Megmenekülhet-e még a Gyirmót?

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.03.04. 17:41

Győr-Gyirmót - Antonov gólpasszal mutatkozott be.

GYIRMÓT FC GYŐR - SWIETELSKY HALADÁS  - (0-2)

Előző két döntetlenjük után hiába reménykedtek abban a gyirmótiak, hogy megszerzik az első tavaszi győzelmüket, a Haladás már a hatodik percben szertefoszlatta az álmaikat.

Ehhez kellett a rutinos Sebők Zsolt “segítsége” is, aki Schimmer beadása után Halmosi elé öklözött, ő pedig köszönte szépen, és tizennyolc méterről az üres kapuba emelt (0-1). Urbányi István tanítványait kissé megfogta a korán bekapott gól, azonban húsz perc elteltével egyre inkább magukra találtak, és Tamás révén kétszer is majdnem egyenlítettek. Király azonban a helyén volt, nem úgy mint kollégája, aki fölött a 36. percben ismét átemelték a lasztit, Halmai kiúgratása után ezúttal Kovács (0-2).

A középkezdés után ismét utóbbi került ziccerbe, de Sebők a helyén volt, kétszer is bravúrral védett. Ezzel már kihúzták a gyufát a hazai labdarúgók Urbányi Istvánnál, aki még a félidő lefujása előtt cserélt, a 43. minutumban Kolcak helyére a korábbi ukrán gólkirályt, Antonovot küldte pályára.

A szünet után Antonov majdnem szépített, jobb oldaról befelé cselezett, majd nyolc méterről alig lőtt fölé.

Annak ellenére, hogy az utolsó hat idegenbeli találkozóján mindössze csak egy döntetlenre volt képes a Haladás, Gyirmóton kontrolálni tudta a játékot, akik előbb Tamás majd Bojovic révén veszélyeztettek, de Király Gábor mindkétszer védett. A vége előtt öt perccel aonban már ő is tehetetlen volt, Antonov beadása után Radeljcit talált a kapujába. Az egyenlítésre azonban már nem volt idő, így nagy a valószínűsége annak, hogy a Gyirmót FC csak átszálló jegyet váltott az élvonalba.

GYIRMÓT FC GYŐR - SWIETELSKY HALADÁS  - (0-2)

GÓLSZERZŐK: Radeljic (85.), illetve Halmosi (6.), Kovács (36.)

SWIETELSKY HALADÁS: Király -  Wils, Williams (Bamgboye, 90.), Iszlai, Rácz (Polgár 83.) - Schimmer, Jagodics, Kovács, Bosnjak - Jancsó A. (Tóth , 57.), Halmosi

GYIRMÓT FC GYŐR: Sebők - Tamás (Présinger 81.),  Radeljic, Bojovic, Kiss - Simon Á., Bori  - Kolcák, Vass P. - Novák, Bebeto (Tancsik, 59.)

SÁRGA LAPOK: Simon Á. (20.), Bosnjak (61.), Radeljic (71.), Kiss (75.)

NÉZŐSZÁM: 1050

http://nb1.hu/tabella/otp-bank-liga-2016-2017">Az NB I-es bajnokság tabellája

RC
Moderátor

Re: Megmenekülhet-e még a Gyirmót?

HozzászólásSzerző: RC » 2017.03.04. 17:54

Örömteli. Remélem az nb1-ben fogjuk az új stadiont felavatni, ehhez azonban még jópár pontot kéne összegyűjtögetni.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.03.04. 18:00

A döntetlennek jobban örültem volna, így ellépett a Hali. Sebaj, legalább a Gyirmi nem jött közelebb a vonalhoz.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

56Akela
Légiós

HozzászólásSzerző: 56Akela » 2017.03.04. 18:09

Nagyon kellett ez a három pont!
HALADÁS! GÉMLÁBÚ SASOK! CSODALEGÉNYEK! GEPÁRDOK és PÁRDUCOK!

moti77
Sztár

HozzászólásSzerző: moti77 » 2017.03.04. 18:22

gratula a Halinak, csak így tovább!

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.03.04. 18:35

Cselszky írta:A döntetlennek jobban örültem volna, így ellépett a Hali. Sebaj, legalább a Gyirmi nem jött közelebb a vonalhoz.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Gyirmót és a Diósgyőr esik ki. Előbbi szerintem nem kérdéses, de azt sem igen tudom elképzelni, hogy a DVTK kiegyenesedik, pláne, ha Elek is távozik. Plusz, nagyon durva sorozat előtt állnak.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.03.04. 18:41

Szerintem a Gyirmót sorsa jövő héten a Kövesd elleni idegenbeli meccsen fog eldőlni, ha ott nem nyernek akkor kész vége ez már NB2 lesz nekik.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.04. 18:45

talán ha gólok nélkül értékelik majd a bajnokságot
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.03.04. 18:57

RC írta:
Cselszky írta:A döntetlennek jobban örültem volna, így ellépett a Hali. Sebaj, legalább a Gyirmi nem jött közelebb a vonalhoz.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Gyirmót és a Diósgyőr esik ki. Előbbi szerintem nem kérdéses, de azt sem igen tudom elképzelni, hogy a DVTK kiegyenesedik, pláne, ha Elek is távozik. Plusz, nagyon durva sorozat előtt állnak.

ráadásul ha kiesünk, akkor jövőre nem feltétlenül arra vagyunk predesztinálva, hogy egyből vissza is jussunk + szerintem Leiszti is lépni fog

baromi nagy szégyen ez az egész klubra, az egész városra... 2010-ben benne lógott a levegőben, hogy mi vagyunk a leggyengébb csapat az akkori bajnokságban, de erre a vezetőség és a stáb kapitális hibáin kívül nincs magyarázat
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.04. 19:03

ManBat írta:
RC írta:

ráadásul ha kiesünk, akkor jövőre nem feltétlenül arra vagyunk predesztinálva, hogy egyből vissza is jussunk + szerintem Leiszti is lépni fog

baromi nagy szégyen ez az egész klubra, az egész városra... 2010-ben benne lógott a levegőben, hogy mi vagyunk a leggyengébb csapat az akkori bajnokságban, de erre a vezetőség és a stáb kapitális hibáin kívül nincs magyarázat

kurvára nem fogtok kiesni (plusz egy dobogós csapatod is lesz bónuszként) az MTK lesz a másik kieső
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.03.04. 19:35

Adamek írta:
ManBat írta:
RC írta:Nagyon úgy tűnik, hogy a Gyirmót és a Diósgyőr esik ki. Előbbi szerintem nem kérdéses, de azt sem igen tudom elképzelni, hogy a DVTK kiegyenesedik, pláne, ha Elek is távozik. Plusz, nagyon durva sorozat előtt állnak.

kurvára nem fogtok kiesni (plusz egy dobogós csapatod is lesz bónuszként) az MTK lesz a másik kieső

a próféta szóljon belőled
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

manderel
Légiós

HozzászólásSzerző: manderel » 2017.03.04. 19:47

10 gólt lőttünk eddig a bajnokságban. Ez iszonyat kevés. Hoztunk 3 csatárt, nem is feltétlenül rosszakat, de támogatás nélkül ők sem mennek semmire. Nem tudom pl Madarász miért nem játszott ma a középpályán, benne lenne potenciál. Bár lehet hogy ő meg sérült.. Szar minden.
Eddig is nagyon valószínű volt a kiesésünk, de ma szerintem végleg elszálltunk. Butaság volt Urbányit itt tartani.
GYIRMÓT

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2017.03.04. 20:26

Nagyon kellett ez a győzelem,most egy kicsit fellélegezhetünk.
HAJRÁ HALI!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.03.04. 20:50

Jó kis túra volt ez. A vendégszektorban remek volt a hangulat, és időnként a csapat játéka is tetszetős volt. Csak így tovább!
Hazaúton a vonaton egy fülkébe keveredtem a tatabányai szurkolói élet ikonikus alakjával, Baseballal, aki saját elmondása szerint jó barátságot ápol Kiprich Józseffel, és egyszer megverte a Hypós Ferit.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Fernandosensei
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Fernandosensei » 2017.03.04. 20:59

Nagyon kellett ez a 3 pont!
Bár nem vagyok benne biztos,hogy nem inkább hátrafelé kell nézünk továbbra is.
1.Szombathelyi HALADÁS
2.Man.Utd.,Juventus,OM
3.Fulham,Udinese,Reggina,Ajax,Leverkusen,Toulouse,Lens

Vissza: “www.nb1.hu”