Javier Arizmendi írta:egyetértek Nyúl úrral, tippem szerint a kroátok ma állva halnak meg, ez egy olyan meccs, amibe tényleg mindent bele fognak adni (talán), de végül ez is kevés lesz. nem lepne meg, ha Lovren levadászná Neymart. az argenntinok is mennek tovább tippem szerint, ilyen gyenge holland csapatot életemben láttam, ha azt hozzák, mint Ecuador ellen, Messi gála is lehet. a konspirációs teoriám szerint a FIFAnak sincs semmi szüksége a szivárványos a Schengent-gátló one love cuccaikra.
holnapra érzek meglepit, szerintem angol rögbi és talán a mórok mennek tovább, habár ahogy az elején említettem ez a portugál gárda a legerősebb keret, de nem Ronaldoval kéne foglalkozniuk, hanem hogy Leao-t hogyan építik be Ramos mellé. de persze jobban nézne ki az elődöntő telt házzal, így a mórokat, mint kvázi hazai csapat, lehet, hogy továbbtolják.
Brazil-Argentin továbbjutás elég biztos. Horvátok nem bírják majd a tempót a brazilokkal, képességbeli különbség is nagy, kb 2-3 horvát mondható pariban volna velük. Ezt szervezettséggel lehetne ellensúlyozni, de én nem láttam egy olajozott gépezetnek ezt a horvát csapatot.
Ellenben a két dél-amerikai csapat védekezésben is kiváló, extra teljesítmény kell az átjátszásukhoz, az pedig nincs meg egyik ellenfélben sem.
Horvát -Brazil 0-2
Holland - Argentin 0-1
A szervezettség és a védelem lesz Marokkó kulcsa, no meg a hazai pálya előnye ( eddigi legeslegjobb szurkolást ők produkálták ), én ott hosszabbítást várok, akár újabb tizipárbajt. Azért legutóbb meggyőző volt Portugália, ellenük még több mozgás kell, nehezebb lesz a szélsőiket levenni, ott bőven akad 1 az 1-ező, ami a spanyoloknál nagyon hiányzott.
Marokkó- Portugália 0-0 , extra time 0-2.
Angol-francia számomra nagy talány, SG több opcióval is nekivághat, de ismerve mindegyik biztonsági lesz. Mindkét ellenfél inkább szereti átadni a kezdeményezést, mert Mbappénak tér kell, amit befuthat. Így is azt érzem, hogy a franciáknak lesz több helyzete, de hosszabbítás lehet ott is.
Anglia -Franciaország 1-1, hosszabbítás 1-2.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében