Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:Mágus, Libri, Lokizsaru
Alex (FTC csajos), Bianconeri Baluka, Lalipool
Northeast, Manbat, freezespider
Silent, ReyesPisti, 1920.június 4.
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:Mágus, Libri, Lokizsaru
Alex (FTC csajos), Bianconeri Baluka, Lalipool
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:az megvan, hogy Littbarski mitszarszki?
ifj, Knézy Jenő és az öreg Méhszáj nem is hiányzik?
közeleg a karácsony gergely, ilyenkor vissza kellene fogadni jelképesen a tekergőket!
Pappistuta, Bratyiszlava, Mr. Bing
Mágus, Libri, Lokizsaru
SuperDepor írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:közeleg a karácsony gergely, ilyenkor vissza kellene fogadni jelképesen a tekergőket!
Pappistuta, Bratyiszlava, Mr. Bing
Mágus, Libri, Lokizsaru
Óriási volt amikor a mágus szerkesztett egy képet a tippmixszelvényéről, hogy nyert 120 ezer forintot. Másodikos informatika szakkörön jobbat csinálnak. Talán utána tért vissza egy újabb nickkel, mint a mágus húga és könyörgött, hogy bocsassunk meg a tesójának. Milyen élet volt itt.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Adamek írta:Mágus, Libri, Lokizsaru
Óriási volt amikor a mágus szerkesztett egy képet a tippmixszelvényéről, hogy nyert 120 ezer forintot. Másodikos informatika szakkörön jobbat csinálnak. Talán utána tért vissza egy újabb nickkel, mint a mágus húga és könyörgött, hogy bocsassunk meg a tesójának. Milyen élet volt itt.
Slambi is óriási arc volt - bár ő elvileg nem is olyan régen még itt járt - valamikor november elején. Neki mi is volt az eredeti nickje?
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Alex (FTC csajos), Bianconeri Baluka, Lalipool
Silent, ReyesPisti, 1920.június 4.
Adamek írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Óriási volt amikor a mágus szerkesztett egy képet a tippmixszelvényéről, hogy nyert 120 ezer forintot. Másodikos informatika szakkörön jobbat csinálnak. Talán utána tért vissza egy újabb nickkel, mint a mágus húga és könyörgött, hogy bocsassunk meg a tesójának. Milyen élet volt itt.
Slambi is óriási arc volt - bár ő elvileg nem is olyan régen még itt járt - valamikor november elején. Neki mi is volt az eredeti nickje?
pásztortarhonya
nyúl írta:Óvakodjatok a horváttól!
(Tudom, odajártok csobbanni a pereputtyal, költeni a pénzt, kenni az asszonyt magas faktorszámú krémmel az adriai Napon, ami hiba, de ezt engedjük el.).
Kérdés: tudtok-e azonosítani náluk nagyobb futballpszichopatákat? Sose roppannak össze. Ennyi egálból továbbmenni már nem emberi. Olyanok, mint egy sorozatgyilkos, aki konok, javíthatatlan, fanatikus, s lelkileg semmi nem zökkenti ki.
A játékuk viszolyogtató. Középszerű, de gátlástalanul akarnok. Tényleg elhiszik, hogy jobbak, különbek, pedig objektíven ezt semmilyen képesség, erény nem igazolja. Ez a felszteroidozott egó részben történelmi gyökerű. Szerbiát szétdarabolták, NATO-bombázták. Megbűnhődött. Kilincsel a világba való bebocsáttatásért. A horvátok nem szenvedtek veszteségeket, holott közös a felelősségük a boszniai népirtásért. Uniós tagok, keblére ölelte őket a világ. A térség lieblingjei, sikersztorija. Innen vezetem le a horvát gőgöt: bármit megtehetsz, húzd hát ki magad. Ha a legnagyobb bűnt megúszod, s a világ szeret, ugyan mi a futball?
Ezért fontos, nekünk magyaroknak is, hogy megállítsák őket. Argentínának muszáj győznie. Ezt a szörny pitbullt fogatlanítani kell.
(Tudom, odajártok csobbanni a pereputtyal, költeni a pénzt, kenni az asszonyt magas faktorszámú krémmel az adriai Napon, ami hiba, de ezt engedjük el.).
Kérdés: tudtok-e azonosítani náluk nagyobb futballpszichopatákat? Sose roppannak össze. Ennyi egálból továbbmenni már nem emberi. Olyanok, mint egy sorozatgyilkos, aki konok, javíthatatlan, fanatikus, s lelkileg semmi nem zökkenti ki.
A játékuk viszolyogtató. Középszerű, de gátlástalanul akarnok. Tényleg elhiszik, hogy jobbak, különbek, pedig objektíven ezt semmilyen képesség, erény nem igazolja. Ez a felszteroidozott egó részben történelmi gyökerű. Szerbiát szétdarabolták, NATO-bombázták. Megbűnhődött. Kilincsel a világba való bebocsáttatásért. A horvátok nem szenvedtek veszteségeket, holott közös a felelősségük a boszniai népirtásért. Uniós tagok, keblére ölelte őket a világ. A térség lieblingjei, sikersztorija. Innen vezetem le a horvát gőgöt: bármit megtehetsz, húzd hát ki magad. Ha a legnagyobb bűnt megúszod, s a világ szeret, ugyan mi a futball?
Ezért fontos, nekünk magyaroknak is, hogy megállítsák őket. Argentínának muszáj győznie. Ezt a szörny pitbullt fogatlanítani kell.
SuperDepor írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Slambi is óriási arc volt - bár ő elvileg nem is olyan régen még itt járt - valamikor november elején. Neki mi is volt az eredeti nickje?
pásztortarhonya
Maradt a szittya gasztronómiai vonalon.
A szerbek miatt eret vághatott. Gyógyul.Maradonapoli írta:ManBatról nem tud senki semmit? Mosószer után a második fogadott fijam... oszt ő is eltűnik... :((((
nyúl írta:A szerbek miatt eret vághatott. Gyógyul.Maradonapoli írta:ManBatról nem tud senki semmit? Mosószer után a második fogadott fijam... oszt ő is eltűnik... :((((
Maradonapoli írta:utálom a vb-k végét! mér nem lehet még vagy 20 csapatot betétprogiként ott tartani? vagy soha ki nem kijutottakból valami kísérő progit csinálni? mondjuk mehetnének Szváziföld-Grönland, Venezuela-Litvánia, Belize-Myanmar meccsek... ők örülnének a rivaldafénynek, mi tudnánk jókat röhögni vagy hülledezni és persze fogadni... meccsnap-szünetek bazmeg....
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:utálom a vb-k végét! mér nem lehet még vagy 20 csapatot betétprogiként ott tartani? vagy soha ki nem kijutottakból valami kísérő progit csinálni? mondjuk mehetnének Szváziföld-Grönland, Venezuela-Litvánia, Belize-Myanmar meccsek... ők örülnének a rivaldafénynek, mi tudnánk jókat röhögni vagy hülledezni és persze fogadni... meccsnap-szünetek bazmeg....
Igen, egyébként van egy kellemes fílingje a vbknek - bár a december miatt most nagyon furcsa. Annak ellenére, hogy sok az unalmas meccs, jó érzés volt, hogy minden nap 2-3-4 mérkőzés látható. Nekem annyiban más volt, hogy két hétig szabadságon voltam, így nem ütközött a munkával.
Miért sír ennyi fodbalista?
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:utálom a vb-k végét! mér nem lehet még vagy 20 csapatot betétprogiként ott tartani? vagy soha ki nem kijutottakból valami kísérő progit csinálni? mondjuk mehetnének Szváziföld-Grönland, Venezuela-Litvánia, Belize-Myanmar meccsek... ők örülnének a rivaldafénynek, mi tudnánk jókat röhögni vagy hülledezni és persze fogadni... meccsnap-szünetek bazmeg....
Igen, egyébként van egy kellemes fílingje a vbknek - bár a december miatt most nagyon furcsa. Annak ellenére, hogy sok az unalmas meccs, jó érzés volt, hogy minden nap 2-3-4 mérkőzés látható. Nekem annyiban más volt, hogy két hétig szabadságon voltam, így nem ütközött a munkával.
Miért sír ennyi fodbalista?
ezt a kérdés már én is feltettem a Minap - nem a helyi lapra gondolok
amúgy lehetne legalább teremfoci itthonról, mint régen, na az kurva jó volt! nb1-esek, + nb2-es egykori nevesebb csapatok!
https://www.youtube.com/watch?v=Mz-rDd3 ... nel=oiboy6
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 27 vendég