Adamek írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Varga Józsi is az NB1-ből ment a Bundásba, Fiolát az Eintracht akarta még 2016 nyarán
ezek 5-10 éves történetek, épp ezért reklamáltam :P
hol vannak most - és az elmúlt években - akár a szezononként 1-2 kiigazoló is? :(
pedig elvileg kiváló felszereltségű akadémiáink ontják a tehetségeket, infrastrukturálisan sem kell attól tartani, hogy nem fűtik a gyepet, vagy a stadion rászakad focistákra vagy nézőkre... mégis albánokkal meg románokkal van tele az egyébként is világválogatott kövesd meg a kisvárda szintű klubok is
az akadémiák az NB2-re termelnek, az akadémiai alközpontok NB3-tól lefelé, áramlás kizárólag lefelé van
az a világ, hogy a megyei osztályokból felfelé lehetett csordogálni örökre bezárt
NB1-be magyarként a legrövidebb út egy ifikorban bevállalt külföldi kalandon át vezet
jaja, elég sok hazánkfia kint van ifiligákban, szerintem is ez a legjobb opció, minél előbb lécelni innen és kapni a külföldi képzést
ráadásul nem kell messze menni, ausztria már tökéletes szerintem ebből a szempontból
de a belga, holland, svájci vonal sem rossz, ott még van is esély után feljebb lépni a nagycsapathoz
azért aki angliában próbálkozik az elég felejtős, hogy ott valaha felnőtt szinten berakják a PL vagy CH csapatba, az ottani magyar ifiknek azért 18-20 éves korukra vége szokott lenni a brit kalandnak és másfelé veszik az irányt