BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.11. 20:21

KORMÁNYZATI KOMMUNIKÁCIÓ

A háborús infláció következtében ma már nem jutott Tippmix szelvényre. Rosszabbul élek, mint tizennény éve!

A brüsszeli szankciók tönkretesznek minket!

Magyarország Kormánya
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.02.11. 20:27

Maradonapoli írta:KORMÁNYZATI KOMMUNIKÁCIÓ

A háborús infláció következtében ma már nem jutott Tippmix szelvényre. Rosszabbul élek, mint tizennény éve!

Magyarország Kormánya

Tegyél totót, én most hétvégén a szakdoga miatt megjátszottam egy kéthasábost. A lottózóban az alkalmazott őszintén meglepődött, nem is emlékezett, mikor adtak fel nála utoljára totót.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.11. 21:12

Savaria1919 írta:

Magyarország Kormánya

Tegyél totót, én most hétvégén a szakdoga miatt megjátszottam egy kéthasábost. A lottózóban az alkalmazott őszintén meglepődött, nem is emlékezett, mikor adtak fel nála utoljára totót.

Igazából csak lusta voltam tenni.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.02.11. 21:14

Savaria1919 írta:

Magyarország Kormánya

Üdv az ország leggyorsabban zsugorodó klubjában :) Közel 30 éve totózok, de rajtam kívül már csak 4-5 ember szokott még feladni nálunk szelvényt, mindenki tippmixezik meg ezt az új v-sportot csinálja. (mondjuk többet is kaszálnak vele, mint én.)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.02.11. 22:04

zaggar írta:
Savaria1919 írta:

Magyarország Kormánya

Üdv az ország leggyorsabban zsugorodó klubjában :) Közel 30 éve totózok, de rajtam kívül már csak 4-5 ember szokott még feladni nálunk szelvényt, mindenki tippmixezik meg ezt az új v-sportot csinálja. (mondjuk többet is kaszálnak vele, mint én.)

Van benne némi izgalom, hogy nem tudom, mennyit nyerek, de amúgy megértem, miért esett vissza a népszerűsége az elmúlt két-három évtizedben. Még azért örülök, hogy jutott némi személyes élmény a totóból meg a körkapcsolásból, az utánam jövő generáció jelentős része valószínűleg azt se fogja tudni, mik ezek.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2023.02.11. 22:24

Maradonapoli írta:
dingo írta:
Maradonapoli írta:Sorry gyerekek, de az aktuális offot nem tudom megnyitni, szóval ide :

Most találtam:

Nagyiék házának okirata 1930-ból az Országos Földbirtokrendező Bíróság tanácsától így kezdődik:

"A Magyar Szent Korona nevében!" :cool:

Bizonyos Kohn Hermanntól vette a telket a dédpapa. :)

Kohn uram pedig "Gróf Zichy Meskó Jaquelline" vagyonváltság földjéből szerezte. :I

Az én dédpám (aki szememben egy istencsászár) hagyatékában is vannak érdekes dokumentumok. Pl: a Signum laudissal és vitézi címmel rendelkezve is megbüntette a Veszprém vàrmegye a 2 hónapja a frontról hazatért két vh-t megjárt öreget 100 pengőre,mert nem szolgáltatta be az előírt mennyiségű terményt. Miközben a felesége és három lánya ( a legidősebb volt akkor 13) vitte távollétében a birtokot.

Na várjál! Ezek már a komancsok voltak, vagy még nem?
A SL-t hol nyerte el? I. vh vmelyik frontján?

Nem, ezek még 44- Ben történt. Jav : nem Veszprém hanem Zala vármegye.A Sl-t még az 1. Vh-t ban kapta kiemelkedő háborús teljesítményért miután önkéntesként végigtolta az egészet vadászként( ma mesterlövésznek mondanánk) A 2.-ban egy utászegységet vezetett
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.11. 22:46

dingo írta:
Maradonapoli írta:
dingo írta:Az én dédpám (aki szememben egy istencsászár) hagyatékában is vannak érdekes dokumentumok. Pl: a Signum laudissal és vitézi címmel rendelkezve is megbüntette a Veszprém vàrmegye a 2 hónapja a frontról hazatért két vh-t megjárt öreget 100 pengőre,mert nem szolgáltatta be az előírt mennyiségű terményt. Miközben a felesége és három lánya ( a legidősebb volt akkor 13) vitte távollétében a birtokot.

Na várjál! Ezek már a komancsok voltak, vagy még nem?
A SL-t hol nyerte el? I. vh vmelyik frontján?

Nem, ezek még 44- Ben történt. Jav : nem Veszprém hanem Zala vármegye.A Sl-t még az 1. Vh-t ban kapta kiemelkedő háborús teljesítményért miután önkéntesként végigtolta az egészet vadászként( ma mesterlövésznek mondanánk) A 2.-ban egy utászegységet vezetett

Nem semmi lehetett a vitéz úr! :)
Ejj már 44-ben is beszolgáltatásosdit játszottak? A magyar állam mindig erről szólt.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.11. 23:49

A Loki lassan dobogós. :)

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2023.02.12. 01:30

Maradonapoli írta:A Loki lassan dobogós. :)

És ti még aggódtatok...

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.02.12. 09:15

nagyon vékony a jég, idén különösen nehéz lesz úgy kicentizni a bennmaradást, hogy még pont ne legyen EKL-selejtezős helyen valaki, ez az idei év nagyon komoly matekozást igényel sok klubnál
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.02.12. 09:38

banok írta:

És ti még aggódtatok...

Imre már Haladás szurkoló.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.02.12. 09:42

Adamek írta:

nagyon vékony a jég, idén különösen nehéz lesz úgy kicentizni a bennmaradást, hogy még pont ne legyen EKL-selejtezős helyen valaki, ez az idei év nagyon komoly matekozást igényel sok klubnál

Hoznák inkább vissza a 16 csapatos első osztályt. Ettől nem lett jobb a magyar futball és az nb1 minősége, hogy három forduló alatt a dobogóról kiesőhelyre lehet csúszni. Sőt még izgalmasabb se, csak csapongóbb.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.12. 10:05

SuperDepor írta:
banok írta:

És ti még aggódtatok...

Imre már Haladás szurkoló.

és Lokista még nem voltam, ha jól emlékszem - csak szimpatizáns, mint amikor időnként egyedül voltak keletiek az mb1-ben, de ultra vagy hool sosem voltam náluk

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.02.12. 11:13

Ez a Dunaújváros tiszta Diósgyőr feeling, 90-es évek, 2000-es évek első évtizede. Mikor kicsit is úgy tűnik, hogy oszlik a sötétség és mintha kelne fel a nap a távolban, nyakon bassza őket a sors egy péklapáttal és ismét elsötétül minden. Ja és a vasmű is úgy döglődik, mint a végén itt a DAM (ex-LKM).

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2023.02.12. 12:37

Maradonapoli írta:Ez a Dunaújváros tiszta Diósgyőr feeling, 90-es évek, 2000-es évek első évtizede. Mikor kicsit is úgy tűnik, hogy oszlik a sötétség és mintha kelne fel a nap a távolban, nyakon bassza őket a sors egy péklapáttal és ismét elsötétül minden. Ja és a vasmű is úgy döglődik, mint a végén itt a DAM (ex-LKM).

Tatabányán vagy Szegeden is ismerős lehet ez a szitu
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.02.12. 18:51

középső Pali egyik kispalkója baszott nagy gólt vert a Mountainbalbekk ellen, meg se érdemel az a makkalsó Hertha egy ilyen szép gólt, sajnos fel is kúsztak osztályozós helyre
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.02.12. 18:58

SuperDepor írta:
Adamek írta:

Hoznák inkább vissza a 16 csapatos első osztályt. Ettől nem lett jobb a magyar futball és az nb1 minősége, hogy három forduló alatt a dobogóról kiesőhelyre lehet csúszni. Sőt még izgalmasabb se, csak csapongóbb.

hozzák vissza inkább az irányítókat és a beállósokat, akkor voltunk jók a világfociban amikor a 10-s nem futott meccsenként 1200 métert az emberfogó meg nem találta el a labdát csak 4-5 fordulónként

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.02.12. 19:05

Adamek írta:középső Pali egyik kispalkója baszott nagy gólt vert a Mountainbalbekk ellen, meg se érdemel az a makkalsó Hertha egy ilyen szép gólt, sajnos fel is kúsztak osztályozós helyre

Jól eltalált löket volt. Őt tartották a legtehetségesebbnek a Dárdaik közül?

A Hertára azért nem fogadnék, hogy bentmaradnak.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.02.12. 19:09

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:nagyon vékony a jég, idén különösen nehéz lesz úgy kicentizni a bennmaradást, hogy még pont ne legyen EKL-selejtezős helyen valaki, ez az idei év nagyon komoly matekozást igényel sok klubnál

hozzák vissza inkább az irányítókat és a beállósokat, akkor voltunk jók a világfociban amikor a 10-s nem futott meccsenként 1200 métert az emberfogó meg nem találta el a labdát csak 4-5 fordulónként

Idővel újra eljön az a korszak is, de ki tudjuk-e várni :(
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.02.12. 19:09

Szarka írta:
Adamek írta:középső Pali egyik kispalkója baszott nagy gólt vert a Mountainbalbekk ellen, meg se érdemel az a makkalsó Hertha egy ilyen szép gólt, sajnos fel is kúsztak osztályozós helyre

Jól eltalált löket volt. Őt tartották a legtehetségesebbnek a Dárdaik közül?

A Hertára azért nem fogadnék, hogy bentmaradnak.

asszem mintha a legifjabb lett volna a legtehetségesebb, a középső a legprofibb
de lehet, hogy keverem a sok Palit
az viszont tréfás lenne ha a 3 kölök 3 különböző válogatottban tolná

Vissza: “www.nb1.hu”