Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Adamek
Flegma

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.11.22. 21:46

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:úgy látszik a flansziák megrázták a kecsapos köcsögöt és beindult a szósz

valami ilyesmi fordítást vártam volna Messikééktől is...

na várj, ott Messiéket fordították meg
én nem aggódok miattuk, 6 és 4 ponttal is tovább lehet lépni simán innen, még lehet taktikázni a másik ágat figyelve

A 1:2 után gondoltam egy refordítást.
A lónak is négy lába van, még se szék! Én azt mondom, igaza van Adamek elvtárs! De mit szólna hozzá, ha valami okból megóvnánk a tevetoszók elleni meccset és 9 pontos lenne az a továbbjutás?

nem szeretem a felhajtást, legyen 6
sajnos azt már eljátszották a srácok, hogy nyert meccs nélkül legyenek világbajnokok, pedig régóta egy ilyen mutatványra ácsingózok
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.11.22. 21:50

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:nekem mindig Stephane Guivarc'h ugrik be róla, mindketten úgy nyertek VB-t a csigákkal, hogy sztenderd kezdő centerként lehozták gól nélkül a rendezvényt

nekem a totális kedvencem a spanyol cserekapus Palop, aki úgy lett európa-bajnok, hogy nem hogy a tornán, de egy barimeccsen sem lépett pályára a válogatottban, azaz 0 válogatottság -> EB-győztes

ezt a bravúrt Hector Zelada VB címmel is tudja (1986), de gondolom ez a fejezet betűről a fejedben van a futball aranykönyvéből

akkor még 4,5 éves voltam Mester
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2022.11.22. 21:50

Maradonapoli írta:
nyúl írta:
Adamek írta:nekem mindig Stephane Guivarc'h ugrik be róla, mindketten úgy nyertek VB-t a csigákkal, hogy sztenderd kezdő centerként lehozták gól nélkül a rendezvényt
Igen, de Zsivars Pista megbukott a vízfejűeknél, Zsiru nem.
Zsivars emlékeim szerint tudott futballozni (valamennyire), Zsiru a szó hagyományos értelmében sosem. Talán Jancker és Inzaghi szerelemgyereke.

Szóval Zsiru nem tud futballozni? Jancker és Inzaghi szerelemgyereke? Vénember, sörhasat eresztett, rozsdásak az izületei? Ki fogja ezt elmondani a görögnek...?
Paragulisznak, akinek Charlie Firpo belapította az orrát, Farbatosznak, aki szivárványos tangában jelent meg az öböl-futsalon a terítőfejűek között, vagy Görög Zitának?

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.11.22. 21:52

nyúl írta:
Maradonapoli írta:
nyúl írta:Igen, de Zsivars Pista megbukott a vízfejűeknél, Zsiru nem.
Zsivars emlékeim szerint tudott futballozni (valamennyire), Zsiru a szó hagyományos értelmében sosem. Talán Jancker és Inzaghi szerelemgyereke.

Szóval Zsiru nem tud futballozni? Jancker és Inzaghi szerelemgyereke? Vénember, sörhasat eresztett, rozsdásak az izületei? Ki fogja ezt elmondani a görögnek...?
Paragulisznak, akinek Charlie Firpo belapította az orrát, Farbatosznak, aki szivárványos tangában jelent meg az öböl-futsalon a terítőfejűek között, vagy Görög Zitának?

Szarakosztnak, a helyi gyros-zabálda séfjének

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2022.11.22. 21:56

Értem én ezt az új irányelvet a negyedórás hosszabbításokkal, de egy ilyen 4-1-es meccsen mi az anyjáért hosszabbít 7 percet?

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.11.22. 22:01

Mech írta:Értem én ezt az új irányelvet a negyedórás hosszabbításokkal, de egy ilyen 4-1-es meccsen mi az anyjáért hosszabbít 7 percet?

még nem készült el a vacsi?

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2022.11.22. 22:08

Maradonapoli írta:
Mech írta:Értem én ezt az új irányelvet a negyedórás hosszabbításokkal, de egy ilyen 4-1-es meccsen mi az anyjáért hosszabbít 7 percet?

4-1-et raktam erre a meccsre szal már csak baszakodtak az idegeimmel :D

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.11.22. 22:30

Mech írta:
Maradonapoli írta:

ja, akkor horribilis gratulációm! :)))) by Lalipool
remélem nem sajnáltad a dellát és már pénzben úszkálsz, mint Dagobert bácsi :)

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.11.22. 22:39

Maradonapoli írta:
Mech írta:
Maradonapoli írta:még nem készült el a vacsi?

ja, akkor horribilis gratulációm! :)))) by Lalipool
remélem nem sajnáltad a dellát és már pénzben úszkálsz, mint Dagobert bácsi :)

ej gyerekek, aki fogad az veszít
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2022.11.22. 22:41

nyúl írta:Zsivars emlékeim szerint tudott futballozni (valamennyire), Zsiru a szó hagyományos értelmében sosem. Talán Jancker és Inzaghi szerelemgyereke.

was?
https://www.youtube.com/watch?v=-enreurCqCI
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.11.22. 23:16

Javier Arizmendi írta:
nyúl írta:Zsivars emlékeim szerint tudott futballozni (valamennyire), Zsiru a szó hagyományos értelmében sosem. Talán Jancker és Inzaghi szerelemgyereke.

was?
https://www.youtube.com/watch?v=-enreurCqCI

oké, ilyet Jagodics Zoli is tudott mégse szeretné senki meggyanúsítani azzal, hogy tudott focizni
https://www.youtube.com/watch?v=0Jsnw7cpD5I

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.11.22. 23:57

A szaudi védőnek eltört az állkapcsa és a baloldali arccsontja + belső vérzése is volt, amit helyben elláttak, további kezelésekre viszont Németországba szállították. Durva. Jobbulást neki!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.11.23. 00:14

nyúl írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Nem igazán csipázom a csigazabálókat, de Giroud kapcsán mindig az jut eszembe, hogy rengeteg spílerre mondják visszavonulása után, hogy "több volt benne, a pályájában", na őkelme kapcsán ilyet tuti nem mondanak majd. Én spec egy helyi vidéki francia házi gólkirálynak gondoltam, amikor kezdte elkapni a fonalat a Monpölövel, aki egy jobb szezon után abból él karrierje egész hátralévő részében, szezonról szezonra más csapathoz vándorolva, esetleg leesik neki pár válogatottság, valami kiesőjelöltnél PL-szerződés, de ott is megbukik stb. Ehhez képest még 36 évesen is vállalható a teljesítménye top szinten.

Kb. 275 PL meccs, közel 100 gól, mindenféle cím - mondjuk röhejes módon pont bajnok nem lett Ángilus földön, de amúgy minden lényeges trófeája oké, cserébe francia, olasz bajnok meg úgy mellékesen világbajnok.

Pedig már jópáran jópárszor leírták a karrierjét már évekkel ezelőtt is...

nekem mindig Stephane Guivarc'h ugrik be róla, mindketten úgy nyertek VB-t a csigákkal, hogy sztenderd kezdő centerként lehozták gól nélkül a rendezvényt
Igen, de Zsivars Pista megbukott a vízfejűeknél, Zsiru nem.

Lehet így is értékelni, meg azt is, hogy 115 meccsen csak bekapart 51 gólt. Lehet, hogy nem egy látványosan játszó focista, de 36 évesen kint van a VBn, és egy olasz bajnok csapat elsőszámú csatára. Nincs a legfelső polcon, neki kell Mbappé alá dolgoznia, és nem fordítva, de talán pont ezért is van 115 válogatottsága. Hasznos csapatjátékos, aki azért hozta a gólokat is. A legfontosabb tornáján pont nem, van ez így, nálam sincs a top 5 (10?) legjobb csatár közt, de még nemzetközileg is sokan úgy tartják, vele jobb a francia válogatott, mint Benzemával.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.11.23. 00:15

Maradonapoli írta:A szaudi védőnek eltört az állkapcsa és a baloldali arccsontja + belső vérzése is volt, amit helyben elláttak, további kezelésekre viszont Németországba szállították. Durva. Jobbulást neki!

Olvastam, kemény. A bíró hogy nem szúrta ki azonnal hogy gond van....
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.11.23. 06:42

Maradonapoli írta:A szaudi védőnek eltört az állkapcsa és a baloldali arccsontja + belső vérzése is volt, amit helyben elláttak, további kezelésekre viszont Németországba szállították. Durva. Jobbulást neki!

elsőre is látszott, hogy nagy baj lehet, durván csattantak a kapusukkal
remélem összedrótozzák rendesen és hamar felépül

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.11.23. 06:50

ma pihenőnap jön Maradonapoli bajtárs, 4 halál érdektelen ütközet, pont ma vagyok szabin, de sajnos nem nagyon lesz mit nézni
annyit várok max., hogy folytatódjon a beárazás, jó lenne 4 európai blama
Marokkótól és Japántól mondjuk összesen 5 jó passzt nem várok el, ezen felül minden meglepetésnek számít, Kosztáék talán megint képesek lesznek egy szép játékkal megsemmisülni, Kanadától már annak is örülnék ha nem korcsolyában futnak ki hokiütőkkel, fogalmam sincs mit tudhatnak

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2022.11.23. 07:24

Ezek a polákok valóban lelki rokonaink a soha nem sikerülésben.
Nem azt mondom, hogy a mehikánót gólokkal tiporják el, aki a 16-ig mindig fain a tornán, utana leléptetik. De ezek a tagbaszakadt, darabos mammutszar észak-nyugati szlávok pont érvényesíthettek volna fizikai fölényt a jellegzetesen madárcsontú, mélynövésű, inkább cirkáló súlyban bokszolásra való latinók ellen, akik nagy átlagban olyanok, mint nálunk a gümőkóros cigány.
De semmi. Mindig unalmasak, szürkék, mintha titkon Csank János noteszeiből képeznék őket Nova Hután egy gumigyár betonudvarán.

A viking-pun felállásban éreztem, hogy Karthagót nem sózzák fel a klinikai halotték. Már 4 éve is arabnak nem voltak sem fogalmatlanok, sem lusták.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.11.23. 07:24

Adamek írta:ma pihenőnap jön Maradonapoli bajtárs, 4 halál érdektelen ütközet, pont ma vagyok szabin, de sajnos nem nagyon lesz mit nézni
Marokkótól és Japántól mondjuk összesen 5 jó passzt nem várok el, ezen felül minden meglepetésnek számít, Kosztáék talán megint képesek lesznek egy szép játékkal megsemmisülni, Kanadától már annak is örülnék ha nem korcsolyában futnak ki hokiütőkkel, fogalmam sincs mit tudhatnak

Szaúd-Arábiaban munkaszüneti nap van a tegnapi győzelem miatt.
A délnyugati elcsatolt orszagreszunk győzelme a miénk is, kár, hogy elvették a tengerünket. A Japánok legemlékezetesebb momentuma az lesz, hogy kitakarítják maguk után az öltözőt, ha lesz idejük a zuhanyzót is újraburkolják.
Holnap 14 órától futball is láthatunk.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.11.23. 08:05

Fullba nyomják a kretént, pedig R. Downey Jr. megmondta, hogy soha nem szabad. Tökéletesen összeillenek ezek Infantino-val, ugyanazok csak a másik sarokban állnak.
https://m4sport.hu/katar-foci-vb-2022/c ... -sajtohir/
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.11.23. 08:15

SuperDepor írta:
Adamek írta:ma pihenőnap jön Maradonapoli bajtárs, 4 halál érdektelen ütközet, pont ma vagyok szabin, de sajnos nem nagyon lesz mit nézni

Szaúd-Arábiaban munkaszüneti nap van a tegnapi győzelem miatt.
A délnyugati elcsatolt orszagreszunk győzelme a miénk is, kár, hogy elvették a tengerünket. A Japánok legemlékezetesebb momentuma az lesz, hogy kitakarítják maguk után az öltözőt, ha lesz idejük a zuhanyzót is újraburkolják.
Holnap 14 órától futball is láthatunk.

már én is alig várom a tesókat, visszaszámlálás indul

Vissza: “www.nb1.hu”