Szombati foci: Fradi-Vidi!

Mech
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Mech » 2022.09.02. 07:49

zaggar írta:Borzalmasan gyenge mérkőzés volt ez a Honvéd-Újpest. Ilyen képzetlen, pontatlan játékosok a megye 2-ben szoktak rohangálni, csak azok élvezetből, a meccs utáni ingyen sörért, hát ezeknek se adnék ezért a produkcióért többet egyik oldalon se.

Tragédia volt. Sok kiesőjelölt van idén, gyakorlatilag a mezőny fele, de ez a kettő csapat messze a legszarabb eddig. Nem tudom milyen forgatókönyv után tudnák megúszni a kiesést. Ha a Fradi komolyan venné a vasárnapi meccset akkor nagyon megtudná szórni a lilákat. De nyilván a szokásos idegenbeli beleszarok félgőzös 0-1/0-2 ilyesmi lesz.

tomi

HozzászólásSzerző: tomi » 2022.09.02. 08:26

Mech írta:
zaggar írta:Borzalmasan gyenge mérkőzés volt ez a Honvéd-Újpest. Ilyen képzetlen, pontatlan játékosok a megye 2-ben szoktak rohangálni, csak azok élvezetből, a meccs utáni ingyen sörért, hát ezeknek se adnék ezért a produkcióért többet egyik oldalon se.

Tragédia volt. Sok kiesőjelölt van idén, gyakorlatilag a mezőny fele, de ez a kettő csapat messze a legszarabb eddig. Nem tudom milyen forgatókönyv után tudnák megúszni a kiesést. Ha a Fradi komolyan venné a vasárnapi meccset akkor nagyon megtudná szórni a lilákat. De nyilván a szokásos idegenbeli beleszarok félgőzös 0-1/0-2 ilyesmi lesz.

Sajnos igen, pedig már megérdemelnének egy kiadós verést mielőtt kiesnek és pár évig nem meccselünk újra.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.09.02. 08:37

Mech írta:

szerintem az egész NB1 haldoklik, ezen belül a bp-i csapatok látványosabban, de én érzek egy jókora visszaesést az elmúlt 5-6 évhez képest bajnokságilag is
idén talán a Vasas lesz aki hozza a feljutó-kieső szerepet, mellette a Honvédot látom nagy esélyesnek aki a DVTK évekig elhúzott aggóniáját kopizza
az Újpest erőn alul tolja eddig, a pesti trió mellett a Kövesd-DVSC akik fingom sincs mit akarnak játszani, a ZTE-Vidi nagy csalódás, a Paks nagyon szereti a véletlen meglepetéseket, a Várda úgy van az élen, hogy gyakorlatilag semmi pozitív dolgot nem tudnék mondani a játékukra
kellemes meglepetésként illik beszélni a kamuKTE szerepléséről, amit eddig láttam tőlük az alapján ez csak eredményekre igaz, de abból is annyi X lesz ezzel a tördeléses játékfelfogással a végére, hogy még ez nagyon meleg is lehet
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2022.09.02. 22:32

Nyavalya tudja, h valójában mennyit esett vissza a színvonal, sztem korábban sem volt magasabb, csak az már elmúlt és hajlamosak vagyunk jobbnak érezni, mint, amit most látunk. Korábban legalább volt vmi identitása a csapatoknak, klubokhoz kötődő játékosokkal még a 90-es években is, (ha vki azt mondta, h Jován, Galaschek, Váczi kapásból tudtuk, h Vasas, vagy ugyanez Telekkel, Simonnal, Lipcseivel a zöldeknél, Szlezákkal, Véberrel, Urbánnal Újpesten, Sándor Tiborék Debrecenben, Mracskóék Békéscsabán stb) ma mindenhol icsvicsek meg ukayokóbakayokók rohangálnak. Egyszerűen korábban sztem megbocsátóbbak voltunk a gyenge teljesítmény miatt, mert egyrészt nem voltak ennyire pofátlanul túlfizetve, másrészt tényleg lehetett velük vmi kötődést (bár nem biztos, h ez a megfelelő szó) találni.

Tényleg, van bármiféle értelmezhető oka annak, h pl Mezőkövesden most egy olasz légiós kapus nyelt be 5 gólt? Ennyire nulla már az utánpótlás, h kapust is igazolni kell? Pláne olyan csapatba, ami közel se fog kerülni kb sose egy nemzetközi indulós helyhez? Mi a tosz értelme van ennek?
Gondolom ezzel amúgy Supkának le is főtt a kávé. Még mindig fog rajta a Matyi Dezső átka.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2022.09.03. 01:40

tomi írta:
Mech írta:

Sajnos igen, pedig már megérdemelnének egy kiadós verést mielőtt kiesnek és pár évig nem meccselünk újra.

Én nem örülnék neki ha az Újpest kiesne.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2022.09.03. 05:08

banok írta:
tomi írta:
Mech írta:Tragédia volt. Sok kiesőjelölt van idén, gyakorlatilag a mezőny fele, de ez a kettő csapat messze a legszarabb eddig. Nem tudom milyen forgatókönyv után tudnák megúszni a kiesést. Ha a Fradi komolyan venné a vasárnapi meccset akkor nagyon megtudná szórni a lilákat. De nyilván a szokásos idegenbeli beleszarok félgőzös 0-1/0-2 ilyesmi lesz.

Nem is fog.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2022.09.03. 05:40

zaggar írta:Nyavalya tudja, h valójában mennyit esett vissza a színvonal, sztem korábban sem volt magasabb, csak az már elmúlt és hajlamosak vagyunk jobbnak érezni, mint, amit most látunk. Korábban legalább volt vmi identitása a csapatoknak, klubokhoz kötődő játékosokkal még a 90-es években is, (ha vki azt mondta, h Jován, Galaschek, Váczi kapásból tudtuk, h Vasas, vagy ugyanez Telekkel, Simonnal, Lipcseivel a zöldeknél, Szlezákkal, Véberrel, Urbánnal Újpesten, Sándor Tiborék Debrecenben, Mracskóék Békéscsabán stb) ma mindenhol icsvicsek meg ukayokóbakayokók rohangálnak. Egyszerűen korábban sztem megbocsátóbbak voltunk a gyenge teljesítmény miatt, mert egyrészt nem voltak ennyire pofátlanul túlfizetve, másrészt tényleg lehetett velük vmi kötődést (bár nem biztos, h ez a megfelelő szó) találni.

Tényleg, van bármiféle értelmezhető oka annak, h pl Mezőkövesden most egy olasz légiós kapus nyelt be 5 gólt? Ennyire nulla már az utánpótlás, h kapust is igazolni kell? Pláne olyan csapatba, ami közel se fog kerülni kb sose egy nemzetközi indulós helyhez? Mi a tosz értelme van ennek?
Gondolom ezzel amúgy Supkának le is főtt a kávé. Még mindig fog rajta a Matyi Dezső átka.

Nem volt jobb az az nb1-es foci a mainál, már az is alacsony színvonalon folyt, így valóban az erősebb érzelmi kötődés miatt tűnik szebb időszaknak. Még egy internet előtti világ volt, s a tévében sem adtak dömpingben meccseket (pláne értelmezhetetlen volt a stream). Ennél is fogva több embert érdekelt a helyszínen. Nem volt ennyi mérés, statisztika, elemzés, a futballra csimpaszkodó járulékos mellékszolgáltatás.
A bajnokság a maga nyomorult kis nívóján annyiban volt izgalmasabb, hogy nem volt ilyen mértékben előre lefutott, mivel anyagi lehetőségekben a maihoz fogható távolságokat nem ismert.
Abban is lehet valami, hogy a korszak játékosai közelebb álltak az átlag egzisztenciájához, a teljesítmény és a megélhetés nem mutatott olyan anomáliát, mint ma, és ezt különösen éles fénybe állítja a gombnyomásra azonnal kínálkozó nemzetközi összevetés.

tomi

HozzászólásSzerző: tomi » 2022.09.03. 10:38

banok írta:
tomi írta:
Mech írta:Tragédia volt. Sok kiesőjelölt van idén, gyakorlatilag a mezőny fele, de ez a kettő csapat messze a legszarabb eddig. Nem tudom milyen forgatókönyv után tudnák megúszni a kiesést. Ha a Fradi komolyan venné a vasárnapi meccset akkor nagyon megtudná szórni a lilákat. De nyilván a szokásos idegenbeli beleszarok félgőzös 0-1/0-2 ilyesmi lesz.

Én igen és már szezon előtt mondtam, hogy ki fognak esni (persze ez semmit nem jelent).

Aztán majd zúghat az NB2 Keleti csoport.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.09.03. 11:12

banok írta:
tomi írta:

én se
na nem azért a három lagymatag, szakmailag fostaliga kamuderbiért 20 idegenlégióssal, kiherélt szurkolással és hisztérikus riporterekkel, nem is valami magasztos akármiért, egyszerűen a többi pestivel ellentétben ők jobban idevalók, a jelenlegi szakmai stáb szimpi valamennyire, meg az ikreim is náluk bohóckodnak, nagyjából ennyi
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.09.03. 11:41

tomi írta:
banok írta:
tomi írta:

Én igen és már szezon előtt mondtam, hogy ki fognak esni (persze ez semmit nem jelent).

:)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.09.03. 14:34

Azt hittem, hogy a Paks szép tamadófutballt játszik. Förtelmesen rosszak, a Kecskemét ma is nyerni fog.
Hahnból pedig kinézek egy eppeli karriert.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2022.09.03. 16:14

.[/quote]

Aztán majd zúghat az NB2 Keleti csoport.[/quote]

Hm, zúgott már pár évig, csak akkoriban a zöldek zöme Bőcs felé totyogott abban a reményben, h év végére megelőzik a Jászapátit.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2022.09.03. 16:36

tomi írta:
banok írta:
tomi írta:

nyilván úgy jóval többet ér a bajnoki címetek, hogy 3 ezres falvakat, meg futballhagyomány nélküli 15 ezres kisvárosokat előztök meg, javaslom is, hogy szurkolj a Gyirminek a másodosztályban.

Savariának: akármilyen szar is az Újpest, Kispest, Vasas trió, legalább (még) elsőosztályúak. mi is szarok vagyunk, de ráadásul még nem is vagyunk elsőosztályúak. ha nem is osztom száz százalékig (hova tűnt) Manbat kolléga állatságait, hogy csak az elsőosztály számít, azért szívesebben venném, ha a Ződeket 5 évben egyszer valami csoda folytán megvernénk, meg a Setétvárral rangadóznánk, mint hogy a Móvárral regionális derbizünk.
ETO

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2022.09.03. 18:52

Még a végén bennmaradunk a 240 milliós költségvetésünkkel.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.09.03. 19:14

Gyerünk Loki huzzatok be

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2022.09.03. 19:17

SuperDepor írta:Gyerünk Loki huzzatok be

Innen már behuzzuk.
DEBRECENI VSC

tomi

HozzászólásSzerző: tomi » 2022.09.03. 19:25

Javier Arizmendi írta:
tomi írta:
banok írta:

nyilván úgy jóval többet ér a bajnoki címetek, hogy 3 ezres falvakat, meg futballhagyomány nélküli 15 ezres kisvárosokat előztök meg, javaslom is, hogy szurkolj a Gyirminek a másodosztályban.

Savariának: akármilyen szar is az Újpest, Kispest, Vasas trió, legalább (még) elsőosztályúak. mi is szarok vagyunk, de ráadásul még nem is vagyunk elsőosztályúak. ha nem is osztom száz százalékig (hova tűnt) Manbat kolléga állatságait, hogy csak az elsőosztály számít, azért szívesebben venném, ha a Ződeket 5 évben egyszer valami csoda folytán megvernénk, meg a Setétvárral rangadóznánk, mint hogy a Móvárral regionális derbizünk.

Mintha mi tehetnénk arról, hogy a Fehérvár ennyi penzbol ilyen szar, a Paksnak fontosabb az elv mint az eredmény, stbstb.

Az Újpest ellen van még min revansot vennünk, se megint nem a témára reagálsz csak böfögsz valami Fradi fikázást. Szar éveid lehetnek, türelemmel tűrjük.

tomi

HozzászólásSzerző: tomi » 2022.09.03. 19:27

zaggar írta:.

Aztán majd zúghat az NB2 Keleti csoport.[/quote]

Hm, zúgott már pár évig, csak akkoriban a zöldek zöme Bőcs felé totyogott abban a reményben, h év végére megelőzik a Jászapátit.[/quote]
Te is nagy tudós lehetsz, hogy megismétled amit mondok és még azt is hiszed, hogy jólmegaszontad.

A jogtalan kizárásunkkor, ami nyilvánvalóan politikai indíttatású volt (ahogy a mostani felfutásunk is az) örömködtek, tort ültek rajtunk.

Itt az ideje, hogy egyenlítsünk, a röhej az egészben, hogy még politikai nyomás sem kell a kiesésükhöz, elég egy “buzi belga”. :))))

tomi

HozzászólásSzerző: tomi » 2022.09.03. 19:29

2 nappal ezelőtt:

Sallói István

Tudják, hogy Magyarország egyik meghatározó klubja vagyunk, komoly ambíciókkal és abban bízik mindenki, hogy komoly versenyben tudunk lenni a bajnoki címért. Igyekszünk egy olyan alapot összehozni a játékoskeretben, amire lehet építkezni.

muhahahahahahahahahha :)))))))

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2022.09.03. 20:03

sznot írta:Még a végén bennmaradunk a 240 milliós költségvetésünkkel.

Aha 240. Azért ne akarjunk már kisebbnek látszódni mint amik vagyunk. Most nem tudom mennyi de 3 éve csak a rajtpénz volt 350.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Vissza: “www.nb1.hu”