Cselszky írta:Zéró vb-fílingem van, a helyszín is borzasztónak tűnik (baszakodás a piával, emberi jogi szarakodások), na meg az időpont is. November-decemberben a tököm nem akarna ezzel foglalkozni. Ha eb/vb, akkor idehaza 30 fok, sörteraszok, stb., nem szutyok idő, délutáni sötétedés és zergebaszó hideg; így szocializálódtam.
Egyelőre még az NB2 alakulása is jobban érdekel. Az NB1 is mehetett volna tovább. Egyáltalán érint ez valakit innen? Úgy hallottam, a Mmaaeekat is kidobták. Faszom ezekbe a korrupt gecikbe.
ez az idei abszolút mélypont nálam is, mondjuk én szerintem 98 óta már amúgy is csak kötelességből követtem az eseményt, a ruszki VB-t már úgy se, a 2010-s döntő volt az első amit elejétől végéig kihagytam, a 14-s sorozatból is csak az argentinok miatt vannak emlékeim
82-98 között szinte minden meccsről van valami emlékem, minden gólra emlékszem, a 2006, 2010, 2018 hármasból ha megfeszülök se tudok egy komplett meccset felidézni, talán 1-2 emlékezetes gólt, piros lapot, bírói bakit de azokat se nagyon élőben láttam
és az a baj, hogy nem a szokatlan időpont miatt van ez, egyszerűen meguntam, hogy nem vagyunk ott és ez a mai foci kevés ahhoz, hogy kötődés nélkül végignézzek ennyit belőle
ennél már csak az olimpiák kerültek mélyebbre a kukába nálam
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi