Adamek írta:nekem van rá egy fémszázasom, hogy Rinya sorsa már réges rég el van rendezve, tutkó megvan már az új csapata valahol, valamelyik haver által menedzselt MLS csapatnál, csak vártak a VB végéig ezt nyilvánosságra hozni
ő meg az észkombájn menedzserével úgy volt, hogy akkor tegyük helyre a kopasz zergét aki olyan sokat cseszegette őt az utóbbi időben, az akció meg valszeg nem helyre hanem tönkre tette a hollandust és nem kizárt, hogy Roncsit is
CR-t valszeg ezentúl ott is leköpik majd ahol eddig nem, a holland meg szerintem sehol nem fog a topklubok közelébe férkőzni, mert aki eddig csak sejtette az is biztos lesz már benne, hogy a sztárok vezetéséhez kevés ő
azt viszont szerintem sokan félreértik, hogy miért nem szerette volna senki CR-t a csapatában tudni a nyáron, szerintem a döntő nem a formája/egója/öregsége volt hanem az igényei, még mindig annyit kér amennyit fénykorában és az bárkit kinyírna pénzügyileg mert már jóval kevesebbet hoz be a neve, de játékerőben még bőven az ilyen Sportingocskák felett tud ő teljesíteni, nem hiszem, hogy jobb karban lenne bármelyik huszonéves kis alkesz akármelyik nagyobb ligában mint ő
remélem a VB-n nagyon beég a kokszos csapatával együtt
Ten Haagot még nem írnám le, csak CR kezelhetetlensége még nem jelenti, hogy ne tudna majd top klubot vezetni, de hektikus a csapat teljesítménye is. Ebből lehet még bukás, de ha CR után javul a teljesítmény, akkor jól is kijöhet belőle. Az viszont nagy baklövés volt, hogy ennyi balhé után is megkapta a CSK karszalagot CR. Nem látunk az öltözőbe, de nálam, ha játékos lennék az MUba itt vesztette volna el a tekintéjét.
Nem úgy néz ki, hogy megvolna a helye. Messinel pletykálják, hogy jövőre amcsiba megy, nála max hogy Bhoely akarja a Chelseabe.
A fizuja mindenképp elriaszt sokakat, másrészt CR BL szereplő klubot keresett, szóval nem próbálkozott túl sok klubnál azért.
Most ingyen mehet, valószínű már a BL szereplés sem kötelező számára, bár ki tudja.
Egyébként pont hogy már Sporting alatt van a helye, ha nem tudja elfogadni, hogy nem építenek már köré csapatot. Jobb helyzetkihasználás kéne hozzá, hogy megérje a csapat helyzeteinek 80%-át rá kihozni. Csúcséveiben, 30+ góllal még megérte, most már nem. Ezt majd pont a válogatottnál láthatjuk majd meg.