket a szezon előtt. Nem normális az ungabunga király :)

A két busznyi kurvát szó szerint mondta, videó is van róla. Belőle ki is nézem, hogy megteszi.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.02.15. 17:01

Nálam ma a Bruges a nyerő. A fogadóirodák folyamatosan alábecsülik őket. Nagy téttel ez megfontolandó:
Bruges Benfica (2:0) H 1,32
Dortmund Chelsea mk csapat kap büntetőlapot 1,26
@1,6
Bocs az offert, vegulis bl topik :)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.02.16. 09:26

Na most bezzeg nem fogadok, amikor két papírforma eredmény születik.

Brugge-re kíváncsi lettem volna, de ahogy hallom/olvasom, csak kisebb mákjuk (jó sorozatuk ) volt a csoportkörben, a bajnoksagban 4.-ek, várható volt a Benfika sikere.

A Dortmund meg végül szerencsésebben húzta be a meccset, a Chelseanek bőven volt helyzete, hogy megnyerje a meccset, de a sok támadó kp helyett egy jó befejezőre kellett volna költeniük. Vicc, hogy a legjobbjuk is még csak kölcsönben van ott, nyáron rá is költhetnek, hogy itt tartsàk :D

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.02.16. 09:27

SuperDepor írta:Nálam ma a Bruges a nyerő. A fogadóirodák folyamatosan alábecsülik őket. Nagy téttel ez megfontolandó:
Bruges Benfica (2:0) H 1,32
Dortmund Chelsea mk csapat kap büntetőlapot 1,26
@1,6
Bocs az offert, vegulis bl topik :)

Remélem nem tetted meg végül.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.16. 10:22

Haha lol... sztárgárdák... a Benfikuci az egyetlen atombiztos továbbjutó eddig. :)

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.16. 10:26

Szarka írta:Na most bezzeg nem fogadok, amikor két papírforma eredmény születik.

Brugge-re kíváncsi lettem volna, de ahogy hallom/olvasom, csak kisebb mákjuk (jó sorozatuk ) volt a csoportkörben, a bajnoksagban 4.-ek, várható volt a Benfika sikere.

A Dortmund meg végül szerencsésebben húzta be a meccset, a Chelseanek bőven volt helyzete, hogy megnyerje a meccset, de a sok támadó kp helyett egy jó befejezőre kellett volna költeniük. Vicc, hogy a legjobbjuk is még csak kölcsönben van ott, nyáron rá is költhetnek, hogy itt tartsàk :D

Detto. Tegnap kurvafáradt voltam, nem akartam semmilyen sz*r döntést hozni, persze ilyenkor nem kell túlfilozofálni, minden jött volna.
Arsenal-City 1,5 over
Real-Elche H+1,5 over
Dortmund-Chelsea hazai vagy X

Vissza: “www.nb1.hu”