Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Szarka
Aranylabdás

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.11.23. 08:30

Adamek írta:ma pihenőnap jön Maradonapoli bajtárs, 4 halál érdektelen ütközet, pont ma vagyok szabin, de sajnos nem nagyon lesz mit nézni
annyit várok max., hogy folytatódjon a beárazás, jó lenne 4 európai blama
Marokkótól és Japántól mondjuk összesen 5 jó passzt nem várok el, ezen felül minden meglepetésnek számít, Kosztáék talán megint képesek lesznek egy szép játékkal megsemmisülni, Kanadától már annak is örülnék ha nem korcsolyában futnak ki hokiütőkkel, fogalmam sincs mit tudhatnak

Egy Német Japán meccs érdekelne, ott simán lehet meglepetés is, csak hát Japánt is max VBken látom játszani.

Belga meccs érdekel még, szerettem azt a csapatot, de mostanra csak De Bruyne maradt , aki top szinten focizik, a többi inkább top ligában van. Hazard mélyzuhanása főleg fájt :(
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.11.23. 08:51

Szarka írta:
Adamek írta:ma pihenőnap jön Maradonapoli bajtárs, 4 halál érdektelen ütközet, pont ma vagyok szabin, de sajnos nem nagyon lesz mit nézni
Marokkótól és Japántól mondjuk összesen 5 jó passzt nem várok el, ezen felül minden meglepetésnek számít, Kosztáék talán megint képesek lesznek egy szép játékkal megsemmisülni, Kanadától már annak is örülnék ha nem korcsolyában futnak ki hokiütőkkel, fogalmam sincs mit tudhatnak

Egy Német Japán meccs érdekelne, ott simán lehet meglepetés is, csak hát Japánt is max VBken látom játszani.

Belga meccs érdekel még, szerettem azt a csapatot, de mostanra csak De Bruyne maradt , aki top szinten focizik, a többi inkább top ligában van. Hazard mélyzuhanása főleg fájt :(

Szerintem mindkét európai behúzza, tegnap megvolt a nagy meglepetés, minden napra nem fog jutni
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.11.23. 09:20

SuperDepor írta:
Szarka írta:

Szerintem mindkét európai behúzza, tegnap megvolt a nagy meglepetés, minden napra nem fog jutni

négy lesz az a kettő, már persze ha a spanyolok és dalmaták időközben nem csatlakoznak Tibethez

Marokkót láttam párszor játszani az elmúlt 1-2 évben, meglepne ha momentumuk is lenne egy top-formában lévő közepes európai csapat ellen, ellenben egyáltalán nem biztos, hogy formailag nem úgy állnak most, hogy ők magukhoz képest a topon vannak Zimmer Feriék meg későbbre vannak élesítve, plusz a kockás fülű nyúl motorja már nem biztos, hogy úgy pörög ahogy egy tornán kellene
szóval remélem a puncik rászarnak a sakktáblára

a japók az egyetlen nép a földön, akik a németeknél is betegebbek lélekben, szóval az egyetlen pozitív dolog az lenne ha 2*26 játékos stábostól egy elmegyógyintézetben végezné délutánra, erre elég kevés esélyt látok sajnos
ellenben a Néger Szövetségi Köztársaság náci elfje egyáltalán nem tűnik nálam félelmetes akárminek, egy okos, sokfutásos és játéktördelő harcmodorral verhetőek, nem tudom mekkora taktikus a szövkap most náluk, remélem okosabb mint a 4 évvel ezelőtti volt

Koszta Jani unokái sokszor látványos és sokgólos adok-kapok meccsekkel rukkol ki a VB-ken, a mostani játékerejüket (őket nem látva játszani) mondjuk erősen behatárolhatja a kijutásuk bénázása, mindenképpen örülnék ha mattolnák a hódítókat de esélytelennek látom a harcot

Kanada fociban olyan nekem, mint a busman klasszikus zene, a fene tudja kategória, utoljára 86-ban láttam őket játszani, akkor az öltözőben még állítólag fejszéket, favágó csizmát és töméntelen mennyiségű rőzsét hagytak maguk után hátra, szóval fingom sincs de hajrá nekik
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2022.11.23. 09:27

Szarka írta:
nyúl írta:
Adamek írta:nekem mindig Stephane Guivarc'h ugrik be róla, mindketten úgy nyertek VB-t a csigákkal, hogy sztenderd kezdő centerként lehozták gól nélkül a rendezvényt
Igen, de Zsivars Pista megbukott a vízfejűeknél, Zsiru nem.
Zsivars emlékeim szerint tudott futballozni (valamennyire), Zsiru a szó hagyományos értelmében sosem. Talán Jancker és Inzaghi szerelemgyereke.

Lehet így is értékelni, meg azt is, hogy 115 meccsen csak bekapart 51 gólt. Lehet, hogy nem egy látványosan játszó focista, de 36 évesen kint van a VBn, és egy olasz bajnok csapat elsőszámú csatára. Nincs a legfelső polcon, neki kell Mbappé alá dolgoznia, és nem fordítva, de talán pont ezért is van 115 válogatottsága. Hasznos csapatjátékos, aki azért hozta a gólokat is. A legfontosabb tornáján pont nem, van ez így, nálam sincs a top 5 (10?) legjobb csatár közt, de még nemzetközileg is sokan úgy tartják, vele jobb a francia válogatott, mint Benzemával.

Zsiru nálam olyan, mint Thomas Müller.
Érthetetlenek a statisztikai mutatóik, hogy jutottak idáig.
Mindketten harapják a labdát, aztán mégis... Szalai hasonló még, csak nem olyan jó mutatókkal. De amit ő kihozott a pályájából azt sem gondolta volna az ember. Persze a vége most nem lett túl szép Baselben.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2022.11.23. 09:31

nyúl írta:Ezek a polákok valóban lelki rokonaink a soha nem sikerülésben.
Nem azt mondom, hogy a mehikánót gólokkal tiporják el, aki a 16-ig mindig fain a tornán, utana leléptetik. De ezek a tagbaszakadt, darabos mammutszar észak-nyugati szlávok pont érvényesíthettek volna fizikai fölényt a jellegzetesen madárcsontú, mélynövésű, inkább cirkáló súlyban bokszolásra való latinók ellen, akik nagy átlagban olyanok, mint nálunk a gümőkóros cigány.
De semmi. Mindig unalmasak, szürkék, mintha titkon Csank János noteszeiből képeznék őket Nova Hután egy gumigyár betonudvarán.

A viking-pun felállásban éreztem, hogy Karthagót nem sózzák fel a klinikai halotték. Már 4 éve is arabnak nem voltak sem fogalmatlanok, sem lusták.

Ezek a lengyelek mennek a süllyesztőbe Lewa után. Már most Lewával együtt is simán egy szint ez a csapat velünk, szerintem 10 tétmeccsből simán nyernénk hetet mondjuk ellenük. Ha nem tolják őket ki igazságtalanul a ruszkik kizárásával akkor ki sem jutnak. Fájó ezt a sok szar meccset látni a vb-n, ez a mostani válogatottunk simán helytállna még Schafer és Gula nélkül is, akik most lemaradtak volna. Sajnos a vb-re nehezebb kijutni, mint ott jól szerepelni.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2022.11.23. 10:02

Mech írta:Ezek a lengyelek mennek a süllyesztőbe Lewa után. Már most Lewával együtt is simán egy szint ez a csapat velünk, szerintem 10 tétmeccsből simán nyernénk hetet mondjuk ellenük. Ha nem tolják őket ki igazságtalanul a ruszkik kizárásával akkor ki sem jutnak. Fájó ezt a sok szar meccset látni a vb-n, ez a mostani válogatottunk simán helytállna még Schafer és Gula nélkül is, akik most lemaradtak volna. Sajnos a vb-re nehezebb kijutni, mint ott jól szerepelni.

kicsit más téma, de erről az jut eszembe, hogy nem hiszem, hogy a szinvonal emelkedésére az lenne a válasz, hogy ilyen lengyel, wales szintű magyar, izland, cseh, svéd csapatokat tolnának ki a vb-re. van az 5 nagy európai liga gazdaországa (most a macskevők kiestek, de azért friss európa bajnokok), utánuk a portugál, holland, dán, belga relative közel ehhez, brazil, és argentin talán egyszinten a nagyokkal, és kész. uru, szerb, horvát, ha olyan kedvük van az nap, tudnak még azon a szinten futballozni, de ennyi. egy ázsiaival, a legjobb afrikaival, és a 4-ik latammal/Mexikó, jó lenne egy 16 csapatos vb, a többi teljességel felesleges. a többiek játszanak jégkorong mintára a b ligában. a latam is elég nagy lejtmenet, pedig Chilének és Kolumbiának elég komoly játékosai vannak, de képesek voltak egy, a tegnapi Ausztrália ellen kieső, Peru mögé szorulni, szóval képzelhetjük, mit vezettek elő 18 meccsen keresztül. mindenesetre az európai középmezőny semmivel sem jobb, mint az afrikai élmezőny vége (nigéria, csontpart, algéria, egyiptom stb)

tippem szerint az usztasák bele fognak szarni a mór meccsbe, és végül kikapnak. a mórok, jobbak mint Tunézia. attól függ, hogy Ziyech passzait Nesiri berúgja-e. a sevillai kapus meg alapvetően nem rossz.
ETO

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2022.11.23. 10:08

Javier Arizmendi írta:
Mech írta:Ezek a lengyelek mennek a süllyesztőbe Lewa után. Már most Lewával együtt is simán egy szint ez a csapat velünk, szerintem 10 tétmeccsből simán nyernénk hetet mondjuk ellenük. Ha nem tolják őket ki igazságtalanul a ruszkik kizárásával akkor ki sem jutnak. Fájó ezt a sok szar meccset látni a vb-n, ez a mostani válogatottunk simán helytállna még Schafer és Gula nélkül is, akik most lemaradtak volna. Sajnos a vb-re nehezebb kijutni, mint ott jól szerepelni.

kicsit más téma, de erről az jut eszembe, hogy nem hiszem, hogy a szinvonal emelkedésére az lenne a válasz, hogy ilyen lengyel, wales szintű magyar, izland, cseh, svéd csapatokat tolnának ki a vb-re. van az 5 nagy európai liga gazdaországa (most a macskevők kiestek, de azért friss európa bajnokok), utánuk a portugál, holland, dán, belga relative közel ehhez, brazil, és argentin talán egyszinten a nagyokkal, és kész. uru, szerb, horvát, ha olyan kedvük van az nap, tudnak még azon a szinten futballozni, de ennyi. egy ázsiaival, a legjobb afrikaival, és a 4-ik latammal/Mexikó, jó lenne egy 16 csapatos vb, a többi teljességel felesleges. a többiek játszanak jégkorong mintára a b ligában. a latam is elég nagy lejtmenet, pedig Chilének és Kolumbiának elég komoly játékosai vannak, de képesek voltak egy, a tegnapi Ausztrália ellen kieső, Peru mögé szorulni, szóval képzelhetjük, mit vezettek elő 18 meccsen keresztül. mindenesetre az európai középmezőny semmivel sem jobb, mint az afrikai élmezőny vége (nigéria, csontpart, algéria, egyiptom stb)

tippem szerint az usztasák bele fognak szarni a mór meccsbe, és végül kikapnak. a mórok, jobbak mint Tunézia. attól függ, hogy Ziyech passzait Nesiri berúgja-e. a sevillai kapus meg alapvetően nem rossz.

nem rossz ez a marokkói keret nevek, meg klubok alapján, persze gondolom kutya nem látta őket játszani az előző vb óta de ment az okoskodás, hogy a két MMA-snak a vbn helye
majd most kiderül mit tudnak, szerintem országos x, ami mindkettőnek tökéletes, majd eldöntik később ki menjen tovább
pláne amit Ryan művelt ősszel, még a magyar keretbe sem fért volna be azzal a beleszarok stílusával

Lajcsi viszont már csak valszeg egy búcsúmeccsre jön vissza, elég nagyot ment tegnap, FIFA-nal meccs legjobbja lett, eléggé felkapta a külföldi média is

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.11.23. 10:20

nyúl írta:Ezek a polákok valóban lelki rokonaink a soha nem sikerülésben.
Nem azt mondom, hogy a mehikánót gólokkal tiporják el, aki a 16-ig mindig fain a tornán, utana leléptetik. De ezek a tagbaszakadt, darabos mammutszar észak-nyugati szlávok pont érvényesíthettek volna fizikai fölényt a jellegzetesen madárcsontú, mélynövésű, inkább cirkáló súlyban bokszolásra való latinók ellen, akik nagy átlagban olyanok, mint nálunk a gümőkóros cigány.
De semmi. Mindig unalmasak, szürkék, mintha titkon Csank János noteszeiből képeznék őket Nova Hután egy gumigyár betonudvarán.

A viking-pun felállásban éreztem, hogy Karthagót nem sózzák fel a klinikai halotték. Már 4 éve is arabnak nem voltak sem fogalmatlanok, sem lusták.

Van még legalább két meccsük, persze simán kinéz, hogy rúgott gól nélkül utaznak haza.
Annyival vagyunk most előrébb, mint ők, hogy nekünk van egy Rossink, aki egyrészt nem idegen a mi kultúránktól, másrészt érti a dolgát. A polákok próbálkoztak külföldivel (mellé is nyúltak) meg most hazaival is (Michi bá', aki előtte a Legiánál dolgozott), de a kijutáson túl többet sem az eb-n, sem a vb-n nem tudtak felmutatni.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.11.23. 10:21

Eszmeileg tökéletesen egyetértek Mester! De üzletileg érdekelt vagyok 4-ből 3-ban!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.11.23. 10:22

Mech írta:
Szarka írta:
nyúl írta:Igen, de Zsivars Pista megbukott a vízfejűeknél, Zsiru nem.
Zsivars emlékeim szerint tudott futballozni (valamennyire), Zsiru a szó hagyományos értelmében sosem. Talán Jancker és Inzaghi szerelemgyereke.

Lehet így is értékelni, meg azt is, hogy 115 meccsen csak bekapart 51 gólt. Lehet, hogy nem egy látványosan játszó focista, de 36 évesen kint van a VBn, és egy olasz bajnok csapat elsőszámú csatára. Nincs a legfelső polcon, neki kell Mbappé alá dolgoznia, és nem fordítva, de talán pont ezért is van 115 válogatottsága. Hasznos csapatjátékos, aki azért hozta a gólokat is. A legfontosabb tornáján pont nem, van ez így, nálam sincs a top 5 (10?) legjobb csatár közt, de még nemzetközileg is sokan úgy tartják, vele jobb a francia válogatott, mint Benzemával.

Mindketten harapják a labdát, aztán mégis... Szalai hasonló még, csak nem olyan jó mutatókkal. De amit ő kihozott a pályájából azt sem gondolta volna az ember. Persze a vége most nem lett túl szép Baselben.

Ezeknek nem a labdas jateka a fontos, hanem a labda nélküli. Jó helyeszkedés, védelem megbontása, társak helyzetbe hozása ilyesmik.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.11.23. 10:23

SuperDepor írta:Fullba nyomják a kretént, pedig R. Downey Jr. megmondta, hogy soha nem szabad. Tökéletesen összeillenek ezek Infantino-val, ugyanazok csak a másik sarokban állnak.
https://m4sport.hu/katar-foci-vb-2022/c ... -sajtohir/

Minden pofon jó helyre megy, remélem agyonverik egymást!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.11.23. 10:37

Mech írta:
Szarka írta:
nyúl írta:Igen, de Zsivars Pista megbukott a vízfejűeknél, Zsiru nem.

érdekes kérdés ez, mert a statisztika inkább azt mutatja, hogy a legnagyobb gólhágók bizony itt-ott gnómok kicsit és/vagy technikailag vállalhatatlanok, a legtöbb ikon nem Pelé, Eusebio, Farkas vagy CR7 mintára készült, belőlük van a legkevesebb
van a technikás gnóm vonal, (pl Messi, Maradona, Puskás, Bebeto) és van a közepesen technikás birodalmi lépegető típus - ebből van szerintem több és ilyen Zsiráf is
ha hasonlókat kellene írnom akkor Rush, Nyilasi, Kocsis, Klose, Bierhoff, Vieri, Palermo, Adriano, Kanu, Shearer, Sükür jutnak hirtelen eszembe
van egy olyan típus akik ezeknél egy számmal nagyobbak és sutábbak de még gólerősek (Koller, Edmundo, Polster, Salinas)
aztán van akik kinézetre olyanok mint Zsiga de jóval pengébbek, Nistelrooy, Van Basten, Batistuta, Rummenigge, Lewa vonal
az igazán megmagyarázhatatlan dolgok a G. Müller, Beardsley, Budai2, Hrubesch, Crouch szerű képződmények, őket simán el tudom képzelni, hogy manapság nem érnék meg az ifikort egy akadémián mert nem kapnának esélyt egyik vagy másik paraméterükből kifolyólag, aztán vagy feltörnének az ötödik vonalból mert megállíthatatlanok vagy nem
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.11.23. 10:40

Maradonapoli írta:

Eszmeileg tökéletesen egyetértek Mester! De üzletileg érdekelt vagyok 4-ből 3-ban!

mesélj mire és mennyit pakoltál

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.11.23. 10:51

Adamek írta:
Maradonapoli írta:

ezt egyelőre gabonából nem tenném meg Mester! :) de utána majdnem mindent bevallok!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.11.23. 10:52

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Eszmeileg tökéletesen egyetértek Mester! De üzletileg érdekelt vagyok 4-ből 3-ban!

ezt egyelőre gabonából nem tenném meg Mester! :) de utána majdnem mindent bevallok!

penztmosol
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.11.23. 10:53

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:mesélj mire és mennyit pakoltál

penztmosol

osz' ha igen? az ország vezetése is azt csinálja!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.11.23. 11:50

a rágcsálóarcúnak hány db egyenként is sárgás megmozdulás kell egy laphoz?

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.11.23. 12:40

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:ezt egyelőre gabonából nem tenném meg Mester! :) de utána majdnem mindent bevallok!

penztmosol

támogatok minden ilyet, azért kérdeztem mert beszállnék én is

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.11.23. 12:41

a legszebb futballt eddig Ecuadortól láttam az első félidőben

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.11.23. 12:41

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:penztmosol

támogatok minden ilyet, azért kérdeztem mert beszállnék én is

hozz egy adag persilt, a coccolinót én állom - bár lehet csak valami piaci pancsolt sz*r lesz, mer válcság van

Vissza: “www.nb1.hu”