Adamek írta:Javier Arizmendi írta:azért ez a szaudi csapat fel volt készítve. a centiméteres leseknél volt mázlijuk, de volt taktikájuk, futballozni meg láthatóan tudnak valamelyest. kurva sokat számít, hogy Storck és Rossi magyar válogatottjához hasonlóan volt 1 extra hónapjuk összeállni.
nem láttam a második félidő első felét, de két lövés-két gól, ez az amit sose tanulnak meg az ezüstös srácok akárhányszor is verik a fejüket a padlóba, kapus és szervezett védelem nélkül hiába bánik a szertáros is ügyesebben a labdával mint az ellenfél, nem lehet mindent a zsugásokra bízni
90-ben láttam anti-futballozó Argentinát, amikor csak abból állt a játék, hogy Isten kiugratta Claudio C-t, és ő vagy belőtte vagy nem, egyébként mindenkibe belerúgtak, aki megmoccant. azért nem bánom, hogy ezt elengedték. 2002-es vb-től számítva minden vb-n Argentinát vártam világbajnoknak, nem igazán akar összejönni. ha egyszer nem teremnek jó kapusok és védők a pampákon, főleg az utóbbi időben akkor nehéz mit tenni. a hollandok is sokáig küzdöttek ezzel, aztán mire lettek védőik, most nincsenek csatáraik.
nem tom ki kérdezte Tagliaficot, nem tűnt sérültnek, csak a Depor legenda úgy érezte, hogy Acuna talán jobban ad be.
Lajos klasszis eddig, bár asszem csinált egy tizit a félidő végén, amit megúsztak. Tunézia sem igazolja, hogy az arab foci gyenge lenne.