Szarka írta:Adamek írta:Szarka írta:Meglátjuk, behívják-e egyáltalán.
Én eltudom képzelni, hogy összekapja magát, és másfél év alatt újraépíti magát, de az amolyan balboás feltámadás lenne, amit mozikban vetítenek. De ennek még nyoma sincs. Még csak a bevezetés van, a lecsúszott hőssel.
ha maradna játékban egy értékelhető ligában, fizikálisan és játéktudásban bőven benne lenne még akár egy VB is, ha lenne annyi esze és ego-kontrollja, hogy elfogadjon egy olyan szitut, amiben ő a vízhordó fiú aki 2-3 meccsenként kap 10-15 percet, de ezt sajnos nem tudom hinni vele kapcsolatban
abban biztos vagyok, hogy vezetőedzőként vagy szöv-kapként őt nem fogjuk látni, maximum valami kétségbeesett sivatagi alakulatnál, nem látok józanul gondolkodó nagy stratégát benne, maximum egy egyéni képzésekre hivatott stábtag lehetne, de ilyet meg nem vállal egy ekkora ego
Amúgy olyan van focistánál, hogy az élessége, helyzetkihasználása vesszen el? Mert legtöbbször fizikailag kerülnek tropára, sérülések miatt, meg elveszik a ruganyosság, gyorsaság, fitnessz. CR esetében ez nincs, legalábbis fitnessz tekintetében csúcson van továbbra is, sérülések ndm hátráltatták, még helyzetbe is tud azért kerülni, mégis rendre kihagyja őket. A robbanékonysága már nincs meg, de minden más megvan. Nem tudok most rá adatot, de lehet, a csúcson is ugyanilyen arányban hagyott ki helyzeteket, csak jóval többször jutott helyzetbe, talán épp a robbanékonysága, mozgása által, és ez kopott el végleg nála.
Azt én se látom, hogy meg tudna újulni, de pici esélyt adok neki, hátha mégis, mondjuk ez a torna felébreszti.
Utolsó megállapítással is egyetértek, még inkább, neki semmilyen pozíciója nem lesz a fociban karrierje után. Se edző, se stáb, se vezetői. Bechkam útján lehet belőle celeb/üzletember. Vagyona kiapadhatatlan, nem szorul rá semmilyen melóra, csak a rivaldafényre.
Szerintem megkopott amikről írsz - gyorsasága, ruganyossaga -, miből gondolod, hogy ez nem változott? Tény, hogy úgy néz ki, mint egy modell és testépítő keveréke, de a fizikai jellemzői romlanak. Ráadásul a reakcióideje is nagyobb lett.