Adamek írta:gyerünk gyerekek, huszáros hajrát!
na nem baj... szaudi pofát még nem pofoztak a srácok - rövidesen itt lesz az alkalom
Adamek írta:gyerünk gyerekek, huszáros hajrát!
Adamek írta:SuperDepor írta:Azt a szabalymódosítást miért vezették be, hogy a partjelzo nem akkor emeli a zászlót amikor labdához ér a lesen álló játékos, hanem amikor befejezi az akciót.
buzi VAR-szinkron szabály, ha esetleg mégsem le akkor érdekes, hogy beverte e a támadó játékos vagy nem
mondjuk közben felbasszák és megsérül akkor köszi VAR, de azt se tudom pontosan, hogy az akció alatt ha valaki lapot kap és mégis les volt akkor törlik e a lapot a statisztikából vagy nem, mert a lövéseket vagy védéseket törlik
zaggar írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Azt a szabalymódosítást miért vezették be, hogy a partjelzo nem akkor emeli a zászlót amikor labdához ér a lesen álló játékos, hanem amikor befejezi az akciót.
buzi VAR-szinkron szabály, ha esetleg mégsem le akkor érdekes, hogy beverte e a támadó játékos vagy nem
mondjuk közben felbasszák és megsérül akkor köszi VAR, de azt se tudom pontosan, hogy az akció alatt ha valaki lapot kap és mégis les volt akkor törlik e a lapot a statisztikából vagy nem, mert a lövéseket vagy védéseket törlik
Elméletileg törlik a lapot. Vmelyik olasz bajnokin nem sokkal az egész VAR rendszer bevezetése után volt egy ilyen eset, hogy a védő felvágta a korábban nem észrevett szabálytalanságot elkövető támadót, lefújták, megkapta a lapot, aztán amikor visszanézték az esetet, a támadó ellen fújtak végül szabadrúgást, a védő lapját meg érvénytelenítette a bíró. Arra nem emlékszem már, h melyik meccsen volt ez, de arra igen, h Fülöp kommentátor nemigen bírta értelmezni a helyzetet, vagy 5 percig ezen pörgött még utána, uh a heti összefoglalóban akkor egész szépen kivesézték az esetet és vmi olyan szövegkörnyezetbe helyezték, h "érvénytelen játékidő alatti esemény" vagy valami ilyesmi.
SuperDepor írta:Ez jó poén volt a kaszinóstól:
- Gyuri! Giroudból te is tudnál gólkirályt faragni?
- Hát az a helyzet, hogy Giroudnak nincs szüksége rám.
Véber nagyúr ezt nem érti.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Ez jó poén volt a kaszinóstól:
Nem igazán csipázom a csigazabálókat, de Giroud kapcsán mindig az jut eszembe, hogy rengeteg spílerre mondják visszavonulása után, hogy "több volt benne, a pályájában", na őkelme kapcsán ilyet tuti nem mondanak majd. Én spec egy helyi vidéki francia házi gólkirálynak gondoltam, amikor kezdte elkapni a fonalat a Monpölövel, aki egy jobb szezon után abból él karrierje egész hátralévő részében, szezonról szezonra más csapathoz vándorolva, esetleg leesik neki pár válogatottság, valami kiesőjelöltnél PL-szerződés, de ott is megbukik stb. Ehhez képest még 36 évesen is vállalható a teljesítménye top szinten.
Kb. 275 PL meccs, közel 100 gól, mindenféle cím - mondjuk röhejes módon pont bajnok nem lett Ángilus földön, de amúgy minden lényeges trófeája oké, cserébe francia, olasz bajnok meg úgy mellékesen világbajnok.
Pedig már jópáran jópárszor leírták a karrierjét már évekkel ezelőtt is...
Adamek írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Ez jó poén volt a kaszinóstól:
Nem igazán csipázom a csigazabálókat, de Giroud kapcsán mindig az jut eszembe, hogy rengeteg spílerre mondják visszavonulása után, hogy "több volt benne, a pályájában", na őkelme kapcsán ilyet tuti nem mondanak majd. Én spec egy helyi vidéki francia házi gólkirálynak gondoltam, amikor kezdte elkapni a fonalat a Monpölövel, aki egy jobb szezon után abból él karrierje egész hátralévő részében, szezonról szezonra más csapathoz vándorolva, esetleg leesik neki pár válogatottság, valami kiesőjelöltnél PL-szerződés, de ott is megbukik stb. Ehhez képest még 36 évesen is vállalható a teljesítménye top szinten.
Kb. 275 PL meccs, közel 100 gól, mindenféle cím - mondjuk röhejes módon pont bajnok nem lett Ángilus földön, de amúgy minden lényeges trófeája oké, cserébe francia, olasz bajnok meg úgy mellékesen világbajnok.
nekem mindig Stephane Guivarc'h ugrik be róla, mindketten úgy nyertek VB-t a csigákkal, hogy sztenderd kezdő centerként lehozták gól nélkül a rendezvényt
Javier Arizmendi írta:még a nappali meccsekhez annyit, hogy a last minutesek szurkolói voltak ma kiemelkedően a legjobbak. amúgy mind ők, mind vahabita testvéreik kellő mennyiségű palesztin zászlóval boszantották az erre ingelékenyeket.
Igen, de Zsivars Pista megbukott a vízfejűeknél, Zsiru nem.Adamek írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Ez jó poén volt a kaszinóstól:
nekem mindig Stephane Guivarc'h ugrik be róla, mindketten úgy nyertek VB-t a csigákkal, hogy sztenderd kezdő centerként lehozták gól nélkül a rendezvényt
nyúl írta:Igen, de Zsivars Pista megbukott a vízfejűeknél, Zsiru nem.Adamek írta:Maradonapoli írta:Nem igazán csipázom a csigazabálókat, de Giroud kapcsán mindig az jut eszembe, hogy rengeteg spílerre mondják visszavonulása után, hogy "több volt benne, a pályájában", na őkelme kapcsán ilyet tuti nem mondanak majd. Én spec egy helyi vidéki francia házi gólkirálynak gondoltam, amikor kezdte elkapni a fonalat a Monpölövel, aki egy jobb szezon után abból él karrierje egész hátralévő részében, szezonról szezonra más csapathoz vándorolva, esetleg leesik neki pár válogatottság, valami kiesőjelöltnél PL-szerződés, de ott is megbukik stb. Ehhez képest még 36 évesen is vállalható a teljesítménye top szinten.
Zsivars emlékeim szerint tudott futballozni (valamennyire), Zsiru a szó hagyományos értelmében sosem. Talán Jancker és Inzaghi szerelemgyereke.
Maradonapoli írta:úgy látszik a flansziák megrázták a kecsapos köcsögöt és beindult a szósz
valami ilyesmi fordítást vártam volna Messikééktől is...
Adamek írta:Maradonapoli írta:úgy látszik a flansziák megrázták a kecsapos köcsögöt és beindult a szósz
valami ilyesmi fordítást vártam volna Messikééktől is...
na várj, ott Messiéket fordították meg
én nem aggódok miattuk, 6 és 4 ponttal is tovább lehet lépni simán innen, még lehet taktikázni a másik ágat figyelve
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Nem igazán csipázom a csigazabálókat, de Giroud kapcsán mindig az jut eszembe, hogy rengeteg spílerre mondják visszavonulása után, hogy "több volt benne, a pályájában", na őkelme kapcsán ilyet tuti nem mondanak majd. Én spec egy helyi vidéki francia házi gólkirálynak gondoltam, amikor kezdte elkapni a fonalat a Monpölövel, aki egy jobb szezon után abból él karrierje egész hátralévő részében, szezonról szezonra más csapathoz vándorolva, esetleg leesik neki pár válogatottság, valami kiesőjelöltnél PL-szerződés, de ott is megbukik stb. Ehhez képest még 36 évesen is vállalható a teljesítménye top szinten.
nekem a totális kedvencem a spanyol cserekapus Palop, aki úgy lett európa-bajnok, hogy nem hogy a tornán, de egy barimeccsen sem lépett pályára a válogatottban, azaz 0 válogatottság -> EB-győztes
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 22 vendég