Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Szarka
Aranylabdás

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.12.17. 23:54

Adamek írta:
Szarka írta:
Adamek írta:hát az olyan érvekkel, mint kihagyhatatlan, kedvenc, hasznosabb és fontosabb nem nagyon lehet vitatkozni

Ok, mivel értékeled előrébb Acunát Hakiminél? Milyen mutatóban jobb? Ha te is csak ránézésre mondod, akkor mi a zavaró az én leírásomnál?

Jöhetek számokkal is. pl kapusoknál a legfontosabb mutató a PsxG ( Post Shot Expected Goal ) - vagyis lövési utáni várható gól mutató. Ez Argentinánál 2.6, miközben 5 gólt kaptak ebből egy öngól. A különbözet -1.4 ( öngól mutatóba nem számít ), leegyszerűsítve egy átlagos kapusteljesítménnyel másfél góllal kevesebbet kaptak volna. A 2.6 mutató önmagában egy nagyon jó mutató 6 meccsre nézve. Kvázi nem volt dolga Martineznek, mégis kapott 5 gólt.

Horvátoknál a PSxG 9.3 . Ez 6 meccsen már nem jó mutató, rengeteg helyzetet jelent. Ehhez képest az 6 kapott gól nagyon jó kapusteljesítményt jelent, legalább 3 gólt jelentett a teljesítménye. Ez a legjobb a VB-n.

Konkrét lövésekben ez Martineznél 8 kaput eltaláló lövés / 4 gól, Horvátoknál 31/24 + egy tizi.

Gvardiolt saját szemem alapján látom, hogy remek védő, jó labdakezelő, és még a támadásokhoz is jól fel tud lépni. Ma még extrába egy gólt is szerzett a csapatának, de anélkül is a legjobb teljesítményt nyújtotta a belső védők közül. A horvátok védelmi hibáiban sem igazán ő volt benne, persze nem volt hibátlan a játéka, de a sokoldalúsága miatt is értékelik 60+ millióra, vagyis a legnagyobb tehetségnek a korosztályából. A jövő Van Dijk-ja lehet.
Mutatókban legtöbb felszabadítás a VB-n, a szerelés plusz interception ( ez mi magyarul?) számában együttesen a 10. a VB-n ( Hakimi az első pl ), csak interceptionben második. Mutatókból látható, hogy a játéka nem arra épül, hogy a labdás játékost leszereli, hanem megelőzi a passzt.

Nem akarok itt többe belemenni, mert jópár adatot újra ki kéne keresnem, meg unalmas is lenne, de azért ez kb a 3 hét tapasztalata, információi, hallomása, nem csak nagy nevek, vagy szimpátia miatt választottam őket.

a Gvardiolos részt megértem, ott hittél a szemednek (is)
a többi fociidegen rizsa, kosármeccsen is csak XXL üdítővel és popcornnal megy el
nézd meg (saját szemeddel) Martinez beadásokra irányuló kimozdulásait, nem sokan szedik így le a VB kapusai közül a banánlasztikat, nem minden a vonalon bemutatott reflexparádé
Acuna mellett gyakorlatilag nem volt élet az ellenfelek részéről, most kereshetsz rá statisztikát hányszor szerelt, de nem ez a lényeg, hanem mondjuk hányszor merték rávezetni a labdát, tök mindegy, hogy ezt egy parasztlengőssel érte el a meccs elején vagy egy talpalással, Dalnoki Jenő bá is állítólag csak egyszer szerelt a meccsek elején, aztán többet senki nem merte vele felvállalni az egy-egyeket, halál szar lehetett a statisztikája, szerencsére akkoriban ezeket még nem vésték ki a falra, csak annyit mondtak, hogy fú baz'meg, ez keményebb mint a smirglivel törölközni

Bizonyosan vannak jó mellékértékei, de nem a beívelések leszedése miatt volt nagyon kevés a kapujára tartó lövés. Egyébként megnéztem, ez a mutatója világelső nem csak a VB-n.
A VB-n ez a mutató 83 beívelés/7 leszedett Livakovicsnak (8.), 70/11 Martineznek (3.) Mindkettő jó.
A gond továbbra is az, hogy Martinez egy jó védelem mögött alkot, így ilyenkor a gyenge teljesítményt kimenti a csapat, de épp ezért nem is tudsz a csapatod kiemelkedő játékosa lenni. Livakovics védései felértékelik, mert egy gyengébben teljesítő védelemmel szemben kellett helyt állnia. Nála kijelenthető, hogy nélküle nem lennének bronzérmesek. Míg Martinez inkább egy jó csapat kiegészítő embere.

Arra is van statisztika hány próbálkozás volt ellene, 6 próbálkozás, mindet leszerelte, ez szép. Támadó statjai viszont gyengébbek, mint Hakiminek, aki gyakorlatilag Ziyech-el együtt jelentette Marokkó támadó játékát ( kis túlzással ), és emellé vannak kiemelkedő védőmutatói. Acuna is jó, cserepadra odatenném, de Hakimi így is előtte van.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.12.18. 00:03

Szarka írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Ok, mivel értékeled előrébb Acunát Hakiminél? Milyen mutatóban jobb? Ha te is csak ránézésre mondod, akkor mi a zavaró az én leírásomnál?

Jöhetek számokkal is. pl kapusoknál a legfontosabb mutató a PsxG ( Post Shot Expected Goal ) - vagyis lövési utáni várható gól mutató. Ez Argentinánál 2.6, miközben 5 gólt kaptak ebből egy öngól. A különbözet -1.4 ( öngól mutatóba nem számít ), leegyszerűsítve egy átlagos kapusteljesítménnyel másfél góllal kevesebbet kaptak volna. A 2.6 mutató önmagában egy nagyon jó mutató 6 meccsre nézve. Kvázi nem volt dolga Martineznek, mégis kapott 5 gólt.

Horvátoknál a PSxG 9.3 . Ez 6 meccsen már nem jó mutató, rengeteg helyzetet jelent. Ehhez képest az 6 kapott gól nagyon jó kapusteljesítményt jelent, legalább 3 gólt jelentett a teljesítménye. Ez a legjobb a VB-n.

Konkrét lövésekben ez Martineznél 8 kaput eltaláló lövés / 4 gól, Horvátoknál 31/24 + egy tizi.

Gvardiolt saját szemem alapján látom, hogy remek védő, jó labdakezelő, és még a támadásokhoz is jól fel tud lépni. Ma még extrába egy gólt is szerzett a csapatának, de anélkül is a legjobb teljesítményt nyújtotta a belső védők közül. A horvátok védelmi hibáiban sem igazán ő volt benne, persze nem volt hibátlan a játéka, de a sokoldalúsága miatt is értékelik 60+ millióra, vagyis a legnagyobb tehetségnek a korosztályából. A jövő Van Dijk-ja lehet.
Mutatókban legtöbb felszabadítás a VB-n, a szerelés plusz interception ( ez mi magyarul?) számában együttesen a 10. a VB-n ( Hakimi az első pl ), csak interceptionben második. Mutatókból látható, hogy a játéka nem arra épül, hogy a labdás játékost leszereli, hanem megelőzi a passzt.

Nem akarok itt többe belemenni, mert jópár adatot újra ki kéne keresnem, meg unalmas is lenne, de azért ez kb a 3 hét tapasztalata, információi, hallomása, nem csak nagy nevek, vagy szimpátia miatt választottam őket.

a Gvardiolos részt megértem, ott hittél a szemednek (is)
a többi fociidegen rizsa, kosármeccsen is csak XXL üdítővel és popcornnal megy el
nézd meg (saját szemeddel) Martinez beadásokra irányuló kimozdulásait, nem sokan szedik így le a VB kapusai közül a banánlasztikat, nem minden a vonalon bemutatott reflexparádé
Acuna mellett gyakorlatilag nem volt élet az ellenfelek részéről, most kereshetsz rá statisztikát hányszor szerelt, de nem ez a lényeg, hanem mondjuk hányszor merték rávezetni a labdát, tök mindegy, hogy ezt egy parasztlengőssel érte el a meccs elején vagy egy talpalással, Dalnoki Jenő bá is állítólag csak egyszer szerelt a meccsek elején, aztán többet senki nem merte vele felvállalni az egy-egyeket, halál szar lehetett a statisztikája, szerencsére akkoriban ezeket még nem vésték ki a falra, csak annyit mondtak, hogy fú baz'meg, ez keményebb mint a smirglivel törölközni

Bizonyosan vannak jó mellékértékei, de nem a beívelések leszedése miatt volt nagyon kevés a kapujára tartó lövés. Egyébként megnéztem, ez a mutatója világelső nem csak a VB-n.
A VB-n ez a mutató 83 beívelés/7 leszedett Livakovicsnak (8.), 70/11 Martineznek (3.) Mindkettő jó.
A gond továbbra is az, hogy Martinez egy jó védelem mögött alkot, így ilyenkor a gyenge teljesítményt kimenti a csapat, de épp ezért nem is tudsz a csapatod kiemelkedő játékosa lenni. Livakovics védései felértékelik, mert egy gyengébben teljesítő védelemmel szemben kellett helyt állnia. Nála kijelenthető, hogy nélküle nem lennének bronzérmesek. Míg Martinez inkább egy jó csapat kiegészítő embere.

Arra is van statisztika hány próbálkozás volt ellene, 6 próbálkozás, mindet leszerelte, ez szép. Támadó statjai viszont gyengébbek, mint Hakiminek, aki gyakorlatilag Ziyech-el együtt jelentette Marokkó támadó játékát ( kis túlzással ), és emellé vannak kiemelkedő védőmutatói. Acuna is jó, cserepadra odatenném, de Hakimi így is előtte van.

Ha rabbi lennék, azt mondanám mind a kettőtöknek külön-külön, hogy igazatok van és mosolyogva eltenném a bírálati díjat tőletek fejenként a két sékelt. Ám, hogy nem vagyok sem rabbi és a VB-t sem néztem, de ha néztem volna, sem értek a magas fodballhoz, csak intuícióimra hallgatok s a csíre és a borscsra - így lapítok, mint sz*r a fűben.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.12.18. 08:22

A statisztika szerint ki lesz a világbajnok?
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.12.18. 09:59

Maradonapoli írta:
Szarka írta:
Adamek írta:a Gvardiolos részt megértem, ott hittél a szemednek (is)

Ha rabbi lennék, azt mondanám mind a kettőtöknek külön-külön, hogy igazatok van és mosolyogva eltenném a bírálati díjat tőletek fejenként a két sékelt. Ám, hogy nem vagyok sem rabbi és a VB-t sem néztem, de ha néztem volna, sem értek a magas fodballhoz, csak intuícióimra hallgatok s a csíre és a borscsra - így lapítok, mint sz*r a fűben.

Nekem meg az jutott eszembe, hogy miért is Hakimivel vetem össze Acuna, amikor másik oldalon játszik :)
T.Hernandezzel kellett volna összevetnem.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2022.12.18. 10:01

SuperDepor írta:A statisztika szerint ki lesz a világbajnok?

Európán kivüli vb-t többnyire Európán kivüli ország csapata nyeri. kivéve persze 2014-et.

konspirációs teóriások szerint a nyomorgó argentin népnek nem árt, ha kapnak karácsonyra egy ajit, plusz a fifa-nak sem jött rosszul annak idején az argentin szavazat a katari vb-re (igaz 1 milla dolcsit kért a megboldogult Grondona), továbba a Messi nevével eladott esetleges világbajnoki mezekből ki tudja mennyi csorogna vissza. biztos több, mint ha Kolo Muani világbajnok, nem tudom, ki fogja összetörni magát, hogy olyan meze legyen. persze a Katar-PSG szál sem gyenge.

A fentebbi Acuna kontra Hakimi összehasonlítást nem vágom. az egyik balbunkó, a másik meg jobboldali. illetve várjunk még, hátha ma Acuna ad néhány gólpasszt, vág kettőt, vagy róla lő 3 gólt Dembele. Martinez meg lehet hibázik kettőt, mint Kahn 2002-ben, vagy megfog 4 tizit a párbajban.
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.12.18. 10:07

Kár, hogy nincs már köztünk Paul, a polip, hogy eldöntse a kérdést.

Rohadtul 3 esélyes, főleg egy VB döntő. Két olyan csapat, aki inkább szereti átadni a kezdeményezést, úgyhogy az is kérdés, ki fogja játszani a saját játékát, és ki fog kimozdulni a saját komfort zónájából.
De mindegy is, Argentina sikere meg van írva a mennyben és a földön is.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.12.18. 10:21

Javier Arizmendi írta:

Európán kivüli vb-t többnyire Európán kivüli ország csapata nyeri. kivéve persze 2014-et.

konspirációs teóriások szerint a nyomorgó argentin népnek nem árt, ha kapnak karácsonyra egy ajit, plusz a fifa-nak sem jött rosszul annak idején az argentin szavazat a katari vb-re (igaz 1 milla dolcsit kért a megboldogult Grondona), továbba a Messi nevével eladott esetleges világbajnoki mezekből ki tudja mennyi csorogna vissza. biztos több, mint ha Kolo Muani világbajnok, nem tudom, ki fogja összetörni magát, hogy olyan meze legyen. persze a Katar-PSG szál sem gyenge.

A fentebbi Acuna kontra Hakimi összehasonlítást nem vágom. az egyik balbunkó, a másik meg jobboldali. illetve várjunk még, hátha ma Acuna ad néhány gólpasszt, vág kettőt, vagy róla lő 3 gólt Dembele. Martinez meg lehet hibázik kettőt, mint Kahn 2002-ben, vagy megfog 4 tizit a párbajban.

Ezek a teóriák mind gyengék, ha már Argentina, nem a mezeladás fog számítani, hanem a sztori eladása. De Mbappéval is el lehet bármilyen sikert adni, ő az új CR, az új Messi, aki majd megdönti az előzőek rekordjait, szóval arra is lehet kitalálni összeesküvést. De sztoriban jobban ütne egy Argentin siker. A szokásos tizi lehet jön majd a meccs végén, ha 0-0 maradna.

Katar ha kicsit megbundázza a horvát-brazil meccset, 4 elődöntős csapatba betolhatott volna egy PSG-st, ebből a 3 legnevesebbet. Mivel brazilokat nem tolták tovább a bírók, így kár is ilyenen agyalni, Katarnak mindegy ki nyer, neki annyi volt a biznisz, hogy idejöjjön a VB, de már nem tudtak mit kezdeni vele, nem lett egy cseppet sem szimpatikus az ország az átlagnézőnek se.

Az utolsó bekezdés már nekem is leesett reggelre, de amit leírsz mind lehet. Acuna gólpassz, de közbe a helyén tör be Dembelé, és ad ő is egy gólpasszt. Martinez kevés kaput érő lövésből ne fog egyet, de tiziknél meg hőssé válik. Grízest és Messit kell az ellenfeleknek semlegesíteni igazán, hogy ne legyenek helyzetek, Hernandez, Mbappé oldalán kell jobban figyelni, ott kevesebb támadás is várható, míg Acuna mehet fel többet, illetve Messi befelé húzódhat mert szélről sok támogatást nem fog kapni. Amint kimozgatják a francia védőket, lehet indítani Alvarezt, ahogy a horvátok ellen tanárian csinálták. Csak sok minden arra alapoz, hogy majd az ellenfél lesz a kezdeményezőbb.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.12.18. 10:42

nem kérdés, Svejc
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.12.18. 10:57

Javier Arizmendi írta:

ez tetszik, de mi van akkor ha nem Messi mezeladásait vetjük össze Muaniéval hanem mondjuk Thiago Almada és Mbappe lenne a párhuzam?
2010-ben is európai húzta be az Európán túli VB-t (plusz az össze többi érmet), szerencsére nem az aki nem tudott ellenállni a csillogó kövek vonzásának pár százassal korábban

tuti lesz a VB-n nagy bakizó, mindig van, amik örökre az elmémbe égtek pl. 86-ban a mindig magabiztos állkapocstörő Schumacher nem találta a labdát a szögleteknél, 90-ben a játékvezető ette meg Klinsi halált megvető homorítását, 94-ben én hibáztam, hogy megnéztem, 98-ban Ronaldo, a Pufisrác hányta ki az erejét a döntőre de a főszponzort ez nem hatotta meg, 2002-ben Kahnról kiderült, hogy mégsem egy robotgorilla, 2006-ban Zizounak gurult el a nyugigumija, 2010-ben nem néztem VB döntőt, utólag is áldom az eszem, 2014-ben Higany nem találta meg az üres kaput, 2018-ban a horvátok egy emberként hibáztak, hogy nem mondták le a meccset ha már ott nem akartak focizni amúgy sem
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.12.18. 11:05

Régen volt ilyen döntő, hogy mindkét győzelem 2,75 legyen - reggel volt így, azóta változott, az argentín kicsit le, francia kicsit felment.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.12.18. 11:12

Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:

Ezek a teóriák mind gyengék, ha már Argentina, nem a mezeladás fog számítani, hanem a sztori eladása. De Mbappéval is el lehet bármilyen sikert adni, ő az új CR, az új Messi, aki majd megdönti az előzőek rekordjait, szóval arra is lehet kitalálni összeesküvést. De sztoriban jobban ütne egy Argentin siker. A szokásos tizi lehet jön majd a meccs végén, ha 0-0 maradna.

Katar ha kicsit megbundázza a horvát-brazil meccset, 4 elődöntős csapatba betolhatott volna egy PSG-st, ebből a 3 legnevesebbet. Mivel brazilokat nem tolták tovább a bírók, így kár is ilyenen agyalni, Katarnak mindegy ki nyer, neki annyi volt a biznisz, hogy idejöjjön a VB, de már nem tudtak mit kezdeni vele, nem lett egy cseppet sem szimpatikus az ország az átlagnézőnek se.

Az utolsó bekezdés már nekem is leesett reggelre, de amit leírsz mind lehet. Acuna gólpassz, de közbe a helyén tör be Dembelé, és ad ő is egy gólpasszt. Martinez kevés kaput érő lövésből ne fog egyet, de tiziknél meg hőssé válik. Grízest és Messit kell az ellenfeleknek semlegesíteni igazán, hogy ne legyenek helyzetek, Hernandez, Mbappé oldalán kell jobban figyelni, ott kevesebb támadás is várható, míg Acuna mehet fel többet, illetve Messi befelé húzódhat mert szélről sok támogatást nem fog kapni. Amint kimozgatják a francia védőket, lehet indítani Alvarezt, ahogy a horvátok ellen tanárian csinálták. Csak sok minden arra alapoz, hogy majd az ellenfél lesz a kezdeményezőbb.

én Scaloni helyében ráküldeném rögtön a meccs elején Messit Rabbira, toljon vele szemben pár húzogatós driblit, hamar ki lehetne sárgázni a Matuidi-szinten paraszt ütőgépet, bár eddig nem nagyon akarták őt a bírók megbántani lapokkal
ha nincs már a középpályán a bátor ütköző, akkor jöhet az Alvarez-akció, Messi nagyon érzi a kölyköt, talán még jobban mint anno Kunsági Szergej Agüerot, ha meg betömörülnek Juliánuszra a bekkek ott lesz az űr Enzo Ferrari és a skót előtt
Mbappe-ra húznék egy váratlant és ráküldenék egy kicsi de tapadós bekket, akit azért nehezebben kerülgetne meg mint eddig a colos gólemeket, Zsír (ha játszik) ki lesz kapcsolva Oti által, de ha Thuram lesz ott akkor az nagyon gáz lesz mert két gyors emberre nehéz lesz tapadni, remélem az echte francia kezd
a kulcs Gríz kikapcsolása lesz, rá egy Simeone kellene, de olyan szűrő most nincs a keretben, valaki olyan kell rá aki végig tudja csesztetni őt valami trükkel, mint anno Matrac Zizout, én két szűrőt raknék be Scaloni helyett, egy mindig talpon tud talán maradni (mint Camoranesi-Gattuso Lippinél)

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.12.18. 11:15

Maradonapoli írta:Ha rabbi lennék, azt mondanám mind a kettőtöknek külön-külön, hogy igazatok van és mosolyogva eltenném a bírálati díjat tőletek fejenként a két sékelt. Ám, hogy nem vagyok sem rabbi és a VB-t sem néztem, de ha néztem volna, sem értek a magas fodballhoz, csak intuícióimra hallgatok s a csíre és a borscsra - így lapítok, mint sz*r a fűben.

Inkább küldök egy vasutas videót
https://www.youtube.com/watch?v=ZJOK1Vl4WKk
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.12.18. 11:16

SuperDepor írta:Régen volt ilyen döntő, hogy mindkét győzelem 2,75 legyen - reggel volt így, azóta változott, az argentín kicsit le, francia kicsit felment.

arra lehet fogadni, hogy Messi elsírja e magát ha nyer Argentína? vagy, hogy lesz rajta egy Maradona póló a mez alatt?

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2022.12.18. 11:56

Szarka írta:Ezek a teóriák mind gyengék, ha már Argentina, nem a mezeladás fog számítani, hanem a sztori eladása.

Az utolsó bekezdés már nekem is leesett reggelre, de amit leírsz mind lehet.

jó de a sztorival eladják a mégtöbb mezt.

jaja kb. egyszerre jöttünk rá, hogy a két játékos összehasonlításával valami fura, nem óhajtottam offenzív lenni vagy ilyesmi. személy szerint kb egyetértek a csapatoddal, bár nálam Pero bármikor befér egy világválogatottba vagy torna csapatába.

Adamek úrnak: jogos a dél-afrikai komment, bár a drágákövek vonzása a hispánokra épp úgy igaz volt százasokkal korábban, csak egy másik kontinensen. plusz Ceuta és Melilla miatt ők a mai napig otthon vannak Afrikában. a Depor 5 perc múlva játszik is egy rendkivül fontos harmadosztályú bajnokit az első helyszínen. kb. a nap meccse.
Foyth ha játszott volna a tornán, talán tőle lehetne elvárni a 3 jobbhátvéd-jelölt közül, hogy tartja a lépést valamelyest Usain Bolttal. így azért lehetnek gondok. a torna elején kiakadtam, hogy az udinei legenda meghatározó játékos az argentin középpályán, de mivel más nincs, nagyjából előlépett, igaz, ma még egy szintet kéne. meglátjuk képes-e rá. mindenképp élete meccse az ő képességeivel, szóval próbálja meg.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.12.18. 12:03

Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:Ha rabbi lennék, azt mondanám mind a kettőtöknek külön-külön, hogy igazatok van és mosolyogva eltenném a bírálati díjat tőletek fejenként a két sékelt. Ám, hogy nem vagyok sem rabbi és a VB-t sem néztem, de ha néztem volna, sem értek a magas fodballhoz, csak intuícióimra hallgatok s a csíre és a borscsra - így lapítok, mint sz*r a fűben.

Kedvenc vasutas videóm!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.12.18. 12:25

Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:

Kedvenc vasutas videóm!

nekem ez
https://www.youtube.com/watch?v=EmMo7aTxInc

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.12.18. 12:38

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:Inkább küldök egy vasutas videót

Kedvenc vasutas videóm!

nekem ez

A két csaj az tényleg Henry és Vince?

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.12.18. 12:38

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:Inkább küldök egy vasutas videót

Kedvenc vasutas videóm!

nekem ez

És Isti tényleg vasutazott mentőzés előtt?

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.12.18. 12:43

Adamek írta:
SuperDepor írta:Régen volt ilyen döntő, hogy mindkét győzelem 2,75 legyen - reggel volt így, azóta változott, az argentín kicsit le, francia kicsit felment.

arra lehet fogadni, hogy Messi elsírja e magát ha nyer Argentína? vagy, hogy lesz rajta egy Maradona póló a mez alatt?

Sírásra nagyon alacsony oddszok vannak mert ezen a vb-n mindenki sír.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.12.18. 12:48

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Kedvenc vasutas videóm!

nekem ez

És Isti tényleg vasutazott mentőzés előtt?

Henry és Trezeguet
és tényleg, vonattal mentőzött, néha gondban is voltak a parkolással a belvárosban

Vissza: “www.nb1.hu”