SuperDepor írta:Felkészül Klopp :)
fossam le a mentőspulcsid kapucniját, pont ezt akartam írni csak Klopp helyett Jürgent
SuperDepor írta:Felkészül Klopp :)
Adamek írta:SuperDepor írta:Felkészül Klopp :)
fossam le a mentőspulcsid kapucniját, pont ezt akartam írni csak Klopp helyett Jürgent
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Felkészül Klopp :)
Hátha még a második büntető is bement volna, de szép lenne.
Mech írta:Adamek írta:megnéztem a tegnapi Gúla-showt, hát ez egészen Kariusi magasság volt
most fullba tolta a kretént, 4/4 kaput eltalált lövés/szopott gombóc, ráadásul az első különösen mókásra sikeredett
az új edző biztos leteszi padra pihenni ezek után (4 nap alatt 8-at benyelt), és szerintem kérdés, hogy van-e még neki innen visszaút, lehet ennyi volt ez a topligás karrier
persze kimaxolta, ahhoz képest, hogy 28 évesen került a bundesbe volt egy jó 5 éve, én már ezt sem láttam bele az ő pályájába az angol 2-3. liga után
Adamek írta:nem hiszem el, hogy volt ebben a körben egy raklapnyi kiütéses meccs és meglepetés és még mindig nem írta le senki a "beárazta" hülyeséget
na majd reggelre talán lesz valami beárazós madár
Szarka írta:Adamek írta:nem hiszem el, hogy volt ebben a körben egy raklapnyi kiütéses meccs és meglepetés és még mindig nem írta le senki a "beárazta" hülyeséget
Hát az a baj, hogy a jobb angol csapatok most nincsenek a BL-ben :) Lehet idén összejön az arab döntő, és valamelyik sejknek végre összejön a BL, aztán lehet tipliznek is a picsába :)
Egy meccs nem áraz be semmit, de egy hónap már jelzi, hogy Kloppék itt valamit nagyon eltoltak, főleg a középpályán. Imádom Milnert, még Newcastle-ből, benne nincs hiány akarásban, de ő is egy jó példa, hogy csak akarás nem elég. Elliott meg 19 évesen alapemberré vált, hát ez inkább jelzi mennyire elfogyott a Pool középen.
SuperDepor írta:Nem is tudtam, hogy a Napoli egyik védője koszovói, ráadásul egész jól játszott a mi Attisunkat meg képtelenek eladni egy toplibába. Lálá lilaliba lálá.
Szarka írta:Adamek írta:nem hiszem el, hogy volt ebben a körben egy raklapnyi kiütéses meccs és meglepetés és még mindig nem írta le senki a "beárazta" hülyeséget
Hát az a baj, hogy a jobb angol csapatok most nincsenek a BL-ben :) Lehet idén összejön az arab döntő, és valamelyik sejknek végre összejön a BL, aztán lehet tipliznek is a picsába :)
Egy meccs nem áraz be semmit, de egy hónap már jelzi, hogy Kloppék itt valamit nagyon eltoltak, főleg a középpályán. Imádom Milnert, még Newcastle-ből, benne nincs hiány akarásban, de ő is egy jó példa, hogy csak akarás nem elég. Elliott meg 19 évesen alapemberré vált, hát ez inkább jelzi mennyire elfogyott a Pool középen.
Adamek írta:nem hiszem el, hogy volt ebben a körben egy raklapnyi kiütéses meccs és meglepetés és még mindig nem írta le senki a "beárazta" hülyeséget
RAUL7 írta:Adamek írta:nem hiszem el, hogy volt ebben a körben egy raklapnyi kiütéses meccs és meglepetés és még mindig nem írta le senki a "beárazta" hülyeséget
ma este a lengyel bajnokság be lesz árazva!
banok írta:Szarka írta:Adamek írta:nem hiszem el, hogy volt ebben a körben egy raklapnyi kiütéses meccs és meglepetés és még mindig nem írta le senki a "beárazta" hülyeséget
A Manchester City Haalanddal nem elég jó?
Adamek írta:Szarka írta:Adamek írta:nem hiszem el, hogy volt ebben a körben egy raklapnyi kiütéses meccs és meglepetés és még mindig nem írta le senki a "beárazta" hülyeséget
az igazi keményvonalasok egy meccs vagy egy kisiklott félidő alapján áraztatnak
remélem ez a kezdeti lendület most elég lesz a Napolinak és végre nem a csoportharmadikra gyúrnak
Szarka írta:Adamek írta:Szarka írta:Hát az a baj, hogy a jobb angol csapatok most nincsenek a BL-ben :) Lehet idén összejön az arab döntő, és valamelyik sejknek végre összejön a BL, aztán lehet tipliznek is a picsába :)
az igazi keményvonalasok egy meccs vagy egy kisiklott félidő alapján áraztatnak
remélem ez a kezdeti lendület most elég lesz a Napolinak és végre nem a csoportharmadikra gyúrnak
Ez a Dűnéből szalajtott grúz lehet majd az új megváltótok, a Kwisatz Haderach.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég