Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
-
SuperDepor
- Moderátor
Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
Ez a Reus milyen szerencsétlen..... a 2014es vbről lemaradt, mert az utolsó pillanatok egyikében megserult, a németek megnyerték a vbt. A 16os ebről szintén sérülés miatt maradt le. A 18as vbn játszhatott volna, de a csoportkörben kiestek. Pár héttel ezelőtt az union berlin ellen újra megsérült, ezért megint kimaradt a keretből. Minden bizonnyal ez lehetett volna az utolsó vbje.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
Adamek írta:SuperDepor írta:Szarka írta:https://twitter.com/Uruguay/status/1590839075736813569?t=auTYtIAIXeLG1MEF9wBD3w&s=19
Na ez jó keretbemutató :)
Uruguay VB keret-kihirdetése.
Kibaszott jó
Vamo' Arriba Celeste
biztos az, de nem enged regisztráció nélkül élvezkedni
https://www.youtube.com/watch?v=5mCfF78QW5c
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
- Adamek
- Flegma
Szarka írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Kibaszott jó
Vamo' Arriba Celeste
biztos az, de nem enged regisztráció nélkül élvezkedni
https://www.youtube.com/watch?v=5mCfF78QW5c
köszi
ötletes anyag, jó arcok ezek az uruguayiak, látszik, hogy valaha argentinok voltak
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Adamek írta:Mmaee bratyók is tévén nézik a VB-t, akár le is zavarhatnánk a két elmaradt meccset még novemberben
hát ez kemény. Ryan idén halottgyenge, de Samy asszittem befér azért. na mindegy, Lajost úgy is első meccsen kiállítják, full csapattal nyomhatnátok az elmaradt, és az előrehozott meccseket.
a portugálok kerete névre brutál erős, amit eddig olvastam, az alapján talán a legerősebb.
én nem látom őket szerencsére annyira erősnek, nálam most a brazil néz ki nagyon meggyőzőnek pont mint 20 éve, benne van a simázós hatodik a levegőben
persze remélem beégnek és a Mester égi vezetésével az ezüstfiúk bezúznak minden jöttmentet
komolyan? 20 éve Ronaldinho, Kaka, Juninho P., Gilberto Silva középpálya volt, elöl meg Romario, Bebeto után visszaesés gyanánt igazi Ronaldo, és Rivaldo, néha Adriano csereként befért, vagy Denilson kutyaütőnek. ezeket a mai angol-brazilokat alig nézem ez tény, de Paqueta megbukott a Milanban, Fred és Fabinho harmatgyene játékosok az európai kupameccsek alapján, ahogy Raphina is a Barcaban. a két fiatal Madridista nem rossz, de még távol állnak attól, hogy posztjukon a legjobbak legyenek, ahogy pl. a fentiek jelentős része, meg R. Carlos és Cafu is azok voltak. ez a mostani Juvés védelem kiegészülve a 40 éves vénemberrel, hát nem tom. nagyon közepes lista a számomra. a kapusaik jók, meg Neymar egyszer talán villant valamit.
ehhez képest a portugáloknál játszik az általam nem nézett angol liga 5 legjobb középpályásából állítólag kettő, B. Silva és BF, a nem fiatal vademberrel ott van a City kapitánya védőben, állítólag nagyon jó a pali, balbekkben két nagyon erős opció, Nuno Mendesből lesz valami nagy szerintem, Rafael Leao egészen kiváló formában, aztán ott van még a fehér csodagyerek a patheticoból, meg a vén ál Ronaldo. a kezdőcsapat nem tűnik gyengébbnek a brazilnál, Rui Patricio sem rossz.
De Gea vajon miért nem tagja a spanyol válogatott keretnek és a Brentford vagy melyik rögbi csapat kapusa vajon miért igen?
ETO
- Adamek
- Flegma
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:Javier Arizmendi írta:hát ez kemény. Ryan idén halottgyenge, de Samy asszittem befér azért. na mindegy, Lajost úgy is első meccsen kiállítják, full csapattal nyomhatnátok az elmaradt, és az előrehozott meccseket.
a portugálok kerete névre brutál erős, amit eddig olvastam, az alapján talán a legerősebb.
én nem látom őket szerencsére annyira erősnek, nálam most a brazil néz ki nagyon meggyőzőnek pont mint 20 éve, benne van a simázós hatodik a levegőben
persze remélem beégnek és a Mester égi vezetésével az ezüstfiúk bezúznak minden jöttmentet
komolyan? 20 éve Ronaldinho, Kaka, Juninho P., Gilberto Silva középpálya volt, elöl meg Romario, Bebeto után visszaesés gyanánt igazi Ronaldo, és Rivaldo, néha Adriano csereként befért, vagy Denilson kutyaütőnek. ezeket a mai angol-brazilokat alig nézem ez tény, de Paqueta megbukott a Milanban, Fred és Fabinho harmatgyene játékosok az európai kupameccsek alapján, ahogy Raphina is a Barcaban. a két fiatal Madridista nem rossz, de még távol állnak attól, hogy posztjukon a legjobbak legyenek, ahogy pl. a fentiek jelentős része, meg R. Carlos és Cafu is azok voltak. ez a mostani Juvés védelem kiegészülve a 40 éves vénemberrel, hát nem tom. nagyon közepes lista a számomra. a kapusaik jók, meg Neymar egyszer talán villant valamit.
ehhez képest a portugáloknál játszik az általam nem nézett angol liga 5 legjobb középpályásából állítólag kettő, B. Silva és BF, a nem fiatal vademberrel ott van a City kapitánya védőben, állítólag nagyon jó a pali, balbekkben két nagyon erős opció, Nuno Mendesből lesz valami nagy szerintem, Rafael Leao egészen kiváló formában, aztán ott van még a fehér csodagyerek a patheticoból, meg a vén ál Ronaldo. a kezdőcsapat nem tűnik gyengébbnek a brazilnál, Rui Patricio sem rossz.
De Gea vajon miért nem tagja a spanyol válogatott keretnek és a Brentford vagy melyik rögbi csapat kapusa vajon miért igen?
akartam kérdezni, hogy láttad e valamelyik meccsüket is, de megválaszoltad rögtön az elején
amit én láttam ott nagyon szép és jó focit toltak, ellenben a portugálok a selejtezőkben elég vegyes felvágottat toltak
aztán lehet, hogy igazad lesz és ezt a VB-t most patikamérlegen bonyolítják le és a keretek értéke dönt majd, nem tudom
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Adamek
- Flegma
Lajcsi végül bekerült Lastminute-land szűkített keretébe, egy db NB1-s hírmondóként valszeg juthat neki három meccs(részlet)
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:Lajcsi végül bekerült Lastminute-land szűkített keretébe, egy db NB1-s hírmondóként valszeg juthat neki három meccs(részlet)
végül a rezsidémon elüldözte melegebb éghajlatra a nagy villanyóra-átállítót?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Adamek
- Flegma
Maradonapoli írta:Adamek írta:Lajcsi végül bekerült Lastminute-land szűkített keretébe, egy db NB1-s hírmondóként valszeg juthat neki három meccs(részlet)
végül a rezsidémon elüldözte melegebb éghajlatra a nagy villanyóra-átállítót?
majd a rögzített pacalár visszahúzza
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:Javier Arizmendi írta:hát ez kemény. Ryan idén halottgyenge, de Samy asszittem befér azért. na mindegy, Lajost úgy is első meccsen kiállítják, full csapattal nyomhatnátok az elmaradt, és az előrehozott meccseket.
Az a 2002-es keret brutál erős volt, annál semmiképp sem erősebb, csak kapusban jobb a mostani brazil keret. De nem is jobbnak kell lenniük, csak a mostani riválisoknál.
Paqueta jó játékos, nem tudom mit kúrtak el Milanban, de franciknál zseniális volt mindenki szerint. Angolba nem rossz, de gyenge csapatba igazolt, nem illik oda. De nem is egyesével kell összevetni a játékosokat, főleg, mert sokan gyengék a klubjukban, de jók a válogatottban (pl: Fred, Casemiro ). Maga a válogatottak játéka, eredményei sugallják, hogy a Dél-amerikaiakról szólhat ez a VB. Portugália csak pótselejtezőn jutott ki, a nemzetek ligájában is botladozott. Így is ott vannak az esélyesek közt, de nem igazán megy nekik. A brazilok pedig a 2018-as belgák elleni kiesés óta egyszer buktak tétmeccsen, a Copa döntőt Argentina ellen. Ha jól néztem, barimeccseken is csak Peru és Argentina ellen vesztettek, közben Dél-Korea, Japán, Ghána ellen is nyertek. Valóban komoly európai csapattal nem meccseltek azóta, de így is szép sorozat.
Portugáloknál szvsz Ronaldo is nagy hátrány lesz, mert már messze nem olyan jó, mint a Realban, már a Juvéban is csak elvonta a helyzeteket, az MU-ban meg már végleg látszott, hogy csak visszahúzza a csapatot. A válogatottban így is alapember lesz, és hiába a jó formában lévő Leao, hiába a sok jó szélső és szélsőhátvéd, minden helyzetet magához vonz majd Ronaldo, és összességében kevesebb helyzet, és még kevesebb gól lesz belőle.
A braziloknál pedig Neymar talán élete formájában van, és igazán más nincs is, aki elrontsa a csapatmorált. Neymar nem is akarja, hogy minden helyzet nála fejeződjön be ( sőt azt mondják, már letámadásban is aktív már ). Lehet a VB után újra leenged, de az már a PSG baja legyen. Röviden ott nem látok visszahúzó erőt, max forma kérdés lehet.
- MindigÚjpest
- fanatikus
Még,ha mennének a VB-re akkor is. Ha mindkét meccset elbuknátok az sem sok vizet zavarna az újabb bajnoki cím behúzásában.Adamek írta:Mmaee bratyók is tévén nézik a VB-t, akár le is zavarhatnánk a két elmaradt meccset még novemberben
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
Ronaldo újra magára vonta a figyelmet egy óriási balhéval. A portugál csapatnak is csak ez hiányzott. Minden riporter majd CRről, az interjúról és az MUról fogja faggatni a portugál stábot és a játékosokat. Meg jó lehet ilyen játékossal együtt játszani is. Az ilyen csapatbomlasztó egyének képesek tönkretenni jó csapatokat. Ezért is várok nagy beégést a franciáktól.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Szarka írta:Ronaldo újra magára vonta a figyelmet egy óriási balhéval. A portugál csapatnak is csak ez hiányzott. Minden riporter majd CRről, az interjúról és az MUról fogja faggatni a portugál stábot és a játékosokat. Meg jó lehet ilyen játékossal együtt játszani is. Az ilyen csapatbomlasztó egyének képesek tönkretenni jó csapatokat. Ezért is várok nagy beégést a franciáktól.
Nem vagyok nagy CR7 fan, de igazából botrány nélkül is ő lenne a slágertéma a zsurnalisztáknál. Így még az őket pörgető energiává is alakíthatják kulcsemberük sértettségét és egy jó eredmény is kisülhet az egészből. A vége az lesz majd, hogy az egész csapat kiáll mellette, pátyolgatják, neki ajánlják a győzelmeket, minden labdával őt keresik stb. a végén meg azt veszik észre, hogy legjobb 4 között vannak. Kisebb léptékben Szalai úrral is élt át talán hason lókat a magyar válogatott.
-
SuperDepor
- Moderátor
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
SuperDepor írta:Helyes
https://www.vg.hu/sportgazdasag/2022/11 ... t-ki-klopp
Igaza van, de akik ezért ténylegesen felelősek, azok részemről letöltendőt kapnának - kötélen letöltendőt!
Maradonapoli írta:Szarka írta:Ronaldo újra magára vonta a figyelmet egy óriási balhéval. A portugál csapatnak is csak ez hiányzott. Minden riporter majd CRről, az interjúról és az MUról fogja faggatni a portugál stábot és a játékosokat. Meg jó lehet ilyen játékossal együtt játszani is. Az ilyen csapatbomlasztó egyének képesek tönkretenni jó csapatokat. Ezért is várok nagy beégést a franciáktól.
Nem vagyok nagy CR7 fan, de igazából botrány nélkül is ő lenne a slágertéma a zsurnalisztáknál. Így még az őket pörgető energiává is alakíthatják kulcsemberük sértettségét és egy jó eredmény is kisülhet az egészből. A vége az lesz majd, hogy az egész csapat kiáll mellette, pátyolgatják, neki ajánlják a győzelmeket, minden labdával őt keresik stb. a végén meg azt veszik észre, hogy legjobb 4 között vannak. Kisebb léptékben Szalai úrral is élt át talán hason lókat a magyar válogatott.
Ez nem teljesen igaz, másrészt még mindig kellemesebb arról beszélni, kezd-e Ronaldo, mint hogy a klubja körüli vitákról nyilatkozzon Santos.
Ronaldo frusztráltságát nem lehet kihasználni, mert pont az a baj, hogy ő akar ellőni minden helyzetet, miközben már jó ideje nem olyan hatékony, mint fénykorában. Akár bevállhat is, ha olyan jó man-manager Santos, de esélyesebb, hogy Portugáloknál is kiveri a hisztit, ha le merik cserélni, vagy nem ő kapja a passzt.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Szarka írta:Maradonapoli írta:Szarka írta:Ronaldo újra magára vonta a figyelmet egy óriási balhéval. A portugál csapatnak is csak ez hiányzott. Minden riporter majd CRről, az interjúról és az MUról fogja faggatni a portugál stábot és a játékosokat. Meg jó lehet ilyen játékossal együtt játszani is. Az ilyen csapatbomlasztó egyének képesek tönkretenni jó csapatokat. Ezért is várok nagy beégést a franciáktól.
Ez nem teljesen igaz, másrészt még mindig kellemesebb arról beszélni, kezd-e Ronaldo, mint hogy a klubja körüli vitákról nyilatkozzon Santos.
Ronaldo frusztráltságát nem lehet kihasználni, mert pont az a baj, hogy ő akar ellőni minden helyzetet, miközben már jó ideje nem olyan hatékony, mint fénykorában. Akár bevállhat is, ha olyan jó man-manager Santos, de esélyesebb, hogy Portugáloknál is kiveri a hisztit, ha le merik cserélni, vagy nem ő kapja a passzt.
ezért nem fogják b*szogatni, mert akkor garantáltan oda a VB-jük - ha nem ő kér cserét, vagy nyerésre állva "ünneplési" céllal hozzák le, vagy lapok miatt -akkor fenn fogják hagyni
inkább jó hatással lesz rá ez a torna, mint nem - szerintem
Maradonapoli írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:Nem vagyok nagy CR7 fan, de igazából botrány nélkül is ő lenne a slágertéma a zsurnalisztáknál. Így még az őket pörgető energiává is alakíthatják kulcsemberük sértettségét és egy jó eredmény is kisülhet az egészből. A vége az lesz majd, hogy az egész csapat kiáll mellette, pátyolgatják, neki ajánlják a győzelmeket, minden labdával őt keresik stb. a végén meg azt veszik észre, hogy legjobb 4 között vannak. Kisebb léptékben Szalai úrral is élt át talán hason lókat a magyar válogatott.
ezért nem fogják b*szogatni, mert akkor garantáltan oda a VB-jük - ha nem ő kér cserét, vagy nyerésre állva "ünneplési" céllal hozzák le, vagy lapok miatt -akkor fenn fogják hagyni
De azzal mit nyersz, ha békén hagyod, de közbe rajta megy el a meccs, mert 7 helyzetből lő egy gólt, míg a többieknek jut talán 2 helyzet, összesen 9, nélküle meg lett volna 12-13 és talán 2 gól is. Láthatóan se jó formában nincs, se meg nem közelíti a régi formáját, és még akkor is a nagyon magas góltermelésével kompenzálta, hogy elvonja mások elől a helyzeteket, és nem zár vissza.
A Juvénál is kimutatták, az elején, amikor még rúgott is gólokat, hogy az egész csapat összehelyzete, és összgólszáma visszaesett, miután ő oda került.( +62 gólkülönbségről +40-re, 86:24 ről 70:30-ra ) Későbbi szezonokra szét is esett a JUVE, ott már nem csak rajta múlt a visszaesés, de a probléma része volt. MU-nál +29-ről 0-ás gólkülönbségre estek vissza (74:33 -ról 57-57-re) . Nem több gólt hozott, hanem kevesebbett, mellé a védelem is megsínylette az érkezését. Pedig elméletben még az MU-nál jó is lett volna egy rendes befejező, de már annak se megfelelő. 18 góllal egyáltalán nem kiemelkedő, de még szép eredmény volt, csak hát 17 gól meg eltűnt tavalyhoz képest. Idén meg 520 perc, 1 gól. De a meme-gólünneplés megvolt...
Erre a VB-re szinte fogadni merek hogy nem lesz 3 gólja, max tizenegyesekkel. Még ha a döntőig menetelnek is, nem lesz 3 akciógólja. És ha a csoportból továbbjutás lesz a tét ( Ghána, Uruguay, Dél-Korea , van ennél könnyebb csoport), igen is le fogja hozni Santos. Aztán mehet az LA Galaxyba a VB után.
Ronaldo 37, már az szép tőle, hogy fizikálisan topon van továbbra is, de már nagyon egysíkú a játéka, már nem érzi a kaput, gondolom a rugalmassága se a régi, így vagy úgy, nem jönnek már a gólok. A mostani interjújával meg végleg felégette maga mögött a hidat, de meglepne, ha bárki is bevállalná még Ronaldot. hakni túra az USA-ba még eladható talán a fanboyoknak, őt még mehet a show. Aztán lehet ott is összefut majd Messivel :)
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Szarka írta:Maradonapoli írta:Szarka írta:Ez nem teljesen igaz, másrészt még mindig kellemesebb arról beszélni, kezd-e Ronaldo, mint hogy a klubja körüli vitákról nyilatkozzon Santos.
De azzal mit nyersz, ha békén hagyod, de közbe rajta megy el a meccs, mert 7 helyzetből lő egy gólt, míg a többieknek jut talán 2 helyzet, összesen 9, nélküle meg lett volna 12-13 és talán 2 gól is. Láthatóan se jó formában nincs, se meg nem közelíti a régi formáját, és még akkor is a nagyon magas góltermelésével kompenzálta, hogy elvonja mások elől a helyzeteket, és nem zár vissza.
A Juvénál is kimutatták, az elején, amikor még rúgott is gólokat, hogy az egész csapat összehelyzete, és összgólszáma visszaesett, miután ő oda került.( +62 gólkülönbségről +40-re, 86:24 ről 70:30-ra ) Későbbi szezonokra szét is esett a JUVE, ott már nem csak rajta múlt a visszaesés, de a probléma része volt. MU-nál +29-ről 0-ás gólkülönbségre estek vissza (74:33 -ról 57-57-re) . Nem több gólt hozott, hanem kevesebbett, mellé a védelem is megsínylette az érkezését. Pedig elméletben még az MU-nál jó is lett volna egy rendes befejező, de már annak se megfelelő. 18 góllal egyáltalán nem kiemelkedő, de még szép eredmény volt, csak hát 17 gól meg eltűnt tavalyhoz képest. Idén meg 520 perc, 1 gól. De a meme-gólünneplés megvolt...
Erre a VB-re szinte fogadni merek hogy nem lesz 3 gólja, max tizenegyesekkel. Még ha a döntőig menetelnek is, nem lesz 3 akciógólja. És ha a csoportból továbbjutás lesz a tét ( Ghána, Uruguay, Dél-Korea , van ennél könnyebb csoport), igen is le fogja hozni Santos. Aztán mehet az LA Galaxyba a VB után.
Ronaldo 37, már az szép tőle, hogy fizikálisan topon van továbbra is, de már nagyon egysíkú a játéka, már nem érzi a kaput, gondolom a rugalmassága se a régi, így vagy úgy, nem jönnek már a gólok. A mostani interjújával meg végleg felégette maga mögött a hidat, de meglepne, ha bárki is bevállalná még Ronaldot. hakni túra az USA-ba még eladható talán a fanboyoknak, őt még mehet a show. Aztán lehet ott is összefut majd Messivel :)
Jogos amiket írsz, de élő legenda kategória a srác. (+ egy globális világmárka). Az ilyenek kb. akkor vonulnak vissza, amikor ők akarnak és az sem számít ha mankóval mennek fel a pályára, kvázi szent tehenek. Amúgy lehet nem ő lesz a torna sztárja, de nem is annyira sz*r, mint amennyire a hollandus manus beárazta, ha jól tudom onnan kezdődött az egész balhé, hogy mivel a MU nem jutott BL-be, Céerke elkezdett hisztizni, meg csapatokat kerestetni a menedzserével, + emiatt kiesett pár hét a felkészülésből is neki, aztán jött a pad, meg hogy már csak tartalékként számol vele a fószer. Ha nincs hiszti, lehet nem játszik végig meccseket, de inkább többször lenne kezdő, mint nem. Ergo alkalmas lehet kezdőként is hozzátenni egy csapathoz, főleg egy portugál válogatotthoz, ami nem egy csili-vili hiperszuper klubcsapat.
Ja, a célja valszeg a hidak felégetése volt, ezért is lesz extrán motivált, hogy legalább egy kölcsönszerződést kiharcoljon valahová melegebb éghajlatra, ahogy mondod USA vagy vmelyik tevetoszó népség. Kína már ugye egy ideje nem játszik...
Maradonapoli írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:ezért nem fogják b*szogatni, mert akkor garantáltan oda a VB-jük - ha nem ő kér cserét, vagy nyerésre állva "ünneplési" céllal hozzák le, vagy lapok miatt -akkor fenn fogják hagyni
Jogos amiket írsz, de élő legenda kategória a srác. (+ egy globális világmárka). Az ilyenek kb. akkor vonulnak vissza, amikor ők akarnak és az sem számít ha mankóval mennek fel a pályára, kvázi szent tehenek. Amúgy lehet nem ő lesz a torna sztárja, de nem is annyira sz*r, mint amennyire a hollandus manus beárazta, ha jól tudom onnan kezdődött az egész balhé, hogy mivel a MU nem jutott BL-be, Céerke elkezdett hisztizni, meg csapatokat kerestetni a menedzserével, + emiatt kiesett pár hét a felkészülésből is neki, aztán jött a pad, meg hogy már csak tartalékként számol vele a fószer. Ha nincs hiszti, lehet nem játszik végig meccseket, de inkább többször lenne kezdő, mint nem. Ergo alkalmas lehet kezdőként is hozzátenni egy csapathoz, főleg egy portugál válogatotthoz, ami nem egy csili-vili hiperszuper klubcsapat.
Ja, a célja valszeg a hidak felégetése volt, ezért is lesz extrán motivált, hogy legalább egy kölcsönszerződést kiharcoljon valahová melegebb éghajlatra, ahogy mondod USA vagy vmelyik tevetoszó népség. Kína már ugye egy ideje nem játszik...
Legendának is tudnia kell visszavonulni, mert saját emlékét teszi tönkre, ha az utolsó éveiben csak szenved. Az amerikai meg arab haknik is sokszor ezért jó megoldások, ott elnézik ha már csak félgőzzel tolja, Európa messze van, de még sztárként kezelnek.
Én Santos helyében nem szaroznék padra tenni, ha mással jobb lenne a csapat. Ten Hag is inkább túl sok lehetőséget adott neki. Miután a Spurs elleni meccsen nem volt hajlandó beállni, száműzte a keretből egy meccsre, de utána nem csak hogy kezdő lett, a CSK karszalagot is odaadta. Utóbbi nagy öngól, és senki másnál nem lépte volna meg edző.
CR ügynöke keresett neki új klubot a nyáron, de csak arab csapat volt, aki ajánlatot is tett volna. Maradt , de már ez keserű szájízt hagyott. Ten Hagnak nem volt az elképzelésébe. Megpróbálta beilleszteni, de nem ment a szekér. Kitette, zsinórban 4 meccset nyertek. De akkor jött a "hiszti" , a meccs vége előtt lelépés, majd a Spurs elleni be nem állás. Most meg letol egy ilyen interjút. Még ha igaza is volna , akkor se csinálhat ilyet egy játékos. Láthatóan frusztrált, de azért eltervezett balhé ez. Szurkolók felé nyal, elmondja az egyértelmű hibákat a klubra ( rossz vezetés , marketing/bevétel a lényeg, rossz infrastruktúra ), de oda dobja Ten Hagot, beszól Soldkjaernak, Rooneynak. Mérgező környezetet csinál a csapat körül, és ez a válogatottnál is jelentkezni fog.
A jövője valszeg szerződés bontás lesz Januárban, és úgy könnyebben tud majd egyezkedni. De szerintem mostanra már ingyen se kell senkinek az európai topfutballban. Ő még játszana a BLben , de erre még otthon, a Sportingba sincs esély , elvileg ott is erősen tiltakozott az edző, nehogy a nyakára hozzák.
- Adamek
- Flegma
nekem van rá egy fémszázasom, hogy Rinya sorsa már réges rég el van rendezve, tutkó megvan már az új csapata valahol, valamelyik haver által menedzselt MLS csapatnál, csak vártak a VB végéig ezt nyilvánosságra hozni
ő meg az észkombájn menedzserével úgy volt, hogy akkor tegyük helyre a kopasz zergét aki olyan sokat cseszegette őt az utóbbi időben, az akció meg valszeg nem helyre hanem tönkre tette a hollandust és nem kizárt, hogy Roncsit is
CR-t valszeg ezentúl ott is leköpik majd ahol eddig nem, a holland meg szerintem sehol nem fog a topklubok közelébe férkőzni, mert aki eddig csak sejtette az is biztos lesz már benne, hogy a sztárok vezetéséhez kevés ő
azt viszont szerintem sokan félreértik, hogy miért nem szerette volna senki CR-t a csapatában tudni a nyáron, szerintem a döntő nem a formája/egója/öregsége volt hanem az igényei, még mindig annyit kér amennyit fénykorában és az bárkit kinyírna pénzügyileg mert már jóval kevesebbet hoz be a neve, de játékerőben még bőven az ilyen Sportingocskák felett tud ő teljesíteni, nem hiszem, hogy jobb karban lenne bármelyik huszonéves kis alkesz akármelyik nagyobb ligában mint ő
remélem a VB-n nagyon beég a kokszos csapatával együtt
ő meg az észkombájn menedzserével úgy volt, hogy akkor tegyük helyre a kopasz zergét aki olyan sokat cseszegette őt az utóbbi időben, az akció meg valszeg nem helyre hanem tönkre tette a hollandust és nem kizárt, hogy Roncsit is
CR-t valszeg ezentúl ott is leköpik majd ahol eddig nem, a holland meg szerintem sehol nem fog a topklubok közelébe férkőzni, mert aki eddig csak sejtette az is biztos lesz már benne, hogy a sztárok vezetéséhez kevés ő
azt viszont szerintem sokan félreértik, hogy miért nem szerette volna senki CR-t a csapatában tudni a nyáron, szerintem a döntő nem a formája/egója/öregsége volt hanem az igényei, még mindig annyit kér amennyit fénykorában és az bárkit kinyírna pénzügyileg mert már jóval kevesebbet hoz be a neve, de játékerőben még bőven az ilyen Sportingocskák felett tud ő teljesíteni, nem hiszem, hogy jobb karban lenne bármelyik huszonéves kis alkesz akármelyik nagyobb ligában mint ő
remélem a VB-n nagyon beég a kokszos csapatával együtt